Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز به نقل از وزارت نفت، هادی قوامی در حاشیه بازدید جمعی از نمایندگان کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی از طرح توسعه میدان گازی کیش اظهار داشت: فعالیت‌های زیربنایی و روبنایی خوبی در طرح‌های در حال اجرای شرکت مهندسی و توسعه نفت در میدان‌های مشترک نفتی غرب کارون و همچنین در میدان گازی کیش، انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امیدوارم با تلاش هرچه بیشتر، ظرفیت تولید نفت از میدان های غرب کارون به سطح قابل توجهی در روز برسد، افزود: در این زمینه، زیرساخت‌های انتقال نفت خام در دستور کار قرار گرفته و اولویت دولت و مجلس شورای اسلامی افزایش ظرفیت تولید نفت و گاز است.

نایب رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی ادامه داد: هدف تولید نفت از میدان های غرب کارون تا پایان امسال رسیدن به بیش از ۵۰۰ هزار بشکه نفت در روز است و طبق برنامه‌ریزی‌های به عمل آمده تحقق تولید نفت تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه در روز، بر اساس برنامه‌ بلند مدت وزارت نفت در حال اجراست.

قوامی با بیان این که بخش قابل توجهی از سرمایه گذاری در میدان های نفتی غرب کارون، با اتکا بر توان پیمانکاران داخلی بوده است که این امر خود بیانگر ایجاد فضای رشد به منظور انتقال فناوری، قوت بخشیدن و حمایت از ساخت داخل است، افزود: امید است برای تأمین تجهیزات به منظور توسعه این میدان های نفتی و گازی تا جایی که امکان دارد، از سازندگان ساخت داخل حمایت شود. زمینه‌ انتقال فناوری در ایران در زمینه توسعه میدان‌های نفتی نیز فراهم شده است که با حمایت هرچه بیشتر دولت و مجلس شورای اسلامی باید به بهترین نحو از این نیز فرصت بهره‌مند شد.

نایب رئیس کمسیون برنامه و بودجه مجلس افزود: هدف کلی از تولید نفت و گاز در ایران حفظ زنجیره‌ ارزش است که در آبادانی و توسعه کشور نقش بسزا دارد.

true برچسب ها : تولید گاز تولید نفت صادرات گاز میادین نفتی غرب کارون میدان گازی کیش نفت هادی قوامی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۳۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست

ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. - اخبار بازار -

رضا حیدری، معاون فروش و بازاریابی فولاد مبارکه در حاشیه نمایشگاه ایران اکسپو 2024 گفت: شرکت فولاد مبارکه در سال گذشته 8 میلیون و 800 هزار تن محصول به مشتریان تحویل داده که از این میزان یک میلیون و 400 هزار تن روانه بازارهای صادراتی شده و رضایتمندی مشتریان داخلی و خارجی را  در پی داشته است؛ اما نکته  این است که این اتفاق در زمینه صادرات می‌توانست برای سایر شرکت‌های فولادی نیز رقم بخورد، ولی  ازآنجاکه برخی شرکت‌های فولادی نتوانستند در مقابل سهام‌داران خود در بخش سود و زیان از صادرات محصولات خود دفاع کنند، انگیزه تولید بیشتر و صادرات را از دست دادند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار ایراسین گفت: یکی دیگر از موضوعات حائز اهمیت این است که در سال 1402 حجم واردات ورق فولادی افزایش چشمگیری داشت. ما در بخش واردات ورق‌های سرد، گالوانیزه و رنگی در شرایطی شاهد افزایش واردات بودیم که محدودیت‌های ارزی نیز داشتیم. این اتفاق در شرایطی رقم خورد که ظرفیت‌های تولید و ضریب بهره‌برداری تولید برای ورق سرد در کشور ما 71 درصد، برای ورق گالوانیزه 42 درصد و برای ورق رنگی 28 درصد است. این امر نشان می‌دهد ما در داخل کشور امکان تولید این‌گونه محصولات را داریم؛ اما باید برای تولیدکنندگان شرایطی ایجاد کنیم که رغبت پیدا کنند تولیدات خود را روانه بازارهای داخلی و صادراتی کنند. قطعاً این حجم واردات مانعی جدی برای تسهیل امر تولید است.

وی عنوان کرد: ما باید به سمت واردات هدفمند گام برداریم. اینکه ظرفیت تولید ورق سرد، گالوانیزه و رنگی در داخل کشور وجود دارد، اما ما به سمت واردات حرکت می‌کنیم، اتفاق و خبر خوبی نیست. از سوی دیگر نیز باید محصولاتی را وارد کنیم که بدانیم نیاز بازار است. در حال حاضر ظرفیت‌های خوبی در پروژه‌های انتقال آب شکل گرفته و تسریع شده که این پروژه‌ها نیازمند ورق گرم است.

حیدری در پایان یادآور شد: به نظر می‌رسد بهترین مسیر برای واردات این است که ما ارزی را که قرار است از بانک مرکزی صرف واردات محصولات فولادی کنیم، صرف واردات ورق گرمی بشود که قرار است در پروژه‌های انتقال آب مصرف شود. در این صورت قطعاً ظرفیت‌های فولاد مبارکه برای اینکه محصولات خود را به سایر مشتریان عرضه بکند بیشتر خواهد شد.

دیگر خبرها

  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • سود ۳۱۷ میلیون دلاری پالایشگاه آبادان در سال گذشته
  • حل مسائل نرم افزاری و سخت افزاری هرمز اولویت مدیران دولتی است
  • افزایش واردات محصولات دارای تولید داخل خبر خوبی نیست
  • هدر رفت ۲۵ میلیون دلاری بنزین در سال
  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • رویکرد ایدئولوژیک دولت رییسی، ریشه ادامه چالش‌های اقتصادی
  • تحقق هدف گذاری ترانزیتی برنامه هفتم در گرو چیست؟
  • ۷۰ درصد ظرفیت شهرک صنعتی شورمست غیرفعال است