Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-28@19:46:20 GMT

مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در اولویت مجوز کسب و کار

تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۵۵۲۰۲

مقرری‌بگیران بیمه بیکاری در اولویت مجوز کسب و کار

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار، گفت: تمام وزارتخانه‌ها و سازمانهای دولتی موظفند «مقرری‌بگیران بیمه بیکاری» را جهت اخذ مجوز کسب و کار و موافقت اصولی، در اولویت قرار دهند.

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، کریم یاوری، مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار اعلام کرد: چتر حمایت اجتماعی از کارگران بیکار شده قبلا شاغل، گسترده تر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: حدود ۲۲۰ هزار نفر از کارگران که بدون میل و اراده از کار بیکار شده‌اند، زیر چتر حمایت مقرری بیمه بیکاری قرار دارند؛ ضمن اینکه به رغم افزایش تعداد و هزینه های مقرری‌بگیران بیمه بیکاری، با اتخاذ تدابیر راهبردی از جمله هدایت مقرری‌بگیران بیمه بیکاری به اشتغال مجدد، صرفه‌جویی در منابع بیمه بیکاری حاصل شده است.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار با بیان اینکه نسبت تعداد کل مقرری‌بگیران بیمه بیکاری به کل بیمه‌پردازان اجباری، کمی بیش از ۲ درصد است، گفت: بیمه شدگانی که به علت تغییرات ساختار اقتصادی بنگاه، از کار بیکار شوند، با تایید شورایعالی کار تحت پوشش بیمه بیکاری قرار می گیرند.

این مقام مسئول در وزارت کار افزود: هر گونه تغییر یا بازسازی خط تولید، جابجایی کارگاه و ماشین آلات به منظور کاهش وابستگی و بهینه کردن تولید در راستای سیاستهای اقتصادی و اجتماعی دولت، تغییر ساختار تلقی می‌شود و با تایید شورایعالی کار، کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری قرار می گیرند.

وی ادامه داد: تمام وزارتخانه ها و سازمانهای دولتی که به نحوی از انحاء، پروانه کسب و کار و موافقت اصولی و اجازه تاسیس واحد های تولیدی و صنعتی و کشاورزی و خدمات فنی را صادر می کنند، موظفند بیمه‌شدگانی را که «مقرری بیمه بیکاری» دریافت می کنند، بر اساس معرفی واحد های کار و امور اجتماعی جهت اخذ مجوز کسب و کار و موافقت اصولی در اولویت قرار دهند.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار ادامه داد: مطابق جدول ماده ۷ قانون بیمه بیکاری کارگران مجرد، حداقل ۶ و حداکثر ۳۶ ماه و کارگران متاهل حداقل ۱۲ ماه و حداکثر ۵۰ ماه، با داشتن شرایط سابقه پرداخت حق بیمه و حق بیمه بیکاری و سابقه کاری و داشتن سایر شرایط قانون بیمه بیکاری می‌توانند از حمایت اجتماعی بیمه بیکاری برخوردار شوند.

یاوری با بیان اینکه سازمان آموزش فنی و حرفه ای مکلف است، آموزش مهارتهای مورد نیاز بازار کار و نیز باز آموزی و تجدید مهارت کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری را در اولویت قرار دهد و زمینه ارتقاء مهارت آنان را فراهم کند، افزود: هزینه های مربوط به بازآموزی و تجدید و ارتقاء مهارت کارگران تحت پوشش بیمه بیکاری از حساب بیمه بیکاری پرداخت می شود.

مدیرکل حمایت از مشاغل و بیمه بیکاری وزارت کار ادامه داد: در اصلاح قانون و آیین نامه اجرایی بیمه بیکاری تبصره ماده ۳۰ قانون کار مبنی بر تکلیف دولت با توجه به اصل بیست و نهم قانون اساسی مبنی بر ایجاد صندوق بیمه بیکاری مورد توجه قرار خواهد گرفت.

وی گفت: با تشکیل کارگروه‌های تسهیل و رفع موانع تولید در استانها و نیز کارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید در کشور مدت زمان رسیدگی به وضعیت بنگاههای اقتصادی مشکل‌دار کاهش یافته است.

این مقام مسئول در وزارت کار گفت: حدود شانزده هزار نفر از مقرری بگیران بیمه بیکاری، طی شش ماهه سالجاری برای کسب مهارتهای فنی و حرفه ای و بازآموزی مهارت و تجدید مهارت به مراکز آموزش فنی و حرفه ای معرفی شده اند.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۵۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی سازمان تامین اجتماعی اظهار کرد: هر ساله محاسبات افزایش مستمری بازنشستگان تامین اجتماعی در فروردین ماه انجام می‌گیرد و امسال نیز همین روند ادامه می‌یابد و متناسب با افزایش ۳۵ درصدی دستمزد کارگران، مستمری بازنشستگان نیز به همین میزان افزایش پیدا می‌کند.

به گفته حسن ایزدان، بازرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی تهران، افزایش مستمری بازنشستگان کارگری تابع قوانین مشخص خود است و می‌تواند از افزایش مزد کارگران شاغل که در شورایعالی کار مصوب شده، بیشتر باشد.

به گزارش منیبان، براین اساس مستمری بازنشستگان در فرودین‌ماه مطابق سال گذشته پرداخت می‌شود اما حقوق اردیبهشت بر اساس نرخ جدید اعمال می‌شود و مابه‌التفاوت حقوق فروردین مستمری‌بگیران نیز در اردیبهشت پرداخت می‌شود.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • بیش از ۷۰ درصد جمعیت کردستان از خدمات وزارت کار بهره‌مند هستند
  • مجلس باید در قانون شوراها نسبت به احراز صلاحیت‌ها تجدید نظر کند
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • اختصاص شعبه ویژه حل اختلاف کارگران و کارفرمایان در گلستان
  •  نشست مشترک مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان برگزار شد
  • نشست مسئولان قضایی گلستان با جامعه کارگری و کارفرمایی استان
  • وجود بیش از ۱۹ هزار واحد کارگری و کارگاه‌های تولیدی در کردستان
  • تصمیمات نادرست در وزارت کار، چرا دستمزد ۱۴۰۳ اصلاح نمی شود؟!
  • بیکاری در کشور تک رقمی شد