Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش امتداد نیوز، عبدالرضا دبیری ظهر امروز در نشست خبری نهمین نمایشگاه تخصصی صنعت نفت خوزستانف تولید را همواره دستخوش فراز و نشیب های فراوان دانست و گفت: از دیر باز تلاش بر این بوده است تا با نگهداری و بهسازی تاسیسات و ماشین آلات، تولید بر اساس برنامه محقق گردد و چرخ اقتصاد نفت محور کشور بچرخد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینجاست که ساخت داخل تجهیزات صنعت نفت هم همواره در دستور کار بوده و در سالهای اخیر، به خاطر تحمیل تحریم های خصمانه بر علیه کشورمان، جلوه جدی تری گرفت.

وی افزود: از طرفی، کاهش طبیعی هم به دلایل متعدد متوجه تولید شده و بعضا مشکلاتی را به وجود می آورد اما ما از یک سال گذشته توانستیم با تکیه بر توان و تجربه کارکنان شرکت و به کارگیری پتانسیل های موجود در نهادهای دانش بنیان و صنعتگران داخلی، تولید را به میزان یک میلیون بشکه در روز افزایش دهیم.

دبیری افزود: از سوی دیگر، با پیش بینی پروژه های مرتبط با تولید روی ۱۵۰ چاه توسعه ای، ترمیمی و تعمیری، از کاهش روزانه ۴۵۰ هزار بشکه نفت جلوگیری شد که در کل یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه افزایش تولید را تجربه کردیم.

وی به حجم عظیم تاسیسات و ماشین آلات فرایندی شرکت نیز اشاره و بیان کرد: مناطق نفتخیز جنوب متشکل از ۱۵۰ کارخانه فعال اعم از بهره برداری، نمکزدایی، تقویت فشار گاز، تزریق گاز و گاز و گازمایع است که دریایی از تاسیسات، تجهیزات، خطوط لوله و ماشین آلات فرایندی است و در چند ساله اخیر بار اصلی ساخت و تامین تجهیزات و قطعات مختلف این حجم عظیم بر شانه صنعتگران ایرانی بوده است که خوشبختانه پیچیده ترین قطعات و حتی ماشین آلات ساخته شد و اکنون مناطق نفتخیز جنوب با اقتدار، بیش از ۸۳ درصد نفت ایران عزیز را تولید می کند.

مدیر تولید شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به دستاوردهای نمایشگاه های پیشین نیز پرداخت و افزود: در نمایشگاه هشتم، پمپ فرایندی پیچیده و مهم BB۳ که به دست توانمند صنایع داخلی ساخته شده بود را رونمایی کردیم و جالب است بدانید که بیش از ۸۵ درصد نیاز کالایی ما در ایران تولید می شود و ۴۵ درصد این مقدار سهم صنعتگران خوزستانی است.

دبیری در ادامه تکنولوژی انحصاری مناطق نفتخیز در طرح آماک را مطرح کرد و گفت: ما در بخشی از طرح جمع آوری گازهای ترش یا همان آماک، مخلوط H۲S و CO۲ را با استفاده از ۹۷ کیلومتر خط لوله، پس از نم زدایی، به مجتمع پتروشیمی ارسال می کنیم که در آنجا از آن ۱۴۰ تا ۱۷۰ تن گوگرد تولید می شود؛ حال اینکه فشار افزایی این مخلوط در خط لوله کاری بسیار حساس، خطرناک و در دنیا منحصر بفرد است و اگر نم زدایی انجام نگردد، خط لوله پس از یک ماه دچار خوردگی می شود؛ ما تکنولوژی ساخت غربال مولکولی نم زدایی محیط های ترش را به صورت انحصاری در اختیار داریم.

وی به عملکرد تولید مناطق نفتخیز جنوب در نیمه نخست سال ۹۶ اشاره کرد و افزود: ما با نرخ روزانه دو میلیون ۹۲۵ هزار بشکه نفت خام، تولید را به میزان ۱۰۰ درصد محقق ساختیم.

true برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۳۵۷۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • افزایش شاخص راه‌های روستایی بیجار در دستورکار است
  • تسریع و تسهیل انواع تست کمک‌فنر‌ها با تولید مولتی‌تستر ایرانی ممکن شد
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • خسارت ۵۲۰ میلیاردی سیل به اردستان
  • راه ارتباطی ۳۵۰ روستای خراسان جنوبی بازگشایی شد
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • اعزام ماشین آلات راهداری برای رفع خرابی های سیلاب در راور
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • احداث آشیانه اداره ماشین آلات راهداری و حمل و نقل جاده ای لرستان