Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@15:49:38 GMT

رکورد جهانی کنترل تردد مرزی شکسته شد

تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۷۰۸۵۶

رکورد جهانی کنترل تردد مرزی شکسته شد

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا گفت: در نقاط مرزی سامانه پلاک خوان برای رصد خودروها را طراحی کردیم تا اگر خودروهای سرقتی و یا خودروهای دستوردار نیاز به بررسی داشته باشند، رسیدگی شود.

به گزارش خبرگزاری مهر سردار احمد دولتخواه گفت: از لحظه ای که مردم برای صدور گذرنامه تقاضا می کنند تا مرحله چاپ، صدور، خروج از مرز و دوباره بازگشت به کشور همه این ها متکی به سامانه های فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: چهار مرکز مانیتورینگ با محوریت مرکز مانیتورینگ در در نقاط مرزی مهران، شلمچه، چذابه و حتی در مرز خسروی راه اندازی کرده ایم که در این مراکز، فعالیت ها را به طور مستقیم و زنده مشاهده و رصد می کنیم همچنین افرادی در آن مراکز مستقرند تا از این سامانه ها پشتیبانی کنند و بتوانند به لحظه سرویس دهی لازم را انجام دهند.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا افزود: سامانه های موجود در مراکز مانیتورینگ، بخشی از سامانه نظارت تصویری است که فرماندهان برای ایجاد نظم و امنیت در مرزهای چهارگانه مورد نظر توسط دوربین های نصب شده تمامی پایانه ها، گیت ها و مسیرهای منتهی به مرزها را رصد و مدیریت می کنند.

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: عملا فعالیت اصلی معاونت فناوری ارتباطات و اطلاعات بعد از اربعین آغاز می شود، بخش اعظمی از فعالیت هایی که داریم مربوط به تغییرات و بروز رسانی ها در حوزه کنترل افرادی است که گذرنامه دارند و می خواهند از مرز خارج شوند که گذرنامه های آنها باید در کوتاه ترین زمان ممکن و با دقت کافی کنترل شوند.

سردار دولتخواه تأکید کرد: چون حجم زیادی از ترددها خارج از استانداردها است اگر سازوکار ویژه ای را پیش بینی نمی کردیم به هیچ وجه نمی توانستیم جوابگوی حجم عظیم ترددها شویم. هیچ کجای دنیا در یک روز این تعداد جمعیت به صورت کنترل شده از مرز تردد نمی کند که براساس شاخص های موجود، کشور ما در ارتباط با کنترل مرزی در یک روز، رکورد جهانی را شکسته است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا تأکید کرد:با توجه به حجم سنگین تردد جمعیت در این ایام، اگر وقفه ای در کنترل ورود و خروج زائران اربعین حسینی (ع) بوجود آید عملا اداره امور دچار مشکل می شود، در اینجاست که سرعت عمل و بروز بودن، پایدار بودن سرویس سامانه و کنترل مرزی  اهمیت به سزایی دارد.

این مقام ارشد انتظامی یادآور شد: در نقاط صفر مرزی فعالیت های ویژه ای درباره کنترل تردد صورت گرفته، بسیاری از استانداردهایی که در نقاط دیگر فراهم است در این مناطق وجود ندارد، نیاز است پیش بینی هایی صورت پذیرد تا با مشکلی مواجه نشویم یا اگر در منابع سخت افزاری و نرم افزاری مشکلی بوجود آمد در اسرع وقت قابل کنترل باشد.

وی تصریح کرد: از زمانی که مردم برای گذرنامه تقاضا می دهند که غالبا در ایام ماه محرم و به ویژه اربعین این تقاضاها مضاعف می شود، همکاران ما از طریق رصد درخواست های اعلامی در مراکز پلیس+۱۰ با توجه به میزان درخواست ها پیش بینی های لازم درباره چاپ و صدورگذرنامه ها را انجام می دهند.

سردار دولتخواه اضافه کرد: براساس حجم این درخواست ها، شیفت بندی های لازم در سه یا چند شیفت بنا به نیاز حتی در روزهای تعطیل نیز پیش بینی می شود تا گذرنامه ها به موقع و با سرعت به دست متقاضیان برسد اگر وقفه ای در این باره ایجاد نشود، چرخه کاملی از زمان تقاضای صدور گذرنامه تا مرحله رفتن زائران به زیارت اربعین و بازگشت به صورت کامل پیش بینی شده است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا افزود: برای اینکه چرخه مدیریتی کاملی داشته باشیم،  شبکه های ارتباطی بی سیم به طور کامل در مرزهای چهارگانه مستقر کردیم تا رده های مختلف پلیس بنا به نیاز خود از شبکه اینترانتی ناجا استفاده کنند.

وی افزود: تحت عنوان قرارگاه اربعین در مرزهای مزبور به رده های مختلف پلیسی ارتباطات مورد نیاز را ارائه دادیم تا بتوانند با رده های دیگر در ارتباط  باشند که بستر لازم در این زمینه فراهم شده به عنوان مثال اتوماسیون اداری خاصی برای قرارگاه های اربعین تعریف کردیم تا این رده های مختلف بتوانند مکاتبات لازم و ارتباطات پیش بینی شده را داشته باشند.

این مقام ارشد انتظامی اعلام کرد: همچنین در نقاط مرزی سامانه پلاک خوان برای رصد خودروها را طراحی کردیم تا اگر خودروهای سرقتی و یا خودروهای دستوردار نیاز به رصد و بررسی داشته باشند، رسیدگی شود که در این باره کشفیاتی نیز داشته ایم.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا گفت: همانطور که در اتاق من مشاهده می کنید با دوربین در حال حرکت، تصاویر به صورت زنده نیز در اقصی نقاط کشور در مرزهای چهارگانه قابل مشاهده است و همکاران می توانند به صورت مستقیم و از طریق ویدیو کنفرانس با فرماندهان در ارتباط باشند تا تصمیم گیری های لازم مدیریتی به موقع اتخاذ شود.

این مقام ارشد انتظامی تأکید کرد: فراهم کردن زیرساخت ها بخش مهمی از وظایف معاونت فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا است و در بخش های دیگر نیز باید فعالیت هایی صورت پذیرد، چرا که این معاونت باید قبل از استقرار بقیه رده های پلیسی همه زیرساخت های لازم را فراهم کند و اگر چنین نباشد رده های دیگر نمی توانند مأموریت انجام دهند.

سردار دولتخواه افزود: به حول و قوه الهی و با عنایت به حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) امسال زودتر توانسته ایم برنامه هایمان را عملیاتی کنیم، همانطور که عرض کردم با اینکه هنوز مرز خسروی باز نشده اما تمام زیرساخت های لازم را برای استقرار سایر نیروها در آنجا فراهم کرده ایم؛ در مرزهای چهارگانه اربعین آخرین فناوری های روز را در ارتباط با حوزه های "آی.سی.تی" (مخابرات) مستقر کردیم و در حال استفاده است.

وی خاطر نشان کرد: بانک های اطلاعاتی و سیستم های ارتباطی مرتبط با حوزه فناوری ها نیاز به بروز رسانی توسط متخصصانی دارد که آنها را نظارت کنند با طراحی یک معماری خاص متخصصان در مرزهای چهارگانه مستقرند و در سه شیفت کاری ۹ روزه پیش بینی شده، فعالیت می کنند.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا تصریح کرد: متخصصان فناوری اطلاعات و ارتباطات و فرماندهان این حوزه در نیروهای مسلح همگی متفق القول اعلام می کنند ماموریت اربعین؛ یک مانور واقعی، یک رزمایش و یک مأموریت جامع در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است.

این مقام ارشد انتظامی تأکید کرد: شاید در جاهای دیگر رزمایشاتی انجام می شود که در آنها یک بخشی از حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات است، مانند بخش ارتباطات بی سیمی، زیرساخت شبکه ای، بخش امنیتی و فناوری اطلاعات و ارتباطات اما در مأموریت اربعین همه ظرفیت های فناوری اطلاعات و ارتباطات را به صورت یکپارچه در یک جا آورده ایم وسط میدان که به نحو احسن انجام شده است.

سردار دولتخواه اضافه کرد: می توانیم بگوییم در مأموریت اربعین یک جامعیتی وجود دارد که درهیچ مأموریت و مانوری در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات تاکنون به این شکل یکپارچه و جامع اجرا نشده است.

معاون فناوری اطلاعات و ارتباطات ناجا گفت: در مأموریت اربعین، نیروی انتظامی با تمام توان نیروی انسانی و امکانات خود پای کار آمده که در این مأموریت بیشتر قدرت سخت افزاری قابل مشاهده است و توانمندی ها در این حوزه دیده می شود اما به موازات این ها، نیروی انتظامی در قالب قدرت نرم افزار که همان ساماندهی و زیرساخت های اطلاعاتی است، در برقراری نظم و امنیت کمک شایانی می کند.

سردار دولتخواه در خاتمه خاطر نشان کرد: امیدواریم عنایات حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) شامل حال ما و همکارانمان شود و بتوانیم خدمتگزار زوار امام حسین (ع) باشیم، این توفیق بزرگی است که نصیب بنده و همکارانم شده است و امیدوارم خداوند همیشه این عنایت را بر ما ارزانی بدارد و همه  قدر این نعمت را بدانیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۷۰۸۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی

ایرج دست نشان مدیر کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در نشست تسهیل در تردد زائران اربعین در محور‌های مواصلاتی کشور در ایلام که با حضور معاون وزیر و رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای، مدیران کل ستادی و مدیران کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان‌های مرزی و معین برگزارشد با اشاره به تردد بیش از ۱۳۲هزار مسافر از پایانه مرزی تمرچین در مدت زمان اجرای طرح اربعین حسینی سال گذشته تصریح کرد: در این مدت ۱۵هزار زائر نیز از پایانه برکت به آذربایجان غربی توسط ناوگان حمل ونقل عمومی جابجا شدند که افزایش ۳۸درصدی را شاهد بودیم و در این خصوص چالش‌ها احصا شده که رفع آن‌ها جهت تسهیل تردد زایران ضروری است.

وی اظهار کرد: تعیین مرز برای ورود و خروج زوار در زمان ثبت نام در سامانه اربعین براساس استان محل سکونت یا تمایل شخص در جهت برنامه ریزی براساس آمار دقیق در هر دو مرز، تردد مستقیم زائرین از داخل کشور به داخل خاک عراق و کربلا توسط ناوگان مسافربری ایرانی و درصورت کمبود ناوگان ایرانی انتقال مسافران به مرز حاج عمران و سپس استفاده از اتوبوس‌های عراقی تا عتبات عالیات از پیشنهادات اداره کل درجهت حل چالش‌های مطرح شده در سال گذشته است.

دست نشان خاطر نشان کرد: تعیین مسیر اتوبوس‌ها و هدایت آنها به سکوها، قرار گیری کانکس ابطال قبض پارکینگ در محل مناسب، ارائه بلیط به ازای دریافت پاسپورت برای جلوگیری از ازدحام، نصب تابلو‌های مشخص کننده مسیر و بنر‌های راهنمایی، ارائه نرخ کرایه منصف و تهیه نرم افزار پلاک خوان از پیشنهادات اداره کل در جهت خدمات بهتر در پایانه برکت است.

دست نشان درخصوص اهم اقدامات انجام شده اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲ درمحور‌های منتهی به مرز تمرچین نیز افزود: لکه گیری و روکش آسفالت با اعتبار ۱۵۷میلیارد تومان و به طول ۴۵کیلومتر، اجرای خط کشی به طول ۱۰۰۰کیلومتر و با اعتبار ۲۰ میلیارد تومان، اجرای روشنایی به طول ۱۰کیلومتر و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، تهیه ونصب تابلو و علایم به تعداد ۹هزارو ۷۵۰عدد و اعتبار ۲۰میلیارد تومان، افزایش گیت‌های گذرنامه در محل پایانه مرزی تمرچین به تعداد ۳۸مورد، مرمت و بهسازی سالن‌های مسافربری و تجاری پایانه بااعتبار ۲میلیارد تومان، تهیه ونصب ۱۶دستگاه کولر و ۵دستگاه آب سرد کن با اعتبار ۳ونیم میلیارد تومان ازجمله اقدامات اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای آذربایجان غربی در اربعین ۱۴۰۲بود.

وی تصریح کرد: اورهال روشنایی محور پیرانشهر-تمرچین به طول ۵کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۱۰ میلیارد تومان، خاک برداری و خاکریزی در مسیر تمرچین به طول ۳۰هزار مترمربع با اعتبار مورد نیاز ۵میلیارد تومان، تعمیر تابلو و گاردریل به طول ۱۵۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان و اجرا‌ی خط کشی محور منتهی به تمرچین به طول ۱۵۰۰کیلومتر با اعتبار مورد نیاز ۲۰میلیارد تومان از برنامه‌های پیش رو در اجرای طرح اربعین حسینی ۱۴۰۳است.

این مقام مسئول یاد آور شد: فعال سازی اتاق پایش تصویری مستقر در پایانه مرزی تمرچین جهت بهره برداری از سامانه‌های تردد شمار و نظارت تصویری، استقرار همکاران مرکز مدیریت راه‌ها بصورت شیفت‌های ۲۴ساعته در اتاق پایش تصویری پایانه مرزی تمرچین، اخذمجوز نصب دوربین‌های نظارتی در محوطه پایانه مرزی تمرچین جهت پایش زائرین با اعتبار مورد نیاز ۱۸۰میلیارد ریال و اخذ مجوز نصب ۲سامانه ثبت تخلف در کریدور اربعین از دیگر برنامه‌های اجرایی اداره کل برای اربعین ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • روستای «بن بید» به شبکه ملی اطلاعات متصل شد
  • ۱۱۵ کیلومتر فیبر نوری در شهرهای استان بوشهر اجرا شد
  • (ویدئو) رکورد سنگین‌ترین مشت جهان شکسته شد
  • جزییات بودجه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • گام بلند شهرداری اصفهان در بودجه‌ریزی حوزه فناوری اطلاعات
  • آخرین وضعیت رفع فیلتر گوگل پلی
  • رکورد میکس ریکرو ایران شکسته شد
  • منطقه پیام، از اولویت‌های وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • آغاز اقدامات آماده سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیر‌های منتهی به آن جهت اجرای طرح اربعین حسینی
  • آغاز آماده‌سازی پایانه مرزی تمرچین و مسیرهای منتهی برای اربعین حسینی