Web Analytics Made Easy - Statcounter

زاهدان- ایرنا- معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت در شرایط فعلی تلاش خوبی در زمینه ایجاد اشتغال موقت در استان انجام داده که نتیجه این اشتغالها در آینده به اشتغال مستمر و پایدار تبدیل خواهد شد.

علی اصغر جمشیدنژاد روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در تعریف اشتغال موقت اظهار داشت: فعالیت نیروهای ساده در کارگاهها و پروژه های مختلف از جمله توسعه بندر چابهار، ساخت راه آهن، گازکشی به سطح استان و انتقال آب با لوله به 46 هزار هکتار از زمین های دشت سیستان بخشی از اشتغال موقت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: در این پروژه ها به طور عمده از نیروهای ساده برای پیشبرد کار استفاده می شود به عنوان مثال سه هزار نفر در منطقه سیستان در اجرای طرح انتقال آب با لوله مشغول به کار هستند.
وی گفت: اشتغال مستمر، نیازمند به نتیجه رسیدن این پروژه ها و تشویق سرمایه گذاران خارجی و داخلی برای فعالیت اقتصادی در زمینه طرح هایی که مطالعات آن جواب مثبت داده و پروژه های در دست اقدام است.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: با توجه به انتقال گاز به استان و تامین سوخت ارزان بخش عمده ای از واحدهای تولیدی، علاقه به سرمایه گذاری در بخش های مختلف از جمله صنایع پتروشیمی بیشتر می شود.
**تبدیل کارگران ساده به کارگران حرفه ای در اشتغال مستمر
جمشیدنژاد با تاکید بر بیشتر شدن فعالیت سازمان فنی و حرفه ای در زمینه تربیت نیروهای متخصص و مهارتی بومی افزود: با توسعه فعالیت های اقتصادی در مسیر رسیدن به اشتغال مستمر، افراد از کارگران ساده باید به کارگران حرفه ای تبدیل شوند تا بتوان بر اساس توانمندی و آموزشی که دریافت کردند از آنان بهره گرفت.
**استخدامی های بخش دولتی پاسخگوی نیاز جامعه نیست
وی گفت: در بخش دولتی هم استخدام هایی در دستگاههای مختلف انجام می شود به عنوان مثال در قالب طرحی که برای آموزش و پرورش انجام شد با عنوان بازماندگان از تحصیل و مجموع کاستی هایی که در این مجموعه بود بیش از 6 هزار نفر استخدامی داشتیم و نیروی انتظامی نیز عمده نیروهایش را بومی استخدام می کند.
وی تاکید کرد: کل استخدامی ها در بخش های دولتی واقعا پاسخگوی نیاز اشتغال جوانان جویای کار (11،3 درصد) از جمعیت فعال استان نیست بر این اساس باید با حمایت از بخش خصوصی زمینه اشتغالزایی در این بخش را فراهم کنیم.
معاون سیاسی اجتماعی استاندار سیستان و بلوچستان استفاده کردن از دریا برای پرورش ماهی در قفس، توسعه مزارع پرورش میگو، تولید و پرورش بلدرچین، شتر مرغ، دام و غیره را بخش کوچکی از ظرفیت های فراوان استان در جذب سرمایه گذاری های داخلی و خارجی برشمرد.
**رتبه سوم سیستان و بلوچستان در جذب سرمایه گذاری های خارجی
جمشیدنژاد گفت: با توجه به اقدامات انجام شده، سیستان و بلوچستان رتبه سوم در جذب سرمایه گذاری های خارجی را در میان استان های کشور به خود اختصاص داده به طوری که تهران و اصفهان در این رتبه بندی بعد از آن قرار دارند.
وی افزود: نمونه این فعالیت ها سرمایه گذاری کره با مشارکت شرکت های داخلی برای تولید برق از انرژی باد در منطقه سیستان است.
وی تاکید کرد: ابراز علاقه سرمایه گذاران داخلی و داخلی برای فعالیت اقتصادی در سیستان و بلوچستان، حرکت در مسیر توسعه استان را سرعت می بخشد.
به گزارش ایرنا سیستان و بلوچستان با گستره 187 هزار کیلومترمربع و 2 میلیون و 700 هزار نفر جمعیت، پهناورترین استان کشور به شمار می رود.
3042**6081 خبرنگار: محدثه حیدری گرجی **انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۳۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: دولت سیزدهم بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان متمرکز شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگجزاری تسنیم از زاهدان، محمد کرمی در نشست با تعدادی از مدیران استان اظهار داشت: هر یک از دستگاهها در انجام وظایف و مسئولیت های خود کوتاهی کند، قطعاً با آن دستگاه و مدیر مربوطه برخورد خواهد شد. باید امید را در جامعه تقویت کرد چرا که این امید به آینده است که می‌تواند موجب توسعه استان سیستان و بلوچستان شود.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: در دوران دفاع مقدس؛ سخت ترین شرایط را متحمل شدیم و با کار شبانه روزی توانستیم بر دشمن غلبه کنیم.

وی اذعان کرد: باید اراده خود را تقویت کرده و به دل مشکلات بروید و مشکل را حل کنید و هرگز ناامید نشوید. خداوند از نهان و آشکار ما آگاه است همه چیز در ید قدرت الهی است بنابراین هر آنچه می‌خواهید از خداوند بخواهید چرا که همه چیز در ید قدرت الهی است. شرکت های دانش بنیان را توسعه دهید ما نیز وظیفه داریم از بخش خصوصی حمایت کنیم.

استاندار سیستان و بلوچستان خاطرنشان کرد: دو هزار و 500 پروژه نیمه تمام از دوره های گذشته در استان وجود دارد که تمرکز اصلی در دولت سیزدهم به اتمام رساندن این پروژه هاست. روستاها از اهمیت فراوانی برخوردارند بنابراین ما نیز با تقویت روستاها سعی داریم تا از مهاجرت بی‌رویه به شهرها جلوگیری کنیم.

کرمی خاطرنشان کرد: بر اساس سه راهبرد بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت امورات را هدایت می‌کنیم راهبرد بلند مدت مربوط به آموزش و پرورش است چرا که باید تربیت را از کودکی آغاز کنیم. باید در استان سیستان و بلوچستان ثروت تولید کنیم چراکه افزایش درآمد مردم موجب پویایی اقتصاد می‌شود.

استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر فعال سازی حوزه تجارت خاطرنشان کرد: باید با افزایش تولید میزان صادرات را از مرزهای استان بیشتر شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور پروانه بهره برداری برای ۲ هزار و ۴۳۸ طرح سرمایه گذاری سیستان و بلوچستان
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال است
  • صدور پروانه بهره‌برداری برای بیش از ۲۰۰۰ طرح سرمایه‌گذاری سیستان و بلوچستان
  • سیستان و بلوچستان توانمند در استقرار صنایع نیروگاهی
  • افتتاح ۹۰۹ کارگاه اشتغالزایی در سیستان و بلوچستان
  • مهارت‌آموزی در دسترس‌تر از همیشه در سیستان و بلوچستان
  • هدف‌گذاری ایجاد یک میلیون و ۴۴ هزار شغل در سال جاری
  • تعاونی‌های صید و صیادی در سیستان و بلوچستان احیا می‌شوند