Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: استاندار گلستان گفت: موانع موجود بر سر راه سرمایه گذاری بخش خصوصی را باید برطرف کرده و فرش قرمز زیر پای آنان پهن می کنیم.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، سیدمناف هاشمی، استاندار گلستان امروز (1۴ آبان) در مراسم آغاز عملیات اجرایی سیلوی 6 هزار تنی بارگیری غلات در ایستگاه راه آهن گرگان با بیان اینکه توسعه راه آهن را به عنوان یکی از زیرساخت های اصلی کشور و استان دنبال می کنیم، گفت: وضعیت کنونی نشان می دهد خیلی برای توسعه استان در حوزه راه و شهرسازی، در سال های گذشته تلاش نکردیم و عقب ماندگی که وجود دارد، طولانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه جاده، خطوط ریلی و هوایی از جمله زیرساخت های اصلی توسعه کشورها به شمار می رود، افزود: شاخص توسعه کشورها وضعیت راه ها و امنیت آنها، سرعت، حمل کالا و باراندازهایی که باید داشته باشد، است. بویژه بحث ریلی که در فصل ماده 24 و 25 ماده ابلاغی برنامه ششم هم به آن اشاره شده است.

 

استاندار گلستان با تأکید براینکه در سال های گذشته خیلی نگاه توسعه ای به استان نداشتیم از ورود بخش خصوصی برای سرمایه گذاری ساخت سیلو در ایستگاه راه آهن گرگان قدردانی کرد و گفت: انجام این کار برعهده دولت بوده اما بخش خصوصی قسمتی از کار را برعهده گرفته است. امیدواریم دیگر مدیران اجرایی استان هم با رعایت تشریفات قانونی و چارچوب های مشخص به دنبال جذب سرمایه گذار باشند.

 

وی با بیان اینکه برای توسعه استان باید تلاش های زیادی در سطح محلی، ملی و بخش خصوصی انجام شود، خاطرنشان کرد: اگر این تلاش ها را با هم انجام ندهیم فاصله عقب افتادگی که به مرور زمان به وجود آمده است قابل کنترل، تعدیل و توازن با برخی از استان ها نخواهد بود؛ ضمن اینکه ما در خود استان هم باید توازن منطقه ای به وجود بیاوریم.

 

هاشمی ادامه داد: باید حداکثر ظرفیت اعتبارات دولتی را جذب کنیم. همه دستگاه های اجرایی نسبت به این مسئله موظف هستند و باید از حداکثر تخصیص ها و ظرفیتی که در ادارات وجود دارد، استفاده کنیم.

 

وی تصریح کرد: یکی از شاخص های ارزیابی مدیران استانی، جذب حداکثری اعتبارات است که از روز نخست حضورم در حال رصد آنها هستیم. برای این کار گروهی در نظر گرفته شده تا دستگاه های اجرایی استان و همکاران خود را نظارت کنیم.

 

استاندار گلستان با بیان اینکه باید در جذب اعتبارات ملی نیز مدیران دستگاه های اجرایی تلاش کنند، گفت: بالغ بر 70 درصد اعتبارات در توسعه کشور در حوزه ملی و حتی در حوزه های تعریف نشده است که مدیرانی توانمندند که بتوانند این ظرفیت ها را شناسایی و از آن استفاده کنند.

 

وی افزود: علاوه بر شاخصه های عمومی مانند سلامت، پاک دستی، توسعه نگری، تلاش و پیگیری امور که مدیران باید داشته باشند این دو موضوع هم خیلی مهم است.

 

هاشمی توجه به اقتصاد مقاومتی و جذب سرمایه گذار را از دیگر اقدامات مهمی برشمرد که مدیران دستگاه های اجرایی استان باید نسبت به آن اهتمام داشته باشند.

 

وی در این باره گفت: اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال نسبت به دو اقدام دیگر خیلی مهم تر است که بدون حضور بخش خصوصی اتفاق نمی افتد. ریشه اقتصاد مقاومتی و مفهوم آن که در نامگذاری سال ها از سوی مقام معظم رهبری موردتأکید قرار می گیرد، ورود مردم به عرصه کار، تولید، اقتصاد و مشارکت است.

 

استاندار گلستان با بیان اینکه باید در کشور روی پای خودمان بایستیم، خاطرنشان کرد: ظرفیت هایی که در جمهوری اسلامی در حوزه معدن، نفت، گاز، برق، کشاورزی، صنعت، تجارت و گردشگری وجود دارد باید توسط بخش خصوصی فعال کنیم زیرا این اقدام در توان دولت نیست.

 

وی با اشاره به کسری بودجه، تأکید کرد: باید به سمت بخش خصوصی بیاییم. اصلی ترین شاخصی که می توانیم یک مدیر را در سطح استان ارزیابی کنیم، توجه و نگاه آن به بخش خصوصی است. به هر نحوی شده باید قدردان سرمایه گذار باشیم. بانک ها نیز باید کمک کنند زیرا اگر نگاه انتفاعی داشته باشند سرمایه گذار پشتوانه ای نخواهد داشت.

 

هاشمی با بیان اینکه برای سرمایه گذاران فرش قرمز پهن می کنیم، تصریح کرد: اصلی ترین کار برای توسعه استان جذب سرمایه گذار است، نگاه مسئولان باید به بخش خصوصی باشد و فرش قرمز برای آنها پهن کنیم. هر مدیری بتواند موانع سرمایه گذاران را رفع کند آن زمان است که حضور و مشارکت مردم را در اقتصاد اتفاق می افتد.

 

وی اظهار کرد: مدیران استان اگر بتوانند هرکدام حداقل یک سرمایه گذار بخش خصوصی جذب کنند، بیش از 100 طرح و پروژه می شود. اگر مدیران توان جذب یک بخش خصوصی را نداشته باشند باید ببینیم مشکل کار کجاست، یا در حوزه سیاستگذاری و یا در حوزه های اقتصادی در بخش پولی و بانکی  مشکل داریم و یا اینکه بخش خصوصی گلستان را استان خوبی برای سرمایه گذاری نمی داند.

 

پایان پیام/417

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۵۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در بخش آبدان شهرستان دیر خبر داد.

احمد محمدی‌زاده در جلسه برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر با بیان اینکه در این جلسه با حضور اعضای شورا، طرح‌های مختلف سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و مردمی مورد بررسی قرار گرفت، اظهارداشت: طرح‌های مختلفی از سوی مردم و بخش خصوصی آماده سرمایه‌گذاری است که در این جلسه توسط اعضا و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط که فرایند آن در کارگروه تخصصی طی شده است برای تصویب در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر مورد بررسی قرار گرفت.

وی با بیان اینکه بخشی از این طرح‌ها در حوزه پرورش آبزیان و تکثیر لارو و تولید بچه ماهی مطرح شد گفت: طرح‌های پرورش آبزیان جزء سیاست‌های اصلی استان بوشهر است و در این راستا از سرمایه‌گذاران در طرح‌های پرورش ماهی در قفس، به‌ویژه تولید بچه ماهی در استان حمایت می‌شود.

استاندار بوشهر بخشی دیگر طرح‌ها را در حوزه مجتمع خدمات رفاهی بین راهی در جاده‌های استان دانست و تصریح کرد: توسعه مجتمع‌های خدماتی بین راهی مورد نظر ما است چراکه هرچه تعداد این مجتمع‌ها افزایش یابد امکان خدمات به حوزه حمل و نقل جاده‌ای و ایمنی راه‌ها و مسافران بیشتر فراهم می‌شود.

محمدی‌زاده از تصویب ساخت کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیر خبر داد و بیان کرد: ساخت کارخانه سیمان سفید در آبدان دیر که فرایند آن طی شده بود در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان بوشهر تصویب شد.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲ طرح مطرح شده در این شورا رأی مثبت لازم را کسب نکرد گفت: مابقی طرح‌های مطرح شده در این جلسه برای اجرا رأی آورد و ان‌شاءالله طرح‌ها و موضوعات جدید سرمایه‌گذاری در جلسات بعد و هفته آینده مطرح می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

استاندار بوشهر افزایش مشارکت مردم در طرح‌های سرمایه‌گذاری را یکی از اولویت‌های استان دانست و تأکید کرد: آنچه تدبیر مقام معظم رهبری در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است در استان بوشهر مورد توجه قرار گرفته و عملیاتی شده است.

محمدی‌زاده بیان کرد: سرمایه‌گذاری مردم راهکار اساسی برای حل اشتغال، تولید و پیشرفت جامعه و استان بوشهر است و ما از بخش خصوصی، سرمایه‌ گذاران و کارآفرینان به جد حمایت می‌کنیم و کارها در این حوزه تسریع می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • عواقب بند س تبصره ۶ قانون بودجه | وقتی برای معافیت‌ها سقف تعیین شود چه می‌شود؟
  • بخش خصوصی ریلی توان توسعه ندارد
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ادامه هتل«صخره‌ای»معطل راه دسترسی/استاندار:سرمایه‌گذار حمایت شود
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای قدیمی‌ترین پروژه خرم‌آباد
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخشهای گردشگری و کشاورزی
  • تاکید استاندار آذربایجان غربی برجذب سرمایه گذار در بخهشای گردشگری و کشاورزی