Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-26@20:02:50 GMT

آموزش و گردشگری مسئولانه برای حفظ محیط زیست

تاریخ انتشار: ۱۶ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۴۸۵۳۴۶

آموزش و گردشگری مسئولانه برای حفظ محیط زیست

به گزارش ایسکانیوز، در دومین هفته از آبان ماه سمن ها و فعالان محیط زیستی درسرتاسر ایران فعالیت ها و برنامه های گوناگونی را در حمایت از منابع طبیعی و محیط زیست پیگیری کردند.

در شهر کازرون استان فارس به همت انجمن میراث پریشان جلسه آموزش نکات محیط زیستی در روستای پوزه بادی انجام شد. در این جلسه که با حضور زنان و مردان این روستا انجام شد نکاتی چند پیرامون مصرف آب، پلاستیک و مصرف سموم کشاورزی توسط آموزش گران این انجمن مطرح شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شهر شیراز استان فارس هم صد و چهل و هفتمین برنامه پاکسازان طبیعت فارس در آبشار و تنگ خرقه فیروزآباد با محوریت فرهنگسازی و پاکسازی منطقه انجام شد.

در شهر شیراز همچنین تور طبیعت گردی موسسه حامیان طبیعت پاک نارون جمعه در دشت روستای فلات انجام گرفت، همچنین در این برنامه پاکسازی محیط پیرامون توسط بچه ها و خانواده ها از فعالیتهای انجام شده در این برنامه بود.

در شهر آبدانان استان ایلام با تلاش و همت انجمن بانوان طبیعت دوست، اجرای طرح آموزشی یک ساعت با محیط بانان در دبیرستان فراست آبدانان ایلام انجام پذیرفت. هم چنین هم زمان با روز دانش آموز، دانش آموزان دبستان نیلا در خصوص حفظ محیط زیست نقاشی کردند.

در شهر رضوانشهر تالش استان گیلان گلگشت علمی تفریحی موسسه شقایق های وحشی هیرکانی همراه با کارگاه آموزشی مبارزه با آنفولانزای فوق حاد پرندگان برگزار شد.

در شهر لنگرود استان گیلان هم آموزش کاهش تولید زباله و تفکیک از مبداء در آموزشگاههای پیش دبستانی سما توسط آموزشیاران جمعیت دوستداران محیط زیست لنگرود برگزار شد.

در شهر رودسر رحیم آباد استان گیلان به همت موسسه آسمانرود، کارگاه آشنایی با عوامل آلوده کننده محیط زیست و آموزش تفکیک زباله، مسابقه نقاشی و کاردستی در مهدکودک مهرو ماه انجام شد.

در شهر لاهیجان استان گیلان به همت انجمن بوم بانان و مدرسه سبز سما با حضور دانش آموزان و اولیای این مدرسه کارگاه هوش محیط زیستی با محوریت آنچه که مادران و پدران امروز باید مسئولانه بدانند و عمل کنند، انجام شد.

در شهر سامان استان چهارمحال و بختیاری هم سمن سامان پویا نشستی را در خصوص بحث و تبادل نظر برنامه های آتی سمن با اعضای جدید خود برگزار کرد.

همچنین در شهر شیروان استان خراسان شمالی بیست و ششمین برنامه انجمن طنین پاکبانان شیروان جهت پاکسازی مسیر شیرکوه تا میدان کوهنورد برگزار شد.

در استان خراسان شمالی همچنین کیسه های پارچه ای توسط انجمن پیوند در نمایشگاه کتاب خراسان شمالی عرضه شد.

در تهران هم مدرسه طبیعت طهران به دعوت بانک تجارت و به مناسبت روز دانش آموز، در باشگاه ورزشی این بانک حضور یافت و طی پنج ساعت میزبان ۱۴۰ کودک بود. کودکان در این برنامه ۱۳ بخش از مدرسه طبیعت را تجربه کردند.

705

فعالان محیط زیستی آموزش و گردشگری زنان و مردان پلاستیک و مصرف سموم کشاورزی پاکسازان طبیعت

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۴۸۵۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار

به گزارش خبرگزاری مهر، حلیا سادات حسینی در آئین تجلیل از فعالان ورزشی حوزه محیط زیست که در نمایشگاه سلامت شهر بوستان لاله برگزار شد با تبریک روز و هفته ملی زمین پاک و هفته سلامت با اشاره به اینکه در کنار حفظ محیط زیست نیازمند توجه عمومی هستیم بیان داشت: مشارکت مردم برای نجات زمین از پلاستیک را مدنظر قرار دادیم و با این شعار به دنبال این بودیم که مردم را در این مسیر مشارکت دهیم.

وی اضافه کرد: پلاستیک ۴۰۰ سال طول می‌کشد که در زمین تجزیه شود و هریک مترمربع از خاک ۱۰۰ سال طول می‌کشد که تولید شود و این سخت است که خاک حاصلخیز و زمین حفاظت شده با پلاستیک آلوده شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر روند طولانی تجزیه پلاستیک در طبیعت، این تجزیه برای خاک و زمین نیز عوارض جبران ناپذیری در پی دارد، گفت: میکروپلاست‌ها در طبیعت باقی می‌مانند. جانوران نیز از این میکرو پلاست‌ها استفاده کرده و ما نیز از همین جانورانی که چنین موادی را در تغذیه خود داشته‌اند استفاده می‌کنیم. این موضوع سلامت انسان را تهدید می‌کند و عامل مهمی در به خطر افتادن سلامت بدن افراد است.

مدیرکل توسعه پایدار و محیط زیست شهرداری تهران با اشاره به اینکه هفته سلامت فرصت مغتنمی است که به سلامت جسم و در کنار آن روان توجه شود، اظهار داشت: یافته‌های علمی نشان می‌دهد میکرو پلاستیک‌ها ارتباط مستقیم در ابتلای افراد به سرطان دارد. کاهش استفاده از پلاستیک و انتشار میکرو پلاستیک‌ها در طبیعت هم به حفظ محیط زیست وهم به سلامت عمومی جامعه کمک می‌کند و امیدواریم این با کاهش استفاده از محصولات پلاستیکی بتوانیم جامعه‌ای سالم‌تر داشته باشیم.

وی با تاکید بر اینکه در استفاده نکردن از کیسه‌های پلاستیکی مجلس قوانینی را برای کاهش و جلوگیری از استفاده این نوع محصول به تصویب رسانده است، ادامه داد: استفاده کمتر از پلاستیک‌هایی که زیست تخریب‌پذیر نیستند. در سال ۱۴۰۲ تدوین استانداردی برای تعیین این نوع کیسه‌ها در دستورکار قرار گرفته است و از این پس تنها پلاستیک‌هایی که نشان استاندارد زیست تخریب‌پذیر داشته باشند در زمره محصولاتی قرار خواهند گرفت که امکان استفاده از آن باید بیشتر از گذشته در مراکز فروشگاهی و اصناف استفاده شود.

حسینی با بیان اینکه علاوه بر تهدید پلاستیک برای طبیعت و زمین، توسعه شهرنشینی و افزایش جمعیت چالش‌های و خطرات دیگری را برای زمین ایجاد کرده است توضیح داد: ته سیگار چالش جدید حوزه سلامت و محیط زیست است. ته سیگارها دارای انبوهی از سمی‌ترین فلزات سنگین به نام آرسنیک است که تمام حاصلخیزی و قدرت رشد زمین را از بین می‌برد. یکی از دلایل خشک شدن بسیاری از درختان در معابر عمومی است که ناشی از ته سیگارها به خاک و درختان منتقل می‌شود.

وی گفت: ۶۰ درصد از آلایندگی زمین مربوط به مواد شیمیایی و فلزات سنگین ناشی از آرسنیک است و به این دلیل ضرورت دارد با مشارکت مردم تلاش کنیم تا علاوه بر کاهش مصرف پلاستیک به موضوع فیلترهای سیگار و خودداری از رها کردن آن در فضای عمومی توجه بیشتری کنیم.

کد خبر 6087931

دیگر خبرها

  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • لزوم نهادینه کردن علم محیط زیست در کنار سایر علوم برای دانش‌آموزان
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • افتتاح خانه محیط زیست دماوند همزمان با هفته زمین پاک 
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!