Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-07@03:34:44 GMT

فعالیت های صنعتی مبنی بر حفظ سلامت محیط زیست باشد

تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۰۹۴۲۷

فعالیت های صنعتی مبنی بر حفظ سلامت محیط زیست باشد

کرمان - مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان گفت: فعالیت های توسعه ای و صنعتی باید مبتنی بر حفظ سلامت محیط زیست باشد و سرمایه نسل آینده را پیش فروش نکنیم.

به گزارش خبرنگار مهر، رضا جزینی زاده پیش از ظهر چهارشنبه در همایش هم اندیشی و تعامل محیط زیست با دوست داران طبیعت، اظهار کرد: در بحث طبیعت بعضی انسانها به عنوان شکارچی نما ماشه اسلحه خود را بر روی کسانی می گیرند که در قلب ها آنها مهر پدری، مهر فرزندی، مهر همسری و مهر به انفال طبیعت الهی موج می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: گناه متولیان امر در همه حوزه ها عدم استفاده از مشارکت های مردم است.

وی با اشاره به تخریب های محیط زیست به بهانه های مختلف از جمله شهر نشینی گفت: با تخریب محیط زیست روستاها به سمت بی روح شدن و جوامع به سمت صنعتی شدن پیش می رود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمان تصریح کرد: یک راه نجات محیط زیست توانمندسازی جوامع محلی و مردم است؛ باید توجه داشت که محیط زیست تنها متعلق به نسل ما نیست بلکه امانتی برای نسل آینده است. بلایی که بر سر محیط زیست آورده ایم که حتی نمی توانیم جوابگوی خود باشیم.

وی بیان داشت: نقش سازمان محیط زیست قابل جناح بندی نیست و این در حالی است که در سال های اخیر فراجناح بودن در کار مشهود بوده است.

جزینی زاده خطاب به دوست داران طبیعت با بیان این مطلب که اینجا خانه شماست فلسفه وجودی شما این است که باید از دستگاه های اجرایی انتقاد کنید، افزود: ما باید به عنوان تصمیم گیران در مجموعه محیط زیست با مردم صادق باشیم و این را بدانیم بدون همراهی مردم کار به جایی نمی رسد.

وی با بیان اینکه پیشینه ما نشان داده است که مردم با حضور خود در هشت سال دفاع مقدس با رهبری امام خمینی (ره) به پیروزی دست یافتند، گفت: محیط زیست هیچ تضادی با توسعه و صنعت ندارد اما توسعه پایدار به ما می گوید هر گونه فعالیت اقتصادی باید یک توجیه اقتصادی داشته باشد وقتی هزینه درمان از درآمد حاصل از صنعت بیشتر شود، توجیه اقتصادی ندارد.

وی ادامه داد: همه فعالیت ها باید مبتنی بر حفظ سلامت محیط زیست باشد و سرمایه نسل آینده را پیش فروش نکنیم.

جزینی زاده با اشاره به اینکه ورود ما در طبیعت باید توجیه اقتصادی داشته باشد، گفت: بی تدبیری دو تلاب بزرگ کشور را تحت شعاع قرار داد و این در حالی است که حیات وحش متعلق به همه ماست.

وی اظهار کرد: حق مردم است که مطالبه گر باشند و مدیران باید پاسخگوی آنها باشند زیرا در همه صحنه ها این مردم بودند که حضور داشتند.

جزینی زاده با تاکید به اینکه در دهه ۱۳۴۰ میزان آبهای تجدید پذیر کشور ۱۳۲ میلیارد متر مکعب و برداشت از آن ۵۰ میلیارد متر مکعب بود، تصریح کرد: امروز آبهای تجدید پذیر ما ۸۸ میلیارد مترمکعب است که ۹۷ میلیارد مترمکعب از آن برداشت می شود در حالی که اجازه برداشت ۲۰ تا ۴۰ درصد است یعنی باید ۳۵ میلیارد متر مکعب برداشت داشته باشیم.

وی افزود: ۵۰۰ میلیارد مترمکعب آبهای فسیلی داریم که ۳۰۰ میلیار مترمکعب آن آبهای شور و ۲۰۰ میلیارد مترمکعب آب شیرین هستند و تاکنون بیش از ۱۷۰ میلیارد متر مکعب آن را برداشت کرده ایم.

جزینی زاده بیان داشت: در ایران سرسبز با این تمدن و پویش اجتماعی اگر دو عنصر خلاقیت و همراهی مردم را داشته موفق  خواهد بود.

وی خطاب به محیط بانان گفت: باید بر اساس قانون با شکارچیان رفتار کرد و رفتارها باید از هر گونه خشونت به دور باشد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۰۹۴۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق

به گزارش خبرنگار مهر، اسدالله حاتمی صبح دوشنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: محیط زیست در شرایط کنونی به یک موضوع پر چالش اجتماعی با ماهیت پیچیده و چند وجهی و دارای دامنه تأثیرات وسیع مبدل شده و مدیریت آن به مشارکت گسترده و همه جانبه همه اقشار و گروه‌های مختلف اجتماعی و در نهایت به مردمی سازی محیط زیست نیاز دارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی افزود: بدون جلب مشارکت، همراهی و همدلی هدفمند و اثر بخش مردمی، دولت‌ها امکان مدیریت مطلوب امور محیط زیستی را ندارند.

الزامات جلب مشارکت مردم در حوزه محیط زیست

حاتمی فراهم نمودن بسترهای قانونی، حمای ته‌ای حقوقی، آموزش و توانمندسازی، تأمین حداقل امکانات کالبدی و سخت افزاری و ساماندهی فعالیت‌ها را از جمله الزامات اساسی برای جلب مشارکت مردم عنوان کرد و اظهار کرد: در این مسیر باید در عموم اقشار مختلف ایجاد انگیزه نمود و در یک کلام در جهت تقویت هویت‌های محلی برای رسیدن به اهداف عالیه کوشید.

وی خانه محیط زیست را با مفهوم محل حضور مردم به دنبال تحقق شعار متعالی، محیط زیست مردم پایه، هوشمندانه و فناورانه عنوان کرد که می‌تواند با ایجاد فضایی فرهنگی و پرنشاط، موجبات حضور آگاهانه، داوطلبانه و مؤثر مردم در عرصه محیط زیست را فراهم نموده و به ایجاد زمینه مدیریت محلی حفاظت و بهسازی محیط زیست کمک کند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی بیان کرد: سازمان حفاظت محیط زیست برای تحقق و دستیابی به این اهداف، پیشنهاد راه اندازی خانه‌های محیط زیست در سراسر کشور را ارائه داد که خوشبختانه استان خراسان جنوبی به عنوان اولین استان، اقدام به راه اندازی این خانه درمحل اداره کل حفاظت محیط زیست نمود.

حاتمی گفت: خوشبختانه با بهره گیری و تجمیع ظرفیت‌های فرهنگی ادارات کل حفاظت محیط زیست استان‌ها و شهرستان نظیر مراکز بازدیدکنندگان، بخش نمایشگاهی موزه‌های تاریخ طبیعی، کتابخانه ها، مراکز تشکلهای محیط زیست و همچنین با حضور و مشارکت سایر دستگاه‌های اجرایی، آموزش و پرورش، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و… این مراکز گسترش یافته و به تدریج با کنشگری شهروندان، تشکل‌ها، فعالان محیط زیست و بویژه نیروهای تسهیل گر محلی تربیت شده و همچنین مدیریت اجرایی این خانه‌ها نیز به مردم واگذار شده است.

زمینه‌های فعالیت خانه‌های محیط زیست

مدیر کل حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی زمینه فعالیت این خانه‌ها را، آموزش و افزایش سطح دانش محیط زیستی عمومی، اجرای فعالیت‌های مشارکت محور، جلب مشارکت خیرین و ترویج فرهنگ وقف محیط زیستی، زمینه سازی، ترویج و ایجاد بستر مناسب برای توسعه کمی و کیفی تشکلهای مردم نهاد محیط زیست و ترویج مسئولیت پذیری اجتماعی محیط زیست و… دانست و اظهار کرد: امیدواریم با مشارکت فعال همه دغدغه مندان محیط زیستی در استان به رفع و یا کاهش چالش‌های زیست محیطی استان کمک کنیم.

حاتمی یادآور شد: از ابتدای راه اندازی این طرح در کشور، خوشبختانه تاکنون ۵۰ خانه محیط زیست در استان راه اندازی شده و علاقمندان و دغدغه مندان محیط زیست می‌توانند به مراجعه به این خانه‌ها، علاوه بر دیدار با مسئولین و کارشناسان حوزه محیط زیست به ارائه پیشنهادات، نظرات و راهکارهای خود در جهت حفاظت هرچه بهتر از محیط زیست بپردازند.

کد خبر 6097796

دیگر خبرها

  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • سومین کارخانه سیمان «ویدر»، نگرانی ادامه‌دار اهالی و پاسخ یک مسئول
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • پلمب یک واحد آلاینده غیر مجاز در ورامین
  • فعالیت پایلوت ۸ خانه محیط زیستی در گلستان
  • امحاء کشت محصولات کشاورزی با آب‌های غیرمتعارف در شیراز
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها در اصفهان به بالای ۱۰ درصد رسید
  • میزان تفکیک از مبدا پسماندها به بالای ۱۰ درصد رسید/ مصمم هستیم کار نیمه تمامی باقی نماند