Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مشهورترین شهرهای روی آب، که تقریبا تمامی مردم دنیا آن را می شناسند، شهر ونیز ایتالیاست. شهری که خانه های آن بر روی کانال های آب قرار گرفته اند و مردم با استفاده از قایق در شهر تردد می کنند. علاوه بر ونیز شهرهای زیبای دیگری نیز بر روی آب شناور هستند که شاید کمتر اسم آن ها شنیده باشید و حتی از وجود آن ها آگاهی نداشته باشید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخش قصد داریم تا زیباترین شهرهای روی آب در دنیا را معرفی نماییم. با ما همراه باشید.

جزیره ی سانتاکروز دل ایسلوته در کلمبیا

سانتاکروز دل ایسلوته (Santa Cruz del Islote)، جزیره ی کوچکی است که در کلمبیا و در نزدیکی جزایر کارائیب واقع شده است. این جزیره با 1200 نفر، به عنوان پرجمعیت ترین جزیره ی دنیا مخصوشناخته می شود. تمامی سطح جزیره از خانه های مسکونی پوشیده شده وهیچ زمین خالی و حتی ساحل تفریحی و پلاژ نیز در آن وجود ندارد. مردم این بخش برای دفن مردگان خود به سرزمین اصلی خودشان می روند. زیرا در این جزیره هیچ گورستانی برای خاکسپاری مردگان نیست. در جزیره ی سانتاکروز دل ایسلوته نیروی برق نیز وجود ندارد و ساکنان این جا آب آشامیدنی خود را از سرزمین مادری شان تهیه می کنند.

شهر فلورِس در گواتمالا

فلورس(Flores) شهری است در گواتمالا که به دو بخش قدیمی و جدید تقسیم شده است. این دو بخش توسط یک جاده ی باریک از هم جدا می شوند. بخش قدیمی شهر فلورانس با 15000 نفر جمعیت بر روی جزیره ای قرار دارد که این جزیره بر روی دریاچه پیتن ایتزا واقع شده است و از زیباترین شهرهای روی آب در دنیا است. به دلیل مجاورت این جزیره با ویرانه های مایان، فلورس به یکی از پرگردشگرترین شهرهای گواتمالا تبدیل شده است. از این رو رستوران ها، کافه ها و تورهای گردشگری زیادی در این شهر دیده می شود. انواع اقامتگاه های فلورس نیز آماده ی خدمت رسانی به  مسافران و توریست های این شهر هستند. شهر فلورس با توجه به سال ها استعمار، دارای یک معماری غربی می باشد. خیابان های این شهر از سنگفرش پوشیده شده و مردم آن عمدتا پیاده یا با دوچرخه در آن رفت و آمد می کنند.

جزیره ی مکزکالتایتن در  مکزیک

در سواحل ایالت نایاریت در مکزیک، جزیره ی کوچکی قرار گرفته که به دست انسان ساخته شده است. این جزیره که مکزکالتایتن (mexcaltitan) نامیده می شود، به دلیل آثار باستانی بر جای مانده از قوم آزتک ها، سالانه گردشگران زیادی را به سمت خورد جذب می کند. در جزیره ی مکزکالتایتن  جمعیتی حدود 800 نفر سکونت دارند که عمده در آمد اقتصادی شان را از صنعت گردشگری به دست می آورند. این جزیره در فصل های خشک مانند جزایر معمولی است اما در فصل های بارندگی، آب سطح جزیره را در برگرفته و خانه ها بر روی آن شناور می شوند. در این هنگام برای تردد در شهر از قایق استفاده می شود.

جزیره ی لیندااُ در آلمان

لیندااُ (Lindau)  جزیره ایست که در ایالت باورایا و در بخش شرقی دریاچه کنستانس واقع شده است. مساحت این جزیره 748 متر مربع بوده و حدود 25000 نفر در آن ساکن هستند. این جزیره را می توان یک شهر تاریخی نامید؛ زیرا آثاری تاریخی در این مکان به جای مانده که گفته می شود مربوط به امپراتوری روم در قرن یکم میلادی می باشد و از زیباترین شهرهای روی آب در دنیا است. همچنین صومعه ای در لیندااُ وجود دارد که آن را متعلق به قرن سیزدهم می دانند. این جزیره یک مکان گردشگری بوده و سالانه علاقه مندان زیادی را به سمت خود جذب می کند. از این رو عمده در آمد مردم این منطقه از صنعت گردشگری تامین می گردد.

روستای گانویه در جمهوری بِنین

گانویه(Ganvie)  نام روستایی است که بر روی دریاچه ی نوکویه در کشور بنین و در بخش غربی آفریقا قرار دارد و از مشهورترین شهرهای روی آب دنیا است. این روستا به عنوان بزرگ ترین روستای دریاچه ای آفریقا شناخته شده و دارای مناظری زیبا و بی نظیر می باشد.  این شهر که اکنون بیش از 200 هزار نفر در آن سکونت دارند، در قرن 16 و 17 میلادی برای دفاع از شکارچیان انسان در این منطقه ساخته شد. کشور بنین در آغاز قرن 17 به صورت قبیله ای اداره می شد. در آن زمان این کشور در دست بزرگ ترین قبیله ی بنین با نام فون ها بود. این قبیله اقوام کوچک تر را شکار کرده و به عنوان برده به پرتغالی ها می فروختند. از این رو قوم های کوچک تر برای دفاع در مقابل این شکارچیان شهر گانویه را بنا کردند. این روستای شناور بر  روی آب به عنوان ونیز آفریقا شناخته شده و مردم آن برای رفت و آمد از قایق استفاده می کنند.

دهکده ی یوروس در پرو

دهکده ی یوروس (Uros) بر روی دریاچه ی تیتیکاکا در پرو قرار دارد و از مشهورترین شهرهای روی آب دنیا است. این دهکده با شهرها و دهکده های شناور دیگر جهان متفاوت می باشد. مردم این مکان خانه هایی را با نوعی نی خشک درست کرده و به آب می اندازند. نی خشک استفاده شده در ساخت این خانه ها، توتورا نام دارد. توتورا با قرار گرفتن بر روی آب سنگین شده و به صورت ثابت همان جا باقی می مانند. عمر متوسط این خانه ها 30 سال می باشد، اما لازم است تا آن ها هرساله ترمیم شده و از بالا جایگزین شوند. در غیر این صورت دچار پوسیدگی شده و در آب فرو می روند. این دهکده با توجه به تغییر فصل، بین 100 تا 2000 نفر جمعیت دارد. ساکنان این منطقه نیازهای خود را به صورت اولیه از اطراف دریاچه تامین می کنند و تنها فعالیت اقتصادی آن ها تولید صنایع دستی است.

شهر ووژِن در چین

ووژن(Wuzhen) یکی از شهرهای آبی است که در جنوب رود یانگ تسه (Yangtze) و در استان ژجیانگ (Zhejiang) چین واقع شده است. این شهر باستانی دارای مناظری فوق  العاده زیبا و چشم اندازهایی بی نظیر می باشد که آن را در بین گردشگران محبوب کرده است. این شهر 1300 ساله دارای جاذبه های طبیعی و تاریخی فراوانی است. از جاذبه های تاریخی این شهر می توان به پل های سنگی قدیمی و کنده کاری های چوبی آن اشاره کرد. هتل های مجلل و تورهای گردشگری متنوعی در این شهر وجود دارد که در ساخت سفری جذاب و خاطره انگیز به مسافران کمک می کند. یکی از تفریحات مهم و جذاب شهر ووژن، سوار شدن بر روی تاکسی های آبی و گردش در شهر می باشد. این تفریح یک تجربه ی عالی و خاطره انگیز برای بازدیدکنندگان این شهر می باشد.

روستای هَلونگ در ویتنام

روستای هلونگ (Halong) روستای شناور دیگریست که در بخش شمال شرقی ویتنام و در خلیج هلونگ قرار گرفته است. این خلیج یکی از از سایت های مهم جهانی یونسکو بوده و سالانه گردشگران زیادی برای تماشای چشم اندازهای زیبای آن به این جا سفر می کنند. گردشگران و بازدید کنندگان بر روی قایق هایی سوار شده و در بر روی آب گردش می کنند و به تماشای صخره های عظیم و زیبای درون آب می پردازند. مردم این روستا هیچ فعالیت گردشگری نداشته و زندگی خود را از طریق ماهیگیری می گذرانند.

دهکده ی کوپانی در تایلند

دهکده ی کوپانی (Koh Panyi) یک دهکده ی ماهیگیری است که در ایالت فَنگ آنگای تایلند واقع شده است و از مشهورترین شهرهای روی آب دنیا است. این منطقه را می توان یکی از زیباترین مناطق تایلند معرفی کرد که سالانه گردشگران بسیاری از آن بازدید می کنند. یکی از جذاب ترین و متفاوت ترین دیدنی های این دهکده زمین فوتبال شناور می باشد که کودکان روستا آن را درست کرده اند. این زمین فوتبال با استفاده از تکه چوب های قدیمی و قایق های ماهیگیری ساخته می شود. دهکده ی کوپانی برای اولین بار توسط دو خانواده ی قدیمی در این منطقه ساخته شد. در حال حاضر جمعیت این دهکده 2000 نفر می باشد که بیشتر آن ها از همین دو خانواده هستند. شغل اصلی مردم این دهکده در قدیم  ماهیگیری بوده است، اما اکنون به دلیل رشد صنعت گردشگری در این منطقه در آمد اصلی آن ها از این بخش تامین می گردد

منبع: مجله همگردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت hamgardi.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مجله همگردی» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۴۲۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت

شناور شهید مهدوی نیروی دریایی سپاه مجهز به موشک‌های برد بلند بالستیک و کروز، در جریان ماموریت خود، از مدار صفردرجه زمین عبور کرد و وارد نیمکره جنوبی زمین شد.   به گزارش  تسنیم، ناو اقیانوس‌پیمای «شهید مهدوی» نیروی دریایی سپاه با عبور از مدار صفردرجه (خط استوا) وارد نیمکره جنوبی زمین شد.   این اولین ماموریت دوربرد دریایی سپاه از لحاظ طی مسافت و نوع ماموریت است که به نام ناو شهید «نادر مهدوی» ثبت می‌شود.   ناو شهید مهدوی که در اسفند ۱۴۰۱ به نیروی دریایی سپاه الحاق شده، بیش از ۲۱۰۰ تُن وزن دارد، طول آن ۲۴۰ متر و عرض آن ۲۷ متر است.       این ناو انواع رادارهای پیشرفته نظیر رادار سه‌بعدی، سامانه‌های موشکی، سطح به سطح، سطح به هوا و سامانه‌ سوم خرداد و سایر سامانه‌های مخابراتی پیشرفته را داراست و در نوع خود از جمله ناوهای خاص کشور محسوب می‌شود.   علاوه بر این، ناو شهید مهدوی اولین شناور ایرانی مجهز به موشک های بالستیک دوربرد است.   در بهمن ماه سال گذشته، خبر رسمی شلیک موشک بالستیک از روی این شناور منتشر شد و طبق تصاویری که نیروی دریایی سپاه منتشر کرد، ۲ موشک بالستیک با برد تقریبی ۱۷۰۰ کیلومتر از داخل ۲ کانتینر به سمت اهداف خود شلیک شدند.   به گفته سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، بر روی این ناو، علاوه بر موشک‌های بالستیک برد بلند، موشک‌های کروز ۲هزار کیلومتری با نام «قدر۴۷۴» نیز نصب شده است.   سپاه پاسداران از اواخر دهه ۸۰ شمسی و در پی تفکیک ماموریت نیروهای دریایی ارتش و سپاه، مسئول اصلی حراست از خلیج فارس و تنگه هرمز است اما در سالهای اخیر، مامور به حضور در آبهای اقیانوسی نیز شده است و برای این ماموریت، شناورهای مختلفی ازجمله همین ناو شهید مهدوی، رودکی و باقری در اختیار دارد.   به گفته سردار تنگسیری، مهمترین ماموریت نیروی دریایی سپاه در آبهای دوردست، ایجاد و حفظ سیادت دریایی و تأمین امنیت خطوط کشتیرانی است.   در ماه‌های اخیر شناور شهید مهدوی در خلیج عدن نیز به انجام ماموریت پرداخته بود. کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مرگبارترین و ترسناک ترین زیردریایی جهان در صورت وقوع جنگ بین ایالات متحده و چین(+عکس) فوجیان؛ بزرگ ترین و پیشرفته ترین کشتی جنگی چین (+فیلم و عکس) ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

دیگر خبرها

  • ناو سپاه از مدار صفر درجه گذشت
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا+فیلم
  • توقف ساخت اسکله شناور در سواحل غزه از سوی آمریکا
  • خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد
  • حذف گوشت از بیشتر غذاهای میزبان در المپیک پاریس!
  • افتتاح بزرگترین دهکده آموزشی و پژوهشی گیاهان دارویی گلستان
  • غذا‌های ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس؛ ۶۰ درصد خوراکی‌ها بدون گوشت خواهد بود
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • کشف نخستین سیاره بی‌ستاره!
  • غذاهای ورزشکاران در بازی‌های المپیک ۲۰۲۴ پاریس چه خواهد بود؟