Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر انجمن هنرهای تجسمی بنیاد روایت فتح در بازدید از نمایشگاه پوستر «سقوط شیطان بزرگ» گفت: برخی هنرمندان در این فضای ملتهب و با وجود اتفاقاتی که در جهان هر روز تکرار می‌شود، دغدغه‌های شخصی را مطرح و آن را برجسته می‌کنند.

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، مسعود نجابتی مدیر انجمن هنرهای تجسمی بنیاد روایت فتح در بازدید خود از نمایشگاه پوستر «سقوط شیطان بزرگ» که در حوزه هنری برپاست، گفت: هنرمندانی که در این نمایشگاه شرکت کرده‌اند آنچنان حرفه‌ای شده‌اند که آثارشان ارزش هنری بسیاری یافته‌ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پرداخت آن‎‌ها حرفه‌‌ای و تنوع در آثار بیش از گذشته است. همچنین اکثر تکنیک‌های رایج در پوسترها دیده می‌شود. با توجه بیشتر و حمایت مسئولین و دستگاه‌های ذی‌ربط می‌توانیم بسیاری از این آثار را در فضای خارج از کشور نیز نمایش دهیم.

وی با تاکید بر همکاری همه سازمان‌های هنری در راستای حفظ ارزش‌های ملی کشور گفت: ایجاد چنین فضاهایی که بتواند موثر واقع شود نیاز به عزم جمعی سازمان‌ها و انجمن‌های مربوطه دارد؛ چرا که در کشور، سازمان‌ها، انجمن‌ها و تشکل‌های بسیاری داریم که در این عرصه فعال هستند. اما هنگام انجام واکنش‌های به‌موقع ضعیف عمل کرده و تنها در موضوعات خاصی این مسائل پیگیری می‌شود.

نجابتی از هنرمندان حوزه هنرهای تجسمی خواست تا موضوعات شخصی مورد نظر خود برای تولید آثار هنری در مواقع ضروری را کنار گذاشته و به مسائل روز بپردازند. وی در همین راستا ادامه داد: موضوع آمریکا به عنوان پرچم‌دار استکبار جهانی موضوعی نیست که مختص به یک قشر خاص هنری از جامعه باشد. چرا که بسیاری از خانواده‌های ایرانی با نگرانی‌های تغییر سبک زندگی ایرانی اسلامی به شیوه غربی روبه‌رو هستند. این هم یک شیوه از تجاوز به آزادی جامعه ما است و از طریق رسانه‌ها و استفاده از شیوه‌های هنری القا می‌شود.

وی افزود: در این شرایط هر هنرمندی با هر تفکر و اعتقادی باید به محض نگاه ناپسند دولت‌های متخاصم غربی به‌ویژه آمریکا آزادانه احساسات و واکنش‌های درونی خود را بروز دهد و با هنر خود اثری تاثیرگذار خلق کند. برخی هنرمندان در این فضای ملتهب و با وجود اتفاقاتی که در جهان هر روز تکرار می‌شود، دغدغه‌های شخصی را مطرح و آن را برجسته می‌کنند. این هنرمندان آثار خود با موضوعات شخصی را در گالری‌ها به نمایش می‌گذارند. در حالی که شرایط حکم می‌کند چنین موضوعاتی در اولویت نباشد.

مدیر انجمن هنرهای تجسمی بنیاد روایت فتح با انتقاد از کم‌کاری برخی هنرمندان و سازمان‌های مربوطه هنری در مورد چنین مسائلی گفت: متاسفانه با اینکه فعالیت‌های قابل توجهی در چنین شرایطی از سوی هنرمندان و سازمان‌های مربوطه انجام شده و می‌شود، اما در مقایسه با حجم تعداد هنرمندان و این سازمان‌ها در کشور بسیار اندک است و جای کار بسیار بیشتری دارد. این جریان باید به تمامی تشکل‌های هنری، دانشجویی و حتی انجمن‌های کوچک هنری وارد شود تا نتایج ماندگار و بهتری به دست بیاوریم.

نجابتی افزود: راه‌اندازی نمایشگاه‌هایی با این موضوع در گالری‌ها به تنهایی جوابگوی اهداف ما نیست. ما باید آثار را به هر نحوی به میان مردم ببریم. لازم است برای تاثیرگذاری هرچه بهتر و بیشتر آثار از گالری‌ها خارج و به میان مردم برود. چرا که بازدید از گالری‌‌ها نیازمند زمان و حوصله زیادی است و مردم با مشغله‌های امروزی امکان حضور مداوم در این گالری‌ها را ندارند. در نتیجه ما باید با آثار هنری خود به میان آن‌ها برویم.

وی در پایان گفت: انجمن هنرهای تجسمی بنیاد روایت فتح با مرکز هنرهای تجسمی حوزه هنری ارتباط گسترده‌ای داشته و در برگزاری نمایشگاه‌ها و جشنواره‌های هنر تجسمی با موضوعات مورد توجه هر دو سازمان به نحو موثر همکاری‌ دارد. ما در نظر داریم تا با همکاری حوزه هنری و بنیاد فرهنگی روایت فتح در هنرهای تجسمی قدم‌های بزرگ و ارزشمندی را برداریم.

نمایشگاه پوستر سقوط شیطان بزرگ که به همت مرکز تجسمی حوزه هنری برگزار می‌شود، از تاریخ 13 تا 21 آبان ماه، روزهای شنبه تا چهارشنبه از ساعت 9 تا 19 در گالری ابوالفضل عالی حوزه هنری پذیرای علاقه‌مندان است.

منبع:‌فارس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان

محسن صفایی فرد سردبیر مجله هنری «بوم» درباره این برنامه که پخش آن از سال گذشته در شبکه دو سیما آغاز شده به خبرنگار مهر بیان کرد: این برنامه بازنمایی هنر و هنرمندان ایرانی در میدان و مکان الهام بخش هنری است.

وی درباره رویکرد برنامه اضافه کرد: «بوم» می خواهد از استودیو بیرون بیاید و تصویری معنی‌دار از صحنه هنر ایران به چشم مخاطب برساند. هر قسمت از این برنامه سراغ آثار تازه هنری، اجراهای تازه، نمایشگاه ها و هنرمندانی که به دلایل مختلفی نامشأن مطرح می شود، می رود. برنامه گاهی به صورت متمرکزتر سراغ هنرمندان رفته و در این بخش دیداری با هنرمندان بزرگ دارد که چند سالی است کمرنگ بوده اند. کارنامه این هنرمندان در برنامه مرور می شود و گپ و گفت در محل کار و خانه آنها برگزار می شود.

«بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نیست بلکه یک برنامه هنری است

صفایی فرد با تاکید بر خروج «بوم» از یک برنامه صرف استودیویی تصریح کرد: در این برنامه بنا داریم بیرون از استودیوها به ملاقات اثر هنری و هنرمند برویم و تلاش می کنیم «بوم» صرفاً یک برنامه با موضوع هنر نباشد بلکه یک برنامه هنری با قابی در خور شأن برای هنر و هنرمندان باشد. از جهت کیفیت بصری و قابی که تدارک می بینیم نیز هدفمان این بود تصویری باشکوه به چشم مخاطب برسانیم. این برنامه هدفی فردی را دنبال می کند که آموزش چشم اندازهای هنر ایران برای مخاطب است. «بوم» می خواهد زیبایی شناسی مخاطب را ارتقا دهد و البته نه به سبک یک برنامه تخصصی چون «بوم» در شبکه دو که شبکه زندگی است تعریف شده از این رو بیشتر سراغ هنرمندانی می رویم که بتوان به همراه آنها تصویری زیبایی شناسانه ارایه کرد.

سردبیر «بوم» اضافه کرد: در واقع بینندگان ما بیننده فضای هنری هستند اما فضای برنامه صرفاً نخبه پسند یا مشابه گفت‌وگوهای تخصصی و طولانی نیست.

وی درباره آیتم های برنامه توضیح داد: «بوم» در بعضی قسمت ها به فراخور موضوع برنامه روی یک موضوع متمرکز می شود مثلاً در برنامه ای که به مناسبت روز معلم پخش شد سراغ محمدرضا لطفی آهنگساز رفتیم که از زاویه معلمی او بود و تاکنون به شأن معلمی او پرداخته نشده بود.

پرسه در فضای هنر

صفایی فرد درباره حضور حامد مهربانی مجری برنامه نیز یادآور شد: «بوم» یک شخصیت پرسه زن و نوعی گشت و گذار در فضای هنر دارد. یکی از اجزای برنامه حامد مهربانی راوی برنامه است که به نوعی این شخصیت با او تعریف شده است. او هر هفته به تازه های هنر و آثار هنری می پردازد گاهی هم از یک هنرمند سراغ می گیرد. سال گذشته مجید انتظامی کنسرتی داشت که ما در ۲ قسمت به این کنسرت پرداختیم.

وی اضافه کرد: شخصیت محوری برنامه حامد مهربانی است که باید شکل بگیرد. او فقط مجری نیست و به نوعی صحنه گردان برنامه است، دست مخاطب را می گیرد و به جاهای مهم هنری می برد و مخاطب را با روایت هایی از هنر امروز ایران آشنا می‌کند. او سوابق پررنگی در اجرا دارد و حتی غیر از آن شأن برنامه سازی و تهیه کنندگی دارد و از این حیث انتخاب دقیقی بود. او یکی از افراد جدی در تحریریه و سردبیری است.

صفایی فرد در پااین درباره وجه تمایز برنامه نسبت به دیگر برنامه‌ها نیز عنوان کرد: مواجهه نزدیک با چهره هنر و هنرمند کمتر در قاب تلویزیون دیده شده است. ما آن تصویر استودیویی شده مکانیکی از برنامه ها را لااقل در این برنامه هنری به هم زدیم. به یک کنسرت، گالری یا موزه می رویم و جاهایی که در برنامه های دیگر و روتین هنرمندش مهم بوده برای ما در قالب محیط، نما و قاب، ارزش و حس و حال پیدا کرده است.

«مجله هنری بوم» با اجرای حامد مهربانی، تهیه‌کنندگی احمدرضا بلیغ و احمدرضا زارعی، کارگردانی کیانوش الطافی، سردبیری محسن صفایی فرد و همت گروه اجتماعی اقتصادی شبکه دو در مرکز هنری رسانه‌ای سلوک تهیه و تولید شده که چهارشنبه ها روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

کد خبر 6098541 عطیه موذن

دیگر خبرها

  • تمایز «بوم» با دیگر برنامه‌های مشابه چیست؟/ قابی در شأن هنرمندان
  • انعکاس جهانی پاویون جمهوری اسلامی ایران در دوسالانه ونیز قابل اعتنا بود
  • معرفی رییس شورای سیاستگذاری دوازدهمین دوسالانه ملی سرامیک ایران
  • نوزدهمین جشنواره ملی هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری در رشت آغازشد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • ۶۰۰ اثر از هنرمندان ایرانی در نمایشگاه هنر جهانی دبی به نمایش درآمد
  • برپایی نمایشگاه آثار هنرجویان شهرضایی
  • دومین نمایشگاه انفرادی «نگاهی به خراسان شمالی» برگزار می‌شود
  • اجرای رویداد هنری «وعده صادق» در استان خوزستان
  • هنر نمایی دانش آموزان در نمایشگاه آثار دستی و تجسمی