Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج زنجان، مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: طی نیمه نخست سال جاری بالغ بر 3 هزار و 100 تن سیب درختی به ارزش بیش از 3 میلیون دلار از استان زنجان صادر شده است.

عبدالله جعفری کشورهای قطر و عراق را مقصد سیب صادراتی استان زنجان برشمرد و افزود: ارزش ریالی این میزان صادرات بالغ بر ۱۱۶ میلیارد ریال برآورد شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

                                   

وی با اشاره به اینکه امسال تولید سیب در استان 130 هزار تن برآورد شده است، اظهار داشت: سطح باغات سیب استان به 9 هزار و 168 هکتار می‌رسد که در حال حاضر 7 هزار و 737 هکتار از این سطح بارور و یک هزار و 431 هکتار مابقی غیر بارور است.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان تصریح کرد: راه‌اندازی و توسعه واحدهای فرآوری و بسته‌بندی مطابق با استاندارد‌های جهانی، حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی برای معرفی محصولات تولیدی و تشکیل شرکت‌های بازرگانی تخصصی کشاورزی از جمله راهکارهای افزایش صادرات محصولات کشاورزی تولیدی استان زنجان از جمله محصول سیب است.

جعفری گفت: در حال حاضر یک واحد سورت و بسته‌بندی محصولات کشاورزی در استان راه اندازی شده ولی این واحد جوابگوی ظرفیت موجود در استان نبوده و نیازمند سرمایه‌گذاری بیش‌تری در این زمینه است.

وی با بیان اینکه استان زنجان در تولید انواع محصولات زراعی و باغی به لحاظ سطح و تولید جایگاه بالایی در سطح کشور داشته و یکی از استان‎های مهم تولید کننده انواع محصولات کشاورزی به شمار می‌رود، عنوان کرد: ظرفیت موجود در استان فرصت بسیار خوبی را برای سرمایه‌گذاری در ایجاد واحدهای فرآوری و بسته‌بندی فراهم کرده است، لذا از علاقه‌مندان برای سرمایه‌گذاری در این حوزه دعوت می‌شود تا با مطالعه ظرفیت‎‌های استان و سرمایه‌گذاری‌های مناسب در بازار محصولات کشاورزی، از ارزش افزوده بخش برخوردار شوند.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان از تشکیل چهار شرکت بازرگانی تخصصی کشاورزی در این استان خبر داد و افزود: پیگیری‌های لازم برای افزایش تعداد این شرکت‌‌ها در استان در حال انجام است.

جعفری در ادامه با اشاره به اینکه بیست و سومین دوره نمایشگاه مواد غذایی، صنایع دستی و پوشاک از ۱۱ تا ۱۹ آذر ماه امسال در کشور ایتالیا برگزار خواهد شد، بیان داشت: اتاق بازرگانی استان زنجان در قالب ایجاد یک پاویون در این نمایشگاه به نمایندگی از اتاق‌های کشور زمینه حضور مناسب تولید کنندگان و تجار کشور را فراهم کرده است.

وی نمایشگاه آرتی جیانای ایتالیا را فرصت بسیار خوبی برای تولید کنندگان به منظور معرفی محصولات تولیدی خود و مطالعه راه های نفوذ، حضور و توسعه بازارهای خارجی دانست و خاطرنشان کرد: تجار و تولید کنندگان زنجانی برای حضور در این نمایشگاه از تخفیفات و تسهیلات مناسب بهره مند خواهند شد.

مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: علاقه‌مندان برای حضور در این نمایشگاه و کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به اتاق بازرگانی، صنایع و معادن استان مراجعه کنند.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۵۸۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از وزارت اقتصاد، در این نشست که با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی و محمدعلی نیکبخت وزیر جهاد کشاورزی و جمعی از معاونان و مدیران دو وزارتخانه و در وزارت اقتصاد برگزار شد، راهکار‌های تامین مالی توسعه ۲۵۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان خوزستان و ۵۰ هزار هکتار از اراضی استان‌های گیلان و مازندران مورد بررسی قرار گرفت.

تامین مالی ریالی این پروژه‌ها و استفاده از فاینانس کشور چین از جمله راهکار‌هایی بود که در این نشست مورد بررسی قرار گرفت و با توجه به اهمیت و ضرورت تامین امنیت غذایی کشور و نقش این اراضی در افزایش تولید محصولات مهم کشاورزی از جمله ذرت، سویا و برنج مقرر شد در خصوص یکی از روش‌های تامین مالی از طریق فاینانس خارجی یا استفاده از منابع ریالی بانک‌های کشور تصمیم گیری شود.

بر اساس این گزارش، با اجرای این طرح‌ها نزدیک به سه میلیون تن افزایش تولید در بخش محصولات کشاورزی کشور ایجاد خواهد شد و میزان منابع لازم برای اجرای این طرح‌ها نیز در حدود ۲ میلیارد دلار برآورد شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • اجرای هفت پروژه باغات مدرن در آذربایجان شرقی
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود