Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد باقر لاریجانی معاون آموزشی وزارت بهداشت در گرهمایی معاونان آموزشی دانشگاه های علوم پزشکی کشور که امروز برگزار شد، اظهار کرد: یکی از ماموریت های مهم سلامت مردم است و دانشگاه ها این کار را به خوبی قبول کرده اند، ما براساس دنیا باید برنامه های آموزشی را در کشور تدوین کنیم و الگوهای زیادی در خصوص این موارد نیازها داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لاریجانی ادامه داد: آماده کردن پزشکان برای هدایت، ارتقای مسئولیت پذیری و تربیت آنها در خصوص سلامت مردم است؛ باید انعطاف لازم در برنامه های آموزشی داشته باشیم؛ ارتقای ظرفیت آموزش پزشکی شاخص های سلامت را بهبود می بخشد، باید دانشجویان را بر اساس نیازهای بومی تربیت کنیم.

لاریجانی عنوان کرد : نیمی از دانشجویان علاقه مند هستند در برنامه های آموزشی آنلاین شرکت کنند و دانشگاه های زیادی در دنیا با این روش کار می کنند.

وی افزود: دانش آموخته باید توجه ویژه ای به نوآوری و قدرت حل مسئله داشته باشد در همین راستا تعاملات با دنیا بسیار مهم است، امروز ۹۰۰ نفر از اعضای هیئت علمی در دپارتمان های آموزشی مستقر هستند.

وی ادامه داد: حضور بخش خصوصی در آموزش پزشکی مهم بوده و وزارت بهداشت بررسی هایی در این جهت انجام داده است؛ کتب مرجع علوم پزشکی تدوین و پژوهش های خوبی در زمینه تالیف  دانشگاه های نسل سوم انجام شده است.

وی افزود: پزشک خانواده در حال شکل گیری است و آموزش های مهارتی با سرعت شکل گرفته است و آموزش ها ساماندهی می شود.

لاریجانی افزود: آمایش منابع انسانی در حال انجام است و به بروز رسانی کوریکورم در حال انجام است تا دانشجویان کار کردن در محیط بیرون را فرا بگیرند؛ استقرار سند آمایش آموزش عالی در حال انجام بوده و این برای کشور مهم است و استفاده از امکانات بخش خصوصی باید انجام شود و راهبردهای بخش خصوصی در نظام سلامت در حال تدوین است .

بحث ماموریت گرایی دانشگاه ها مهم است و باید به روز رسانی شود

وی ادامه داد: تدوین راهبردهای پزشکی انجام و شورای عالی اخلاق در پزشکی ایجاد شده است، تعداد دانشجویان ایرانی در خارج از کشور بیش از ۳۰۰۰ نفر است، اکنون حدود ۲۰۰۰ دانشجو از ۴۱ ملیت مختلف در کشور مشغول به تحصیل هستند.

وی اضافه کرد: سامانه آموزش خارجی در کشور راه اندازی شده و حدود هفت هزار بار مورد ارزیابی قرار گرفته است و آمایش بین المللی انجام شده است‌.

لاریجانی ادامه داد: بحث اعتبار بخشی بین المللی در حال انجام است و ما توجه ویژه ای به ارزشیابی دانش آموختگان اروپایی داریم؛ صدور شماره نظام پزشکی موقت برای دانشجویان خارجی انجام و دوره های مشترک با دانشگاه های دنیا برگزار شده است.

لاریجانی گفت: برگزاری آزمون های بین المللی در دانشگاه های علوم پزشکی مجازی است و آزمون صلاحیت های بالینی در حال برگزاری است و امتحان های الکترونیکی نیز انجام می شود؛ همه بیمارستان ها اعتبار بخشی شده است و ۱۰۵ مرکز تاییدیه کامل گرفته اند.

انتهای پیام/

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۴۷۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران

خوابگاه متأهلی سرای حکیم ویژه ۱۲۰ نفر از دانشجویان متأهل دانشگاه علوم پزشکی تهران افتتاح شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، آیین افتتاح سرای 2 حکیم، ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مشاور وزیر بهداشت و مدیرکل حوزه وزارتی و رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

سید محمد پور حسینی؛ مشاور وزیر و مدیرکل حوزه وزارتی در این مراسم، ضمن تقدیر از خیرین گفت: این پروژه برای جوانان دانشجو که موجب ارتقا علم و کشور هستند بسیار ارزشمند است.

 وی با اشاره به موضوع جوانی جمعیت و ازدواج به هنگام گفت: امروزه شرایط ازدواج برای جوانان دانشجو سخت است و ایجاد این سرای متاهلی با فضای مناسب و آرام، تسهیلات ازدواج را برای جوانان فراهم می‌آورد.

حسین قناعتی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در آیین افتتاح سرای 2 حکیم ویژه دانشجویان متاهل دانشگاه با اشاره به سرعت بالای بازسازی این سرا با کمک خیرین، اظهار کرد: از زمان آغاز مسئولیتم، عزم خود را بر اتمام طرح‌های نیمه‌تمام دانشگاه جزم کردم و تاکنون بیش از 100 پروژه عمرانی به پایان رسیده است.

وعده وزیر بهداشت برای رفع مشکلات خوابگاه‌های دانشجویی

قناعتی به بازسازی کامل ساختمان‌های سرای حکیم که پیش از این غیرقابل سکونت بود، اشاره و بیان کرد: با تلاش و تامین اعتبار خیرین و همت مسئولان دانشگاه، در عرض 7 ماه، 33 واحد از این ساختمان بازسازی و به امکانات رفاهی تجهیز شد و اکنون‌ آماده سکونت دانشجویان متاهل است.

وی همچنین به راه‌اندازی سرای حکیم 1 در هفت ماه قبل اشاره کرد و این موضوع را نشان‌دهنده سرعت بالای انجام کار در این پروژه دانست.

وی در ادامه با بیان اینکه طولانی شدن طرح‌های عمرانی خسارات سنگینی به سازمان‌ها وارد می‌کند، با اشاره به افزایش تعداد بلوک‌های خوابگاه دانشجویان متاهل از 4 به 6 بلوک، گفت: در حال حاضر نزدیک به 150 دانشجوی متاهل متقاضی خوابگاه هستند و این خوابگاه جدید با ظرفیت 120 دانشجو، تا حدودی کمبود خوابگاه را تامین خواهد کرد.

قناعتی در پایان به کمبود خوابگاه دانشجویان مجرد اشاره کرد و گفت: خوابگاه دانشجویان مجرد با 400 تخت در حال احداث است و امیدواریم تا 6 ماه آینده به بهره‌برداری برسد. با راه اندازی این خوابگاه بحران کمبود خوابگاه نیز رفع خواهد شد.

حاج حسین رضایی، مدیر عامل خیریه نیز با اشاره به مشارکت خیرین در سرای حکیم 1 و 2 دانشجویان متاهل دانشگاه گفت: خیرین در کشور ما اقدامات بزرگی را انجام می دهند و مسئولیت ما این است که مردم را به کار خیر تشویق کنیم.

وی با بیان اینکه با کمک خیرین پروژه‌ها سریع‌تر، ارزان تر و با کیفیت بیشتری انجام می‌شود گفت: نمونه آن بیمارستان‌هایی است که با کمک خیرین ساخته شده است. وظیفه داریم قدر همه خیرین را بدانیم و کار خیر آنها را ارج بنهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • دانشگاه علوم پزشکی مشهد، میزبان جشنواره شهید مطهری
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها آغاز شد
  • افتتاح خوابگاه متأهلی برای ۱۲۰ دانشجوی علوم پزشکی تهران
  • دهه سرآمدی آموزش در دانشگاه‌ها از امروز آغاز شد
  • دهه سرآمدی آموزش فرصت مغتنمی برای ادای احترام به پیشگامان ساحت تولید و نشر معرفت و حکمت است
  • آمار داوطلبان پسر کنکور اعلام شد/ چرا دهه هشتادی حال دانشگاه رفتن ندارند؟
  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • قهر پسران دهه هشتادی با دانشگاه
  • توسعه همکاریهای موسسات آموزش عالی با فرمانداری ارومیه