Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت ها قبل از رسیدن وزیرکار به تویسرکان بودند کارگرانی که نامه به دست منتظر رسیدنش، تا شاید ربیعی بیاید و به درد و دل هایشان گوش دهد، همان گونه که قرار بود "دردهای نامرئی روستاها و شهرستان ها باید شنیده شود"، اما این گونه نشد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رودآور؛ دو روز پیش بود که ربیعی وزیر وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در توییت خود نوشته بود که "در صدای بلند تهران، پژواک حاشیه‌ها گم شده، ایران فقط تهران نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فردا به همدان سفر میکنم دردهای نامرئی روستاها و شهرستان ها باید شنیده شود."

با این حال آنچه آن طور که باید و شاید شنیده نشد، لااقل دردهای مردم شهرستان تویسرکان بود، دردهایی که حاکی از قطع شدن بیمه، نگرفتن حقوق، بستری بودن فرزند در بیمارستان و با سیلی صورت خود و خانواده خود را سرخ کردن کارگرانی بود که تنها خواستد حرفشان شنیده شود.

ساعت ها قبل از رسیدن وزیر به تویسرکان بودند کارگرانی که نامه به دست منتظر رسیدنش، تا شاید ربیعی بیاید و به درد و دل هایشان گوش دهد، همان گونه که قرار بود "دردهای نامرئی روستاها و شهرستان ها باید شنیده شود".

اما این گونه نشد، تعدادی از کارگران شرکت حمیل که می گفتند به نمایندگی از 120 کارگر دیگر شرکت در آیین افتتاح ورزشگاه کارگران تویسرکان حضور یافته اند، به امید فرصتی مناسب برای بی پرده حرف زدن با ربیعی بودند که این امر آن طور که باید محقق نشد.

کارگران نامه به دست به هر کسی می رسیدند می گفتند اجازه بدهید حرف مان را بزنیم، شما برای شنیدن حرف های ما آمده اید، ورزشگاه به چه کار مامی آید زمانی که گرسنه ایم، بیمه مان قطع شده و هزاران مشکل دیگر بر سر راه داریم، بالا و پایین پریدن به کارمان نمی آید!

ربیعی در جمع مسئولان تویسرکانی گفته بود که تا "دو سال و نیم آینده اشتغال را بهبود می بخشیم"، همین حرف سبب شدتا کارگران که در محل حضور داشتند، با صدایی که به جایی نرسید بگویند مشکل ما و شرکت ما و 120 کارگر دیگر را حل کنید بهبود دیگری نمی خواهیم.

هنوز پنج دقیقه بیشتر از سخنان وزیر که مبنی بر تصمیم دولت به اخذ سیاست های نشاط آور در جامعه، نگذشته بود که کارگران از کم توجهی ربیعی و گوش ندادن او به حرف هایشان صداهایشان بالا گرفت.

ربیعی گفته بود که؛ "معتقد هستیم که ورزش می توان دموجب نشاط کاری شود و نشاط رضایت کاری را افزایش می دهد و می تواند به بهره وری و همچنین فقدان آسیب های اجتماعی کمک کند.

وی همچنین تصریح کرده بود: یکی از برنامه های مهم ما در بخش کارگری چه در جامعه و چه در حوزه بهزسیتی در باره کاهش آسیب ها پیگیر هستیم، افزایش نشاط اجتماعی و راه هایی برای افزایش شادی در جامعه در کنار برنامه کاهش فقر است که به عنوان یکی از استراتژی های دولت دوازدهم اتخاذ شده است."

با این حال آنچه که در فیلم مشهود است چیزی جزء نشاط و شادی در جامعه کارگری تویسرکان است، برخی از کارگران ساختمانی تویسرکان هم از قطع شدن بیمه هایشان گلایه مند بودند، آنان می گفتند که با توجه به وضعیت آب  هوایی و رکود ساخت و ساز ما کارگرانی که بیمه ساختمان هستیم نمی توانیم حتی در پاییز به گردوتکانی مشغول شویم و یا اگر کار دیگری انجام دهیم و اتفاقی برایمان روی دهد بیمه مشمول ما نمی شود، می گویند که بیمه شما بیمه کارگران ساختمانی است نه چیز دیگر، خودتان قضاوت کنید در این وانفسای گرانی و نبود ساخت و ساز که با آمدن زمستان به طور کامل هم متوقف می شود، ما در روزهای سرد زمستانی چگونه پول گاز و برق را پرداخت کنیم تا لااقل از سرما به خود نلرزیم؟!

کارگر دیگری هم که از شرکت حمیل بود، هم گفت: بالاجبار کار خود را رها کرده و دست زن و بچه ام را گرفته و به روستا رفته ایم، در ابتدای مهر سال جاری پولی در جیب نداشتم که برای دو فرزند دانش آموزم کیف و کفش خریداری کنم، حتی هزینه کتاب های آنان را هم قرض گرفته ام، چرا وزیر دقایقی نماند تا به حرفمان گوش دهد.

صدای ما از سر بدبختی و نداری گاهی بلند می شود، آنان که مدعی اند لحظه تأمل می کردند و به حرف های ما که دلشکسته از روند بی توجهی مسئولان هستیم کمی با حوصله گوش می دادند، اگر نمی توانند مشکل ما را حل کنند لااقل گوش شنوایی برای ما می شدند.

به گزارش رودآور؛ گرچه برخی مسئولان تویسرکانی معتقد هستند بارها مشکلات شرکت هایی همچون حمیل مورد بررسی قرار گرفته و حتی در نشست های استانی مطرح شده است، اما همچنان این کارگران هستند که برای از دست ندادن شغلی که آینده تضمین شده ای ندارد، به هر طریقی به گفته خودشان دست و پا می زنند تا شاید گوش چشمی به آنان شود.

مشکلات بیمه ای کارگران تویسرکانی و به ویژه کارگران شرکت حمیل در گزارش های آتی به طور کامل عنوان می شود، امید آن که مسئولان تویسرکانی در این باره پاسخی دهند.

در صورت باز نشدن فیلم مربوطه می توانید آن را در آپارات مشاهده کنید: لینک در آپارات: اعتراض تعدادی از کارگران تویسرکانی به قطع شدن بیمه و نگرفتن حقوق

 

انتهای پیام/

تویسرکان+ربیعی+وزارت کار دانلود

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۵۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار تکلیف افزایش حقوق کارگران را روشن کرد

صولت مرتضوی اظهار داشت: حداقل حقوق و دستمزد کارگران در شورای عالی کار به تصویب رسیده است و در این رابطه تغییر جدیدی نداریم و برای سال آینده تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

به گزارش ایرنا، وی صبح امروز - چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت - در حاشیه نشست هیات دولت درباره اصلاح حقوق کارگران اظهار داشت: تحت هیچ شرایطی سه‌جانبه‌گرایی در حقوق کارگران حذف نمی‌شود.

مرتضوی ادامه داد: نمایندگان کارگران موضوعی را مطرح می‌کردند مبنی بر اینکه شورای عالی کار، جانب کارفرمایان را می‌گیرد که برای رفع این شبهه بهتر است کار را به مجلس بسپاریم چرا که نمایندگان به دلیل اشراف بیشتر، می‌توانند نیاز‌های این قشر را مورد بررسی قرار دهند.

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی تصریح کرد: در روز کارگر امسال برخی نمایندگان کارگران از رئیس‌جمهور درخواست کردند که وزیر کار از پیشنهادی که داده است عدول کند و رئیسی هم به من اشاره‌ای کرد که آن را دستور تلقی کردم و موضوع اصلاح ماده ۴۱ قانون کار را از دستور کار خارج کردیم.

مرتضوی بیان داشت: حداقل حقوق و دستمزد را در شورای عالی کار تصویب کردیم و تغییری در حداقل حقوق و دستمزد ایجاد نمی‌شود و برای سال آینده تصمیمات لازم اتخاذ خواهد شد.

وی با بیان اینکه حقوق بازنشستگان کشوری طبق قانون افزایش یافت، ادامه داد: برای بازنشستگان تامین اجتماعی هم براساس مصوبه شورای عالی کار، احکام اصلاح شد و از این ماه به مرور پرداخت می‌شود.

وزیر کار درباره اقدامات این وزارتخانه برای ایجاد اشتغال نیز گفت: سال قبل حدود ۳۰۰ هزار کارجو در سامانه تسهیلات اشتغال کشور ثبت‌نام کردند که تعداد قابل‌توجهی از آنان با همین سامانه جذب بازار کار شدند. البته کارخانه‌ها و کارفرمایان هم در آن سامانه ثبت‌نام کرده اند که متناسب با نیاز آنان نتوانستیم کارگران را هدایت کنیم و کارگران نخواستند که در آن مشاغل حضور پیدا کنند.

مرتضوی با اشاره به اینکه هدفگذاری برای سال جاری جذب ۴۰۰ هزار کارجو در بازار کار است که امید است بتوانیم این هدف را محقق کنیم، درباره سیاست دولت مبنی بر تداوم طرح کالابرگ نیز یادآورشد: لازم است ارزیابی مقدماتی از عملکرد سه‌ماهه داشته باشیم و گردش کاری را تنظیم کنیم و حتما در مراجع تصمیم‌گیری بررسی شود و آنچه من اطلاع دارم این است که سیاست دولت به طور اجمالی تداوم این طرح است.

وی با بیان اینکه دهک‌بندی‌های یارانه قابل اصلاح است، افزود: سامانه پایگاه رفاه ایرانیان شاخص‌هایی برای دهک‌بندی‌ها تعریف کرده است و امکان دارد کسی از دهک چهار به دهک پنج ارتقا یابد و بالعکس. این سامانه همواره قابل به روزرسانی است و هر ۶ ماه یک بار بازآفرینی و دهک‌بندی‌ها اصلاح می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد: اگر کسی به دهک‌بندی اعتراض دارد می‌تواند از طریق سامانه‌های متعدد نسبت به ثبت اعتراض خود اقدام کند تا نتیجه آن پس از بررسی، به وی اعلام شود.

دیگر خبرها

  • دهک بندی ها ۶ ماه یک بار بازبینی می شوند
  • وزیر کار تکلیف افزایش حقوق کارگران را روشن کرد
  • آخرین خبرها از اصلاح حقوق کارگران
  • دزفولی: چشمی باید اخراج می‌شد/ دور ربیعی ملیجک نیست!+فیلم
  • کارشناس داوری: روزبه چشمی باید اخراج می‌شد؛ ربیعی جنتلمن است و اطرافش ملیجک ندارد!
  • مجلس دوباره به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان ورود می‌کند؟
  • اعتراض صنفی کارگران کاغذسازی پارس خاتمه یافت و پیمانکار حذف شد
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • نظر مجلس درباره اعتراض بازنشستگان تامین اجتماعی به مصوبه افزایش حقوق؛ همسان سازی حقوق بازنشستگان کشوری از خرداد
  • گفت و شنود/ عین حقیقته!