Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمان - ایرنا - سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری کرمان گفت: از جمله نکات برجسته برنامه ششم پنج ساله توسعه استان، توجه به معین های اقتصادی، ظرفیت اقتصاد مقاومتی، توجه به مطالعات آمایش و محورهای خاص استان همانند مسائل مربوط به آب است.

به گزارش ایرنا، محمدجواد فدایی روز یکشنبه در نشست کارگروه اقتصادی برنامه ششم توسعه کشور افزود: در راستای تدوین و اجرای برنامه ششم توسعه کشور و استان کرمان باید اهداف را تعریف و آنها را به شکل کمی تعیین کنیم و در ادامه برنامه های اجرایی را برای تحقق این اهداف تدوین کرد که این کار در صورت انجام، اقدام بسیار موثری خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی تصریح کرد: کمیته ها در تعیین اهداف کلی نقش مهمی دارند و اهداف تعریف شده باید اجرایی باشد تا بتوان آنها را کمی کرده و برنامه عملیاتی برای آنها تنظیم کرد.
معاون استاندار کرمان با تاکید بر اینکه تعیین اهداف برنامه ششم توسعه این استان کار دقیق و مهمی است تاکید کرد: تعریف درست اهداف، مهمترین کار کمیته های برنامه ششم توسعه کشور است.
وی افزود: تفکیک اهداف در سالهای مختلف برنامه ششم توسعه استان از دیگر مواردی است که در این برنامه باید مورد توجه قرار گیرد.
فدایی اظهار کرد: سهم تمام برنامه های تعیین شده از سوی کمیته ها در تحقق رشد اقتصادی هشت و نیم درصدی استان باید مشخص شود تا این میزان رشد اقتصادی در برنامه ششم توسعه قابل تحقق و نیز قابل ارزیابی باشد.
وی بیان کرد: زمانی می پذیریم امکان تحقق رشد اقتصادی 8.5 درصدی در برنامه ششم توسعه استان کرمان وجود دارد که طرح ها مشخص، منابع مالی آن مشخص و زمان بندی آنها نیز مشخص و سایر موارد مربوطه نیز در آنها دیده شده باشد.
معاون استاندار کرمان گفت: مدیریت صحیح منابع موجود در استان و کشور می تواند به بهره وری مناسب و در نهایت توسعه کشور بیانجامد.
رئیس گروه آمایش و برنامه ریزی سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز گفت: تامین مختلف منابع مالی، توجه به بهره وری و استفاده از ظرفیت معین های اقتصادی در برنامه ششم توسعه کشور مورد توجه قرار گرفته است.
علیرضا رهبر دهقان به تعیین نرخ رشد اقتصادی 8.5 درصدی در استان کرمان طی برنامه ششم توسعه عنوان کرد: سند برنامه ششم توسعه کشور مشتمل بر 14 موضوع بخشی و 12 موضوع فرابخشی است.
وی یادآور شد: در راستای برنامه ششم توسعه استان سه گام تهیه سند راهبردی توسعه استان، تعیین برنامه عملیاتی استان و تهیه سند توسعه شهرستان ها و برنامه های عملیاتی آنها تعریف شده که برخی از این گام ها به صورت همزمان در دست انجام است.
24 موسسه اقتصادی مسئولیت توسعه در استان کرمان را بر عهده گرفته اند.
خبرنگار: سمیه حسن شاهی ** انتشار دهنده: نجمه حسنی*
7440/3029

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۶۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه

به گزارش قدس آنلاین، برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» در گزارشی از شهادت یا زخمی شدن دستکم ۵ درصد از ساکنان غزه خبر داد.

در این گزارش آمده است: حداقل ۵ درصد از ساکنان غزه در جنگ کنونی علیه غزه کشته یا زخمی شده‌اند. اگر جنگ ادامه یابد میزان فقر در غزه از ۳۹ درصد به ۶۱ درصد افزایش خواهد یافت.

همچنین در این گزارش آمده است: جنگ اقتصادی علیه غزه تبعات اقتصادی و اجتماعی زیادی بر ملت فلسطین دارد.

برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته اسکوا در گزارش خود تاکید کرد: به منظور مقابله با بحران انسانی و بازسازی اقتصاد و زیرساختهای فلسطینی باید آتش بس برقرار شود. گذشت بیش از شش ماه از جنگ به کاهش توسعه بشری در فلسطین انجامیده است.

این در حالی است که روز گذشته دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه، اعلام کرد که همزمان با شرایط وخیم جنگی و ادامه محاصره ۱۸ ساله، نرخ فقر میان ساکنان این منطقه از ۹۰ درصد نیز فراتر رفته است.

بر اساس بیانیه این دفتر که به مناسبت روزجهانی کار و کارگر منتشر شده است، نرخ بیکاری پیش از آغاز جنگ، ۴۶ درصد بود و در ابتدای سال جاری میلادی و در سایه جنگ ویرانگر به ۷۵ درصد افزایش یافت.

براساس آمار دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوار غزه، رژیم صهیونیستی ۱۵ بخش اقتصادی نوار غزه را هدف قرارداده است و هزاران کارگر در تجاوز اخیر، قتل عام شده اند.

در بیانیه این دفتر اطلاع رسانی دولتی آمده است: ۹۵ درصد از بنگاه های اقتصادی در نوار غزه بر اثر بمباران و کشتار نیروی کار، به طور کامل تعطیل شده است.

این بیانیه افزود: در سه ماهه نخست جنگ بیش از ۲۰۰ هزار نفر از جمله حدود پنج هزار ماهیگیر، شغل خود را از دست داده اند.

دفتر اطلاع رسانی دولتی در نوارغزه اعلام کرد که رژیم صهیونیستی، آمریکا و جامعه جهانی را مسوول وضعیت شرایط سخت و غیرانسانی نوار غزه هستند.

این دفتر از کشورهای جهان و همه سازمان های بین المللی خواست به وظیفه خود برای توقف نسل کشی ساکنان نوار غزه اقدام و به قشر کارگر در این منطقه که شغل خود را از دست داده اند، کمک های مستقیم ارائه کنند.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • کارنامه سیاستهای مسکن پس از انقلاب و نتایج آن در یک قاب
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • مطالعات  طرح جامع جنگل کاری نالشکینه بوکان
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • گزارش برنامه توسعه سازمان ملل و کمیته «اسکوا» از اوضاع غزه
  • بانک‌های خصوصی استان کرمان هیچ کمکی به استان نمی‌کنند
  • جلوی مازوت‌سوزی باید گرفته شود
  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • توسعه دریامحور باید دارای روحی مردمی و دانش بنیان باشد
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش