Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، موشک یمنی به نزدیکی فرودگاه ریاض فرود آمد و موجی از رعب و وحشت را برای سعودی‌ها به دنبال داشت؛ اما در این میان حامیان مظلومیت یمن در ایران نیز از پاسخ دندان شکن انصارالله به تجاوزات سعودی خوشحال شدند.

حدود ۲۰ ماه گذشته امارات هم پا به پای عربستان دست به حملات سختی علیه مردم مظلوم یمن دست زده است هرچند از ابتدای حملات عربستان به یمن در سال ۹۴ حمایت‌های خود از عربستان را دریغ نکرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا روزنامه کیهان در تحلیلی نوشته بود بعد از پاسخ دادن به تجاوز سعودی‌ها توسط انصارالله، احتمال پاسخ یمن به حملات موشکی امارات هم وجود دارد.
کیهان این مطلب خود را با تیتر «شلیک موشک انصارالله به ریاض؛ هدف بعدی، دبی» در صفحه اول خود منتشر کرد و بلافاصله نسبت به این تیتر تذکر گرفت. با گذشت دو روز از این تذکر، این روزنامه برای دو روز متوقف و اجازه انتشار نداشت که همین موضوع واکنش کاربران فضای مجازی را برانگیخت.
مازیار بیژنی یکی از کارتونیست‌های کشور در صفحه توئیتر خود در این خصوص نوشته بود: «آقایان دستشان نمی‌رسد وگرنه به جای کیهان شریعتمداری، خود عبدالملک_حوثی را توقیف می‌کردند به جهت رضایت شیوخ دوبی.»بیژنی در این کامنت به پشت پرده‌های احتمالی این توقیف اشاره کرده است؛ عده‌ای از سرمایه داران کشور که بر کرسی‌های سیاست نیز تکیه داده اند در چند سال گذشته سرمایه خود را به دبی برده و در ساخت برج‌های این شهر توریستی سرمایه گذاری کرده اند. به نظر می‌رسد این افراد بعد از تیتر کیهان احساس خطر کرده اند.
      یکی از دانشجویان علوم سیاسی هم در توئیتر خود به این موضوع اشاره کرده و نوشته بود: «به عنوان کسی که علوم سیاسی خونده و باز به عنوان کسی که به تئوری‌های امنیت ملی آشناست میگم: تیتر روزنامه کیهان مقوم و تثبیت کننده امنیت ملی بود. لطفا اگر مخاین با کیهان دشمنی هم بکنید عاقلانه دشمنی کنید!»

این دانشجو به جنبه دیپلماسی قدرت اشاره کرده و در راستای اعتقاد بسیاری از کارشناسان سیاست خارجی مبنی بر گفتگو از روی اقتدار استنباط کرده است که تیتر کیهان مغایرتی با امنیت ملی نداشته است.البته باید مسئولان در نظر داشته باشند که اگر قرار باشد امنیت ملی با یک تیتر به این راحتی به خطر بیفتد قطعاً سخنان برخی از مسئولان درباره موشک، مذاگره و قدرت موشکی ایران بسیار شرایط سخت تری را برای امنیت ملی رقم می‌زند.

    کاربر دیگری با نام علی ملیحی در توئیتی نوشته است: «هنوز موج سانتی‌مانتال آزادی بیان راه نیوفتاده؟ با این شعار: اگرچه با کیهان موافق نیستم، اما از توقیف هیچ روزنامه‌ای شاد نخواهم بود؟»این کاربر فضای مجازی اگرچه در ابتدا با تیتر کیهان موافق نبوده است، اما اشاره‌ای به وعده‌های روحانی برای انتخابات مبنی بر آزادی بیان و بسته نشدن روزنامه‌ها و فیلتر نشدن رسانه‌ها اشاره کرده و در لفافه عنوان می‌کند که دولت در ظاهر و شعار این سخنان را بیان می‌کرده است، ولی در مسیر عمل به همان شیوه‌های قبلی و چه بیا بدتر عمل می‌کند.
   
یکی از کاربران فضای مجازی به نکته جالبی اشاره کرده و نوشته بود: «کیهان که کسی تهدیدی نکرده بود بلکه صحبتهای رهبران انصارالله یمن را تیتر زد؟! اینهم سندش. اما معاندین و زنجیره ای‌ها که نگران منافع خود بوده اند باعث توقیف این روزنامه شدند.»این کاربر در ادامه تصویری از سخنان رهبر انصارالله یمن مبنی بر اینکه هدف قرار دادن امارات با موشک را منتشر کرده که در آن عبدالملک حوثی امارات را به حملات موشکی تهدید می‌کند.
   
کار بر دیگری هم دوباره به این موضوع اشاره کرده است که چرا برخی نگران انتشار سخنان رهبر انصارالله یمن هستند در حالی که مردم مظلوم یمن بیش از دو سال است که آماج حملات موشکی عربستان و امارات قرار رفته اند.این کاربر در توئیتی آورده است: «اون هایی که از تیترِ #کیهان که فقط یک نقلِ قول از حوثی هاست ناراحتند، مشخص کنند که چه تفاوتی بین مردم #صنعا با مردم #دوبی قائلند؟»
   
یکی دیگر از کاربران فضای مجازی در توئیتی طنزآمیز نوشته است: «اونطور که بعضیا در تهران از موشکهای یمن ترسیدن، خود بن سلمان در ریاض نترسیده» این کاربر فضای مجازی همچنان به سرمایه گذاری‌های برخی از کانون‌های ثروت و قدرت در امارات اشاره کرده است و به مشکلاتی که این سرمایه گذاری برای آن‌ها به وجود می‌آورد اشاره کرده است.
   
یکی از کاربران نیز در ادامه به بی توجهی نسبت به برخی مشکلات کلان جامعه اشاره کرده و نوشته است: «فاتحه #عدالت راخواندندآنگاه که متهم اختلاس ۱۳ هزار میلیاردی گریخت، #حقوقهای_نجومی تبرئه شد، #حسین_فریدون آزاد شد و #کیهان به جرم تیتری درحمایت ازحق #توقیف شد»
این کاربر فضای مجازی به فسادهای اقتصادی که در دولت یازدهم رخ داد و بی توجهی یا تلاش دولت برای تطهیر آن‌ها اشاره کرده است و این موضوع را در کنار توقیف کیهان به خاطر تیتر حمایتی خود از یمن قرار داده است. 
شاید بتوان گفت: رفتار چند گانه دولتمردان در برخورد با مسائل مختلف زمینه چنین توئیت هایی را به وجود آورده است؛ در حالی که بار‌ها مسئولان از تریبون‌های مختلف دست به تطهیر فسادهای اقتصادی و مالی کرده اند و اعتماد مردم را به نظام کمرنگ کرده اند، برخی از منتقدان دولت به خاطر تن‌ها یک تیتر حمایتی از عربستان باید تاوان پس بدهند.  
زبان طنز در توئیت دیگری از کاربران دیده شده است؛ یک کاربر فعال دانشجویی تمام مشکلات دولت به خاطر مذاکرات را بر گردن کیهان انداخته و به طنز نوشته است: «اروپایی‌ها که از دید دولت، مثلا مدافع حقوق ما بودند، حالا معترض برنامه موشکی و خواهان تحریم هستند... البته همه اش تقصیر #کیهان است.»
این کاربر اشاره واضحی به کارشکنی‌ها و بدعهدی‌های غرب به ویژه امریکا و چند کشور اروپایی در برجام به بهانه برجام کرده است و عنوان می‌کند که دولت که در شکست‌های سیاسی اقتصادی خود دولت‌های قبلی را مقصر می‌داند، این موضوعات را هم به گردن کیهان بیاندازد و از زیر بار پاسخگویی شانه خالی کند.
 
واکنش کاربران به تیتر کیهان در حالی که کیهان تن‌ها به بخشی از سخنان رهبر انصارالله یمن پرداخته بود قابل توجه بود، اما آنچه شاید از دید بسیاری از منتقدان تیتر کیهان مغفول مانده است سخنان ضد موشکی برخی از مسئولان حین مذاکره بود تا جایی که ظریف به عنوان وزیر امور خارجه کشور در کشاکش مذاکرات با حضور در جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی اعلام کرده بود: «آیا فکر کردید آمریکا که می‌تواند با یک بمب تمام سیستم دفاعی ما را از کار بیاندازد از سیستم دفاعی ما می‌ترسد؟ آیا واقعا به خاطر قدرت نظامی، آمریکا جلو نمی‌آید؟ بر اساس کدام سند فکر می‌کنید آمریکا می‌تواند به اطلاعات نظامی ما دست پیدا کند؟»
روحانی هم به عنوان رئیس جمهور یک کشور بار‌ها سخنانی را بر زبان راند که خلاف امنیت ملی بود تا جایی که وی در روز مناظره، به نشان دادن انبار زیرزمینی موشک‌های ایران و نوشتن جمله امام خمینی در مورد محو اسرائیل روی موشک بالستیک آزمایش شده اعتراض کرد.

روحانی بار‌ها به موضوعات کلان که تصمیمات نظام بودند اعتراض کرده بود؛ وی حتی به قوه قضاییه نسبت ناروای اعدام و قتل را داد و در دوران انتخابات آب را به آسیاب دشمن ریخت، اما آنچه که مشخص بود هیچ کدام از این اظهارات مصداق نشانه گرفتن امنیت ملی نبودند!

منبع:خبرگزاری دانشجو

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۷۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، احمد غریوی درباره تاکید مقام معظم رهبری بر ثبات امنیت شغلی کارگران و اقدام وزارت کار در این باره اظهار کرد: یکی از دغدغه‌های مقام معظم رهبری بحث امنیت شغلی بود که در دیدار با جامعه کارگری مطرح فرمودند لذا پیرو فرمایشات ایشان و تاکیدات رئیس جمهور و وزیر تعاون، کار رفاه اجتماعی کارگروهی متشکل از نمایندگان تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، اساتید دانشگاهی، قضات دیوان عدالت، مرکز پژوهش‌های مجلس و مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری تشکیل دادیم و در این کارگروه به موضوع امنیت شغلی ورود کردیم.

ایسنا در گزارشی نوشت: وی ادامه داد: در این کارگروه موادی از قانون کار که مربوط به بحث امنیت شغلی و ساماندهی قراردادهای کار بود مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت پیش نویس ۵ ماده مورد بازنگری واقع و در قالب لایحه‌ای تقدیم دولت شد.

غریوی اصلاح ماده ۷ قانون کار را از جمله مواد پیشنهادی به دولت نام برد و گفت: با تصویب هیأت وزیران مقرر شده بود افرادی که در فعالیت‌های غیر مستمر مشغول به کار باشند تا سقف ۴ سال می توانند به صورت قرارداد مدت موقت ادامه کار بدهند و بعد از ۴ سال قرارداد آنها باید دائمی شود و تبصره ۲ ماده ۷ قانون کار هم در خصوص فعالیت‌های مستمر بود که تاکنون هیچگونه محدوده یا سقفی برای آنها پیش بینی نشده بود لذا ما خواستیم هر ۲ تبصره ۱ و ۲ ماده ۷ قانون کار را با هم تلفیق کنیم و نهایتا پیشنهاد سقف ۵ سال را برای کارگرانی که هم در کارها و فعالیت‌های مستمر و هم غیر مستمر مشغول کارند ارائه کردیم که قرارداد موقت آنها بعد از ۵ سال باید به دائم تبدیل شود و کارفرما قرارداد دائم با نیروی کار ببندد.

مدیرکل روابط کار و جبران خدمت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: این لایحه روز شنبه در وزارت کار نهایی و تقدیم دولت شد. امیدواریم در هیات وزیران تایید و تصویب شود تا به مجلس ارسال کنیم و خوشبین هستیم با توجه به تاکید مقام معظم رهبری به موضوع امنیت شغلی، نمایندگان مجلس هم این همراهی را با دولت و وزات کار صورت دهند تا کارگران در بحث آینده شغلی دیگر دغدغه ای نداشته باشند.

۲۲۳۲۲۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901203

دیگر خبرها

  • رژیم صهیونیستی خط قرمز امنیتی آمریکا است
  • پیشنهاد ۵ ساله شدن سقف قراردادهای موقت به دولت رفت
  • آخرین وضعیت پرونده باغ ازگل / موضع قوه‌قضاییه درباره محتواهای خلاف قانون پلتفرم‌های داخلی
  • خبر خوش برای کارگران/ شکل قراردادهای موقت تغییر می‌کند؟
  • توضیحات وزیر کار درباره حق مسکن کارگران
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • گلایه متقاضیان آزمون آموزگاری از نحوه محاسبه نمرات بومی
  • نگاهی به تمام جنجال‌های کریمی قدوسی | گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • درخواست کریمی قدوسی از دولت افغانستان برای بررسی رگ و ریشه اش /سخنگوی سپاه ادعای جنجالی را تکذیب کرد /گاف تاریخی نماینده مشهد چه بود؟
  • کیهان: با تخلف باید برخورد شود چه دزد باشد چه زن بی‌حجاب!