Web Analytics Made Easy - Statcounter

بوشهر- ایرنا- رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی دامپزشکی استان بوشهر گفت: چهارهزار و 600 برگ گواهی حمل بهداشتی برای 11 هزار و430 تن محموله میگوی پرورشی از این استان به خارج از کشور صادر شده است.

به گزارش ایرنا، حسن بازیار روز یکشنبه در جمع خبرنگاران افزود: در این ارتباط طرح کدینگ و ردیابی میگوی پرورشی بوشهر برای دومین سال پی درپی با موفقیت در این استان اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اضافه کرد: با توجه به اینکه بیشتر میگوهای استحصالی از سایت های پرورشی استان بوشهر به منظور صادرات فرآوری می شوند و لازمه ارسال محموله های صارداتی دارا بودن سیستم نظارت بهداشتی ویژه (HACCP) است، ردیابی محصول یکی از الزام های این سیستم نظارتی به شمار می رود.
بازیار بیان کرد: در این طرح همه میگوهای پرورشی استان بوشهر با نظارت و صدور گواهی بهداشتی - قرنطینه ای از سایت های پرورش میگو به شرکت های فرآوری آبزیان منتقل می شود که در این ارتباط امسال چهار هزارو 600 برگ گواهی حمل بهداشتی قرنطینه ای برای 11هزارو 430 تن میگوی پرورشی این استان برای صادرات به خارج کشور ارایه شده است.
وی ادامه داد: برای اجرای قانون قاچاق کالا و ارز و با توجه به ارتباط سامانه بر خط راهداری به سامانه یکپارچه قرنطینه دامپزشکی همه خودروهای حمل آبزیان تازه پس از بررسی بهداشتی پروانه حمل و کد رهگیری دریافت و برای حمل به باربری های استان مراجعه و پس از گرفتن حواله بارگیری برای هر محموله اقدام به دریافت گواهی بهداشتی حمل کرده اند.
وی گفت: در سایت های پرورش میگو نیز پس از صدور گواهی حمل بهداشتی و بازدید در شرکت مقصد تخلیه و فرآوری محصول، کد رهگیری صادر و روی همه جعبه ها و کارتن ها برای ردیابی کالا درج می شود.
بازیار افزود: در روند فرآوری و بسته بندی، کد رهگیری روی جعبه درج می شود که با ارسال این کد به سامانه پیامکی 30008903 مشخص می شود که میگو از کدام سایت برداشت و در چه تاریخی و در کدام شرکت، فرآوری شده است.
6047/6043**
خبرنگار: موناعیدان* انتشاردهنده: خدانظرخواجه

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۹۵۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند

محمد کرمی در جلسه بررسی فرصت‌های سرمایه گذاری سیستان‌وبلوچستان اظهارکرد: وظیفه ستاد اقتصادی، طراحی بخش‌های مختلف اقتصادی است که به ما راه توسعه، توانمندسازی و روش‌های اقتصادی را نشان دهد و در این زمینه باید سیاست گذاری کند.

وی با بیان اینکه ستاد اقتصادی باید نحوه مشارکت مردم و روش اجرا را سیاست‌گذاری و بر روی راهبردهای اصلی تمرکز داشته باشد و تبیین کند، افزود: باید به جذب سرمایه و سرمایه‌گذاری در سیستان و بلوچستان کمک کنیم و آنها را پای کار پروژه‌های بزرگ این استان بیاوریم و با فروش سهام، مشارکت مردم را در طرح های اقتصادی افزایش دهیم.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: دانش آموزان و دانشجویان را باید در قالب تعاونی‌ها و شرکت‌های دانش بنیان در طرح‌ها و پروژه‌های اقتصادی مشارکت دهیم و این امر باید به سرعت توسعه پیدا کند.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۵۴ درصد از دانشجویان استان در رشته‌های علوم انسانی در حال تحصیل هستند و در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله کشاورزی، شیلات، تجارت، معادن و صنایع فرآوری با کمبود و فقدان طراح متخصص و نخبه مواجه هستیم.

کرمی تصریح کرد: شرکت‌هایی داریم که تولیدات کم ولی ارزآوری زیاد برای سیستان و بلوچستان دارند و باید روی این شرکت‌ها سرمایه‌گذاری ویژه شود.

وی ادامه داد: در بخش کشاورزی و داروهای گیاهی کارخانه‌ای برای فرآوری داروهای گیاهی در سیستان و بلوچستان نداریم و این محصول به صورت خام در بازار عرضه می‌شود، باید این سرمایه در استان فرآوری شود.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد: باید جوانان و دانش آموزان را توانمند و ذهن‌های آنان را برای توسعه طرح‌های اقتصادی آماده کنیم، زیرا بخشی از ایده‌ها خیال پردازی است که توسط ذهن دانش آموزان صورت می‌گیرد و به مرور زمان تبدیل به محصول می‌شود.

وی بیان کرد: به فضل الهی و توکل بر خداوند شرایط حال حاضر را تغییر می‌دهیم و یقین داریم با عنایت‌های الهی این امر شدنی است.

کرمی با تاکید بر اینکه کاری که با تلاش انجام می‌شود با دعا حل نمی‌شود، افزود: خداوند متعال راه حل را برای ما مشخص کرده و به همین دلیل است که پیامبر گرامی می‌فرماید؛ «کار، تلاش و کوشش عبادت است» و کارمندان زمانی که به یاد و در راه خدا و مردم کار و تلاش می‌کنند در واقع عبادت و عمل صالح انجام دادند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد
  • آغاز تولید ۲ میلیارد قطعه بچه میگو در بوشهر + فیلم
  • پرده‌های حفاظت خورشیدی؛ راهکار پایداری ساختمان‌ها
  • (ویدیو) فرآیند فرآوری و بسته بندی «خرچنگ برفی» در کارخانه
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • ارائه تسهیلات کم بهره برای جهش تولیدات شیلاتی در استان بوشهر
  • میامی نیازمند ایجاد کارخانه‌های فرآوری/ مسئولان به فکر باشند
  • جوجه ریزی در واحد‌های پرورشی طیور فقط با اخذ مجوز بهداشتی از دامپزشکی امکانپذیراست
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • ستاد اقتصادی نحوه مشارکت مردم را در توسعه استان تبیین کند