Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@11:17:58 GMT

دستگیری 128 شکارچی غیر مجاز در خراسان جنوبی

تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۷۱۵۹۴

دستگیری 128 شکارچی غیر مجاز در خراسان جنوبی

فرمانده یگان حفاظت خراسان جنوبی از دستگیری 128 شکارچی غیر مجاز در استان از ابتدای سال جاری خبر داد و گفت:از متخلفین، تعداد 678 عددانواع ادوات و وسایل انجام شکار غیر مجاز کشف و ضبط گردیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود مستقیم فرمانده یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی در گفتگو با خاورستان، ضمن اشاره  به گزارش عملکرد و فعالیت های یگان حفاظت محیط زیست خراسان جنوبی  در هشت ماهه نخست سال جاری،اظهارکرد: طی این مدت  678 عدد انواع ادوات و وسایل انجام شکار غیر مجاز حیات وحش در استان  کشف و ضبط گردیده و128  نفر شکارچی غیر مجاز و متخلف زیست محیطی در این خصوص دستگیرشده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 وی افزود:همچنین از متخلفین مذکور، تعداد 746 قطعه انواع گونه های جانوری شامل پرندگان زینتی و پرندگان وحشی ، پرندگان آبزی و کنار آبزی ، انواع گونه های پستانداران شامل آهو ، قوچ و میش وحشی ، کل و بز ، خرگوش و .... شامل 677 قطعه پرنده زینتی،434 قطعه مینا ، 68  قطعه عروس هلندی ، 100 قطعه طوطی سبز،  30 قطعه فنچ و45 قطعه کتوله هندی ،  18 راس لاشه انواع پستانداران ، 3 راس کل وحشی ، 12 راس قوچ وحشی ، 3 راس آهو ، 1 راس میش وحشی ، 1 سر خرگوش ، 11 قطعه هوبره ، 10 قطعه کبک  ، 2 قطعه مرغابی ، 7 قطعه کوکر و 1 قطعه کاکایی  و 2 قطعه چکاوک کاکلی کشف و ضبط گردیده است.

فرمانده یگان حفاظت خراسان جنوبی همچنین ازکشف و ضبط  678 عدد انواع ادوات و وسایل انجام شکار غیر مجاز حیات وحش شامل انواع فشنگ سلاح های شکاری گلوله زنی ، ساچمه زنی و بادی ، دام و تله حیات وحش ، قفس نگهداری پرندگان وحشی ، چاقو ، دوربین چشمی ، موتورسیکلت خبر داد و اذعان داشت:با عنایت به برنامه ریزی انجام گرفته توسط اداره یگان حفاظت محیط زیست استان و حضور فعال و همت شبانه روزی مامورین اجرایی یگان حفاظت محیط زیست استان ؛  انجام گشت ، کنترل وپایش مستمر و نظارت دقیق بر مقررات شکار و صید در مناطق تحت مدیریت و آزاد ، مناطق مرزی و کویری خراسان جنوبی و استفاده از توان و پتانسیل چند جانبه بابت افزایش ضریب امنیتی مناطق تحت مدیریت و پیشگیری از انجام شکار غیر مجاز حیات وحش با همکاری فعال و مشارکت جوامع محلی و اهالی بومی مناطق در جهت حفاظت از عرصه محیط زیست استان انجام شده است .

مستقیم  با اشاره به این نکته که در8  ماهه نخست سال جاری تعداد 63  مورد تیمار و رها سازی انواع گونه های حیات وحش نیز توسط یگان حفاظت محیط زیست استان  انجام گرفته است،عنوان کرد: تعداد 23 نفر نیز قبل از انجام شکار حیات وحش و در حین انجام شروع به شکار، دستگیر شده اند.

وی ادامه داد: همچنین تعداد 35 قبضه سلاح شکاری مجاز و غیر مجاز نیز از شکارچیان غیر مجاز و متخلفین زیست محیطی کشف و ضبط گردیده است.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۱۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست

همشهری آنلاین - مجیدجباری: درگیری بر سر نداشتن مجوز مرمت یک اثر تاریخی در میانکاله موجب تنش لفظی میان کارکنان سازمان محیط‌زیست و وزارت میراث فرهنگی شد تا آنجا که محیط‌بانان موفق شدند از ورود غیرمجازکامیون و وانت بارحامل مصالح ساختمانی به این منطقه حفاظت شده جلوگیری و کارکنان میراث فرهنگی را که بدون داشتن مجوز محیط‌زیستی اصرار به ورود به میانکاله داشتند، بازگردانند.

اجرای طرح گردشگری و طبیعت‌گردی در میانکاله و شبه‌جزیره آشوراده از ۲۵سال گذشته مطرح شد اما اجرای این طرح بارها با مخالفت کارشناسان و حامیان محیط‌زیست به تعویق افتاد. در سال ۱۳۹۷دولت وقت این طرح را آغاز کرد اما کش و قوس میان حامیان محیط‌زیست و مدیران اجرایی استان باز هم سبب توقف این طرح شد. با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از سفر استانی رئیس‌جمهور به استان گلستان و بازدید از منطقه، رئیس‌جمهور بر ضرورت رفع مشکلات پیش روی اجرای طرح طبیعت گردی آشوراده تأکید کرد و بلافاصله جلسات مستمری توسط سازمان حفاظت محیط‌زیست و با همکاری دستگاه‌های مربوطه ازجمله استانداری گلستان برگزار و قرار شد اجرای هرگونه طرح گردشگری در این ذخیره‌گاه مهم زیست‌کره با هماهنگی سازمان حفاظت محیط‌زیست انجام شود.

بیشتر بخوانید: فحاشی مدیر میراث‌ فرهنگی به یک محیط بان + فیلم ؛ واکنش یگان حفاظت محیط زیست واکنش تند محیط زیست به ماجرای محیط‌بانان آشوراده ؛ کسی حق ندارد فراتر از قانون رفتار کند | ماجرای دستور رئیس‌جمهور برای طرح گردشگری چه بود؟

مردادماه سال گذشته، سیزدهمین نشست کمیته ملی طبیعت‌گردی که با حضور علی‌اصغر شالبافیان، معاون گردشگری وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، معاون محیط طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط‌زیست و معاون حفاظت و امور اراضی سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری به‌عنوان اعضای کمیته ملی طبیعت‌گردی برگزار شد، موضوع پروژه طبیعت‌گردی جزیره آشوراده منطبق با معیارهای محیط‌زیستی در محدوده ۲۲ هکتاری به‌عنوان یکی از موضوعات مهم و دارای اولویت از سوی شخص رئیس‌جمهور در سفر استانی گلستان، مطرح شد و مورد تأیید نهایی اعضا قرار گرفت. سفر رئیس قوه قضاییه استان گلستان هم دستور ویژه‌ حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را برای رفع جنبه‌های حقوقی و قضایی مسائل و مشکلات استان ازجمله مسئله «طرح گردشگری جزیره آشوراده» را در پی داشت و طرح گردشگری آشوراده ضمن توجه به جوانب و ملاحظات زیست‌محیطی، به لحاظ حقوقی و قضایی هم تعیین تکلیف شد.

ماجرا از چه قرار است؟

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور در این باره گفت:« اداره میراث فرهنگی با مصالح ساختمانی بدون انجام هماهنگی، قصد ورود به منطقه حفاظت شده میانکاله را داشت که با ممانعت محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح ساختمانی به این منطقه جلوگیری و قرار شد اداره میراث فرهنگی استان گلستان پس از اخذ مجوز نسبت به ورود به میانکاله اقدام کند.»

سرهنگ جمشید محبت‌خانی، فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست کشور

سرهنگ جمشید محبت‌خانی در گفت‌وگو با همشهری آنلاین افزود:« یک اثر تاریخی در منطقه حفاظت شده میانکاله قرار دارد که وظیفه حفظ و نگهداری آن برعهده میراث فرهنگی است، اما نیاز است از قبل، مجوزی برای ورود به منطقه گرفته شود؛ محیط‌بانان نیز وظیفه کنترل مجوز را دارند. دستگاه دولتی برای انجام هرگونه فعالیت عمرانی در منطقه حفاظت شده باید مجوز داشته باشد. با توجه به اینکه مسئولان میراث فرهنگی مجوز ارائه نداده بودند، محیط‌بانان میانکاله از ورود مصالح به منطقه ممانعت به عمل آوردند و با احترام از آنان خواستند که پس از اخذ مجوز نسبت به ورود مصالح به منطقه اقدام کنند.»

او ادامه داد:«برخلاف برخی مباحث مطرح شده، وقوع درگیری بین محیط‌بانان و کارکنان میراث فرهنگی به هیچ عنوان رخ نداده است بلکه بحث جزئی بین طرفین به‌وجود آمده بود که درنهایت آقای تقی‌پور، مسئول پناهگاه حیات وحش میانکاله برای بررسی بیشتر موضوع به پاسگاه دریابانی محل رفت و بعد از نیم ساعت حضور در پاسگاه، موضوع با صحبت حل و فصل و قرار شد مجوز لازم از محیط‌زیست استان گرفته و سپس وارد منطقه شوند. تأکید می‌کنم که بحث‌ شفاهی بوده و بازداشت و درگیری رخ نداده است.»

به گزارش همشهری آنلاین، آذرماه سال گذشته نیز انتشار تصاویر درگیری لفظی محمدجوادساروی، مدیرکل میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان با یک محیط‌بان در جزیره آشوراده خبر ساز شده بود که واکنش مدیران سازمان حفاظت محیط زیست را به دنبال داشت.

کد خبر 847293 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها استان مازندران وزارت میراث فرهنگی و گردشگری استان گلستان محیط‌بان تالاب خبر مهم محیط زیست جنگل میانکاله سازمان حفاظت محیط زیست محیط زیست ایران

دیگر خبرها

  • ثبت تصاویری خاص از شکار و شکارچی!
  • دستگیری ۵ حفارغیر مجاز در شهرستان سوادکوه
  • ۲ شکارچی غیرمجاز در منطقه «قرچغه» قوچان دستگیر شدند
  • رده‌بندی مناطق حفاظتی محیط‌زیست 
  • ۵ حفار غیر مجاز در شهرستان نیشابور دستگیر شدند
  • دستگیری صیاد غیر مجاز ماهی توسط یگان حفاظت محیط‌ زیست مسجدسلیمان
  • کشف بیش از ۶۰۰ متر تور ماهیگیری از صیادان غیرمجاز در سرپل ذهاب
  • دستگیری متخلفان شکار و صید در مازندران
  • بازهم درگیری دو سازمان دولتی در میانکاله | مقاومت محیط‌ بانی در برابر اقدام غیر قانونی میراث فرهنگی | توضیحات فرمانده یگان محافت محیط زیست
  • دستگیری قاچاقچیان چوب در لفور سوادکوه