Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: طرح تحول سلامت ۱۵ برنامه اصلی و ۱۰ پروژه پشتیبان در بخش بهداشت دارد

به گزارش امتداد نیوز، یک هیات سوری متشکل از مدیران بهداشت و درمان کشور جمهوری عربی سوریه صبح یکشنبه با معاون بهداشت و مدیران این معاونت دیدار کردند.

دکتر علیرضا رئیسی در این نشست ضمن تبریک پیروزی های اخیر در سوریه بر تروریست ها، با ارائه گزارشی از تاریخچه تشکیل شبکه مراقبت های اولیه بهداشتی در ایران و برنامه پزشک خانواده و نظام ارجاع، گفت: در ارتباط با مسئله بهداشت بهتر است دنیا را به صورت یک نظام یکپارچه ببینیم زیرا تحولات بهداشتی در هر کشوری در سایر کشورها تاثیرگذار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ایران شبکه بهداشتی را از روستاها شروع کردیم و با گسترش روزافزون آن و با توجه به دستاوردهایی که داشتیم طی سالیان اخیر به توسعه شبکه در شهرها پرداختیم.

معاون بهداشت وزارت بهداشت بیان داشت: مدل ما در توسعه شبکه بر اساس چند پارامتر اعم از مشارکت طلبی عمومی، ادغام خدمات در سیستم شبکه و ارتباط بین بخشی و کمک همه بخش ها برای توسعه سلامت در کشور شکل گرفت.

وی ادامه داد: آموزش بهداشت، سلامت عمومی، سلامت مادران و کودکان، واکسیناسیون، تغذیه، کنترل بیماری های واگیر، درمان بیماری ها و ارائه برخی داروها برنامه های شبکه بهداشتی در روستاها بود.

رئیسی گفت: طی سال های گذشته تشخیص سریع و درمان بیماری های واگیر، کنترل بیماری های مشترک انسان و دام، دیفتری، اسهال، ریشه کنی فلج اطفال، سرخک، کزاز نوزادی، مالاریا و جذام و همچنین دسترسی به آب سالم و سیستم فاضلاب دستاوردهای شبکه در زمانی بود که ۷۰ درصد جمعیت کشور در روستاها ساکن بودند.

معاون وزیر بهداشت با اشاره به اینکه هم اکنون ۷۰ درصد جمعیت شهرنشین شده اند، از لزوم بازنگری در برنامه های شبکه و توسعه آن در شهرها گفت و ادامه داد: هم اکنون ایران با واقعیت هایی در بخش بهداشت و درمان روبروست که تمام دنیا با آن مواجه هستند از جمله افزایش روزافزون بیماری های غیرواگیر اعم از بیماری های قلبی، سکته ها، دیابت، سرطان و سوانح.

رئیسی گفت: استراتژی ما برای مقابله با این وضعیت افزایش سواد سلامت و توانمندسازی مردم، پوشش همگانی بهداشت، توسعه دسترسی به خدمات و افزایش مشارکت بین بخشی است.

وی افزود: خرید خدمت راهبردی از بخش خصوصی، ارائه خدمت فعال به گروه های هدف، ایجاد و تکمیل پرونده الکترونیک سلامت نیز اقداماتی است که در همین راستا از چهار سال پیش آغاز شده است.

معاون بهداشت وزارت بهداشت ادامه داد: در این مدت ۴ میلیون و ۲۰۰ هزار نفر از دانش آموزان مدارس و افراد تحت عنوان سفیر سلامت برای ترویج خود مراقبتی در مدارس و خانواده ها تحت آموزش قرار گرفته اند.

وی اظهار داشت: طرح تحول سلامت ۱۵ برنامه اصلی و ۱۰ پروژه پشتیبان در بخش بهداشت دارد که گسترش نظام شبکه به شهرها، پوشش ۱۱ میلیونی حاشیه نشینان، ارتقای برنامه پزشک خانواده، تغییرات در نظام بیمه برای اجرای پزشک خانواده و نظام ارجاع در شهرهای کوچک، تعریف بسته های خدمت برای همه رده های سنی با تاکید بر بیماری های غیرواگیر، سلامت روان و تغذیه مهم ترینِ آنها هستند.

معاون بهداشت وزارت بهداشت به احداث ۲۱۱۳ مرکز جامع خدمات سلامت و ۴۷۰۰ پایگاه سلامت در طرح تحول سلامت اشاره کرد و گفت: ایجاد سامانه های سینا، سیب و ناب جهت تشکیل پرونده اکترونیک سلامت برای مردم و ثبت نام بیش از ۶۷ میلیون ایرانی در این سامانه ها انجام شده است.

در این دیدار نماینده WHO در سوریه، معاون امور بهداشت وزارت علوم سوریه، معاون وزیر بهداشت سوریه، مدیر مراقبت های اولیه پزشکی وزارت بهداشت سوریه، مدیر بیمارستان دانشگاهی دمشق، رییس دانشکده پزشکی دمشق، مدیر اداره بهداشت حلب، مسئول دفتر WHO در دمشق، مسئول امور فنی نظام بهداشت سوریه حضور داشتند. برنامه هیات سوری در روزهای آینده بازدید از شبکه در شهرهای مختلف و نشست های مختلف کارشناسی و تبادل نظر و در نهایت امضای تفاهمنامه با طرف ایرانی خواهد بود.

true برچسب ها : طرح تحول سلامت علیرضا رئیسی وزارت بهداشت true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۷۴۴۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آن‌ها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آن‌ها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

دیگر خبرها

  • معاون آموزشی وزارت بهداشت خبر داد؛ زمان اعلام نتایج اولیه آزمون دستیاری پزشکی
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • نظارت دامپزشکی کرمان بر کارخانجات شیر و مراکز عرضه شیر خام
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت زیرساخت‌ های نظام سلامت آفریقا
  • آمادگی وزارت بهداشت برای تقویت نظام سلامت در قاره آفریقا
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند