Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-04@21:30:30 GMT

بزرگترین شبکه ریلی تندرو جهان در چین+عکس

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۰۳۶۲

بزرگترین شبکه ریلی تندرو جهان در چین+عکس

خبرگزاری میزان- آمارهای رسمی نشان می دهد چین با دارا بودن 22 هزار کیلومتر شبکه ریلی تندرو، رتبه نخست جهان را در زمینه قطارهای تندرو به خود اختصاص داده به طوری که نزدیک به 60 درصد از کل خطوط آهن تندرو دنیا متعلق به چین است.

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان،شمار کل مسافرانی که سالانه در چین با قطارهای تندرو سفر می کنند هم اکنون به مرز یک میلیارد و 600 میلیون نفر رسیده که معادل نیمی از کل مسافرانی است که در این کشور از خط آهن برای سفر بهره می گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چین توانست در سال 2016 میلادی طول خطوط راه آهن تندرو را به خصوص در مناطق غربی و مرکزی افزایش دهد به طوری که نزدیک به 13 هزار کیلومتر خط آهن تنها در این سال ساخته است.

تا سال 2020 میلادی 11 هزار کیلومتر خط آهن تندرو دیگر در این کشور ساخته خواهد شد و 80 درصد شهرهای مهم کشور نیز با قطارهای تندرو مرتبط خواهند شد.

سرعت قطارهای تندرو در چین بر اساس استقبال و خواست مسافران از 200 کیلومتر در ساعت شروع می شود و تا 400 کیلومتر در ساعت افزایش می یابد که سریع ترین آن مربوط به خط آهن شهر پکن به شانگهای از شمال به شرق چین است.

بیشتر قطارهای تندرویی که قبل از این در خاک چین تردد می کردند در نهایت 300 کیلومتر در ساعت سرعت داشتند، اما چند ماه پیش چین موفق به ساخت قطارهای تندرو از نسل جدید شد که به گفته مسئولان راه آهن این کشور با سرعتی معادل 400 کیلومتر در ساعت حرکت می‌کند.

چین اکنون دو هزار و 700 قطار تندرو دارد که روزانه چهار هزار و 500 سفر انجام می دهند خط آهن پکن - شانگهای پرترددترین راه آهن در چین محسوب می شود و روزانه بیش از 500 هزار نفر در این مسیر تردد می کنند.

چین از سال 2004 میلادی دانش ساخت و توسعه قطارهای سریع السیر خود را فرا گرفته است و با بسیاری از کشورهای دیگر هم حتی قراردادهایی امضا کرده که به آنها امکان می دهد از این فناوری بهره مند شوند این کشور در حال حاضر رقیب بزرگی برای کشورهایی چون آلمان، فرانسه و ژاپن است.

پشتیبانی از ساخت و ساز راه آهن همواره در توسعه اقتصادی چین نقش بسیار مهمی ایفا کرده است به طوری که این کشور تا کنون برای توسعه خط آهن تندرو بیش از 360 میلیارد دلار هزینه کرده است.

*برنامه چین برای راه اندازی قطار پروازی چین

به دنبال توسعه شبکه ریلی تندرو چین و ارتقا سرعت قطاهرای این خط به حذوذ 400 میلومتر در ساعت ، این کشور اکنون به فکر ساخت خط آهن فضایی است.

در برنامه توسعه فضایی شرکت گروه علم و صنعت فضاپیمایی چین، پروژه قطار پروازی تندرو وارد مرحله بیان و اثبات شده است و قرار است در آینده با استفاده از فناوری فضاپیمایی حرکت سریع قطار محقق شود.

به گفته مسئولان این کشور ، سرعت حرکت قطار پروازی در مقایسه با قطارهای تندرو سنتی، 10 برابر بیشتر است در گام اول این پروژه، قطارهایی با سرعت 1000 کیلومتر در ساعت ساخته می شوند تا پاسخگوی تقاضای حمل و نقل بین شهرها باشند.

گام دوم، ساخت قطارهایی با سرعت 2000 کیلومتر در ساعت و در نهایت ساخت قطار با سرعت 4000 کیلومتر در ساعت محقق خواهد شد.

قطار پروازی تندرو نه تنها فاصله و زمان بین شهرها را کوتاه می کند، بلکه در عین حال تحت تاثیر آب و هوا قرار نمی گیرد و همچنین انرژی فسیلی مصرف نمی کند به متروی شهری متصل می شود.

کارشناسان معتقدند با توجه به اولویت های متعدد، چنین قطاری نماینده توسعه حمل و نقل و پیشرفته ترین فناوریها در آینده خواهد بود.

قطار سریع السیر نه تنها یک وسیله نقلیه برای چینی‌ها است، بلکه نماد کالاهای تولید چین نیز به شمار می‎رود.

خطوط راه‌آهن سریع‌السیر چین اکنون با اتکا به تکنولوژی سطح بالا، قابلیت سازگاری قوی و شاخص عملکرد هزینه مناسب، به کشورهای آسیایی، اروپایی، آمریکایی و آفریقایی نیز راه یافته است.

 

 

 

 

منبع:ایرنا

 

 

انتهای پیام/   خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه ای منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۰۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود

تین نیوز

حاکم امارات متحده عربی چند روز پیش اعلام کرد که شهر دبی در حال ساخت ترمینال فرودگاهی ۳۵ میلیارد دلاری است. با ساخت این ترمینال که در فرودگاه بین المللی آل مکتوم در جنوب دبی ساخته خواهد شد، آن را به بزرگترین فرودگاه جهان تبدیل می کند.

 

محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر و معاون رئیس جمهور دبی، فاش کرد که ترمینال در دست احداث، ۵ برابر بزرگ تر از فرودگاه بین المللی دبی خواهد بود و می تواند سالانه ۲۶۰ میلیون مسافر را در خود جای دهد. بر اساس این اطلاعیه، فرودگاه جدید دارای ۵ باند موازی و ۴۰۰ گیت هواپیما خواهد بود. در حال حاضر، فرودگاه بین المللی دبی، شلوغ ترین هاب هوایی بین المللی در سراسر جهان است که فقط با دو باند کار می کند.

اعلامیه شیخ محمد بن راشد آل مکتوم نشان دهنده یک نقطه عطف مهم در احیای مجدد خطوط هوایی امارات پس از اختلالات ناشی از همه گیری کووید-۱۹ در سفرهای بین المللی است.

در اطلاعیه منتشر شده، تصاویر کامپیوتری، طراحی ترمینال سفید و گسترده ای را به تصویر می کشید که یادآور چادرهای بادیه نشین های سنتی در عربستان است. این فرودگاه با ساخت یک شهر کامل در اطراف فرودگاه در جنوب دبی، تقاضای مسکن برای یک میلیون نفر را به دنبال خواهد داشت.

نخست وزیر دبی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «این فرودگاه میزبان شرکت های پیشرو جهان در بخش لجستیک و حمل و نقل هوایی خواهد بود. ما در حال ساختن یک پروژه جدید برای نسل های آینده هستیم. دبی به فرودگاه جهان، بندر و مرکز جهانی جدید تبدیل خواهد شد.»

فرودگاه بین المللی دبی (DXB) به مدت یک دهه عنوان شلوغ ترین فرودگاه جهان برای سفرهای بین المللی را به خود اختصاص داده است که منجر به فشار بر ظرفیت آن شده است. سال گذشته، با وجود چالش های ناشی از همه گیری کووید، این مرکز حمل و نقل نزدیک به ۸۷ میلیون مسافر خدمات رسانی کرد که از سطح قبل از همه گیری فراتر رفت. علاوه بر این، دبی رکوردشکنی ۱۷.۱۵ میلیون بازدیدکننده بین المللی یک شبه را در سال ۲۰۲۳ گزارش کرد که نشان دهنده افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی نسبت به سال قبل است.

به گزارش تین نیوز به نقل از کن نیوز، فرودگاه بین المللی آل مکتوم، که نزدیک به ۴۵ کیلومتر از فرودگاه بین المللی دبی فاصله دارد، در سال ۲۰۱۰ با یک ترمینال واحد شروع به کار کرد. در طول همه گیری کووید، به عنوان انباری برای ایرباس A۳۸۰ های دو طبقه امارات و سایر هواپیماها عمل می کرد و به تدریج فعالیت خود را با پروازهای باری و خصوصی در دوره های بعدی از سر گرفت.

علاوه بر این، فرودگاه به عنوان محل برگزاری دوسالانه نمایشگاه هوایی دبی عمل می کند و دارای وسعتی بی کران از بیابان خالی است که فضای زیادی را برای گسترش فراهم می کند. اطلاعیه شیخ محمد بر قصد دبی برای گسترش بیشتر به سمت جنوب تاکید کرد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • فاجعه بزرگ در حمل و نقل ریلی استان یزد/ قطار سریع‌السیر یزد حذف شد
  • فاجعه در حمل و نقل ریلی یزد
  • با رویای ریلی هیتلر آشنا شوید؛ قطار عجیب نازی ها که هیچگاه ساخته نشد!+ فیلم
  • بزرگترین فرودگاه بین المللی دنیا در اینجا ساخته می شود
  • خروج قطار افغانستان_ترکیه از مرز شمتیق+فیلم
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است؛ عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • آمریکا بزرگترین حامی رژیم صهیونیستی است
  • یوروویژن ۲۰۲۴ زیر سایه تهدیدات تروریستی؛ همه آنچه باید درباره بزرگترین رویداد موسیقی زنده جهان دانست
  • دومین قطار ترانزیتی افغانستان - ترکیه آماده حرکت است / عبور از ایران مشروط به همکاری راه‌آهن
  • جابه‌جایی بیش از ۳۲ هزار مسافر در راه‌ آهن زاگرس