Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - معاون فنی و زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران گفت: تاکنون 2 هزار و 703 پل یعنی دو سوم پل های موجود در محور جنوب مقاوم سازی شده است.

مازیار یزدانی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه سطح عرشه مقاوم سازی شده این مسیر به بیش از 83 هزار و 399 مترمربع رسیده است، افزود: مقاوم سازی یک سوم پل های باقیمانده نیز در دستور کار است تا با این کار سرعت سیر قطارها در این محور پرتردد افزایش یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون راه آهن جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در مجموع در محور جنوب تاکنون یک هزار 361 کیلومتر از این مسیر ریلی مقاوم سازی شده و مقاوم سازی بقیه مسیر مسیر نیز در دست اقدام است.
یزدانی با اشاره به اهمیت محور جنوب برای تردد قطارهای باری و مسافری یادآورشد: محور ریلی جنوب یکی از قدیمترین مسیرهای ریلی کشور است و مقاوم سازی و بهسازی این مسیر به عنوان یکی از اولویت های شرکت راه آهن در دستور کار ما قرار گرفته و پس از اتمام مقاوم سازی پل های این مسیر، مقاوم سازی تونل ها نیز آغاز می شود.
وی تاکید کرد: در راستای اجرای اقتصاد مقاومتی، توسعه، حفظ و نگهداشت شبکه ریلی برای ما اهمیت زیادی دارد و دسترسی حداکثری مراکز عمده بار و مسافر ریلی در کشور در دستور کار راه آهن قرار دارد تا بخش زیادی از بار و مسافر در کشور از حمل و نقل جاده ای به شبکه ریلی منتقل شود.
معاون فنی و زیربنایی راه آهن اظهارداشت: در راستای اجرای سیاست های اقتصاد مقاومتی اکنون طرح های مختلفی در شرکت راه آهن در دستور کار ما قرار گرفته و توسعه شبکه به منظور دسترسی مراکز عمده بار و مسافر بخصوص برای افزایش ترانزیت و صادرات در راس برنامه های ما قرار دارد.
وی با بیان اینکه در توسعه شبکه ریلی کشور نیازی به استفاده از شرکت های خارجی نداریم، گفت: با ایجاد ارتباط بیشتر بین بخش های مختلف حمل و نقل و با توسعه ظرفیت شبکه در محورهای مهم، کاهش زمان سفر و هزینه ها از مهمترین اولویت های ما در جابجایی بار و مسافر است تا با ایجاد ایستگاه های چندی بعدی ( TOD) شرایط مناسب برای استفاده بیشتر از این شبکه برای هموطنان فراهم شود.
معاون فنی و زیربنایی راه آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به مزیت های توسعه شبکه ریلی و افزایش سهم جابجایی بار و مسافر توسط قطار یادآورشد: مصرف کنونی گازوییل در بخش حمل و نقل کشور سالیانه حدود 20 میلیارد لیتر است و اگر این توسط شبکه ریلی انجام شود تنها با 3 میلیارد لیتر گازوییل مصرفی می توان خدمت رسانی کرد.
یزدانی گفت: کاهش 17میلیارد لیتری در مصرف سوخت، سالیانه بیش از 9 میلیارد دلار صرفه جویی ارزی برای کشور دارد.
وی تاکید کرد: بدون شک در صرفه جویی مصرف انرژی مصداق واقعی آن راه آهن است که یک هفتم جاده سوخت مصرف می کند و هرچه از سفرهای جاده ای کاسته و به سفرهای ریلی اضافه شود ضمن کاهش سوانح جادهای در کشور از انتشار آلاینده های زیست محیطی نیز کاسته شده و در بخش حمل ونقل امنیت بیشتری حاکم می شود.
یزدانی افزود: تمرکز بر افزایش ایمنی برای کاهش سوانح و نگاه ویژه به پدافند غیر عامل، استفاده از مشارکت سرمایه گذاران داخلی و خارجی و ایجاد اشتغال مستقیم و غیرمستقیم با ارتقای بهره وری از مولفه های مهم حوزه فنی و زیربنایی راه آهن در راستای تحقق سیاست های اقتصادی مقاومتی در این بخش است.
به گزارش ایرنا، محور ریلی جنوب به دلیل‌ صعب العبور و کوهستانی بودن در طول 70 سالی که از احداث آن می گذرد، بازسازی و بهسازی کامل نشده است و اکنون راه آهن طبق برنامه ریزی های انجام شده بهسازی و مقاوم سازی بخشی از این محور فرسوده در اولویت کاری خود قرار داده تا این مسیر ریلی پرتردد کشور مسدود نشود.
نزدیک به 300 کیلومتر از محور ریلی جنوب در منطقه زاگرس قرار دارد و این مسیر کوهستانی، خشن و سخت به شمار می رود که دارای پل ها و تونل های متعدد است و فرسودگی مسیر ضمن کاهش سرعت حرکت قطارها، می تواند منجر به بروز حوادث ریلی در این منطقه شود.

IRNAeco@
اقتصام**1108*2025*
خبرنگار: ایرج منصوری*انتشار: لیلا جودی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۶۳۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه - تویسرکان

مدیرکل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای استان همدان از برف‌روبی ۷۰ هزار مترمکعبی محور گنجنامه- تویسرکان خبر داد و اعلام کرد: رانندگان با رعایت سرعت مطمئنه و احتیاط کامل از این محور عبور کنند چراکه احتمال ریزش سنگ‌ریزه در برخی از مقاطع وجود دارد.

مهرداد آهکی ادامه داد: از ابتدای عملیات بازگشایی محور گنجنامه- تویسرکان افزون بر ۱۵ هزار مترمکعب خاکریزی در نقاط پرتگاهی، ۶۰۰ مترمکعب ترانشه‌برداری و ریزش‌برداری، ۱۷۰ تن آسفالت گرم برای لکه‌گیری، ۱۹۰ مورد لق‌گیری سنگ‌های بزرگ و ... در این مسیر انجام شده است.

وی با اشاره به اینکه عملیات ایمن‌سازی این محور همچنان ادامه دارد، گفت: هم‌اکنون دو اکیپ لکه‌گیری و چاله‌گیری، یک اکیپ تعمیر و نصب گاردریل و یک اکیپ نصب نیوجرسی به همراه دو اکیپ گشت راهداری در محور گنجنامه مشغول فعالیت هستند.

آهکی تأکید کرد: از تمامی رانندگانی که قصد تردد در مسیر فوق را دارند، درخواست داریم با رعایت سرعت مطمئنه و احتیاط کامل از محور گنجنامه- تویسرکان عبور کنند چراکه احتمال ریزش سنگ‌ریزه در برخی از مقاطع وجود دارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره‌کل راهداری استان، وی بیان کرد: گشت‌های راهداری به صورت ۲۴ ساعته مشغول پایش و گشت‌زنی در محور فوق هستند و سامانه گویای ۱۴۱ به صورت شبانه‌روزی آماده دریافت انتقادات، شکایات و پیشنهادات همه همشهریان است.

آهکی یادآور شد: محور گنجنامه- تویسرکان به طول ۲۴ کیلومتر جزو مسیرهای فرعی و کوهستانی استان همدان محسوب می‌شود که هر ساله از اواخر آذرماه به علت بارش سنگین برف، کولاک شدید، احتمال ریزش سنگ و نبود ایمنی کافی با پیشنهاد پلیس‌راه استان و موافقت کمیسیون ایمنی راه‌ها، مدیریت بحران استانداری و راهداری مسدود می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: بارش شدید باران در ۶ استان هشدار طغیان رودخانه ها در ۳ استان مسیر جنوب - شمال جاده کندوان به مدت ۲ روز مسدود می‌شود

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • مزایای راه‌اندازی مسیر ریلی افغانستان- قزاقستان و امکان اتصال آن به ایران
  • محور یزد - دربید همچنان مسدود است/تخریب ۳ کیلومتر در بارندگی ها
  • «فوربز» بررسی کرد؛ اهمیت استفاده از هوش مصنوعی در حمل و نقل ریلی​
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • خطر ریزش‌سنگ در محور گنجنامه - تویسرکان
  • ماجرای توقف قطار ترانزیتی افغانستان در ایران چیست؟
  • قطار پیشرفت در ایستگاه همدان
  • ترافیک سنگین در محورهای شمال شرق پایتخت
  • آزاد سازی ۱۳هزار پلاک فرسوده حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران