Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصفهان - مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: در حال حاضر بیش از ۳۰ عنوان برنامه برای مبارزه با اعتیار و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در مدارس استان اصفهان آموزش داده می‌شود.

به گزارش خبرنگار مهر، محمد حسن قائدی‌ها پیش از ظهر دوشنبه در همایش استانی مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در مدارس با بیان اینکه ملی و اجتماعی شدن مبارزه با آسیب‌های اجتماعی در جامعه ما ضروری است، اظهار داشت: از این رو همه باید در این زمینه احساس مسئولیت داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه رشد توسعه پایدار در جامعه بشری اتفاقات خوبی را با خود به همراه داشته است، ابراز داشت: باید توجه داشت که امروز و در هزاره سوم نمی‌توان جلوی رشد تکنولوژی را گرفت و این در حالی است که بسیاری از آسیب‌های اجتماعی در فضای مجازی تسری می‌یابد.

بخش زیادی از جامعه در فقر اجتماعی بسر می‌برد

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به اینکه هزاران نفر از شهروندان با توجه به توسعه پایدار همچنان در فقر اجتماعی به سر می‌برند، اضافه کرد:باید توجه داشت که امروز با سواد شدن تنها به خواندن و نوشتن نیست و باید افراد سواد اجتماعی، سواد رایانه، سواد زندگی کردن و سواد چگونه کنار همزیستن را نیز بیاموزند.  

وی با بیان اینکه رئیس جمهور در پرسش مهر دو سال گذشته به دو موضوع اساسی تحمل همدیگر و بالا بردن آستانه تحمل جوانان اشاره کرد و همه را در معرض پاسخ به این سوال قرار داده است، افزود: باید قدرت «نه» گفتن در دانش‌آموزان را تقویت کرد چرا که گرداب آسیب‌های اجتماعی در کشور و به ویژه در اصفهان بسیار عمیق شده است و آمار بالای زندانیان نیز مصداقی بر این مدعاست.

قائدی‌ها با بیان اینکه نابرابری ثروت و قدرت، بهره‌وری جنسیتی که در جامعه ما اتفاق افتاده، بیکاری جوانان، بلایای طبیعی، افزایش جنگ، افراطی‌گری، خشونت، تروریست، جابجایی اجباری انسان‌ها، کاهش منابع طبیعی، کمبودمنابع غذایی، ارتباطات نامناسب و ... زمینه ساز آسیب‌های اجتماعی است، اضافه کرد: باید دقت داشته باشیم که مدارس ما و آموزش وپرورش ما باید از چه ویژگی‌هایی برخوردار باشد و این نیازها را تامین کنیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۳۰ عنوان فعالیت در مدارس استان اصفهان برای مبارزه با اعتیاد و آسیب‌های اجتماعی در حال انجام است، تصریح کرد: باید توجه داشت که در مدارس ما چهار رکن مدیران مدارس، همکاران فرهنگی، اولیا و دانش آموزان باید در راستای مبارزه با اعتیاد و کاهش آسیب‌های اجتماعی همکاری داشته باشند تا بتوان نتایج خوبی را به دست آورد.

ملاک سنجش مدیران مدارس میزان ارتباط مستمر آنها با دانش آموزان و خانواده است

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه برای تصمیم‌گیری برای دانش آموزان باید از ظرفیت خود دانش آموزان نیز استفاده کنیم، گفت: ما باید بدانیم نیاز جوان ما چیست و این نیاز را برطرف سازیم.

وی با بیان اینکه امروز ملاک سنجش مدیران مدارس میزان ارتباط مستمر آنها با دانش آموزان و خانواده آنهاست، ابراز داشت: امروز توانمند کردن دانش آموزان در بحث آسیب‌های اجتماعی از ضرورت‌های اصلی ماست.

قائدی‌ها با بیان اینکه امروز اگر در مدارس کلاسی برگزار نشود بارها با دفتر مدیر تماس می گیرند، افزود: این در حالی است که در صورت عدم برگزاری نماز جماعت هیچ والدینی اعتراض نمی کنند و این درد امروز ماست.

وی با بیان اینکه مدیران آینده ما از این این دانش آموزان انتخاب می‌شوند، تصریح کرد: در آموزش و پرورش این ظرفیت وجود دارد که مدیرانی توانمند داشته باشیم تا دانش آموزانی موفق را تربیت کنیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه آموزش مهارت‌های زندگی کردن و خوداتکایی باید به دانش آموزان یاد داده شود، افزود: ما در مدارس از ظرفیت خوبی برخورداریم و نباید از این ظرفیت غافل باشیم.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۵۷۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است

عباس کاظمی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین در بازدید از مجموعه شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر استان قزوین گفت: استان قزوین در حوزه مقابله با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد با کمبود‌های زیرساختی، نیروی انسانی و منابع مالی روبه‌رو است، با هماهنگی و همراهی دستگاه‌های اجرایی مرتبط می‌توانیم این مسائل را حل کنیم تا این فاصله و خلا در حوزه زیرساخت جبران شود.

وی افزود: نگاه دولت در این عرصه حمایتی بوده و اقدامات مختلفی نیز در این راستا انجام شده است، برای مثال ساختمان شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مستقر در شهرک مینودر نیز با مشکلاتی روبه‌رو بود که با نگاه حمایتی مشکلات آن پیگیری و حل شد، در خصوص مشکلات زیرساختی و منابع موجود نیز باید با همین رویکرد عمل کنیم.

کاظمی با بیان اینکه در صورت حل مشکلات در حوزه زیرساختی و منابع، اعضای شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر می‌توانند بر ماموریت اصلی خود تمرکز بیشتری داشته باشند گفت: ماموریت مقابله با مواد مخدر و اعتیاد باید به صورت منظومه‌ای دنبال شود.

به گفته این مسئول، تهدیدات حوزه اعتیاد همواره در حال به‌روزرسانی است و با گذر زمان در همه عرصه‌های توزیع، تولید، مصرف و مخاطب شاهد موارد جدید هستیم که همه دستگاه‌های متولی نیز باید برای مقابله و پیشگیری از آنها به‌روز شوند تا بتوانیم اقدامات موثری انجام دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار قزوین بیان کرد: چرخه مواد مخدر منظومه‌ای است و اگر جایی با مشکل روبرو شود، کل کار زیر سوال می‌رود، با اینحال هم کنون در این حوزه پنج کمیته شورای مقابله با مواد مخدر شکل گرفته که همه چرخه‌ها باید مانند دستگاه و ماشین منظم حرکت کنند.

وی اضافه کرد: هماهنگی خوبی بین دستگاه قضایی، امنیتی و اجتماعی در استان قزوین وجود دارد و باید از این فرصت برای استفاده از ریشه کن شدن اعتیاد و مواد مخدر بهره برد.

کاظمی به تغییر مصرف مواد مخدر و تغییر سن اعتیاد اشاره کرد و یادآور شد: اقدامات فرهنگی و آموزشی را باید جدی‌تر پیگیری کرد و از منابع شهرداری‌ها و ظرفیت صدا و سیما می‌توان در قالب تفاهم نامه سه جانبه استفاده کرد تا با تولید محتوای فاخر شاهد تحول در حوزه پیشگیری و اطلاع‌رسانی در خصوص مبارزه با اعتیاد و مواد مخدر باشیم.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • آموزش فنی و حرفه ای رایگان برای ترک کنندگان
  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • ۲۵ سمن برای مقابله با موادمخدر در قزوین فعال است
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت مدارس شهرستان رزن