Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران از توسعه همکاری با در حوزه حمل و نقل ریلی خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما سعید محمدزاده امروز در دیدار آقای رودولف براون معاون بخش خاورمیانه وزارت اقتصاد و انرژی آلمان گفت : آلمان یکی از تأثیرگذارترین کشورهای عضو اتحادیه اروپا و بزرگ ترین اقتصاد این اتحادیه به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود : روابط جمهوری اسلامی ایران با آلمان و گسترش آن در ابعاد سیاسی و اقتصادی از اولویت های مهم سیاست خارجی کشورمان در رابطه با اتحادیه اروپاست.
محمدزاده اظهار کرد : روابط اقتصادی ایران با آلمان که در دوره پیش از برجام به شدت کاهش یافته بود در دوره پسابرجام رشد قابل ملاحظه ای یافته و در سال گذشته میلادی به 9.2 میلیارد یورو رسید.
در هر صورت ایران و آلمان می توانند به عنوان دو شریک قابل اعتماد در زمینه های مختلف اقتصادی همکاری بسیار نزدیک تری
داشته باشند.
مدیرعامل راه آهن گفت :ایران در میان کشورهای خاورمیانه و آفریقای شمالی دومین کشور بزرگ اقتصادی است و تولید ناخالص داخلی GDP ایران در سال 2016 - چهارصد و 12 میلیارد دلار بوده است و با 80 میلیون نفر بیشترین جمعیت را در منطقه دارد.
اقتصاد ایران در سال 2016 جهش 6.4 درصدی داشته است.
محمدزاده گفت : ایران ایمن ترین و با ثبات ترین کشور منطقه است و با جمعیت جوان و پتانسیل هایی که دارد می تواند به یک بازار و شریک تجاری موفق برای سرمایه گذاری خارجی تبدیل شود، پس از برجام تجارت ایران و اتحادیه اروپا بیش از 60 درصد افزایش یافته و اروپا دومین مقصد صادراتی ایران در نظر گرفته شده و 13 درصد سهم صادرات ایران به مقصد کشورهای عضو این اتحادیه است لذا چشم انداز خوبی برای توسعه روابط با اروپا و آلمان وجود دارد.
وی تصریح کرد : دولت جمهوری اسلامی ایران در برنامه ششم توسعه یعنی از سال 2016 تا 2021 اولویت خود را به افزایش حمل و نقل ریلی و توسعه راه آهن داده و افزایش سهم راه آهن در حمل بار از 12 درصد به 30 درصد و در حمل مسافر از 8 درصد به 20 درصد پیش بینی شده است.
وی افزود : یکی از برنامه های ما افزایش سهم راه آهن در ترانزیت کالا میان قطب های اقتصادی دنیاست به ویژه بین خلیج فارس و شمال اروپا و بین آسیای شرقی و اروپا از طریق ایران.
مدیرعامل شرکت راه آهن دیگر برنامه ها را به این شرح اعلام کرد :
- افزایش خطوط برقی با هدف مدیریت مصرف انرژی و ارتقاء سرعت به 200 کیلومتر بر ساعت
- احداث خطوط بر سرعت متناسب با صنعت گردشگری
- استفاده از توان فنی و مهندسی و صنعتی داخل ایران در تأمین توسعه ماشین آلات و تجهیزات ریلی
- نوسازی و بازسازی خطوط، ایستگاه ها و ناوگان
- توسعه ایستگاه های مسافری با تاکید بر TOD
- افزایش مشارکت بخش خصوصی در تأمین منابع مالی و سرمایه گذاری
- ایجاد تحول ساختاری در سازمان راه آهن متناسب با تحولات و نیاز بازار
- توسعه و ایجاد بنادر خشک و مراکز لجستیکی و
- اتصال به مراکز تجاری و معدنی و توسعه زیرساخت ها در بنادر
برای اجرای این برنامه ها، رویکرد ما مشارکت بخش خصوصی در 3 حوزه کاری می باشد. بهره برداری از ناوگان که بهره برداری از ناوگان مسافری و باری کلاً به بخش خصوصی واگذار شده است.
وی افزود: حوزه دوم خدمات است که همه خدمات را از تأمین کنندگان کالا می گیریم و حوزه سوم سرمایه گذاری و تأمین منابع مالی است .
محمدزاده گفت : برای تحقق اهداف واقعی با توجه به پتانسیل های دو کشور راهی طولانی در پیش است و امیدوارم که نشست امروز بتواند سبب همکاری های بیشتر شود.
صدا و تصویر دارد

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۸۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک

تین نیوز

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه مزیت‌ها و قابلیت‌های یک بندر موفق باید به گونه‌ ای طراحی، اجرا و مدیریت شود تا زمینه ارتباط حمل و نقل چند وجهی با تاکید بر دو قید اصلی «کاهش هزینه» و «مدیریت هزینه» فراهم شود، از ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده ای نزدیک خبر داد.

به گزارش تین نیوز از اداره کل بنادر و دریانوردی استان سیستان و بلوچستان قاسم عسکری نسب در خصوص مطالعات شبکه داخلی ریل بندر شهید بهشتی چابهار گفت: با اضافه شدن زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی در افق پایان فاز دوم توسعه بندر، ظرفیت این بندر به بیش از ۲۲ میلیون تن کالا در سال خواهد رسید و می‌تواند سهم کشور ایران را در حوزه جابه‌جایی کالا و مسافر به نحوه چشم گیری ارتقا دهد.

عسکری نسب با اشاره به موقعیت بندر چابهار به دلیل قرارگیری در خارج از تنگه هرمز و خلیج فارس و توجه ویژه به این بندر استراتژیک علی‌الخصوص در برنامه هفتم توسعه کشور خاطرنشان کرد: یکی از مولفه‌های توسعه بندر چابهار اتصال این بندر به شبکه سراسری ریلی است.

معاون فنی و مهندسی اداره کل بنادر و دریانوردی استان نیز ضمن اشاره به سرعت بالای اجرای پروژه ۶۸۲ کیلومتری ریل چابهار به زاهدان گفت: پروژه خط ریلی استان در حوزه شهرستان خاش به مرحله بهره‌برداری رسیده و در حوزه ایرانشهر، سرباز و چابهار با پیشرفت بسیار خوبی در حال اجرا است.

هادی مؤمنی اضافه کرد: مطالعات شبکه ریلی بندر شهید بهشتی با رویکرد ریل پایه نمودن بندر چابهار توسط سازمان بنادر و دریانوردی آغاز شده است و مطابق زمان‌بندی تا پایان امسال تکمیل و پس از تصویب وارد فاز اجرایی خواهد شد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • پیش‌بینی افزایش تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • وعده ریل پایه شدن بندر چابهار در آینده‌ ای نزدیک