Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@06:28:42 GMT

ترس محافل اسرائیلی از موشک‌های حزب‌الله

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۵۹۸۴۷۱

ترس محافل اسرائیلی از موشک‌های حزب‌الله

دیروز یکشنبه گزارشی رسمی از اسرائیل فاش شد که به کمیسیون پارلمانی این رژیم ارائه شده و مربوط به خطری است که خلیج حیفا را در صورت حمله موشکی حزب الله به مخازن آمونیاک آنجا تهدید می‌کند همان گونه که دبیر کل حزب الله اخیرا به آن تهدید کرد و گفت: نتیجه اصابت چند موشک ما به مخازن آمونیاک در حیفا، بمب اتمی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری فارس: گزارش تازه‌ای که به پارلمان رژیم صهیونیستی ارائه شده حاکی است حمله موشکی حزب الله به مخازن آمونیاک در خلیج حیفا با کشته شدن دستکم 17 هزار صهیونیست همراه خواهد بود.

دیروز یکشنبه گزارشی رسمی از اسرائیل فاش شد که به کمیسیون پارلمانی این رژیم ارائه شده و مربوط به خطری است که خلیج حیفا را در صورت حمله موشکی حزب الله به مخازن آمونیاک آنجا تهدید می‌کند همان گونه که دبیر کل حزب الله اخیرا به آن تهدید کرد و گفت: نتیجه اصابت چند موشک ما به مخازن آمونیاک در حیفا، بمب اتمی خواهد شد.

به گفته کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی این گزارش تاکید می‌کند در صورتی که تهدید حزب الله عملی شود دستکم 17 هزار اسرائیلی کشته می‌شوند .

«یائیر لاپید» رئیس حزب معارض «یش عتید»(آینده آنجاست) اسرائیل و عضو کنست تاکید کرد: این تعداد پیش بینی شده برای کشته‌های حمله به خلیج حیفا بالاتر از شمار کشته‌ها در جنگ‌های اسرائیل از زمان تاسیس آن در سال 1948 تاکنون است.

این تلویزیون اسرائیلی گزارشی ویژه را منتشر کرد که در خلال آن با سه مقام ارشد سابق تجهیزات نظامی اسرائیل گفت‌وگو شده بود؛ آنها تاکید کردند که متمرکز شدن تاسیسات نفتی در منطقه واحدی از خلیج حیفا همان گونه که کابینه اسرائیل آن را تایید کرد این منطقه را هدفی راهبردی برای حزب الله قرار داده که برای حمله به آن نقشه کشیده است، آنها همچنین تاکید کردند که حمله به این منطقه به فاجعه‌ای منجر می‌شود که در تاریخ اسرائیل بی‌سابقه است.

علاوه بر اینکه این سه مقام سابق اسرائیلی تاکید کردند: حزب الله موشک‌های دقیقی برای اصابت به منطقه مذکور در اختیار دارد و در این حالت شمار زیادی کشته و زخمی می‌شوند علاوه بر اینکه 200 هزار نفر ساکن شهر حیفا و همچنین ساکنان منطقه کرایوت در همجواری آن مجبور به فرار از آنجا می‌شوند.

این مقامات سابق صهیونیست در پاسخ به سوالی گفتند: تصمیم‌سازان در تل آویو هنوز همان نظریه‌های کهنه و پوسیده را دارند که می‌گوید عرب ها عقب مانده‌اند در حالی که حزب الله مغزهای متفکری دارد که می‌تواند اسرائیل را متحمل خسارات بسیار جدی کند.

یکی از همین مسئولین سابق صهیونیست گفت: »اگر اجازه داشتیم آنچه را می‌دانیم بگوییم عموم مردم اسرائیل از اهمیت اطلاعات نزد ما منقلب می‌شدند»؛ کانال دو تلویزیون اسرائیل نیز گفت که وزارت امنیت و ارتش اسرائیل مانع پیگیری این خبر شدند.

یونا یاهف، شهردار حیفا نیز اخیرا در گفت‌وگو با کانال 10 تلویزیون اسرائیل در واکنش به تهدیدهای دبیر کل حزب الله گفت: گاز آمونیاک موجود در خلیج حیفا و موشک‌های حزب الله بمبی هسته‌ای درست می‌کنند که خسارات سنگین جانی و مالی به جای خواهد گذاشت.

وی افزود: متاسفانه من حرف نصرالله را باور می‌کنم و چیزی که او می‌گوید صد در صد درست است و کابینه نتانیاهو باید این قضیه را بسیار جدی بگیرد.

شهردار حیفا گفت: من از نصر الله قدردانی می‌کنم چون با تهدید به حمله علیه خلیج حیفا بار دیگر خطر وجود این مواد مرگبار را که آن را بمب ساعتی خواند به افکار عمومی اسرائیل یادآور شد.

علاوه بر این تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت: حزب الله دست روی چیزی گذاشت که اسرائیل را وحشت زده می‌کند بخصوص که درخواست‌های رسمی مکرری برای انتقال کارخانه‌های مواد شیمیایی از خلیج حیفا به دیگر مناطق اسرائیل داده شده است تا خطر از سر ساکنان این منطقه در صورت انفجار آن دفع شود اما وعده‌های کابینه اسرائیل هنوز عملی نشده است.

تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از شماری ساکنان شهر حیفا آورد: کابینه اسرائیل باید تهدیدها و اظهارات نصرالله را جدی بگیرد چون بسیار نگران کننده است.

یکی از ساکنان حیفا گفت: تهدید علیه خلیج حیفا و بخصوص کارخانه‌های آمونیاک از سال 1991 وجود داشته و از آن زمان تا به امروز کابینه‌های پیاپی اسرائیل هیچ کاری برای رفع خطر از سر این منطقه انجام ندادند.

وی افزود:بسیار متاسفیم که ما زمانی از خواب بیدار می‌‍شویم که فاجعه‌ای رخ داده شود.

این تلویزیون رژیم صهیونیستی به نقل از جمعیت مسوم به« تسالول» نیز گفت: حزب الله بمب هسته‌ای دارد چون در حیفا بیش از 15تن گاز آمونیاک است و هر موشکی که به اینجا برخورد کند می‌تواند آنجا را به بمب هسته‌ای مبدل کند که ده‌ها هزار نفر را به کشتن می‌دهد.

این جمعیت ادامه داد: سناریوی نصر الله به دور از واقعیت نیست و دیگر جمعیت‌های صهیونیستی مرتبط با مسائل محیط زیستی نیز در همین خصوص ابراز نگرانی کردند.

کانال 2 تلویزیون رژیم صهیونیستی گفت :مخازن گاز آمونیاک موجود در خلیج حیفا در منطقه ای مملو از سکنه است و همین امر جان صدها هزار نفر از اهالی را به خطر انداخته است.

«موشه یعلون»، وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی نیز در کنفرانس هرتزلیا گفته بود که جنگ آتی در مواجهه با حزب الله و حماس بسیار شدید خواهد بود و قربانیان زیادی در جبهه داخلی اسرائیل و همچنین خط مقدم نیروهای رزمی آن خواهد داشت

یعلون گفت : هر دو طرف حزب الله و حماس خود و توانمندی خود را بیش‌تر کرده اند و آماده روزی می‌شوند که به آنها دستور رویارویی با ارتش اسرائیل داده می‌شود.

کلمات کلیدی: رژیم صهیونیستی ، حرب الله ، حمله موشکی ، حیفا

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۸۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد

سامانه‌های ضد‌موشکی «آرو۲» و «آرو۳» رژیم‌صهیونیستی به طور مشترک با امریکا توسعه یافته‌اند. «آرو۲» از کلاهک‌های انفجاری برای نابودی موشک‌های بالستیک ورودی در فاز نهایی حرکت آنها در جو فوقانی استفاده می‌کند و دارای برد ۹۰کیلومتری و حداکثر ارتفاع ۵۱کیلومتری است. «آرو۲» را می‌توان ارتقایی از سامانه پدافندضد هوایی و ضد‌موشکی پاتریوت امریکا دانست که اسرائیل زمانی در این نقش از آن استفاده می‌کرد. سامانه ضد‌موشکی «آرو۳» از فناوری برخورد جنبشی برای رهگیری موشک‌های بالستیک ورودی در فضا، قبل از ورود مجدد آنها به جو در مسیر رسیدن به اهداف استفاده می‌کند.

 پاتریک رایدر، سخنگوی پنتاگون در موضع‌گیری رسانه‌ای به توانمندی نظامی ایران در پاسخ نظامی علیه اسرائیل اذعان کرده است: اقدامی که ایران علیه اسرائیل انجام داد یک حمله بی‌سابقه و گسترده از داخل خاک ایران بود. نیروی هوافضای سپاه شامگاه شنبه و بامداد یک‌شنبه ۲۵ و ۲۶ فروردین عملیات تنبیهی «وعده‌صادق» را با رمز «یا رسول‌الله (ص)» اجرا کرد و با ده‌ها موشک و پهپاد، اهدافی را در داخل سرزمین‌های اشغالی با موفقیت مورد اصابت قرار داد.

 این عملیات در راستای انتقام از تل‌آویو در حمله موشکی به کنسولگری ایران در سوریه و شهادت هفت تن از مستشاران و افسران نظامی تهران در دمشق انجام شد. به گفته ارتش رژیم‌صهیونیستی، در مجموع حدود ۱۷۰پهپاد، بیش از ۳۰موشک کروز و بیش از ۱۲۰موشک بالستیک از سوی ایران به سوی فلسطین‌اشغالی شلیک شد. سردار حاجی‌زاده، فرمانده هوا فضای سپاه با اشاره به اینکه با تسلیحات حداقلی به مصاف صهیونیست‌ها رفتیم، تصریح کرد: در این مرحله از موشک‌های خرمشهر، سجیل، شهید حاج قاسم، خیبرشکن ۲ و هایپرسونیک فتاح استفاده نکردیم.

حمله ایران به رژیم‌صهیونیستی باعث خشم زیاد امریکایی‌ها شد و شبکه۱۴ تلویزیون رژیم‌صهیونیستی در این باره گفت: «باید اذعان کرد بازدارندگی ایالات‌متحده امریکا در نتیجه حمله اخیر ایران علیه اسرائیل ضربه مهلکی خورد.» همچنین رسانه‌های رژیم‌صهیونیستی اعلام کردند ایران تابوی چنددهه‌ای عدم‌حمله از خاک ایران به فلسطین‌اشغالی را شکست. دیاکو حسینی، کارشناس مسائل بین‌الملل درباره اهداف ایران از عملیات وعده‌صادق می‌گوید: «اگر اصابت موشک‌ها و پهپاد‌ها به اهداف تعیین‌شده کوچک‌ترین اهمیتی برای ایران می‌داشت، نباید ۷۲ساعت قبل، تصمیم به عملیات نظامی را به کشور‌ها اطلاع می‌داد. هدف ایران نظامی نبود، سیاسی بود؛ نمایش اراده و شهامت برای حمله مستقیم و آشکار به قلمرو اسرائیل.»
 
کمک‌های گسترده

نکته مهم در زمینه عملیات تنبیهی وعده‌صادق کمک‌های گسترده امریکا، انگلیس و فرانسه در کنار برخی کشور‌های منطقه به رژیم‌صهیونیستی برای مقابله با پهپاد‌ها و موشک‌های کروز و بالستیک ایرانی است. یک منبع امریکایی اذعان کرد: ۱۰ کشور به اسرائیل برای رهگیری پهپاد‌ها و موشک‌های ایرانی کمک کردند. در واقع ایران در جریان این عملیات علیه رژیم‌صهیونیستی با ناتو و اسرائیل و متحدان منطقه‌ای آنها مقابله کرد. امریکا به عنوان مهم‌ترین عضو ناتو از همه تجهیزات پدافند هوایی و ضد‌موشکی خود برای کمک به رهگیری و انهدام پهپاد‌ها و موشک‌های پرتاب‌شده از سوی ایران استفاده کرد. از جمله تجهیزات مهم در این زمینه رادار‌های تجسسی AN/TPY- ۲ است که یک سامانه راداری زمین‌پایه است که در کشور‌های قطر، ترکیه و نیز در فلسطین‌اشغالی مستقرشده و کار ویژه آن کشف موشک‌های بالستیک و هشدار درباره پرتاب آنها به سامانه‌های ضد‌موشکی برای رهگیری آنهاست. رادار AN/TPY- ۲ یک رادار آرایه فازی باند ایکس است که از ۷۲ماژول فرستنده و گیرنده با بیش از ۲۵هزار آرایه برخوردار است و می‌تواند در فاصله هزارکیلومتری انواع اهداف هوایی را شناسایی کند. این رادار که اصلی‌ترین حساسه سامانه پدافندی تاد امریکایی است، بزرگ‌ترین رادار جهان است که قابلیت جابه جایی اجزای آن وجود دارد. 

به رغم کمک‌های گسترده امریکا و متحدان غربی و برخی کشور‌های منطقه به رژیم‌صهیونیستی برای رهگیری پهپاد‌ها و موشک‌های کروز و بالستیک در کنار استفاده کامل این رژیم از همه امکانات پدافند هوایی و ضد‌موشکی خود، در عمل شمار قابل توجهی از موشک‌های ایرانی به اهداف خود در فلسطین‌اشغالی برخورد کردند. اسکات ریتر، تحلیلگر نظامی مشهور امریکایی در رابطه با شکست پیشرفته‌ترین رادار جهان در برابر موشک‌های ایران با اشاره به اینکه ایالات‌متحده یک رادار پیشرفته AN/TPY- ۲ مستقر در صحرای نقب دارد، تصریح کرد: بهترین سامانه دفاع موشکی جهان نتوانست از سایت‌هایی که وظیفه حفاظت از آنها را در برابر حملات موشک‌های ایران بر عهده داشتند، محافظت کند. 

 ساختار سامانه‌های پدافند موشکی رژیم‌صهیونیستی

طبق اعلام سازمان دفاع موشکی اسرائیل (IMDO)، گنبدآهنین پایین‌ترین لایه دفاع موشکی اسرائیل است. حداقل ۱۰سامانه گنبد‌آهنین در فلسطین‌اشغالی وجود دارد که هر کدام به راداری مجهز شده است که راکت‌ها را تشخیص می‌دهد و سپس از یک سیستم فرماندهی و کنترل استفاده و به سرعت محاسبه می‌کند که آیا یک پرتابه ورودی تهدیدی ایجاد یا احتمالاً به منطقه‌ای غیرمسکونی برخورد می‌کند. اگر موشک تهدیدی ایجاد کند، گنبدآهنین موشک‌هایی را از زمین شلیک می‌کند تا آن را در هوا نابود کند. سطح بعدی در هرم دفاع موشکی رژیم‌صهیونیستی، طبق اعلام IMDO سامانه «فلاخن داوود» است که برای حفاظت در برابر تهدیدات کوتاه‌برد و میان‌برد موشکی است. «فلاخن داوود» یک پروژه مشترک بین شرکت «سامانه دفاع پیشرفته رافائل» اسرائیل و شرکت امریکایی «ریتیون»، از موشک‌های رهگیر «استونر» و «اسکای‌سپتور» برای نابودی اهداف تا فاصله ۳۰۰کیلومتری استفاده می‌کند. در رده بعدی، سامانه‌های ضد‌موشکی «آرو۲» و «آرو۳» رژیم‌صهیونیستی قرار دارند که به طور مشترک با امریکا توسعه یافته‌اند. «آرو۲» از کلاهک‌های انفجاری برای نابودی موشک‌های بالستیک ورودی در فاز نهایی حرکت آنها در جو فوقانی استفاده می‌کند و دارای برد ۹۰کیلومتری و حداکثر ارتفاع ۵۱کیلومتری است. «آرو۲» را می‌توان ارتقایی از سامانه پدافندضد هوایی و ضد‌موشکی پاتریوت امریکا دانست که اسرائیل زمانی در این نقش از آن استفاده می‌کرد. سامانه ضد‌موشکی «آرو۳» از فناوری برخورد جنبشی برای رهگیری موشک‌های بالستیک ورودی در فضا، قبل از ورود مجدد آنها به جو در مسیر رسیدن به اهداف استفاده می‌کند. رژیم‌صهیونیستی همچنین دارای هواپیما‌های جنگنده نسل پنجمی اف ۳۵‌ای است که در جریان عملیات وعده‌صادق از آنها برای سرنگونی پهپاد‌ها و موشک‌های کروز استفاده کرد. 

خسارات رژیم‌صهیونیستی

با وجود ادعای نابودی ۹۹ درصد از پهپاد‌ها و موشک‌های کروز و بالستیک شلیک‌شده ایران از سوی رژیم‌صهیونیستی و متحدان آن، اما واقعیت جز این است. روزنامه صهیونیستی معاریو در گزارشی درباره خسارات حمله موشکی ایران نوشت: از تجزیه و تحلیل ویدئویی به نظر می‌رسد حداقل چهار موشک به پایگاه نواتیم اصابت کرده است. بر اساس تحلیل‌ها، همچنین احتمالاً پنج موشک به پایگاه رامون اصابت کرده است، در مورد رآکتور اتمی در دیمونا، با توجه به تجزیه و تحلیل تصاویر ماهواره‌ای، به نظر می‌رسد حداقل یک موشک به یکی از ساختمان‌های رآکتور اتمی و دو موشک به اطراف پایگاه اصابت کرده است. همچنین بر اساس تصاویر، یک پهپاد به پایگاه حرمون اصابت کرده است. به نظر می‌رسد میزان رهگیری موشک‌ها حدود ۸۴ درصد است، نه آنطور که سخنگوی نیرو‌های رژیم اسرائیل دیوانه‌وار مطرح می‌کند. 

 نتایج عملیات برای ایران

عملیات وعده‌صادق نتایج چشمگیر نظامی را برای ایران به همراه داشته است. نفوذ موشک‌های ایرانی و اصابت آنها به اهداف، خود نشان‌دهنده وجود ضعف‌های جدی در سامانه‌های پدافند موشکی رژیم‌صهیونیستی است که در حملات احتمالی بعدی ایران می‌تواند از این نقاط ضعف برای واردآوردن خسارات جدی به رژیم‌صهیونیستی استفاده کند. در واقع سامانه‌های پدافند ضد‌موشکی چندلایه اسرائیل نشان داده است قادر به دفاع از فلسطین‌اشغالی در برابر رگبار‌های راکتی و موشکی محدود (مثلاً راکت‌های پرتاب‌شده از غزه یا جنبش حزب‌الله) و حجم کمی از پهپاد‌ها و موشک‌هاست، اما به طور بالقوه می‌تواند در صورت یک حمله بزرگ پهپادی یا حملات گسترده موشکی اشباع و فلج شود. اذعان سخنگوی پنتاگون به توانمندی نظامی ایران در پاسخ به رژیم‌صهیونیستی و انجام‌دادن حمله‌ای گسترده و بی‌سابقه از داخل خاک ایران به فلسطین‌اشغالی با وجود اطلاع قبلی متحدان منطقه‌ای امریکا از این حمله ۷۲ ساعت قبل از آغاز آن که طبیعتاً به اطلاع واشینگتن هم رسیده است، نشان می‌دهد ایران قادر است با وجود همه آمادگی‌های نظامی اسرائیل، امریکا و متحدان منطقه‌ای و اروپایی آن ضربات کوبنده‌ای را به دشمن صهیونیستی وارد کند. 

اسکات ریتر، تحلیلگر نظامی معتقد است: آنچه ایران در حمله شنبه و یک‌شنبه به اهداف رژیم‌صهیونیستی در اراضی اشغالی انجام داد، احیای قدرت بازدارندگی این کشور بود. او عملیات تنبیهی «وعده‌صادق» را بسیار موفقیت‌آمیز ارزیابی کرد و با اشاره به تثبیت قدرت بازدارندگی ایران اظهار کرد: «می‌توان گفت که این عملیات نه‌تن‌ها برای ایران، بلکه برای تمام جهان بسیار موفقیت‌آمیز بوده است، زیرا بازدارندگی ایران اکنون واقعیتی است که می‌تواند امریکا و اسرائیل را کنترل کند.» به نظر می‌رسد با اجرای عملیات تنبیهی وعده‌صادق از سوی ایران، رژیم‌صهیونیستی شاهد فروپاشی کامل بنیان‌های دکترین دفاعی- امنیتی چندین دهه‌ای خود شد که مبتنی بر سه اصل بازدارندگی استراتژیک، هشدار استراتژیک و غلبه قاطع بود.
منبع: روزنامه جوان

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • رسانه‌های تل‌آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • رسانه‌های تل آویو حمله موشکی به شهرک صهیونیست نشین شتولا را تایید کردند
  • خط و نشان وزیر اسرائیلی برای نتانیاهو
  • عضو کابینه جنگ اسرائیل : اگر کابینه نتانیاهو توافق تبادل [اسرا] را نپذیرد، سرنگون می‌شود
  • نتانیاهو توافق را نپذیرد سرنگون می‌شود
  • حزب الله برای نخستین بار از موشک‌های «الماس» استفاده کرد+ فیلم
  • هاآرتص: ما «عنصری نامطلوب» هستیم/ تحریم فرهنگی اسرائیل در سراسر جهان رو به گسترش است
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد
  • روز ۲۰۴ طوفان‌الاقصی| حمله پهپادی به حیفا
  • آمریکا از تحریم یک گردان اسرائیلی عقب نشینی کرد