Web Analytics Made Easy - Statcounter

کرمانشاه- رئیس جمعیت هلال احمر کشور گزارشی از وضعیت امدادرسانی هلال احمر به مناطق زلزله زده استان کرمانشاه ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی اصغر پیوندی امروز دوشنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت زلزله در استان کرمانشاه که با حضور وزیر کشور، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و جمع زیادی از مسئولین اعضای ستاد بحران استان و کشور در استانداری کرمانشاه برگزار شد، ضمن تسلیت این فاجعه غمبار به مردم زلزله زده استان کرمانشاه اشاره ای به تعداد مصدومان و فوتی های این حادثه داشت و از انتقال مصدومین به مراکز امدادی برای مداوا خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هلال احمر براساس وظیفه ذاتی خود به عنوان اولین ارگانی که  در صحنه حادثه حضور پیدا می کند، از دقایق اولیه با تمام توانش در استان کرمانشاه و استانهای معین، شامل همدان، کردستان، ایلام  و خوزستان در صحنه حاضر شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور از اعزام تیم های واکنش سریع، جستجوی زنده یاب، تخصصی آوار برداری، تیم های تخصصی اسکان اضطراری، تخصصی درمان اضطراری  با بالغ بر ۶۰۰ نفر نیروی عملیاتی اعزامی، آمبولانس، خودرو امداد و نجات و... از دقایق اولیه حادثه خبر داد.

وی افزود: در ۸ شهر و روستاهای بسیاری زیاد استان که جمعیت زیادی بالغ بر ۱۴۰ هزار نفر در شعاع ۵۰ کیلومتری از مرکز فوران زلزله مورد آسیب قرار گرفتند، نیروهای ما تلاش کردند در لحظات اولیه که لحظات بسیار مهمی برای نجات است، امداد خوبی به زلزله زدگان داده شود.

پیوندی تصریح کرد: بحث اولیه امداد و نجات هم‌اکنون به مرحله پایانی خود رسیده است و می توان حدودا  آماری ارائه کرد.

وی افزود: با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و اورژانس مصدومین به مراکز امدادی و درمانی به وسیله ۵ بالگرد هلال احمر منتقل شدند.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور ادامه داد: اقلام اولیه امدادی با توجه به ظرفیت استان از چادر، زیرانداز و... توزیع شده است اما با توجه به اینکه هماهنگی که نبود، مقداری در توزیع آن دچار مشکل بودیم و گلایه هایی برای مردم ایجاد شده بود.

وی تصریح کرد: با آمدن وزیر کشور کار سرعت بیشتری گرفت و در سرپل ذهاب بیش از ۴ هزار چادر توزیع شده که ۲ هزارتای آن لحظاتی پیش توسط ارتش و سپاه به دست مردم رسیده است.

پیوندی گفت: با توجه به سردی هوا پتو نیز بین مردم توزیع شده و در دالاهو  در کمپین یا مجتمعی که برای مردم ایجاد شده انجام شده است اما در ثلاث کار مقداری مشکل بوده که آنهم به خاطر این است که خود بچه ها توزیع منطقی نداشتند و این در شرایطی است که اقلام به تعداد وارد ثلاث باباجانی شده است.

وی افزود: امیدواریم با همکاری برادران سپاه و ارتش این کار سرعت بیشتری بگیرد.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور ابراز امیدواری کرد، با همکاری سایر دستگاه ها به زودی از این محور عبور کنیم.

وی تصریح کرد: تاکنون ۱۴۰۰ چادر امدادی، ۲۲۰۰ پتو در ثلاث باباجانی، در قصرشیرین ۸۰۰ چادر و ۲۰۰۰ پتو توزیع شده و  در سرپل ذهاب ۲۹۳۵ چادر توزیع شد و ۲۰۰۰ چادر نیز عصر به دست برادران ارتش و سپاه برای در شهر و روستا توزیع رسید. حدود ۵۰۰ هزار پتونیز صبح توزیع شده بود و ۲۰۰۰ پتو هم عصر رسید که توزیع شود.

این مسئول از توزیع ۶۵ هزار کنسرو در سرپل ذهاب توسط هلال احمر خبر داد و گفت: مشکل اصلی ما در امداد رسانی بحث آب و برق بود که به خاطر زلزله بسیار بسیار شدید تاسیسات آب و برق شده بود.

وی از توزیع ۱۷۰ چادر امدادی در دالاهو نیز خبر داد و گفت: در جوانرود هم ۱۰۰۰ چادر امدادی توزیع شد.

رئیس جمعیت هلال احمر کشور افزود: خوشبختانه پیش لرزه ها باعث کاهش میزان زیادی تلفات شده بود.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۲۸۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان

به گزارش خبرنگار مهر، محمدعلی کاوسی صبح دوشنبه در مراسم کلنگ‌زنی و آغاز عملیات پروژه آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان به همت خیرین جمعیت هلال احمر استان تهران اظهار کرد: یکی از اقدامات جمعیت هلال احمر استان تهران در قالب طرح نذر خدمت، آبرسانی به روستاهای محروم شهرستان درمیان بود که این مهم با جذب خیرین از مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران در سال جاری محقق شده است.

مدیرعامل هلال‌احمر خراسان‌جنوبی افزود: بنابراین جمعیت هلال احمر استان تهران با خرید و انتقال لوله‌های انشعاب آب، برای آبرسانی به ۶ روستای شهرستان درمیان پیش قدم شد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی بیان داشت: روستاهای تقندیک، سرش‌آباد، کلاته نظر، دونخی، قیک و مود علیا از جمله روستاهای دارای تنش آبی هستند که در این پروژه از نعمت آب آشامیدنی منتفع می‌شوند.

وی افزود: با اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع و اجرای ۲۹۷ انشعاب لوله آب، ۲۹۷ خانوار از اجرای این پروژه بهره‌مند می‌شوند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: ۳۵ میلیارد ریال از سوی مؤسسه خیریه نیک‌گامان جمشید تهران و ۸٠ میلیارد ریال از سوی شرکت آبفا در این پروژه سرمایه‌گذاری شده است.

کد خبر 6092066

دیگر خبرها

  • اجرای ۲۲ هزار و ۵۰۰ متر شبکه توزیع آب آشامیدنی در شهرستان درمیان
  • امدادرسانی هلال‌احمر به ۱۳ استان در سیل و آب‌گرفتگی
  • حضور چشمگیر نیروهای هلال احمر در کاهش آلام سیل زدگان / امدادرسانی به بیش از ۵۷ هزار نفر
  • امدادرسانی به خودروی گرفتار شده در رودخانه زمکان با ۶ سرنشین (فیلم)
  • کرمانشاه به مرکز امداد منطقه غرب کشور تبدیل شود
  • امدادرسانی به ۵۱۱ نفر در سیل خراسان جنوبی
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آب‌گرفتگی ۱۲ استان
  • امداد رسانی به بیش از ۵۷ هزار آسیب دیده سیلاب سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی به بیش از ۳۰۰۰ نفر در سیل و آبگرفتگی ۱۲ استان
  • امدادرسانی هلال احمر بیرجند به ۱۶ نفر متاثر از سیلاب