Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-07@08:36:28 GMT

۳۷۵۰ مورد آزمایش کیفیت نان در استان اصفهان انجام شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۳۹۸۳

۳۷۵۰ مورد آزمایش کیفیت نان در استان اصفهان انجام شد

رئیس مرکز بهداشت محیط اصفهان با بیان اینکه در ۶ ماه نخست امسال ۳ هزار و ۷۵۰ مورد آزمایش کیفیت نان در استان انجام شد، گفت: باید از روش‌های نوین بازرسی در این زمینه استفاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، مهدی رفیعی در مراسم بزرگداشت روز ملی نان که با حضور نانوایان 27 استان کشور در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد با بیان اینکه نان یکی از مهم‌ترین منابع تغذیه‌ای است و باید برای افزایش کیفیت آن اقدامات لازم را انجام دهیم، اظهار داشت: بخش زیادی از انرژی مورد نیاز شهروندان ما از نان تامین می‌شود و این در حالی است که سالانه 2 میلیون تن ضایعات نان در کشور وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه ایران جزو کشورهای با مصرف بالای نان است، خاطرنشان کرد: باید استانداردهای تولید نان و اعداد معین در مصوبات شورای عالی سلامت در تولید رعایت شود.

رئیس مرکز بهداشت محیط اصفهان با اشاره به اینکه باید تمام الزامات قانونی در تولید نان اجرایی شود، بیان کرد: بازرسان بهداشت محیط با بازرسی و کنترل مواد اولیه تولید نان اقدامات پیشگرانه را مورد توجه قرار می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه اغلب سلامت نانوایان در کشور مورد غفلت واقع شده است، گفت: باید سلامت جسمی و روحی نانوایان مورد توجه قرار گیرد چراکه در تولید نان ارتباط مستقیم دارد.

رفیعی با اشاره به اینکه چنانچه کیفیت نان افرایش یابد شاهد کاهش خیلی از معضلات سلامتی خواهیم بود، افزود: در این زمینه استفاده از گونه‌های گندم مناسب، فرآیند تبدیل گندم به آرد و آسیب شناسی تولید نان از مزرعه تا نانوایی مورد توجه قرار گیرد.

مردم روزانه 320 گرم نان مصرف می‌کنند

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با اشاره به اینکه میزان سبوس گیری در نانوایی‌های سنتی باید اصلاح شود، گفت: در این خصوص مقاومت‌هایی از سوی سودجویان وجود دارد.

زهرا عبداللهی با اشاره به اینکه نان به عنوان کالای استراتژیک و قوت غالب مردم اهمیت بسیار زیادی دارد، اظهار داشت: به طور متوسط روزانه مردم 320 گرم در روز نان مصرف می‌کنند و این سرانه مصرف در شهر حدود 286 گرم و در روستاها 382 گرم است.

وی با بیان اینکه دامنه مصرف نان در اقشار کم درآمد و پردرآمد متفاوت است، افزود: ارزش تغذیه‌ای نان بسیار بالاست و ما روزانه انرژی زیادی را از نان تامین می‌کنیم و از این رو اقشار کم در آمد سهم بیشتری از انرژی شان را از نان می‌گیرند.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت با بیان اینکه بخش زیادی از کلسیم، فسفر و آهن اقشار کم درآمد از نان کامل تامین می شود، بیان کرد: اگر زنجیره آرد و نان را با هم در نظر بگیریم و این زنجیره را اصلاح کنیم نان سالم خواهیم داشت که در نهایت این امر منجر به افزایش کیفیت نان خواهد شد.

وی با بیان اینکه اگر فرآیند تخمیر به خوبی انجام نشود بسیاری از مواد مغذی جذب نخواهد شد، تصریح کرد: در این زمینه کمبود آهن از عواقب بیشتری برخوردار است که شبب افزایش مرگ و میر مادران باردار، طولانی شدن بیماری‌ها، کندی ذهن و... خواهد شد.

نان سبوس‌دار ارگانیک از 70 بیماری پیشگیری می‌کند

متخصص طب سنتی در این همایش گفت: با مصرف نان تهیه شده از گندم سبوس دار ارگانیک از 70 بیماری می‌توان پیشگیری کرد.

حمید رضا ضیایی اظهار داشت: تنها با تولید نان گندم سبوس‌دار ارگانیک و جای دادن آن در سبد خانوار و مصرف آن می‌توانیم از 70 بیماری صد در صد پیشگیری کنیم.

وی بیان کرد: نان کامل یا همان نان سبوس دار دارای مواد مغذی همچون بیوتین و زینک و تمام انواع ویتامین گروه B و E است.

متخصص طب سنتی بیان کرد: اگر می‌خواهیم نسل سالمی داشته باشیم تنها با تولید نان کامل و سبوس دار و مصرف آن توسط زنان باردار و شیرده می‌توانیم به آن دست یابیم.

وی با بیان اینکه بیوتین موجود در نان سبوس دار می‌تواند عامل پیشگیری از ریزش مود، تنظیم کننده قند خون و کلسترول و غیره باشد، افزود: این در حالی است که تولید نان با آرد سفید تنها یک نان بی کیفیت و عاری از هر گونه مواد مغذی را به خانوارها تحویل داده است.

انتهای پیام/

R41346/P41362/S6,51/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۳۹۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید ترموود ایرانی از تولید کننده

اگر خرید ترموود ایرانی از تولید کننده دغدغه‌ای برای شما سازندگان است و اگر به دنبال محصول داخلی با کیفیت و اورجینال که مانند محصولات خارجی با همان کیفیت اما به دور از مشکلات وارد کردن آن به کشور و قیمت نسبتا بالای آن هستید. باید بدانید که در کشور عزیزمان تولید کنندگانی مجرب وجود دارند که ما را بی نیاز از محصولات چوب ترمو خارجی کرده اند. خرید ترموود ایرانی از تولید کننده برای تولید کنندگان مبلمان ترمو، دکوراسیون داخلی و خارجی، سازندگان روف گاردن، آلاچیق، سقف، کفپوش، نماسازی، استخر، سونا و غیره بسیار حائز اهمیت است.

همانطور که میدانیم ترموود یا چوب ترمو ایرانی یک نوع محصول چوبی است که در ایران تولید می‌شود و تولید گنندگان چوب ترمو در این عرصه بسیار موفق عمل کرده اند این محصول از ترکیب چوب و رزین پلیمری تشکیل شده است که در یک فرآیند خاص به نام ترمومادگی تولید می‌شود. در این فرآیند، چوب با استفاده از حرارت و فشار بالا تحت شرایط خاصی قرار می‌گیرد و روی آن عملیات ترمومادگی انجام می‌شو. شرکت پارس وود یکی از برترین تولید کنندگان کشور است و تمام این فرآیندهای تولید با دستگاه‌های فوق پیشرفته مکانیکی انجام می‌شود و در نتیجه محصول با کیفیت را برای سازندگان و مصرف کنندگان تولید می‌کند.

ترموود ایرانی خواص فیزیکی و کاربری بسیار مناسبی دارد. با افزایش دما در فرآیند ترمو سازی، چوب به طور مستقل از مواد شیمیایی خارجی، مقاومت خود را در برابر آب، حشرات، قارچ‌ها و تغییرات دما و همچنین رطوبت افزایش می‌دهد. این ویژگی‌ها باعث می‌شود تا ترموود به عنوان یک چوب ضد آب مقاوم برای ساختمان‌ها، محوطه‌سازی و مصارف دیگر در فضای داخلی و خارجی ساختمان‌ها مورد استفاده قرار گیرد.

ترموود ایرانی، به عنوان یک جایگزین پایدار و بازیافت‌ پذیر برای چوب طبیعی، شناخته شده است. این چوب مصنوعی، به لحاظ ظاهری به چوب طبیعی شباهت دارد و در عین حال مزایایی از قبیل مقاومت بیشتر در برابر آب و تغییرات آب و هوایی را ارائه می‌دهد. ترمووود ایرانی از منابع چوبی محلی و مستدام تولید می‌شود، که به حفظ محیط زیست کمک می‌کند. همچنین ترمووود ایرانی به دلیل دسترسی آسان به محصولات با کیفیت و قیمت مناسب، در بازار داخلی رونق یافته است. با استفاده از ترمووود ایرانی، معماران، طراحان داخلی و سازندگان می‌توانند پروژه‌های خود را با یک جنبه زیبایی، دوام و پایداری بالا به اتمام برسانند. ترمووود ایرانی گزینه‌ای مناسب برای افرادی است که به دنبال چوبی مصنوعی با کیفیت و استحکام بالا هستند و در عین حال محیط زیست را نیز در نظر می‌گیرند.

ترموود ایرانی برای نمای بیرونی ساختمان‌ها، همینطور به عنوان تابلوی مغازه‌ها و فروشگاه‌ها و در ساخت سونا خشک به عنوان کفپوش در محیط‌های بیرونی مانند کناره‌های استخر و یا محیط‌های داخلی مانند تراس و بالکن، در ساخت روف گاردن و محیط‌های نشیمن روی پشت بام‌ها، ساخت آلاچیق و پرگولا، ساخت فلاورباکس، ساخت میز ونیمکت در پارک‌ها و فضاهای سرسبز استفاده می شود.

ویژگی‌های ترموود ایرانی ظاهر زیبا: ترموود ایرانی ظاهری زیبا و یکنواخت دارد و می‌تواند جایگزین مناسبی برای چوب طبیعی باشد.

مقاومت به حرارت نسبی: ترموود ایرانی دارای مقاومت بیشتر در برابر حرارت نسبت به چوب طبیعی است. این ویژگی آن را مناسب برای استفاده در محیط‌هایی مانند استخرها، سوناها، می‌کند.   مقاومت به رطوبت: ترموود ایرانی دارای مقاومت بالا در برابر رطوبت است. این ویژگی موجب می‌شود که ترموود ایرانی در محیط‌های با رطوبت نسبتاً بالا، مانند حمام‌ها، کفپوش دور استخر و سوناها، به خوبی عمل کند و از تغییر ابعاد، پوسیدگی و ترک خوردگی جلوگیری کند.

مقاومت به آفتاب: ترموود ایرانی دارای مقاومت بهتری در برابر اشعه ماوراء بنفش (UV) است نسبت به چوب طبیعی. این ویژگی باعث می‌شود که ترموود ایرانی در برابر اثرات آفتاب که می‌تواند باعث تغییر رنگ و ترک خوردگی در چوب شود، مقاومت بیشتری داشته باشد.

طول عمر بیشتر: به دلیل مقاومت بیشتر ترموود ایرانی در برابر حرارت، رطوبت و آفتاب، طول عمر آن نسبت به چوب طبیعی بیشتر است. این مزیت موجب صرفه‌جویی در هزینه‌های نگهداری و تعمیرات می‌شود.

حفظ محیط زیست: استفاده از ترموود ایرانی به عنوان یک جایگزین برای چوب طبیعی می‌تواند منجر به حفظ منابع طبیعی و کاهش بار محیطی شود. ترموود ایرانی از چوب‌های متعددی تهیه می‌شود که معمولاً از جنگل‌های پایدار و مدیریت شده تولید می‌شوند. تولید کننده  ترموود ایرانی با کیفیت و مرغوب

برای تولید ترموود ایرانی با کیفیت و مرغوب که در کارخانه‌های مخصوص با تجهیزات تخصصی انجام می‌شود ابتدا باید چوب‌های بسیار بزرگ را به الوارهای کوچک تقسیم کرد. این الوارها در کوره‌های بزرگ مورد حرارت‌ دهی قرار داده می‌شوند تا رطوبت آنها به طور کامل کاسته شود. کیفیت بالای چوب‌ها به دلیل رطوبت بسیار کمی است که در چوب‌ها باقی می‌ماند.

فرآیند حرارت‌ دهی طی چند مرحله انجام می‌شود تا رطوبت چوب‌ها به حد مورد نظر برسد. پس از آن نوبت به پاشش روغن مخصوص به سطح چوب ترمو می‌رسد. این روغن باعث افزایش مقاومت و استحکام چوب‌های ترمو در برابر عوامل خارجی می‌شود. اما کار ترموود در همین جا به اتمام نمی‌رسد و این فرایند همچنان ادامه دارد تا فرایند اصلاح پذیری نیز باید انجام شود که به دو گونه به انجام می‌رسانند.

گونه اول : چوب ترمو اصلاح شده متوسط می‌باشد. گونه دوم : چوب ترمو اصلاح شده کامل است.

در گونه اول که اصلاح شده متوسط می‌باشد فرایند اصلاح پذیری به اندازه معینی انجام گرفته می‌شود که رنگ طبیعی آن به شکل رنگ قهوه‌ای روشن می‌باشد. اما در نوع دوم آن که گونه چوب اصلاح شده کامل می‌باشد، فرایند اصلاح پذیری به گونه شدید بر چوب وارد می‌شود ک افزایش مقاومت و استحکام چوب‌های ترمو در برابر عوامل خارجی می ‌شود.

شرکت پارس وود که به عنوان تخصصی‌ترین تولید کننده ترموود ایرانی به شما معرفی کردیم، دارای الوارهای چوب ترمو باکیفیت با ضمانت نامه کتبی 10 ساله است که به راحتی می‌توانید با مراجعه حضوری به دفتر مرکزی و یا همچنین مراجعه به وبسایت این شرکت اقدام به تهیه ترموود ایرانی باکیفیت و مرغوب از نوع دوم اصلاح یافته کامل کنید.

در این نوع بافت‌های چوب ترموود به صورت بسیار فشرده‌تری به هم نزدیک شده و به دلیل فشار زیاد و فرایند شدید رنگ این نوع ترموود به شکل قهوه‌ای تیره بوده است. این نوع ترمود ایرانی به دلیل زیبایی بیش از حد آن از علاقمندان و طرافداران زیادی در دنیا برخوردار بوده است. در فرایند تولید چوب ترموود در کارخانه پارس وود از تجهیزات به‌ روز و فناوری‌های روز دنیا استفاده می‌گردد. این چوب‌ها که توسط شرکت‌ پارس وود تولید می‌شوند کیفیت‌های بسیار قابل توجه‌ای داشته و قیمت مقرون به صرفه‌تری نسبت به نوع وارداتی ترموود دارند.

تأثیر نحوه تولید بر کیفیت نهایی ترمووود

کیفیت نهایی و قیمت چوب ترمو به طور مستقیم به نحوه تولید آن بستگی دارد. فرآیند تولید ترمووود شامل مراحل مختلفی است که هر کدام از آنها می‌توانند بر کیفیت نهایی محصول تأثیر زیادی بگذارند. تولید ترمووود به شکل اصولی روی کیفیت نهایی ترمووود از هر لحاظ تأثیر زیادی می‌گذارد که در ادامه مطلب این تاثیرات را بررسی می‌کنیم.

رنگ : در فرآیند اصولی تولید ترمووود، رنگ چوب به طور طبیعی تغییر می‌کند و به قهوه‌ای مایل به طلایی تبدیل می‌شود. در روش‌‌های غیر اصولی، ممکن است از رنگ‌های مصنوعی برای چوب استفاده شود که کیفیت و زیبایی آن را به طور قابل توجهی کاهش می‌دهد.

کیفیت : در فرآیند اصولی تولید ترمووود، کیفیت چوب به طور قابل توجهی افزایش می‌یابد. چوبی که در فرایند ترمو سازی قرار می‌گیرد در برابر رطوبت، پوسیدگی، حشرات و قارچ‌ها مقاوم است. ولی در روش‌های غیر اصولی، کیفیت چوب کاهش یافته و در برابر عوامل محیطی آسیب پذیر نیز می‌شود.

طول عمر : اگر چوب ترمو در یک فرایند تولیدی اصولی تولید شود، طول عمر آن نیز تا 30 سال افزایش می‌یابد. ولی اگر مشکلی در فرایند تولید وجود داشته باشد، طول عمر و دوام این چوب کم شده و به سرعت با کوچک ترین آسیبی دچار خرابی‌های شدید می‌شود.

بهتر است برای خرید چوب با کیفیت ترمووود این محصول را از شرکت‌ها و تولید کننده‌های معتبر تهیه کنید. همچنین قبل از خرید از اصالت و کیفیت چوب اطمینان حاصل کرده و به گارانتی و خدمات پس از فروش محصول نیز توجه کنید.

مراحل کنترل کیفیت تولید کنندگان ترموود ایرانی 

برای مشخص کردن و فهمیدن اینکه یک تولید کننده فرآیند تولید اصولی استاندارد و کنترل کیفیت را به صورت دقیق انجام می‌دهد، می‌توانید اقدامات زیر را انجام دهید:

1. گواهی‌ها و استانداردها: بررسی کنید که آیا تولید کننده مورد نظر شما گواهی‌ها و استانداردهای مرتبط با کنترل کیفیت را داراست. برخی از استانداردهای معروف در صنایع مختلف شامل ISO 9001 (مدیریت کیفیت)، ISO 14001 (مدیریت محیط زیست) و ISO 45001 (مدیریت بهداشت و ایمنی) می‌باشند. این گواهی‌ها نشان می‌دهند که تولید کننده مورد نظر فرآیندهای مدیریتی و کنترل کیفیت را به صورت حرفه‌ای و استاندارد اجرا می‌کند.

2. مراجعه به سایت و مطالعه مستندات: به وبسایت تولید کننده مراجعه کنید و مستندات و اطلاعات مرتبط با فرآیند تولید و کنترل کیفیت را بررسی کنید. تولیدکنندگان حرفه‌ای معمولاً این اطلاعات را درباره سیاست‌ها و فرآیندهای کنترل کیفیت خود در وبسایت خود قرار می‌دهند. از جمله مستنداتی که باید بررسی کنید، می‌توان به گواهی‌نامه‌ها، راهنماها، توصیفات فرآیندها و سیستم‌های کیفیت، و گزارش‌های آزمایشگاهی اشاره کرد.

3. بازدید از محل تولید: اگر امکانش را دارید، می‌توانید از تولیدکننده درخواست کنید تا به محل تولید و کارخانه‌هایش سر بزنید. در حین بازدید، به بررسی سیستم‌های کنترل کیفیت، تجهیزات آزمایشگاهی، نگاهی به فرآیندهای تولید و نحوه بررسی کیفیت محصولات توسط تولیدکننده بپردازید. این بازدید به شما اطمینان خاطر می‌دهد که تولیدکننده مدارک و دفاتری مرتبط با کنترل کیفیت دارد و فرآیندهای تولید را به صورت دقیق و حرفه‌ای اجرا می‌کند.

4. مشورت با مشتریان قبلی: امکان دارد تولید کننده مورد نظر قبلاً با مشتریان دیگری کار کرده باشد. در صورت امکان، با مشتریان قبلی تماس بگیرید و نظرات و تجربیات آن‌ها را درباره کیفیت محصولات و خدمات تولیدکننده جمع‌آوری کنید. این اطلاعات به شما کمک می‌کند تا نظری دقیق‌تر درباره عملکرد تولید کننده و کیفیت فرآیند تولید و کنترل کیفیتش بدست آورید.

5. آزمون و ارزیابی نمونه‌های محصول: اگر ممکن است، می‌توانید نمونه‌هایی از محصولات تولیدکننده را تهیه کنید و آن‌ها را مورد آزمون و ارزیابی قرار دهید. این آزمون‌ها می‌توانند شامل بررسی ویژگی‌ها، کارایی، مقایسه با استانداردها و سایر آزمون‌های مرتبط با کیفیت محصولات باشند. این روش به شما امکان می‌دهد تا خودتان به طور مستقیم کیفیت محصولات را ارزیابی کنید.

به طور کلی تمام شاخصه‌هایی که برای خرید ترموود ایرانی از تولید کننده نیاز است بدانید را در این صفحه ذکر کردیم، شرکت پارس وود از اصالت و کیفیت تولیدات خود به شما اطمینان می‌دهد و محصولات شرکت همگی دارای گارانتی کتبی و خدمات پس از فروش می‌باشد. پس می‌توانید با اطمینان خاطر از پارس وود چوب مورد نیازتان را خرید کنید و از خدمات پس از فروش کارشناسان مجرب و حرفه‌ای این شرکت بهره‌مند شوید.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ۴۰مبتلا به تب مالت در دیشموک/سه روستا دچار اپیدمی هستند
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • پایش کیفیت آب لرستان در ۲۴ آزمایشگاه
  • روند روبه‌رشد تولیدات حوزه کشاورزی لرستان
  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • بیماری پارکینسون را سه سوته تشخیص دهید
  • ۱۳۰ هزار تن گندم در سیلوهای استان کرمان ذخیره شد
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • خرید ترموود ایرانی از تولید کننده
  • برگه‌های آزمایش الکی!