Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار فارس گفت: نباید در توزیع تسهیلات بانکی ناهمسانی وجود داشته باشد و تسهیلاتی که در بخش‌های مختلف اقتصادی پرداخت می‌شود متناسب با سهم آن بخش در اشتغال استان فارس باشد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اسماعیل تبادار عصر امروز در جلسه شورای هماهنگی‌ بانک‌های استان فارس اظهار داشت: اگر می‌گوییم در اعتبارات دولتی تنگناهای جدی وجود دارد و بخش خصوصی برای رونق اقتصادی باید همراه ما باشد پس باید بانک‌ها را با همت بالا در کنار خود داشته باشیم و به سرمایه‌گذار بخش خصوصی در گرفتن تسهیلات بانکی کمک کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه بانک‌های خصوصی استان فارس که نیمی از سپرده‌‌‌های مردم در اختیار آنهاست باید در رونق اقتصادی استان جدی‌تر باشند زیرا هیچ تفاوتی بین منابع بانک‌های خصوصی و دولتی وجود ندارد، افزود: به طور مثال سپرده‌های بانک پارسیان شعبه شهر لار نزدیک به 500 میلیارد تومان است و اگر این بانک نخواهد در رونق اقتصادی استان نقش داشته باشد چرا راه‌اندازی شده است.

استاندار فارس عنوان کرد: از مدیران بانک‌های خصوصی و دولتی استان فارس انتظار جدی داریم که با یک نگاه همدل برای ایجاد اشتغال و تولید در استان فارس تلاش کنند.

وی با بیان اینکه نباید در توزیع تسهیلات ناهمسانی وجود داشته باشد و تسهیلاتی که در بخش‌های مختلف پرداخت می‌شود متناسب با سهم آن بخش در اشتغال استان فارس باشد، گفت: سهم بخش کشاورزی از اشتغال استان فارس 20 درصد است اما سهم تسهیلات دریافتی آن 14 درصد بوده است در صورتی که سهم تسهیلات نیز باید 20 درصد باشد.

تبادار با ابراز نارضایتی از عدم هم‌خوانی سهم منابع و مصارف بانک‌های استان فارس، خاطرنشان کرد: در این نیازمندی جدی که استان فارس در آن قرار گرفته است نباید اجازه داد ریالی از منابع بانکی از استان خارج شود.

وی با تاکید بر همکاری دستگاه‌های اجرایی با بانک‌ها برای دریافت مطالبات بانکی، خطاب به مدیران دستگاه‌های اجرایی فارس گفت: تنها معرفی افراد متقاضی تسهیلات به بانک‌ها کافی نیست بلکه باید اهلیت فردی که برای دریافت تسهیلات به بانک‌ها معرفی می‌شود بررسی شود و بعد از دریافت تسهیلات نیز پیگیری کنید که فردی که تسهیلات دریافت کرده آیا مطالبات بانکی را پرداخت می‌کند.

استاندار فارس بیان کرد: مدیران دستگاه‌های اجرایی باید به بانک‌ها برای بازپرداخت مطالبات کمک کنند و تنها جلسات آنها برای درخواست تسهیلات بانکی نباشد بلکه جلساتی با بانک‌ها برای برگشت مطالبات آنها نیز داشته باشند.

افزایش مطالبات غیرجاری بانک‌های استان فارس

عبدالناصر بذرافشان، رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان فارس، نیز در این جلسه با بیان اینکه سپرده‌های 13 بانک دولتی استان فارس در نیمه نخست امسال 457 هزار و 294 میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 12.4 درصد رشد داشته است، اظهار داشت: تسهیلات پرداختی این بانک‌ها نیز 319 هزار و 819 میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته رشد 5 درصدی داشته است.

وی با بیان اینکه نسبت مصارف به منابع بانک‌های استان فارس در نیمه نخست امسال 87.2 درصد بوده که نسبت به مدت مشابه سال گذشته 4.8 درصد رشد داشته است، گفت: استان فارس یک استان بازرگانی و سپرده‌خیز است به همین دلیل با رشد منابع بانکی روبه‌رو است.

بذرافشان افزود: نسبت مصارف به منابع 9 بانک از 13 بانک دولتی استان فارس در 6 ماهه نخست امسال نسبت به سال گذشته روند کاهشی داشته و تنها نسبت مصارف به منابع 3 بانک روند افزایشی داشته است.

وی با بیان اینکه مطالبات غیرجاری بانک‌های دولتی فارس در نیمه نخست سال 95 معادل 16 هزار و 800 میلیارد ریال و در نیمه دوم نیز همین رقم بوده است، عنوان کرد: مطالبات غیرجاری بانک‌های فارس در نیمه نخست امسال روند افزایشی 8.4 درصدی داشته و از 16 هزار و 800 میلیارد ریال به 26 هزار و 877 میلیارد ریال رسیده است.

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های استان فارس با ابراز نگرانی از افزایش شاخص N.P.L (نسبت‌های مخاطره‌آمیز مطالبات غیرجاری) در استان فارس، گفت: بالا بودن این شاخص نشان‌دهنده ریسک‌پذیری‌ سرمایه‌گذاری است و همین مسئله سبب عدم رغبت افراد به سرمایه‌گذاری در این استان می‌شود.

وی با بیان اینکه بیشترین سهم تسهیلات بانک‌های استان‌های فارس به ترتیب در بخش‌های «بازرگانی، صادرات و خدمات:»، «مسکن»، «صنعت و معدن» و «کشاورزی» پرداخت شده است اما بیشترین معوقات بانکی مربوط به بخش کشاورزی است، خاطرنشان کرد: در بازپرداخت وام‌های خرد کشاورزی دچار مشکل هستیم و هیچ بازپرداختی در این وام‌ها نداریم علاوه بر این در تسهیلات مسکن مهر نیز اصلا بازپرداخت نداریم.

ساسان تاجگردون، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان فارس، نیز در این جلسه با تاکید بر اینکه سهم معوقات بانکی استان فارس باید کاهش یابد و این امر با همدلی مدیران بانک‌ها محقق می‌شود، اظهار داشت: 47.5 درصد سپرده‌های بانکی فارس نزد بانک‌های خصوصی است که می‌تواند نقش بسزایی در نظام توسعه استان فارس داشته باشد.

مصیب امیری، مدیرکل میراث فرهنگی استان فارس، نیز در این جلسه با بیان اینکه تاکنون 70 طرح راه‌اندازی اقامتگاه بومی‌گردی به صندوق کارآفرینی امید معرفی شده است که هر کدام از آنها به 100 میلیون تومان تسهیلات نیاز دارند، افزود: تاکنون هیچ کدام از این 70 طرح از سوی این صندوق تسهیلاتی دریافت نکرده‌اند.

انتهای پیام/

R41382/P1377/S6,61/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۱۸۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی

به گزارش "ورزش سه" با اعلام محمدمهدی احمدی با موافقتی که بین کنسرسیوم بانکی مالک پرسپولیس صورت گرفت، قرار شد سه کرسی از هیئت مدیره در اختیار بانک شهر قرار گیرد و مدیرعامل توسط بانک شهر تعیین شود. یک سیت هم در اختیار یکی از بانک‌های تجارت یا ملت خواهد بود و رییس هیئت مدیره از طرف یکی از این دو بانک تعیین می‌شود.
در واقع بانک شهر که بیشترین سهام را در بین بانک‌های این کنسرسیوم در اختیار دارد بیشترین نماینده را در هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس خواهد داشت و دو بانک دیگر که هر کدام 20 درصد سهام دارند یک کرسی در اختیار می‌گیرند با این تفاوت که انتخاب رئیس هیئت مدیره نیز برعهد بانک‌های تجارت و ملت خواهد بود.
البته این تغییرات از شروع فصل آینده صورت خواهد گرفت و تغییرات هیئت مدیره صددرصدی خواهد بود و چهار عضو فعلی از هیئت مدیره باشگاه پرسپولیس کنار خواهند رفت.
در عین حال احتمال دارد به‌زودی کنسرسیوم بانکی مالک سهام عمده باشگاه پرسپولیس یک مدیر یا یک عضو هیئت مدیره به تیم مدیریتی باشگاه اضافه کند.
بعد از استعفای حسین خبیری و حضور او در رأس باشگاه خیبر خرم آباد در حال حاضر ترکیب هیئت مدیره پرسپولیس زوج بوده و شامل حسین شهریاری، پیمان حدادی، محمد دلبری و سید مجید پوراحمدی است که همین حالا می‌توان یک عضو به این جمع اضافه کرد تا تعدادشان فرد شود.
البته مدیرعامل بانک شهر گفته یک ناظر مالی در کنار درویش قرار خواهد گرفت که این ناظر مالی عضو هیئت مدیره هم خواهد بود و بدین ترتیب به زودی اولین نماینده کنسرسیوم بانکی وارد هیئت مدیره سرخ‌ها خواهد شد.

دیگر خبرها

  • سیاست‌های صنعتی باید تعیین تکلیف شود/ سهم اندک تولید از اعتبارات بانکی
  • کاهش جزئی نرخ بهره بین بانکی در هفته اول اردیبهشت
  • بدهی کلان استقلال به بانک سهام‌دار پرسپولیس!
  • توسعه همکاری های بانکی ایران و افغانستان
  • کارت بانکی این شش بانک حذف می‌شوند
  • فیلم|بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • بررسی شرایط واگذاری سهام باشگاه پرسپولیس به کنسرسیوم بانکی
  • ترکیب جدید هیئت مدیره پرسپولیس: صددرصد بانکی
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • رفع شکستگی خط انتقال آب در شمال شهر نیشابور