Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-01@22:51:13 GMT

برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم شد

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۰۴۴۱۱

برومند معاون پژوهش و فناوری وزیر علوم شد

به گزارش جهان نيوز، منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری روز دوشنبه در حکمی "مسعود برومند" را به سمت معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم منصوب کرد. متن کامل این حکم به شرح زیر است:
جناب آقای دکتر مسعود برومند

سلام علیکم.

با عنایت به تعهد، تخصص و تجارب ارزشمند جنابعالی در حوزه علم و فناوری به موجب این حکم به سمت معاون پژوهش و فناوری منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اجرایی کردن برنامه‌های ارائه شده به مجلس شورای اسلامی با تاکید بر افزایش فعالیت‌های شورای عالی عتف، هدفمند کردن فعالیت‌های اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی، استفاده از توان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری در کمک به دستگاه‌های اجرایی برای رفع چالش‌های ملی، تقویت پارک‌های علم و فناوری و مراکز رشد برای توسعه واحدهای فناور و شرکت‌های دانش بنیان، حمایت و بهره گیری از ظرفیت انجمن‌های علمی در تصمیم سازی‌های حوزه پژوهش و فناوری، اهتمام ویژه به پژوهش‌های علوم انسانی و هنر، توسعه همکاری‌های بین المللی از طریق انجام برنامه‌های پژوهشی و فناوری مشترک و تعامل با همه نهادهای فعال و دستگاه‌های مسئول در حوزه علم و فناوری از جمله اقدامات مورد انتظار است که امید می‌رود با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری انجام پذیرد.

امید است با استعانت از خداوند متعال و اتخاذ رویکرد توام با عقلانیت و اعتدال و با رعایت منشور اخلاقی دولت تدبیر و امید در انجام وظایف محوله موفق باشید.

پیش از این، دکتر وحید احمدی مسئولیت معاونت پژوهش و فناوری وزیر علوم را برعهده داشت.

وزیر علوم در نامه جداگانه‌ای با استعفای احمدی از معاونت پژوهش و فناوری وزارت علوم موافقت و از "زحمات بی شائبه" وی قدردانی کرد. وزیر علوم همچنین در حکم دیگری احمدی را به سمت "مشاور وزیر و رییس مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور" منصوب کرد.

مسعود برومند متولد سال ۱۳۳۷ در شهرستان آبادان و فارغ التحصیل دوره دکتری مهندسی مکانیک (توربوماشین) از دانشگاه کرانفیلد در انگلستان است.

وی همچنین مدارک کارشناسی و کارشناسی ارشد خود را به ترتیب در رشته مهندسی مکانیک از دانشگاه مهندسی نفت آبادان و دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه بیرمنگام کسب کرده است. دکتر برومند هم اکنون دانشیار دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تخصص توربوماشین و توربین گاز است.

وی تاکنون راهنمایی و مشاوره بیش از ۶۰ رساله دکتری تخصصی و پایان نامه کارشناسی ارشد را برعهده داشته و حدود ۴۰ مقاله علمی و پژوهشی در مجلات معتبر داخلی و بین‌المللی به چاپ رسانده است.

 برومند افزون بر ارائه حدود ۷۰ مقاله در همایش‌ها و کنفرانس‌های ملی و بین‌المللی، در انجمن‌های علمی مرتبط با رشته تحصیلی خود عضویت دارد.

انجمن مهندسی مکانیک ایران، دکتر برومند را به عنوان مهندس مکانیک برگزیده سال ۱۳۸۵ انتخاب و معرفی کرده است. وی همچنین از سال ۱۳۹۳ مدیر مسئولی نشریه علمی و پژوهشی امیرکبیر را عهده دار بوده است.

فعالیت به عنوان مدیر گروه، معاون آموزشی و رئیس دانشکده مهندسی هوافضای دانشگاه امیرکبیر از جمله سوابق علمی و مدیریتی وی به شمار می‌رود. دکتر برومند همچنین عضو شورای پژوهشی شرکت ملی گاز ایران و عضو شورای سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی بوده و پیش از این نیز مسئولیت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه صنعتی امیر کبیر را برعهده داشته است.

افزون بر این، وی در دو دهه گذشته از تجربه‌ای طولانی و گرانسنگ در صنایع نفت و خودرو برخوردار بوده و به عنوان عضو هئیت مدیره شرکت‌ها و مدیر پروژه‌های مختلف فعالیت کرده است.

برومند همچنین معاونت توسعه صنایع پیشرفته سازمان گسترش و نوسازی ایران (از سال ۱۳۸۰ تا ۱۳۸۴) در کارنامه خود دارد و در این دوره نیز نقش مهمی در توسعه فناوری‌های مختلف داشته و اقدامات مهمی، چون سرمایه گذاری در حوزه هایی، چون بیوتکنولوژی، فناوری اطلاعات، مواد پیشرفته، صنعت هوایی و میکروالکترونیک انجام داده است.

گفتنی است، برومند در میان اهالی صنعت کشور، چهره‌ای شناخته شده به شمار می‌رود و تجربه موفق وی در این حوزه از جمله ویژگی‌های برجسته‌ای است که وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در انتخاب او به عنوان معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم مدنظر قرار داده است.

امید است که این تجربه موفق همراه با ویژگی‌ها و توانمندی‌های فردی و بهره گیری از ظرفیت‌های علمی موجود کشور در دانشگاه ها، موسسات پژوهشی و فناوری و تعامل با همه نهادهای دخیل در حوزه علم و فناوری بتواند در کمک به حرکت دانشگاه‌ها و مراکز پژوهش و فناوری کشور به سمت موسسات جامعه محور، خلاق و کارآفرین - که حل مشکلات جامعه، محور اصلی فعالیت آنهاست – مثمر ثمر واقع شود.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۴۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی

حسن زمانیان رئیس سازمان پژوهشگاه علمی و صنعتی ایران در مراسم سی و یکمین آیین نکوداشت اعضای هیئت علمی کشور گفت: تعداد استادان برگزیده کشور نسبت به سال گذشته افزایش خوبی داشته است و اکنون  حدود ۷۰ استاد نمونه افزایش داشته است. 

وی بیان کرد: آینده پژوهشی را تا سال ۲۰۵۰ تدوین و ارسال کردیم و سازمان پژوهشی بر روی محورهایی مانند هوش مصنوعی، سوخت پاک جهت پژوهش برنامه ریزی خوبی کرده‌ایم. 

زمانیان تاکید کرد: امسال سازمان پژوهش‌ها برای گرنت‌ها جایزه یک میلیارد تومانی در نظر گرفته است. ماهواره مصباح و آیات در این پژوهشگاه تولید شده است.

وی افزود: عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای مسلمانان و مردم کشور محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • کنفرانس فیزیک بنیادی ایران در قم آغاز شد
  • کنفرانس فیزیک بنیادی در قم آغاز شد
  • دفتر مطالعات و پژوهش‌های بنیاد شهید و دانشگاه جامع انقلاب اسلامی تفاهم‌نامه امضا کردند
  • افزایش تعداد دانشمندان بین المللی ۱ یا ۲ درصد
  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • برنامه‌ریزی برای پژوهش در محور‌های سوخت پاک و هوش مصنوعی
  • مرکز پژوهش فناوری و نوآوری شبکه‌های کوانتومی افتتاح شد
  • نخستین فراخوان نیاز پژوهشی شرکت ملی حفاری ایران در سال ۱۴۰۳ منتشر شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان