Web Analytics Made Easy - Statcounter

قم - مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم گفت: با وجود حساسیت‌های بسیاری که در حوزه چاپ کتاب وجود دارد، به فعالان این عرصه قول دادیم که مجوز چاپ کتاب ۲۰ روزه صادر شود.

به گزارش خبرنگار مهر، سید موسی حسینی کاشانی در جلسه شامگاه دوشنبه شورای اسلامی شهر قم با اشاره به ظرفیت‌های فرهنگی شهر قم اظهار کرد: این ظرفیت‌ها می‌تواند کار را برای برنامه‌ریزی فرهنگی در شهر قم بسیار سهل کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در بسیاری از استان‌ها برای ضروریات اولیه اقدامات فرهنگی به دیگر شهرها نیاز داریم اما در قم این مشکل وجود ندارد.

اولویت فعالیت‌های قرآنی در قم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم ابراز داشت: در قم چند اولویت برای رسیدگی به مسائل فرهنگی داریم که مسئله چاپ و نشر، تئاتر دینی، خوشنویسی، مؤسسات قرآنی و شعر آیینی از جمله آن هستند.

وی افزود: در عرصه رسانه هم با توجه به جایگاه ویژه‌ای که شهر قم دارد باید رویکرد متفاوتی داشته باشیم چرا که خبری که در قم تولید می‌شود خیلی سریع از محدوده قم فراتر می‌رود.

حسینی کاشانی با اشاره به اینکه در مقوله نشر دینی استان قم در کشور اول است و در کل هم رتبه دوم در کشور را دارد خاطرنشان کرد: سال گذشته بالغ بر هشت هزار مجوز کتاب توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد قم صادر شده که رتبه دوم بعد از تهران است.

وی افزود: امسال هم در ۶ ماه نخست امسال چهار هزار مجوز کتاب دادیم که بیش از نیمی از آن کتاب اولی بوده است و تقریباً پنج میلیون و ۹۸۲ تیراژ کتاب در ۶ ماه گذشته داشتیم.

اعطای ۳۰ فقره پروانه نشر جدید در قم

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم با اشاره به حساسیت مراجع تقلید در موضوع چاپ و نشر گفت: به دلیل همین حساسیت‌ها در قم نظارتی ویژه بر چاپ کتاب داریم و با کمیته‌های فنی این کار را انجام می‌دهیم. در عین حال قول این را دادیم که مجوز در مدت ۲۰ روز صادر شود.

وی افزود: در حوزه چاپ و نشر ۱۲۰ چاپخانه افست و ۲۸ دیجیتال داریم و نزدیک به هزار و ۲۰۰ ناشر در سطح استان فعالیت می‌کنند که ۸۵۰ کاملاً فعال هستند. نیمی از ناشران قم هم در حوزه دین فعالیت می‌کنند و در ۶ ماه گذشته ۳۰ فقره پروانه نشر جدید هم صادر شده است.

وی همچنین با انتقاد از نادیده گرفتن فرایندهای قانونی در عرصه تبلیغات در قم گفت: ۸۰ درصد تبلیغات در سطح شهر قم بدون مجوز ارشاد صورت می‌گیرد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۰۹۱۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس

جابر آفریدون رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد گفت: هنرمندان خطه مرزی تایباد در دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس در بندرعباس به روی صحنه رفتند و به اجرای موسیقی مقامی خراسان پرداختند.

وی افزود: این گروه هنری، متشکل از هنرمندان نسل قدیم و جدید موسیقی، با نام «مولانا» و با حضور اساتیدی همچون حسین رحمت الهی و یعقوب تنها و نیز یونس یوسفعلیزاده و عزیز عزیزانی به عنوان نماینده استان خراسان رضوی در این جشنواره فرهنگی حضور داشتند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد ادامه داد: چهاردهمین جشنواره فرهنگی و هنری خلیج فارس و دومین جشنواره ملی موسیقی خلیج فارس از هفتم تا دهم اردیبهشت در تالار شهید آوینی مرکز استان هرمزگان برگزار شد.

آفریدون بیان کرد: از ۳۲ اثر ارسال شده، تعداد ۱۰ اثر برگزیده به بخش پایانی این جشنواره موسیقی راه پیدا کردند و هنرمندانی از استان‌های هرمزگان، خراسان رضوی، خراسان شمالی، گیلان، سیستان و بلوچستان، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان و کرمان به روی صحنه رفتند.

این مقام مسئول تصریح کرد: خطه تایباد به عنوان مهد و خواستگاه موسیقی مقامی خراسان شناخته می‌شود؛ به طوریکه در حال حاضر ۱۵۰ هنرمند دوتارنواز در این شهرستان شناسایی شده اند.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی تایباد خاطرنشان کرد: در راستای انسجام بیشتر فعالیت فرهنگی و هنری، در سال ۱۴۰۱ برای اولین بار باشگاه دوتارنوازان در شهرستان اساس گذاری شد که هدف آن استعدادیابی در حوزه موسیقی، پرورش و آموزش آن و نیز اعزام هنرمندان به رویداد‌های مختلف است.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • وزیر ارشاد: به کنسرت رپ مجوز ندادیم
  • جزئیاتی از طرح‌های مطالعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • ۱۰نظرسنجی مربوط به پیمایش حجاب انجام شده/احیای مرکز طرح‌های ملی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید/ مجوز خشونت بیشتر علیه دانشجویان معترض صادر شد
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان