Web Analytics Made Easy - Statcounter

با اینکه حدود ۹ ماه از آغاز عملیات اجرایی طرح جامع امامزاده محمد(ع) تفرش می گذرد اما این طرح به دلیل نبود اعتبارات لازم، مسکوت مانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، امامزاده محمد(ع) یکی از امامزادگان شاخص شهر تفرش و محل برگزاری بسیاری از برنامه های فرهنگی و دینی در سطح شهرستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اینکه این امامزاده یکی از اماکن گردشگری شهر تفرش است که براساس آمارها سالانه حدود ۱۰۰ هزار نفر زائر و گردشگر را به خود می بیند، اما فضای داخلی این امامزاده کوچک و حدود ۲۰ متر مربع است.

محوطه روباز این امامزاده دارای مساحتی ۳۰۰ مترمربعی است. به دلیل محدودبودن فضای داخل امامزاده و نبود فضای مسقف دیگر در محوطه، زائران و گردشگران امکان استراحت کردن در این مکان را ندارند.

کمبود اعتبارات مانع اجرای طرح توسعه امامزاده شد

بهمن ماه سال ۹۵ بود طرح جامع توسعه آستان مقدس امامزاده محمد(ع) با تملک و تخریب یکی از منازل اطراف امامزاده آغاز شد. در این طرح مقرر شد منازل مجاور امامزاده تخریب و الحاقاتی جدید به امامزاده اضافه شود. با اینکه در طرح جامع توسعه، تمام نیازهای امامزاده مد نظر قرار گرفته است و ساخت آن می تواند بر تعداد زائران و اجرای برنامه های فرهنگی در سطح شهرستان تاثیر جدی بگذارد، اما نبود اعتبارات لازم، مانع انجام اقدامات جدی تر در این زمینه شده است.

از سویی دیگر تسقیف محوطه روباز امامزاده محمد(ع) طرحی است که اجرای آن اخیرا شنیده می شود تا برنامه های فرهنگی شهرستان در ایام بارندگی نیز استمرار داشته باشد و همچنین گردشگران از این مکان مسقف برای استراحت استفاده کنند.

تسقیف محوطه امامزاده(ع) خللی در اجرای طرح جامع توسعه ایجاد نمی کند

حجت الاسلام حسن دهقان، مسئول اوقاف و امور خیریه تفرش در گفتگو با ندای تفرش گفت: فاز تغییر بنای امامزاده محمد(ع) از سال گذشته در دستور کار قرار گرفته که در این راستا طرح جامع توسعه امامزاده محمد(ع) و مسقف کردن محوطه روباز آن مطرح شده است.

دهقان اظهار کرد: طرح توسعه امامزاده به بیش از ۶ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که باید بخشی از این اعتبارات در کمیته برنامه ریزی شهرستان به صورت سالانه مصوب شود و بخشی از اعتبارات نیز از طریق وام توسط صندوق های داخلی سازمان اوقاف تامین شود. همچنین کمک های خیرین نیز می تواند به پیشبرد این طرح کمک کند.

وی در خصوص نظر میراث فرهنگی در خصوص مسقف کردن حیاط امامزاده، افزود: مذاکراتی در سطح استان انجام شده و توافقات اجمالی صورت گرفته است. براساس نظر میراث فرهنگی، با توجه به تاریخی بودن بنا، باید از سازه های سبک و قابل حمل استفاده شود.

مسئول اوقاف و امور خیریه تفرش ادامه داد: در طراحی نقشه طرح مسقف کردن حیاط امامزاده، به این مسئله توجه شده است تا به اصل بنا ضربه وارد نشود و تخریب صورت نگیرد. سازه ای سبک که با رعایت اصول مهندسی بر روی دیوارها های امامزاده قرار گیرد و در مقابل بارندگی و طوفان مقاوم باشد.

دهقان بیان کرد: در حال حاضر نقشه های اولیه تسقیف محوطه روباز امامزاده تهیه شده است که در صورت تایید نقشه، انجام هماهنگی های لازم و تامین اعتبار این طرح اجرایی می شود. اعتبارات این طرح از سوی منابع داخلی امامزاده، مساعدتهای اداره کل اوقاف و کمکهای خیرین تامین می شود.

وی در خصوص میزان اعتبارات لازم برای انجام این طرح گفت: هنوز نظرات کارشناسان و طراحان در این خصوص اعلام نشده است. در صورت تایید نقشه، این برآورد قیمت انجام می شود.

مسئول اوقاف و امور خیریه تفرش با تاکید براینکه اجرای طرح تسقیف محوطه امامزاده(ع) خللی در اجرای طرح جامع توسعه ایجاد نمی کند، خاطر نشان کرد: طرح جامع توسعه به دلیل نیاز به اعتبارات بالا، در دراز مدت اجرایی خواهد شد. اما برای اینکه در ۶ ماهه دوم سال و در ایام بارندگی، برنامه های فرهنگی با تعطیلی مواجه نشوند و همچنین مکانی برای حضور زوار در طول شبانه روز وجود داشته باشد، طرح تسقیف محوطه امامزاده در اولویت قرار گرفته است.

 انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۱۳۷۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری

به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، با بارش‌های اخیر، برخی قنوات شهر تفت مسدود شد موضوعی که باعث شده تاکنون ثمره بارش‌ها به باغات و مزارع نرسد.
روی دیگر بارش‌های بهاری خسارت به برخی تاسیسات و زیرساختها است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   دهقان فرماندار تفت در ارتباط با خبر ۲۰ شبکه یزد گفت: امسال بارندگی خوب و متعاقبا سال آبی خوبی داشته ایم.
وی ادامه داد: قنات احمد آباد و قنات کلانتری دو قنات، عمده تامین کننده آب کشاورزی باغات تفت هستند که در سال گذشته قسمت‌های مختلف آن آسیب دیده که با اعتبارات جهادکشاورزی بازسازی و مرمت آن قسمت‌ها در حال انجام بود، اما در سیل اخیر دوباره کانال انتقال آب این قنات رسوب گرفته و دو ماه زمان برای پاکسازی آن لازم است. 
فرماندار تفت گفت: با مالکان ونماینده قنات صحبت شده وبزودی عملیات اجرایی پاکسازی این قنات‌ها شروع می‌شود و تامین اعتبار در اعتبارات قنوات سالجاری دیده خواهدشد و نکته مهم اینست که ایمن سازی قنات باید مد نظر باشدچون قبلا هم این قنات آسیب دیده بود و یک قسمت به صورت دولتی و یک قسمت باخودیاری مردمی اصلاح شده است.  دهقان گفت: چاه‌های آب شرب سطح شهر را شستشو  و تقویت پمپاژ را انجام داده ایم و سطح آب چاه‌ها بالا امده و درخواست مردم ایجاد سد در حوزه آبی یزد –اردکان است درحالی که بندخاکی دره گاهان، بند تغذیه‌ای است که برای تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی، جلوگیری از انتقال رسوبات سیل و نگهداری آب ورهاسازی بعداز سیل آب، از آن استفاده می‌شود.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • مشهد شهری فرا ملی اما با اعتبارات محلی است
  • بررسی محدوده، ارتفاعات و کاربری‌های شهر اصفهان در طرح جامع
  • اعتبارات طرح‌های عمرانی استان‌ها در بودجه ۱۴۰۳ سی درصد افزایش یافت
  • مسدودی چند رشته قنات در تفت از پیامد‌های بارش‌های بهاری
  • ۵۱۰ هزار تن گندم به مراکز مسقف خوزستان انتقال داده شد
  • احمدوند: در نمایشگاه کتاب برنامه‌های ویژه‌ای برای فلسطین تدارک دیدیم/ کلیه ناشران در فضای مسقف جانمایی شدند
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • تپه‌های باستانی قم میراث‌دار گنجینه تاریخ هزاران ساله
  • آب شرب ۲۵ هزار نفر در بهمئی پایدار شد
  • میامی برای توسعه به راه اندازی کارخانه های فرآوری نیاز دارد