Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه بوشهر با تاکید بر پرداخت نیم درصدی سهم شهرداری‌ها برای توسعه زیرساخت کتابخانه‌ای گفت: با توجه به جایگاه استان بوشهر در عرصه فرهنگی،کتابخانه‌های استاندارد و تخصصی در این استان ایجاد شود

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، آیت‌الله غلامعلی صفایی بوشهری ظهر امروز در نشست با انجمن خیران کتابخانه ساز، مولفان و برخی کتابداران استان بوشهر با تسلیت جان باختن عده‌ای هموطنان در حادثه زلزله دلخراش کرمانشاه بر رسیدگی به حادثه دیدگان تاکید کرد و اظهار داشت: مردم و مسئولان استان بوشهر با تمام توان برای کمک و یاری رساندن به دردمندان این حادثه آماده هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با گرامیداشت هفته کتاب و کتابخوانی، و با بیان اینکه نخستین نویسنده عالم خداوند متعال است خاطر نشان کرد: کتاب نقش مهم و تاثیرگذاری در رشد و پیشرفت انسان دارد به‌گونه‌ای که کتاب پنجره ورود انسان به عرصه علم و دانش است.

امام جمعه بوشهر با بیان اینکه اگر کتاب نباشد قطعاً حوزه دانش دچار آسیب جدی می‌شود تاکید کرد:کتاب عصاره و فشرده شده عمر انسان است که باید از این موهبت در جامعه برای توسعه و پیشرفت استفاده کرد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با بیان اینکه کتاب تنها یک جلد یا ورق نیست گفت: کتاب محصول عمر انسان و بزرگترین هدیه نویسنده به جامعه است، به همین سبب مردم باید نقش و ارزش کتاب را درک کنند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر، جایگاه این استان در عرصه کتاب و فرهنگ بسیار مهم دانست و افزود: شخصیت‌ها و بزرگان بسیاری در این استان همچون مرحوم آیت‌الله بلادی بوشهری تألیفات بسیاری در حوزه‌های مختلف علمی ارائه کرده‌اند که جایگاه عرصه مطالعه کتاب در این استان نشان می‌دهد.

امام جمعه بوشهر، تاسیس دومین چاپخانه کتاب ایران را در بوشهر دانست و گفت: این مستندات نشان می‌دهد که ژن کتابخوانی و فرهنگ کتابخوانی در استان بوشهر نهادینه شده است.

صفایی بوشهری با تاکید بر ایجاد تحول در زیرساخت‌های حوزه کتاب تصریح کرد: استان بوشهر با نگاه به مقام معظم رهبری بر اساس دانش در حال حرکت است اما در زمینه سخت افزار باید با نگاهی دانش بنیان در عرصه کتاب و کتابخوانی آن را طراحی کرده و تعمیم دهیم.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر خواستار ایجاد کتابخانه‌های استاندارد در استان بوشهر شد و گفت: برای ساخت این نوع کتابخانه با نگاه بین المللی بایدکتابخانه‌ای فوق روز و مطابق با استانداردهای جهانی احداث شود.

امام جمعه بوشهر تاکید کرد: کتابخانه‌ای باید در بوشهر ساخته شود که دارای خزانه‌های بسته و باز، حقیقی و مجازی و دارای سالن‌های نظریه پردازی و کرسی‌های آزاداندیشی و فضای سرسبز باشد.

آیت‌الله صفایی بوشهری با تاکید بر پرداخت نیم درصدی سهم شهرداری‌ها برای توسعه زیرساخت کتابخانه‌ای خاطر نشان کرد: شهرداری‌ها بر اساس مصوبه باید سهم نیم درصدی خود را کتابخانه‌ها پرداخت کنند و در این راستا فرهنگ کتاب و کتابخوانی باید تبلیغ شود تا این فرهنگ گسترش پیدا کند.

نماینده ولی فقیه در استان بوشهر با تاکید بر گسترش فرهنگ کتابخوانی در مدارس بر احداث کتابخانه‌های تخصصی در موضوعات مختلف تاکید کرد و گفت: این کار نیازمند فکر خلاق، دانش، همت و مجاهدت است.

انتهای پیام/

R41363/P1377/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۱۵۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود

اکبر ابدالی گفت: ایجاد شهرک تخصصی کفش در قم از جمله طرح‌های مورد نظر برای سفر دور دوم رییس جمهوری به استان قم در اردیبهشت‌ماه جاری است که امیدواریم نتایج بسیار خوبی برای صنعت استان به دنبال داشته باشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت قم افزود: زمین مورد نیاز برای این کار درنظر گرفته شده و اداره کل صنعت، معدن و تجارت قم با همکاری سایر نهاد‌های متولی همچون شرکت شهرک‌های صنعتی استان و بهره‌برداران صنعت کفش تلاش می‌کند این طرح به سرعت عملیاتی و آماده شود.

او  ادامه داد: صنعت کفش قم در تکمیل زنجیره تولید به خوبی عمل کرده و امروزه حجم قابل توجهی از نیاز‌های این صنعت برای تولید انواع متنوع کفش در داخل استان تامین شده و محصول نهایی با کیفیت بالا از قم به بازار‌ها داخلی و بین‌المللی عرضه می‌شود.

گفتنی است بخش تولید کفش ماشینی یکی از حوزه‌های موفق صنعت استان قم است که توانسته با ایجاد زنجیره‌ای پیوسته از ابتدا تا تولید نهایی محصول و حتی صادرات آن را به خوبی مدیریت کند.

بهره‌برداران این صنعت با استفاده از دانش و فناوری روز جهان، مشغول تولید انواع کفش‌های ماشینی و صندل هستند و توانسته‌اند علاوه بر بازار ایران در بازار‌های بین المللی نیز جایگاه ویژه‌ای به‌دست آورند.

در همین رابطه ظرفیت‌های این صنعت در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در اردیبهشت‌ماه جاری به نمایش درآمد تا هم یکی از قابلیت‌های صنعتی استان قم به بازدیدکنندگان معرفی شود و هم بستری برای جذب سرمایه گذاران علاقه‌مند به فعالیت در این بخش باشد.

کفش و صندل از مهمترین کالا‌های صادراتی قم به بازار‌های جهانی است و در طول سال‌های اخیر ارز آوری خوبی برای استان به همراه داشته است.

گزارش جمع بندی صادرات انجام شده از گمرکات استان قم در ۱۲ ماهه سال ۱۴۰۲ نشان می‌دهد، کفش و صندل در رتبه سوم کالا‌های صادراتی استان قرار دارد.

طی مدت یاد شده ۱۳ هزار و ۳۲۰ تُن انواع مختلف و متنوع کفش و صندل به ارزش ۲۳ میلیون و ۶۲۷ هزار و ۲۰۲ دلار از گمرکات استان قم به کشور‌های هدف صادر شده که این آمار نشان دهنده موفقیت فعالان صنعت کفش قم در حوزه تجارت است.

حدود ۳۰۰ واحد تولیدی در صنعت کفش قم فعال است، همچنین این صنعت در استان حدود ۱۰ هزار شغل مستقیم و ۲۵ هزار شغل غیرمستقیم به وجود آورده‌است.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • سازمان اسناد ملی ایران به کتابخانه‌های آذربایجان‌غربی کتاب هدیه کرد
  • معرفی کتاب‌های شهید مطهری به کودکان
  • شست‌وشوی عقل به واسطه کتاب انجام می‌شود
  • لزوم ایجاد آزمایشگاه استاندارد کنترل کیفی کالا در مرز باشماق
  • ۶۶۱ نفر در جشنواره کتابخوانی عشایر اردبیل نام‌نویسی کردند
  • ۵۰۰ جلد کتاب به کتابخانه سیار بهاباد اهدا شد
  • کتابخانه‌ای به گستره صدا
  • کتابخانه ای به گستره صدا
  • روایت مرحوم آیت‌الله نجفی تهرانی از زندگی اش
  • شهرک تخصصی کفش در قم ایجاد می‌شود