Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر با اظهار تاسف از وقوع زلزله در استان کرمانشاه گفت: استان بوشهر برای اعزام تیم‌های امدادی، خدماتی و پزشکی به کرمانشاه آماده‌باش است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، سیدمحمدحسن باستی ظهر امروز در جلسه فوق‌العاده شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر با تسلیت جان‌باختگان حادثه دلخراش زلزله استان کرمانشاه و آرزوی شفا و سلامتی برای مصدومان این واقعه اظهار داشت: در پی وقوع زمین لرزه‌ در استان کرمانشاه تمام سازمان‌ها و دستگاه‌های مختلف استان بوشهری برای یاری رساندن به حادثه دیدگان به حالت آماده‌باش درآمدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، با بیان اینکه زلزله یاد شده شمال غرب تا جنوب غرب کشور را تحت تاثیر قرار داد افزود: قدرت زلزله در استان کرمانشاه فوق‌العاده سنگین بود و خسارات و تلفات فراوانی در پی داشته است.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اظهار تاسف از وقوع زلزله در استان کرمانشاه گفت: استان بوشهر برای اعزام تیم‌های امدادی، خدماتی و پزشکی به کرمانشاه آماده‌باش است.

جانشین رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر با بیان اینکه سرپل ذهاب و قصرشیرین بیشترین صدمه در جریان زلزله دیده است تصریح کرد: 9 استان به عنوان معین، استان زلزله زده کرمانشاه برای اعزام امکانات امدادی تعیین شده و اکنون عملیات امدادی در حال اجراء است.

باستی، با بیان اینکه شرایط مجروحان مناطق زلزله‌زده با دیگر سوانح و بلایای طبیعی متفاوت است خاطر نشان کرد: شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر آمادگی 100 درصد و کامل برای اجرای ماموریت‌های مختلف امدادی، پزشکی و انتقال تجهیزات برای حادثه دیدگان زلزله کرمانشاه دارد.

وی با بیان اینکه مدیران دستگاه‌های اجرایی و عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر همواره در دسترس هستند تاکید کرد: هنوز از منطقه زلزله‌زده کرمانشاه، از استان بوشهر اعلام نیاز نکرده‌اند ولی این استان تا پایانه هفته برای اعزام تیم‌های امدادی و خدماتی و پزشکی آماده‌باش است.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه بعد مسافت بوشهر تا استان‌زلزله‌زده کرمانشاه طولانی است تصریح کرد: هر چند بعد مسافت بوشهر تا کرمانشاه طولانی است ولی سبب رفع شدن مسئولیت مدیران استان بوشهر در برابر حادثه دیدگان این زلزله نمی‌شود.

باستی با اشاره به بروز آغاز بارندگی‌ها در استان بوشهر بیان کرد: بر اساس پیش بینی اداره کل هواشناسی استان بوشهر، بارش باران از آذرماه در استان بوشهر آغاز می‌شود که ممکن است سبب جاری شدن سیل شود.

جانشین رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر با تاکید بر توجه به پیشگیری‌های لازم برای جلوگیری از بحران در صورت بروز سیل در استان بوشهر افزود: جاری شدن سیل ضمن اینکه تهدیدی برای جامعه محسوب می‌شود سلامت، امنیت و ایمنی مردم را به مخاطره می‌اندازد که باید از هم اکنون راهکارهای لازم برای پیشگیری از بروز بحران ارائه شود.

وی، با بیان اینکه جاری سیل می‌تواند فعالیت‌های شرکت‌ها و سازمان‌های خدماتی از جمله آب، برق، گاز، مخابرات و دیگر بخش‌ها را مورد تهدید قرار دهد تصریح کرد: باید از هم اکنون ایمن سازی حوزه‌های مختلف استان بوشهر مورد توجه قرار بگیرد تا از چالش‌ها و تنش‌ها جلوگیری شود.

معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با بیان اینکه تاسیسات دستگاه‌‌های یاد شده در وقوع سیل، فوق‌العاده در حالت تهدید قرار دارند تاکید کرد: از مدیران دستگاه‌های اجرایی انتظار می‌رود در فرصت باقی‌مانده تدابیر لازم پیش بینی کنند تا در صورت بروز سیل از بحران‌ها جلوگیری شود.

باستی از ایمن سازی خطوط انتقال آبرسانی استان بوشهر خبرداد و گفت: برای ایمن سازی خطوط انتقال آب استان بوشهر، 50 میلیارد ریال اختصاص یافته است.

جانشین رئیس شورای هماهنگی مدیریت بحران بوشهر با تاکید بر ترمیم جاده‌ها و آب بردگی محورهای مختلف استان بوشهر افزود: برای بهسازی و ترمیم جاده‌های مواصلاتی استان بوشهر 20 میلیارد ریال در اختیار اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر قرار گرفته است.

وی با تاکید بر اجرای طرح‌های ایمن سازی تاسیسات گفت: اکنون باید پروژه‌های ایمن سازی تاسیسات که در بروز سیل، استان بوشهر را مورد تهدید قرار می‌دهد اجرا شود چراکه بعدا از وقوع حادثه اجرای پروژه‌ها بی تاثیر است.

باستی با بیان اینکه با آمادگی کامل به استقبال فصل بارندگی و پیشگیری از حوادث می‌رویم تصریح کرد: استان بوشهر در رسیدگی به حادثه دیدگان دارای امکانات لازم است که با تمام توان و ظرفیت برای اعزام امکانات و تیم‌های امدادی به منطقه زلزله‌زده کرمانشاه آماده باش است.

انتهای پیام/

R41363/P41362/S6,53/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۵۹۴۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان استفاده شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، محمدحسن نامی امروز _ شنبه هشتم اردیبهشت _ در اولین جلسه مدیریت بحران، که در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: پیشگیری، آمادگی، بازسازی و باز توانی از مؤلفه‌های مهم مدیریت بحران هستند که روح حاکم بر مدیریت بحران بحث پیشگیری است.

وی با تأکید بر آمادگی لازم برای مقابله با هرگونه بحران، افزود: با توجه به اینکه نظم آب و هوایی جهان به هم ریخته، باید برای هر نوع حادثه‌ای در کشور از آمادگی‌های لازم برخوردار باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با بیان اینکه نظم آب و هوایی در جهان بهم خورده است، خاطرنشان کرد: با توجه به اقلیم آب و هوایی ایران، این شرایط آمادگی بالایی را می‌طلبد.

نامی با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری بر بحث مدیریت بحران، تاکید کرد: در حال خرید یک‌سری تجهیزات هستیم که استان کرمانشاه با توجه به نقش مرکزیت در غرب کشور از این تجهیزات بهره‌مند خواهد شد.

وی تصریح کرد: امروزه بحران به عنوان اصلی‌ترین و راهبردی‌ترین مسئله کشورها مطرح است، بنابراین آمادگی کامل برای مقابله با هرگونه حادثه‌ای ضروری داشته باشیم.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به وقوع سیل‌های اخیر در بعضی استان‌های کشور، گفت: بیش از ۱۴۴ هزار کیلومتر رودخانه در کشور وجود دارد که ۶ هزار و ۸۲۰ آن از مناطق مسکونی شهری و روستایی عبور می‌کند.

نامی با بیان اینکه ۷ استان کشور در سال با بحث سیلاب مواجه است، اضافه کرد: باید در ساخت جاده‌ها، پل‌ها و ساخت‌وسازها توجه ویژه‌ای شود.

وی با اشاره به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم، تاکید کرد: با توجه به شعار سال به مشارکت مردم توجه ویژه‌ای خواهد شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تأکید بر تهیه نقشه دیجیتالی شهر کرمانشاه اضافه کرد: در نقشه دیجیتالی اقدامات مهندسی بارگذاری می‌شود که در این راستا از سوی استان و مدیریت بحران اعتبار آن تأمین شود.

نامی با اشاره به استفاده بخش صنعت از پساب‌های شهر کرمانشاه، اظهار کرد: امسال باید ۲۵۰ میلیون اصل درخت به ویژه مثمر کاشته شود چون توسعه فضای سبز اصول مهمی در دنیا برای ادامه زندگی و حیات است.

وی با اشاره به زلزله سرپل ذهاب و خسارات باقی‌مانده در اماکن عمومی، مساجد و ادارات، خاطرنشان کرد: بودجه باید به صورت مرحله به مرحله با دقت تا پایان بازسازی واقعی مدنظر باشد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تلاش می‌شود از همه توان سازمان بحران برای بازسازی مناطق زلزله‌زده کرمانشاه به ویژه بازسازی ساختمان‌های خدمات‌رسان به مردم استفاده شود.

کد خبر 748433

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • آماده باش دستگاههای امدادی و خدمات رسان در مناطق جنوب و شرق استان