Web Analytics Made Easy - Statcounter

آبادان - ایرنا - امام جمعه آبادان گفت : اگر در زمان بازسازی مناطق جنگزده تفکر بسیجی حاکم بود وضعیت آبادان و خرمشهر به مراتب بهتر بود.

به گزارش ایرنا حجت الاسلام علی ابراهیمی پور سه شنبه در جلسه هماهنگی هفته بسیج در فرمانداری آبادان اظهار کرد: در زمان بازسازی مناطق جنگزده اعتبارات خوبی در بخش های مختلف برای بازسازی مناطق جنگزده اختصاص یافت که متاسفانه بدلیل حاکم نبودن تفکر بسیجی در مدیریت بودجه ها شهر آبادان هم اکنون با مشکلات زیادی مواجه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود:اگر امروز در بحث فاضلاب، مبلمان شهری، بهسازی معابر مشکل داریم بدلیل حاکم نبودن تفکر بسیجی در زمان بازسازی است.
حجت الاسلام ابراهیمی پور گفت:یکی از دلایل مهمی که سبب جاودانه شدن بسیج شده فرهنگ و تفکر بسیجی است چرا که فعالیت‌های بسیجیان در راستای حفظ آرمان‌های انقلاب و ارزش‌های اسلامی است .
در ادامه این جلسه معاون عمرانی و برنامه ریزی فرمانداری آبادان با بیان اینکه تفکر بسیجی در آحاد ملت سبب قوام و دوام نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است، افزود: در ابتدای تشکیل این نهاد مقدس کسی تصور نمی کرد که این تفکر در تمام بخش‌های مدیریتی وارد عرصه شود.
امیر حمزه بزرگی نیا به هشت سال دفاع مقدس و حضور نیروهای بسیجی در کنار نیروهای ارتش، سپاه و نیروهای نظامی اشاره کرد و گفت: تفکر بسیجی در دفاع مقدس در واقع بهره گیری از ظرفیت های مردمی در هشت سال جنگ تحمیلی بود.
وی تصریح کرد : با پایمردی همین جوانان، نوجوانان و اقشار جامعه در قالب بسیج بود که توانستیم جنگ را مدیریت کنیم و به پیروزی برسیم.
هفته بسیج از ۲۹ آبانماه آغاز و تا پنج آذرماه سالروز تشکیل بسیج به فرمان بنیانگذار انقلاب ، ادامه دارد.
3050/7165/6002
خبرنگار:عدنان جواهری ** تنظیم : حمیدرضا ترابی فرد **انتشار: کبری آقازری

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۱۶۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • گرد و خاک محلی و موقتی در راه آبادان و خرمشهر
  • قدردانی از کارگران بسیجی نمونه اراکی
  • اعتراض دانشجویان شریف به روند کند تعمیر مسجد دانشگاه
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • ۳۷۰۰ هزار میلیارد تومان هزینه ۲ افتتاح نمایشی در کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • نقش روحیه بسیجی و استکبارستیزی در صدور انقلاب اسلامی
  • روز ملی ایمنی در حمل و نقل و حسرت فرصت هایی که از دست می روند....