Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-06@23:24:49 GMT

بررسی مشکلات مدارس بشرویه/ خیران آستین همت بالا بزنند

تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۲۲۷۸۹

بررسی مشکلات مدارس بشرویه/ خیران آستین همت بالا بزنند

بشرویه- مدیران مدارس شهرستان بشرویه در حضور مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی مشکلات و مسائل پیش روی مدارس را مطرح کردند که بر استفاده از ظرفیت خیران در این حوزه تاکید شد.

به گزارش خبرنگار مهر،علیرضا رضوانیان مدیرآموزش و پرورش شهرستان بشرویه عصر سه شنبه در جلسه بررسی مشکلات مدیران مدارس شهرستان با حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان گفت: خوشبختانه شهرستان بشرویه از پیشینه فرهنگی خوبی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: کسب رتبه های علمی بسیار دانش آموزان این منطقه در مراحل استانی و حتی کشوری نشان از زحمات شبانه روزی معلمان و مدیران شهرستان دارد.

رضوانیان بیان کرد: در کنار تلاش همکاران آموزش و پرورش ما نیز سعی کرده ایم تا بتوانیم فضای نشاط و شادابی را برای فعالیت هرچه بهتر آنان فراهم کنیم.

هادی یکی از مدیران متوسطه اول شهرستان به نمایندگی به مشکلات پیش روی مدیران و معلمان در این مقطع اشاره کرد و گفت: در هر امری رسیدن به هدف نیازمند تلاش و کوشش است.

بالا بودن نرم دانش آموزان در کلاس ها

وی افزود: در آموزش و پرورش نیز همه افراد برای رسیدن به هدف تلاش می کنند اما نیاز است تا برخی مشکلات نیز مرتفع شود تا بهتر بتوانیم در این امر خدمت رسانی کنیم.

هادی بیان کرد: بالا بودن نرم دانش آموزی درحد ۳۶ نفر، فقدان برخی رشته ها، درج نمره انضباط به صورت کیفی و کمبود نیروهای مشاوره و بهداشت از جمله مشکلات مطرح است.

وی همچنین اظهار داشت: متاسفانه هدایت تحصیلی براساس توسعه متوازن است و میل و رغبت دانش آموزان در آن سنجیده نمی شود لذا باعث نارضایتی برخی از دانش آموزان و خانواده های آنان شده است.

نماینده مدیران متوسطه اول شهرستان بشرویه گفت: متاسفانه واریز سرانه نیز براساس نرم دانش آموزی ست که در مدارس با تعداد دانش آموزان کمتر مشکلاتی را به وجود می آورد.

هادی همچنین بیان کرد: کمبود نیروی انسانی نیز در مدارس سبب شده که گاها معاونین و مدیران در کلاس های درس حاضر می شوند.

برنامه های جدید آموزشی و مشکلات معلمان

شیرین به نمایندگی از مدیران متوسطه دوم نیز در این جلسه گفت: بحث عمده و مشکل مطرح در این مقطع برنامه های جدیدی ست که هرسال بدون هماهنگی در سامانه های آموزشی بوجود می آید که این امر در رشته های نظری مشکل عمده ای را بوجود نیاورده و بیشتر در رشته های فنی و حرفه ای مشکل ساز است.

وی نبود مشاور در مقطع متوسطه دوم را از دیگر مشکلات این مقطع دانست و افزود: با توجه به اینکه متوسطه دوم یکی از مقاطع مهم تحصیلی ست اما متاسفانه نبود مشاور در این مقطع یک معضل اساسی ست.

شیرین اظهار داشت: باتوجه به اینکه سوق دادن دانش آموزان به رشته های فنی و حرفه ای یکی از سیاست های دولت است و تاکنون به خوبی دنبال شده اما متاسفانه سیستم ها و کامپیوترهای ما قدیمی است و نرم افزارهای مطرح در دروس به روز می باشد و نیازمند سیستم های پیشرفته است.

وی همچنین بیان کرد: مدتی ست پرداخت وجوه همکاران حق التدریس در مدارس به تاخیر افتاده است.

شیرین گفت: متاسفانه نرم کلاس ها بالا اما از لحاظ فیزیکی نیز حتی برخی از کلاس ها جوابگوی تعداد دانش آموزان نیست.

مبارکه شیرین زاده نیز در این جلسه به نمایندگی از مدیران دبستان های شهرستان گفت: بحث ارزشیابی توصیفی باوجود افزایش اعتماد به نفس دانش آموزان متاسفانه ضربه هایی در زمینه تحصیلی دانش آموز وارد کرده که نیاز است ارزشیابی هم به صورت کیفی و هم کمی باشد.

وی بیان کرد: شنیده شده در مرکز استان همکاران ابتدایی ۲۴ ساعت کار می کنند اما در شهرستان بشرویه ۲۵ ساعت کار انجام می شود که خواهشمندیم در صورت امکان ساعات کاری همکاران ابتدایی را کاهش دهید.

شیرین زاده همچنین عدم وجود مشاور، کمبود نیروی انسانی، ازدیاد نرم کلاس ها و کمبود امکانات را از دیگر مشکلات این مقطع عنوان کرد.

وی همچنین خواستار اعطای مدرک پایان تحصیلات ابتدایی به کسانی که این مقطع را به اتمام می رسانند شد.

لامعی مدیرکل آموزش و پرورش استان در جمع مدیران مدارس بشرویه بیان کرد: علی رغم وجود مشکلات بسیار در حوزه آموزش و پرورش اما مدیران و معلمان لایق و فعال در این نهاد تلاش بسیاری در عرصه تعلیم و تربیت دانش آموزان داشته اند که قابل تقدیر است.

وی افزود: خوشبختانه در بحث مسائل تربیتی رتبه خوبی در سطح استان و حتی کشور داشته ایم که این نشان از تلاش تمام همکاران در آموزش و پرورش است.

 رتبه دوم خراسان جنوبی در کنکور سراسری

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان جنوبی اظهار داشت: در خصوص کنکور سراسری، سه سال است طبق ارزیابی سازمان آموزش سنجش کشور رتبه دوم را بعد از استان یزد کسب می کنیم که این به دلیل همراهی و هم افزایی در درون و برون آموزش و پرورش است.

لامعی بیان کرد: تعلیم و تربیت دو بال در آموزش و پرورش  است که بایستی به منظور دستیابی به اهداف عالی آموزشی و پرورشی همراه یکدیگر باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه ساعات آموزشی در مدارس متعلق به دانش آموزان است گفت: متاسفانه در آموزش و پرورش زنگ های مختلفی را در مناسبت های متعدد داشته ایم که این امر بهترین زمان آموزشی دانش آموزان را اشغال می کرد اما با برنامه ریزی های صورت گرفته تنها سه زنگ در مدارس قانونی ست.

لزوم بهره گیری از مشارکت خیران در مدارس

لامعی گفت: رویکرد ما در آموزش و پرورش رویکردی تعاملی و مشارکتی ست و ما باید از همه به ویژه خیرین و مردم نیکوکار کمک بگیریم چرا که با اعتبارات جاری نمی توان مدارس را به خوبی اداره کرد.

وی با اشاره به کمبود تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی افزود: متاسفانه امکانات ما در این زمینه به روز نیست که در این امر نیز نیازمند همت بلند و همگانی مردم نیکوکار و خیرین هستیم.

مدیرکل آموزش و پرورش اظهار داشت: در حال حاضر موفق شدیم جو پلیسی و امنیتی حاکم در دستگاه های تعلیم و تربیتی را شکسته و با روی کار آوردن بازرسی و حراست بهتر موجب شویم تا حراست به خوبی همراه همکاران ما باشد چرا که ما یک دستگاه فرهنگی هستیم و باید همکاران به راحتی بتوانند اظهار نظر نمایند.

لامعی همچنین قول پیگیری برای مشکلات مطرح شده از سوی مدیران مدارس شهرستان بشرویه را داد و افزود: بخشی از مشکلات در شورای آموزش و پرورش استان قابل حل است که آن را دنبال کرده و مابقی مشکلات که مربوط به وزارتخانه می باشد را نیز پیگیری خواهیم کرد.

وی با تاکید بر کمبود سیستم ها و تجهیزات در مدارس گفت: این امر زیبنده آموزش و پرورش نیست و می طلبد دولت هم نگاه ویژه ای برای رفع این مشکلات داشته باشند.

۹۹ درصد اعتبارات آموزش و پرورش برای ساخت و سازها و حقوق

مدیرکل آموزش و پرورش استان اظهار داشت: ۹۹ درصد از اعتبارات نهاد آموزش و پرورش به ساخت و ساز و پرداخت حقوق تعلق می گیرد و تنها یک درصد است که برای خرید تجهیزات و سایر اقدامات جانبی باقی می ماند که این میزان قابل قبول نیست.

لامعی با اشاره به اینکه ۵ دوره است که حق امتحانات واریز نشده است گفت: مبلغ ۱ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان همکاران ما در بحث امتحانات طلبکار هستند که به زودی پرداخت خواهد شد.

وی همچنین از پرداخت حقوق معلمان و نیروهای حق التدریس در چند روز گذشته خبر داد.

لامعی اظهار داشت: در صورتی که ساعات کار همکاران ابتدایی در مرکز استان ۲۴ ساعت باشد، ساعات کار همکاران ابتدایی در بشرویه را نیز به ۲۴ ساعت تقلیل خواهیم داد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان بیان کرد: علاوه بر سرانه مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان را از محل صرفه جویی های اخیر جمع آوری کرده که به زودی واریز خواهیم کرد.

برگزاری جشنواره خیریان مدرسه ساز در سال ۹۷

لامعی گفت: در نظر داریم تا با همکاری استانداری و اداره کل نوسازی و آموزش وپرورش جشنواره خیرین را با حضور تمامی هم استانی های خارج از استان در فروردین ماه برگزار کنیم.

وی اظهار داشت: یکی از توانمندی های شهرستان بشرویه جذب کمک های خیرین است و این شهرستان  از این لحاظ در ردیف اول استان است که این امر جای تقدیر دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان همچنین از فرماندار شهرستان بشرویه به منظور در نظر گرفتن مبلغ ۴۳۰ میلیون تومان برای تکمیل استخر شنای آموزش و پرورش این شهرستان قدردانی کرد.

لامعی بیان کرد: در ۵ سال اخیر شهرستان بشرویه از لحاظ گزارش های حراستی یکی از شهرستان های سرآمد استان بوده که هیچ مشکل جدی در زمینه دانش آموزان و معلمان نداشته است و این یک نقطه قوت می باشد.

وی همچنین از استخدام ۳۶۰ مربی پیش دبستانی در مدارس استان خبرداد و گفت: این افراد بدون هیچ چشم داشتی سالها زحمت کشیده بودند و خرسندیم که در دورانی که اشتغال یکی از دغدغه های مردم و مسئولان است توانستیم این افراد را به کار گیریم و امیداست که مدیران و معلمان دیگر نیز با آنها همکاری لازم را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان در پایان گفت: بحث تنبیه در آموزش و پرورش ممنوع است و همکاران بایستی عملکرد عالی خود را با این اقدام زیرسوال نبرند.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۲۲۷۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس 
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه
  • امسال ۵۰۰ کلاس درس تحویل آموزش و پرورش اصفهان می‌شود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • شبکه‌ای از دانش‌آموزان سمپاد در نمایشگاه دستاورد‌های پژوهشی شکل می‌گیرد
  • واگذاری رایگان زمین به خیران مدرسه‌ساز در قشم
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش