Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی با بیان اینکه کمبود دارو و پزشک در مناطق زلزله زده نداریم، گفت،۹۷۰ مصدوم از طریق مرکز پزشکی نیروی زمینی به بیمارستان های استان کرمانشاه منتقل شده است.

دکتر شهنام بابلی، رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش در مورد روند ارایه خدمات پزشکی به مناطق زلزله زده غرب کشور گفت: ارتش و بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه بعد از وقوع زلزله در منطقه آسیب دیده حضور یافت و تیپ ۱۸۱،۲۸۱،۳۵ و  ۷۱ برای ارایه خدمات مختلف و آوار برداری در مناطق زلزله زده حضور یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تیم بهداشت و درمان نیروی زمینی ابتدا با ۱۵ نفر در منطقه حاضر شد و اکنون تیم پزشکی نیروی زمینی با ۱۴۰ پزشک متخصص؛ خدمات پزشکی مختلفی را به مردم آاسیب دیده ارائه می دهند.

دکتر بابلی با بیان اینکه یک بیمارستان صحرایی ۶۰ تخت خوابی در سر پل ذهاب دایر شده است، گفت: این بیمارستان شامل بانک خون، سی سی یو، ای سی یو است. در روز گذشته یک کودک دختر در این مرکز درمانی به دنیا آمد و یک جراحی مغز برای یک زن انجام شد.

رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش خاطرنشان کرد: تا این لحظه ۹۷۰ بیمار از مرکز بهداشت و درمان نیروی زمینی در سر پل ذهاب و پادگان ابوذر به بیمارستان های کرمانشاه منتقل شدند.

دکتر بابلی با بیان اینکه پیک مراجعه مصدومان زلزله دیده را پشت سر گذاشتیم، گفت: همکاران پزشک ما در هلال احمر و سپاه نیز در منطقه حضور فعال دارند و هیچ کمبودی به لحاظ ارایه خدمات پزشکی و دارو در مناطق زلزله زده نداریم.

وی در مورد بیمارستان تخریب شده شهدای سر پل ذهاب گفت:‌این بیمارستان کاملا تخریب شده و غیر قابل سکونت است.

رییس اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش با بیان اینکه کار امداد به مصدومان به پایان رسیده و اکنون الویت اسکان حادثه دیدگان است اظهار کرد ، تمامی مراجعه کنندگان به مراکز بهداشت و درمان به طور رایگان خدمات پزشکی و دارویی را دریافت می کنند و تمام مراجعه کنند گان مورد معاینه پزشکی قرار میگیرند.

پایان پیام/33

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۱۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،بهرام عین‌اللهی، از برنامه وزارت بهداشت برای گسترش مراکز دندانپزشکی دولتی خبر داد و گفت: در دولت سیزدهم تا کنون ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در بخش دولتی ایجاد شده است.

وی با بیان اینکه تلاش ما فعالیت مراکز دندانپزشکی دولتی به صورت دو یا سه نوبته در طول شبانه روز است، افزود: یکی از راه‌های تقویت خدمات دندانپزشکی، افزایش تعداد مراکز و ساعات کاری آنها در بخش دولتی است و حتی به دنبال برون سپاری خدمات دندانپزشکی هستیم تا دندانپزشکان بتوانند با استفاده از امکانات بخش دولتی، خدمات مورد نیاز را با تعرفه دولتی به مردم ارائه کنند.

عین اللهی، حضور در بین مردم و دیدار چهره به چهره با آنها را از برنامه‌های وزارت بهداشت در دولت عنوان کرد و گفت: در سفر‌های استانی رئیس جمهور، میز ارتباطات مردمی وزارت بهداشت برای رسیدگی به مشکلات مردم برپا شده و باعث آشنایی با مشکلات مردم و اتخاذ تصمیماتی برای مقابله با کاستی‌ها می‌شود.

وزیر بهداشت، عمده مشکل مردم در این منطقه از تهران را مربوط به بیمه اتباع بیگانه فاقد شناسه و دسترسی به برخی دارو‌های خاص دانست و افزود: در این منطقه داروخانه‌های زیادی فعال هستند؛ اما نیاز است که خدمات دارویی تقویت و داروخانه‌های مرجع همانند ۱۳ آبان از سوی دانشگاه علوم پزشکی ایران، راه اندازی شود. البته برخی از مشکلات مردم این منطقه مربوط به سایر دستگاه‌های اجرایی است که به آنها منعکس می‌شود.

عین اللهی همچنین در خصوص دسترسی به برخی دارو‌های بیماران خاص، گفت: دارو‌ها دو دسته‌اند؛ برخی از آنها جنبه درمانی و برخی دیگر جنبه نگهداری دارند. متأسفانه برخی بیماری‌های ژنتیکی، دارو و درمان مؤثری ندارند و دارو‌های آنها بیشتر جنبه نگهداری دارند. خوشبختانه شرکت‌های دانش بنیان دارو‌های مشابه خارجی را با کیفیت بالا تولید می‌کنند؛ اما برخی بیماران به استفاده از دارو‌های خارجی اصرار دارند که این موضوع، تخصصی و نیازمند نظرات پزشکان متخصص است، اما آنچه مسلم است، نه تنها در کشور بلکه در بسیاری از کشور‌های منطقه، تقاضا برای دارو‌های تولید شده در شرکت‌های دانش بنیان ایرانی وجود دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدریس برترین دانش‌های نظامی در نیروی زمینی ارتش
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می شوند
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • ۲۵ هزار نیروی جدید در وزارت بهداشت جذب می‌شوند
  • پزشک متخلف در یکی از روستا‌های تالش دستگیر شد
  • پزشک متخلف در یکی از روستاهای تالش دستگیر شد
  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم
  • ایجاد ۶۷ مرکز جدید دندانپزشکی در دولت سیزدهم