Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، ایوب درویشی روز چهارشنبه در سومین نشست هماهنگی مسوولان سازمان های مدیریت وبرنامه ریزی منطقه 8 کشور در چابهار اظهار داشت: شهرستان چابهار به عنوان یک منطقه راهبردی در سواحل مکران کمترین شاخص های توسعه انسانی را دارد و در همه شاخص ها رتبه های اخر در سیستان وبلوچستان را دارد.
وی افزود: شهرستان چابهار در زمینه شاخص های آب، حاشیه نشینی، بهداشت، راه، اشتغال، فقر، آموزش به ویژه فضاهای آموزشی محروم ترین نقطه استان محروم سیستان و بلوچستان و حتی کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در سال های گذشته برنامه ریزی و مدیریت خوبی برای رفع مشکلات چابهار انجام نشده است و این محرومیت ها چالش جدی در مسیر توسعه سواحل مکران است.
فرماندار چابهار ادامه داد: جای تعجب و سوال است چرا چابهار با همه مزیت های اقتصادی، تجاری، گردشگری، کشاورزی و موقعیت مناسب محروم ترین منطقه از نظر شاخص ها محسوب می شود.
وی گفت: انتظار می رود مسولان برنامه ریز سازمان مدیریت برای رفع مشکلات این شهرستان چاره اندیشی کنند تا مردم محلی وبومی با درد ورنج گذشته رو به رو نشوند.
درویشی با بیان اینکه در هیچ نقطه ای از کشور روستای بالای 6 هزار نفر جمعیت فاقد شبکه آبرسانی نیست، خاطرنشان کرد: در نوار ساحلی چابهار- گواتر روستاهای بریس و پسابندر حتی یک متر شبکه لوله کشی آب ندارند.
وی تصریح کرد: در 430 روستای شهرستان چابهار بعد از گذشت سالها برای هر نفر در شبانه روز 15 لیتر آب با تانکر سیار آبرسانی می شود و حوزه آموزش وپرورش این شهرستان از نظر فضای آموزشی، نیروی انسانی و تراکم دانش آموز در هر کلاس در بدترین شرایط ممکن بسر می برد.
فرماندار شهرستان ویژه چابهار گفت: سواحل مکران در حوزه این شهرستان ظرفیت خوبی در زمینه احداث گلخانه، توسعه گردشگری وکشاورزی، فعالیت های تجاری، اقتصادی وترانزیتی، صنعت، پتروشیمی، فولاد، فراوری معادن و بازرگانی دارد.
وی ادامه داد: مهمترین سرمایه در توسعه سواحل مکران مردم این منطقه هستند و تا زمانی که انسان توسعه یافته در این منطقه نداشته باشیم در طرح توسعه سواحل مکران موفقیت لازم را بدست نخواهیم آورد.
درویشی بیان کرد: نگاه بولدوزری و تخریب سرپناه افراد محروم در مناطق حاشیه نشین شهر شایسته مردم و نظام نیست و باید امکانات لازم به ویژه آب، برق، جاده آسفالته وبهداشت برای افراد حاشیه شهر و روستاها فراهم شود.
وی گفت: مردم محروم و بی بضاعت روستاها و شهرهای همجوار چابهار بر اثر خشکسالی و نجات از مرگ و داشتن زندگی بهتر و رونق کسب وکار به مناطق حاشیه شهر پناه برده اند و باید مسئولان امکانات رفاهی را برای آنان فراهم کنند.
وی بیان کرد: بندر گوادر پاکستان در همسایگی چابهار بسرعت با سرمایه گذاری 46 میلیارد دلاری کشور چین در حال آماده سازی زیرساخت ها است و باید ما هم در بندر چابهار هر چه سریعتر با توسعه روابط تجاری واقتصادی با کشورهای همجوار اقدامات لازم را انجام دهیم.
وی از نبود برنامه ریزی برای رونق بخش گردشگری چابهار نیز انتقاد کرد و افزود: جای بسی تاسف است که بعد از گذشت سالها جایی برای شنا در سواحل چابهار در نظر گرفته نشده و نگاهها همچنان برای ایجاد برخی زیرساخت ها منفی است.
به گزارش ایرنا، سومین نشست هماهنگی کارشناسان ومسوولان سازمان های مدیریت وبرنامه ریزی منطقه 8 کشور شامل استان های یزد، سیستان وبلوچستان، هرمزگان وکرمان در بندر چابهار امروز /چهارشنبه/ برگزار شد و شرکت کنندگان همچنین از توانمندیها و ظرفیت های تجاری، اقتصادی و گردشگری چابهار دیدن کردند.
3043**6081 خبرنگار: رستم کریمی نژاد ** انتشار دهنده: حیدر سرایانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۳۶۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور

روابط عمومی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران ساری اعلام کرد: براساس دستور دادستان محترم پیرو اخطار شفاهی دوم اردیبهشت ماه و برداشت سازه‌های متحرک مورخ پنجم اردیبهشت در خصوص ساماندهی سواحل حوزه شهرستان نور در حریم ۶۰ متری و اراضی مستحدثه ملی توسط کارشناسان اداره در امور ساحل، نیروی یگان حفاظت، نیرو‌های حفاظتی سرجنگلبانی رستم رود با همراهی نیروی محترم انتظامی و شهرداری ایزدشهر با حضور در اراضی ساحلی نسبت تخریب و جمع آوری سازه‌های بتونی غیر مجاز اقدام و اعاده به وضع سابق نمودند.

مرحله دوم آزاد سازی و تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز از درب دوم پارک جنگلی تا ساحل امیر آباد بصورت کامل تخریب و به وضع سابق برگردانده شد و طی روز‌های آتی در مرحله سوم تا حوزه شهرستان محمودآباد بطور کامل طبق دستور دادستان محترم انجام بپذیرد.

هموطنان گرامی می توانند در صورت مشاهده وقوع هرگونه تخلف در حوزه منابع طبیعی از قبیل قطع و حمل چوب آلات جنگلی، برداشت و حمل گیاهان مرتعی، برداشت و حمل محمولات فرعی جنگلی (چلم، خزه، سرخس و...) تصرف و تخریب اراضی ملی و حریق در عرصه‌های جنگلی و مرتعی را با شماره‌های ۲۴ ساعته امداد جنگل و مرتع ۱۵۰۴ و ۱۳۹ در میان بگذارند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • منطقه آزاد چابهار در مسیر ساخت نیروگاه خورشیدی
  • پوشش مناطق خطرآفرین دریا در دستور کار طرح سالم‌سازی
  • ۶۰ نقطه حادثه خیز در سواحل رشت شناسایی شد
  • برداشت جلبک‌های دارویی از سواحل صخره ایی منطقه رمین چابهار
  • جاری شدن سیل در بیش از ۴۰ نقطه در بستر رودخانه‌های شهرستان بردسکن
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟
  • ستاد پیشگیری و فرماندهی عملیات مدیریت بحران در دهلران تشکیل شد
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور