Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری برنا؛ در حالی سومین روز از حادثه دلخراش زلزله کرمانشاه می گذرد که با وجود کمک های صورت گرفته توسط نهادهای مختلف، مردم در این استان همچنان با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می کنند.

با وجود گذشت حدود 60 ساعت از وقوع زلزله و اعزام نیروهای مختلف  همچنان در خیلی از مناطق  پایگاهی وجود ندارد که زلزله زدگان بتوانند برای دریافت داروهای اولیه به آن مراجعه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در برخی روستاهای زلزله زده مصدومین بدون هیچ مداوایی به حال خود رها شده اند و کمک های ارسالی نتوانسته کمک چندانی به زلزله زدگان بکند، به عنوان مثال چادرهای ارسال شده به نحوی است که هر 80 نفر مجبورند در چادر باشند.

برای پیگیری مشکلات موجود به سراغ سازمان هلال احمر رفتیم.

ارائه خدمات دارویی وظیفه ما نیست

شاهین فتحی، معاون عملیاتی امداد و نجات هلال احمر، در گفت و گو با خبرنگار برنا در خصوص نبود پایگاه امداد ثابت برای ارائه دارو در مناطق زلزله زده گفت:ا رائه  دارو به اورژانس مربوط می شود و ما (هلال احمر) دارو نمی دهیم! این کار وظیفه اورژانس است، البته شبکه بهداشت در سرپل ذهاب پایگاه درمان اضطراری زده است.

فتحی ادامه داد: در حوزه وظایف سازمانی ما جستجو، تغذیه و اسکان تعریف شده که جستجو صورت گرفته و ما زیرآوار مانده ای نداریم. از صبح امروز 10 فروند بالگرد در حال توزیع چادر و امدادرسانی هستند.

او ادامه داد: ما سه قرارگاه در ستاد داریم؛ یکی ستاد مستقر در ثلاث باباجانی و یکی در دالاهو و یکی هم در سرپل ذهاب است. اگر با من تماس می گرفتید می گفتم کجا بروید که ستادهای ما آنجا فعال هستند و ستادهای فرعی هم زده اند و کار می کنند!

مصدومان خودشان به ما مراجعه کنند!!

در ادامه حسین درخشان، مدیرکل هماهنگی عملیات سازمان امداد و نجات هلال احمر، در گفت و گو با خبرنگار برنا گفت: بیش از 500 روستا آسیب دیده اند که یک روزه نمی شود همه آنها را ارزیابی کرد. ما در 24 ساعت اول اولویت مان جستجو و نجات بود، یعنی تیم های ما سعی می کردند در مناطق مختلف وارد روستاها شوند و جستجوهای اولیه را انجام دهند.

او ادامه داد: اولویت ما جستجو و نجات است. اکنون بیش از 1500 نفر امدادرسان از استان های اطراف، به جز تیم های هلال احمر مستقر در کرمانشاه، فرستادیم و آنجا کار می کنند. در واقع از 24 استان تیم به مناطق زلزله زده فرستادیم.

درخشان افزود: عملیات روز اول ما جستجو، نجات و اسکان بود و 7 هزار نفر را انتقال دادیم و تا جایی که می توانیم به این کار ادامه می دهیم. وظیفه جمعیت هلال احمر این است که در همه نقاط حضور پیدا کند و اگر کسی زخمی شده خودش باید برای درمان به ما مراجعه کند!

او در ادامه در خصوص میزان چادرهای اعزامی به مناطق زلزله زده گفت: تا صبح امروز که آمار گرفتم بیش از 31 هزار چادر به آن مناطق اعزام کردیم. در لحظه وقوع زلزله 11 هزار چادر در کرمانشاه داشتیم. از دیروز بیش از 5 هزار چادر از تهران با هواپیما فرستادیم و ارتش و سپاه هم کمک های خوبی به ما کردند و هواپیماهایشان را در اختیار ما گذاشتند تا به صورت هوایی ارسال کنیم. این قدر تریلی به منطقه اعزام شده که جاده بسته شده و مردم هجوم آوردند.

درخشان ادامه داد: تا روز قبل اولویت ما انتقال مجروحان بود و بیش از 190 مجروح را به مراکز درمانی در کرمانشاه و همدان انتقال دادیم و از امروز که بار فشار مصدومان کمتر شده از طریق بالگردها امدادرسانی می کنیم و چادرها بارگیری می شود و به روستاهایی می بریم که کسی نرفته و امیدواریم بتوانیم آنها را پوشش دهیم.

تاکید بر هماهنگی بیشتر بین ارگان های مختلف

نجار، رییس سازمان مدیریت بحران کشور، در گفت و گو با خبرنگار برنا در خصوص نبود فرماندهی واحد در منطقه زلزله زده و عدم هماهنگی نهادهای مختلف با یکدیگر گفت: صبح امروز در جلسه ای با حضور وزیر کشور بر ارتقا هماهنگی بین ارگان های مختلف تاکید شد.

در ادامه سعیدی، سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور، در گفت و گو با خبرنگار برنا در خصوص هماهنگی بیشتر بین ارگان های مختلف گفت:جلسه شورای عالی مدیریت بحران کشور به ریاست وزیر کشور برگزاv و تصمیماتی مبنی بر سرعت بخشیدن به اسکان دهی زلزله زدگان و توزیع امکانات بین آن ها گرفته شد.

سعیدی ادامه داد: هر نهادی فرماندهی نیروهای خود را برعهده دارد و به وظایف خود عمل می کند ولی مسئولین هر نهاد در جلسه شورای هماهنگی، هماهنگی های لازم با سایر نهادها را انجام می دهد.

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۲۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ساختمان‌های اداری باقیمانده در مناطق زلزله‌زده کرمانشاه بازسازی و تکمیل می‌شود
  • مبلغ مسئولان کرمانشاه برای تکمیل مناطق زلزله‌زده دقیق نیست
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • گزارش مدیریت بحران از آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی
  • هشدار زرد هواشناسی مدیریت بحران اصفهان را به حال آماده باش درآورد