Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از برقراری بیمه بیکاری برای حدود ١٠ هزار نفر از زلزله زدگان کرمانشاه که بیمه تامین اجتماعی داشته و بیکار شده‌اند، خبر داد.
به گزارش صدای ایران، دکتر سید تقی نوربخش با سفر به استان کرمانشاه و بازدید از نحوه ارائه خدمات درمانی و بیمه ای به مصدومان و بازماندگان حادثه دلخراش زمین لرزه کرمانشاه، در نشست خبری که امروز (٢٤ آبان) در این استان برگزار شد، ضمن ابراز همدری و اعلام تسیلت برای مردم زلزله زده، گفت: از همان ساعات اولیه زلزله نیروهای تامین اجتماعی در بخش‌های مختلف پای کار بودند و به مردم ارائه خدمات داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: حدود ٦٠٠ نفر از مصدومین زمین لرزه به دو بیمارستان تامین اجتماعی در کرمانشاه مراجعه کردند و ١٠٠ نفر نیز به مراکز درمانی تهران اعزام شدند که افراد بیمه شده و غیر بیمه شده بودند.
دکتر نوربخش گفت: از این ٦٠٠ نفر مراجعه کننده ٢١٠ نفر آنها به صورت سرپایی درمان شدند.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با اشاره به حمایت‌هایی که قرار است از زلزله زدگانی که تحت پوشش این سازمان هستند، صورت گیرد، ادامه داد: قرار است مستمری و بیمه بیکاری این افراد خارج از نوبت و ظرف مدت یک هفته پس از مراجعه برقرار شود.
دکتر نوربخش از برقراری بیمه بیکاری این افراد از آذرماه خبر داد.
وی پیش بینی کرد، حدود ١٠ میلیارد تومان در ماه برای بیمه بیکاری بیمه شدگانی که بیکار شده‌اند پرداخت شود و یادآوری کرد: این مبلغ برای حدود ١٠ هزار نفر خواهد بود.
دکتر نوربخش تصریح کرد: این خدمات فقط برای بیمه شدگان در چهار شهرستان زلزله زده یعنی قصرشیرین، سرپل ذهاب، ثلاث باباجانی و گیلانغرب است.
وی خاطرنشان کرد: اگر از بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی، افرادی در سایر مراکز درمانی و بیمارستان‌ها بستری باشند، از بعد هزینه درمان حمایت‌هایی از آنها صورت خواهد گرفت.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: به علاوه به مستمری بگیرانی که در اثر زلزله دچار حادثه شدند نیز وام ضروری تا میزان چهار میلیون تومان برای امور اضطراری پرداخت خواهد شد.
دکتر نوربخش گفت: کارفرمایانی که به دلیل زلزله خصوصا در شهرک صنعتی سرپل ذهاب آسیب دیدند نیز از نظر پرداخت حق بیمه حمایت می‌شوند تا بتوانند با دغدغه کمتری بازسازی صنایع خود را انجام دهند.
وی افزود: افرادی که بخواهند از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند باید به مراکز تامین اجتماعی مراجعه کنند.
دکتر نوربخش با بیان اینکه در بعد درمان نیز از مردم سرپل ذهاب و شهرهای زلزله زده حمایت خواهد شد، تصریح کرد: از آنجایی‌که در سرپل ذهاب مرکز درمانی نداریم، یک مرکز درمانی سیار از امروز به مدت دو ماه در اختیار مردم خواهد بود و خدمات درمان سرپایی و دارو را به زلزله زدگان ارائه می‌دهد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از بررسی میزان خسارت وارد شده به مراکز و شعب تامین اجتماعی در چهار شهرستان زلزله زده هم خبر داد و عنوان کرد: به دلیل استحکامی که این مراکز داشتند خسارت آنها چندان کلیدی نبوده، اماکار بازسازی مراکز آسیب دیده نیز به سرعت انجام می‌شود تا آماده خدمت رسانی به مردم باشد. 

منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۴۶۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد

ایسنا/کرمانشاه مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه گفت: امسال با تلاش و جدیت بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری استان اقدام خواهیم کرد.

مختار احمدی، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه، امروز( هشتم اردیبهشت) در دیدار نمایندگان جامعه کارگری با نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، با اشاره به کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته، افزود: اگرچه کاهش دو درصدی نرخ بیکاری استان در سال گذشته امیدوارکننده است، اما کافی نیست و قرار است امسال با جدیت بیشتری در این زمینه کار کنیم.

وی گفت: سال گذشته بیش از هفت هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزا از محل های مختلف شامل بند ب تبصره ۱۶، تبصره ۱۸، تسهیلات سفر ریاست جمهوری، مشاغل خانگی، نهادهای حمایتی و ... در استان پرداخت شده است.
 
وی با بیان اینکه سال گذشته ۵۶ تعاونی با اشتغالزایی ۱۸۵۰ نفر در استان تشکیل شد، گفت: همچنین سال گذشته در حوزه مشاغل خانگی هم ۱۲ هزار مجوز به صورت برخط و آنلاین صادر شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در ادامه با اشاره به انجام حدود هشت هزار بازرسی توسط بازرسان اداره کار در سال گذشته، گفت: عمده این بازرسی ها در راستای کاهش حوادث ناشی از کار انجام شده که منجر به کاهش ۲۳ درصدی حوادث ناشی از کار در استان در سال گذشته شده است.

وی با بیان اینکه بیشترین حوادث ناشی از کار در کارگاه های ساختمانی رخ می‌دهد، افزود: انتظار داریم شهرداری و نظام مهندسی برای کاهش حوادث ناشی از کار همکاری بیشتری با هم داشته باشند.

احمدی با بیان اینکه هیئت های حل اختلاف استان کرمانشاه در سال گذشته هفت هزار رای در جهت حمایت از جامعه کار و کارگری صادر کردند، گفت: ۳۰ درصد این رای ها به صورت سازشی حل و فصل شده که رضایتمندی بیشتر جامعه کار و کارگری استان را به همراه داشته است.

وی اضافه کرد: میانگین زمان رسیدگی به پرونده های شکایتی حوزه کار و کارگری در استان در سال ۱۴۰۰ حدود ۱۱۳ روز بوده که این عدد در پایان سال ۱۴۰۲ به ۴۰ روز رسیده است.

تشکیل شورای توسعه تعاون استان، بهره مندی حدود ۳۰۰۰ نفر از مقرری بیمه بیکاری، بهره مندی ۱۸ هزار نفر از کارگران ساختمانی از بیمه تامین اجتماعی، اجرای طرح کالابرگ در قالب طرح فجرانه و اتصال بیش از ۳۵۰۰ فروشگاه استان به طرح کالابرگ الکترونیکی و ... از دیگر اقدامات مجموعه کار، تعاون و رفاه اجتماعی در استان در سال گذشته بود که احمدی از آن‌ها یاد کرد. 

 اولیا علی بیگی دبیر خانه کارگر کرمانشاه نیز با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام سال «جهش تولید با مشارکت مردم»، گفت: معتقدم اگر در طول این سال‌ها به فرامین رهبری بیشتر توجه می‌شد، همانطور که در ابعاد نظامی توانستیم هیمنه دشمنان را بشکنیم، در حوزه‌های اقتصادی هم می‌توانستیم موفق تر عمل کنیم.

وی ادامه داد: باید بپذیریم که در حوزه اقتصادی مشکلات فراوانی داریم که باید برای حل آنها چاره اندیشی شود.

علی بیگی در ادامه با اشاره به برخی مشکلات جامعه کارگری، گفت: برای بهتر کردن حال جامعه کارگری باید در وهله اول کرامت جامعه کارگری را حفظ کرده و نشان بدهیم همانطور که دین اسلام برای کارگران احترام و ارزش قائل است، مسئولین هم به این قشر اهمیت می دهند و در این راستا باید رسیدگی به مشکلات جامعه کارگری در اولویت مسئولین قرار بگیرد.

وی  با بیان اینکه نداشتن امنیت شغلی و داشتن قراردادهای موقت موضوع دیگری است که جامعه کارگری را آزار می دهد، گفت: بیش از ۹۸ درصد جامعه کارگری با قراردادهای یک ماهه و سه ماهه و بعضا شش ماهه کار می کنند که اصلا شایسته نیست.

وی با تاکید بر اینکه تامین امنیت شغلی کارگران وظیفه مسئولین است، گفت: جامعه کارگری خواهان این است که امنیت شغلی آنان تامین شود.

 دبیر اجرایی خانه کارگر کرمانشاه در ادامه ایمنی و بهداشت را خواسته دیگری جامعه کارگری در استان برشمرد و گفت: توجه به سلامت و بهداشت جامعه کارگری باید به دید سرمایه گذاری نگاه شود، نه هزینه.

جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت  استان کرمانشاه نیر با اشاره به افزایش حدود دو برابری هزینه نگهداری واحدهای تولیدی در مقایسه با سال گذشته، گفت: اگر بانک ها برای تامین سرمایه در گردش واحدهای تولیدی پای کار نباشند، این واحدها نمی توانند به فعالیت خود ادامه دهند.

وی تاکید کرد: باید با در نظر گرفتن تسهیلات ارزان قیمت و نیز معافیت های مالیاتی در جهت تقویت واحدهای تولیدی استان تلاش شود، چون اگر واحدهای تولیدی حمایت نشوند قاعدتا نمی توانند حقوق و مزایای کارگران خود را هم بالا ببرند.

انتهای پیام
 

دیگر خبرها

  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • پرداخت ۷۲۴ میلیاردی مستمری تامین اجتماعی آران و بیدگل
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • تلاش بیشتری برای کاهش نرخ بیکاری کرمانشاه خواهیم کرد
  • جدول اضافه حقوق‌ بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی و لشکری و کشوری
  • ​بیمه شدگان تامین اجتماعی فورا بخوانند
  • تاثیر افزایش دستمزدها در رشد تعداد بیمه‌شدگان
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند