Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر محسن شانقی روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: با توجه به شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سال گذشته در استان مرکزی و وجود زیستگاه های مهم مهاجرت پرندگان با هدف پیشگیری از شیوع آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان از ماه ها قبل ستاد راهبری در استان شکل گرفته و در سایه مراقبت های مستمر تاکنون این استان از نظر ابتلای پرندگان به این بیماری پاک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امسال برای مقابله و پیشگیری از شیوع احتمالی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مرکزی 2 هزار و 41 مورد پایش و مراقبت، 2 هزار و 937 مورد نمونه برداری و پنج هزار و 874 مورد آزمایش از واحدهای تولید طیور صنعتی و سنتی، زیستگاه ها و مراکز عرضه پرندگان زینتی استان انجام شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی خاطر نشان کرد: 603 آزمایش مشکوک با انجام این آزمایش ها در استان مشاهده و برای انجام تحقیقات بیشتر به تهران فرستاده شد که این آزمایش ها نیز از نظر ابتلا به بیماری منفی گزارش شده است.
دکتر شانقی افزود: 16 گروه فعال متشکل از 32 نفر وظیفه نظارت و بازرسی از واحدهای تولید طیور، زیستگاه های و مراکز عرضه پرندگان در شهرستان های استان مرکزی را برعهده دارند و هفته ای 2 بار این مراکز به صورت تصادفی توسط این افراد مورد بازرسی و بازدید قرار می گیرند.
وی ادامه داد: سه گروه اداره کل دامپزشکی استان مرکزی نیز وظیفه نظارت و بازرسی از کشتارگاه های استان را برعهده دارند و هفته ای 2 بار از نظر ضد عفونی و رعایت اصول بهداشتی توسط این گروه ها مورد بازرسی قرار می گیرند.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: برای پیشگیری از شیوع احتمالی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان تا کنون 13 کلاس آموزشی برای مرغداران و تولیدکنندگان و یک نشست برای دامپزشکان در شهرستان های استان برگزار و تحت آموزش های پیشگیرانه و رعایت اصول زیستی قرار گرفتند.
دکتر شانقی افزود: امسال 9 نشست ستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در این اداره کل، چهار نشست پدافند زیستی در استانداری مرکزی برای ابلاغ شرح وظایف به دستگاه های اجرایی فعال در حوزه مبارزه و مقابله با این بیماری برگزار شده است.
وی با یاد آوری وجود 850 ومرغداری در استان مرکزی گفت: تا کنون پنج هزار پیامک و دست نوشته های امنیت زیستی و اطلاع رسانی برای پیشگیری از شیوع احتمالی آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان به این واحدها ارسال شده است.
مدیر کل دامپزشکی استان مرکزی پیشگیری از شیوع بیماری های دام و طیور در استان را از برنامه های اولویت دار اداره کل دامپزشکی این استان عنوان کرد و افزود: در صورت شیوع احتمالی بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در استان مواد و لباس های ضد عفونی، موتور سم پاش، دستکش، چکمه و موتور سم پاش به میزان کافی تهیه و در اختیار ادارات تابعه در شهرستان ها قرار داده شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی بیمه واحدها دامداری و مرغداری را تنها راه جبران خسارت واحد های پرورش دام و طیور در زمان بروز حوادث دانست و افزود: تمایل نداشتن تولیدکنندگان به بیمه واحدهای تولیدی خود به دلیل پرداخت نشدن به موقع و به اندازه کافی غرامت به یکی از مشکلات این اداره کل تبدیل شده است.
دکتر شانقی با یادآوری درگیر شدن 16 واحد مرغداری در سطح استان مرکزی با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سال گذشته ادامه داد: سه واحد این واحدها پارسال با وجود بروز خسارت های پنج میلیارد ریالی به دلیل نداشتن بیمه کشاورزی نتوانستند از خدمات حمایتی این صندوق بهره مند شوند.
استان مرکزی سومین رتبه کشور را در حوزه تنوع زیستی دارد و تاکنون 335 گونه جانوری شامل 53 گونه پستاندار، 205 گونه پرنده، 54 گونه خزنده، 20 گونه دوزیست، 19 گونه آبزی و 1336گونه گیاهی در آن شناسایی شده است.
سال گذشته 19 کانون آنفلوانزای فوق حاد پرندگان شامل 14 واحد پرورش مرغ تخم گذار، 2 روستا در اطراف تالاب میقان شهرستان اراک و 2 روستا در شهرستان های شازند، خنداب و یک واحد دامداری در شهرستان زرندیه آلوده تشخیص داده شد و 400 هزار قطعه طیور در این واحدها جمع آوری و معدوم شد.
1955/6013/خبرنگار:مهدی عظیمی***انتشاردهنده:مژگان حیدری

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۲۸۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم

آقای خبیر دوستدار محیط زیست، ۱۲ سال است که پرندگان را از بازار پرنده فروشان در شیراز خریداری می‌کند و به محیط زیست شان باز می‌گرداند.

او معتقد است پرنده نباید در قفس باشد، آن‌ها را به جای دور از دسترس انسان‌ها می‌برد و آزاد می‌کند.

این دوستدار محیط زیست بیان کرد: سال‌هاست با طبیعت مانوس است و آزاد کردن پرندگان نشانه دوستی و مهربانی او به طبیعت است.

آقای خبیر علاقه و احترامش به محیط زیست را به فرزندانش هم آموخته است، پسر او گاهی با پدر همراه می‌شود و آن‌ها علاوه بر آزادی پرندگان با جمع آوری زباله‌ها، دامن طبیعت را پاک می‌کنند.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض/ عکس
  • سلطان آسمان ایران در خطر انقراض است | گزارش همشهری از وضعیت عقاب طلایی ایران
  • ثبت نشدن هیچ موردی از بیماری مالاریا در نواحی تابع دانشگاه علوم پزشکی سبزوار
  • هیچ موردی از بیماری مالاریا در غرب خراسان ثبت نشده است
  • خسارت بارش تگرگ به ۲ روستای ششتمد خراسان رضوی
  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • قالیباف: منتظر برنامه بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز هستیم / بانک مرکزی برنامه ندهد مجلس برنامه می‌دهد
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان