Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-28@17:23:46 GMT

کلاهبرداری تلگرامی به اسم کمک برای زلزله زدگان

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۶۱۳۰۵

زلزله کرمانشاه دل تمام مردم ایران را به درد آورد و غمی سنگین بر دل‌های ایرانیان گذاشت و همه مردم در سوگ این مصیبت بزرگ داغدار شدند.

به دنبال وقوع این حادثه تلخ و دردناک، تعداد بسیار زیادی از هموطنان غیور کرمانشاهی جان خود را از دست دادند و چند هزار نفر هم دچار مصدومیت شدند.

در کنار فوت و مصدوم شدن مردم کرمانشاه، تخریب گسترده منازل، کمبود شدید امکانات رفاهی و درمانی هم فشار وارده به مردم مناطق زلزله زده را چند برابر کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با وجود سختی وصف ناشدنی این مصیبت عظیم، ملت ایران با همدردی و کمک‌های خود مرهمی بر دردهای کرمانشاهی‌هایی شدند که بخش قابل توجهی از امنیت این مرز و بوم را مدیون همین مردم هستند.

مردم اقصا نقاط ایران با تحویل کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود و ارسال این کمک‌ها توسط نهادهایی از جمله کمیته امداد و بهزیستی به کرمانشاه، زمینه تامین بخشی از امکانات مورد نیاز را فراهم کردند.

مردم استان یزد هم در این راستا سنگ تمام گذاشتند و در کنار ادارات و ارگان‌هایی از جمله اورژانس، بهزیستی، کمیته امداد که با تلاش‌های شبانه‌روزی خود در راستای کمک به این مناطق تلاش می‌کنند، ایستادند و کمک‌های خود را به مراکز در نظر گرفته شده تحویل دادند.

تاکنون هم از سوی بسیج، ستاد مدیریت بحران استان، بهزیستی، کمیته امداد اورژانس و دیگر ارگان‌های ذیربط محموله‌های بسیار زیاد کمک‌های مردمی یزد به کرمانشاه ارسال شده است، اورژانس یزد هم به عنوان پیشقدم در اعزام نیروهای امدادی به این کرمانشاه، برگ افتخار دیگری بر نوعدوستی مردم یزد چسباندند.

در کنار این اقدامات ارزشمند اما متاسفانه برخی افراد با اقداماتی نازیبا اقدام به سوء استفاده از نوع‌دوستی مردم کرده و با اعلام شماره حساب‌هایی پول‌هایی که برای رفع نیاز فوری و حیاتی زلزله‌زدگان جمع می‌شود را به حساب خود می‌ریزند.

برخی افراد هم با اعلام مکان‌هایی به مردم که از طریق شبکه‌های اجتماعی هم به صورت ویژه آن را تبلیغ می‌کنند، کمک‌های مردمی را جمع می‌کنند که اصلا مشخص نیست این کمک‌ها به مردم کرمانشاه می‌رسد یا آنها هم به سرنوشت پول‌هایی دچار می‌شوند که جمع می‌شوند و بعضا در حساب این سوء‌استفاده‌گران باقی می‌مانند.

هادی هادی‌نسب مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در این زمینه با اشاره به اینکه مردم یزد مشارکت بسیار خوبی در جمع‌آوری کمک برای مناطق زلزله زده داشتند، اظهار داشت: تاکنون مشارکت مردم بسیار خوب بوده و همچنان این مشارکت‌ها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم باید تنها کمک‌های نقدی خود را به حساب اداراتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد که در این زمینه وظیفه دارند واریز کنند، گفت: متاسفانه برخی از فضای مجازی سوء استفاده کرده و شماره حساب‌های شخصی اعلام کرده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد خاطرنشان کرد: حتی در یک مورد از لوگو شهرداری یزد برای جمع‌آوری کمک سوء استفاده شده بود که شهرداری در این زمینه ورود کرد و سریعا فرد خاطی توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.

هادی نسب با اشاره به اینکه پلیس فتا به تخلفاتی که در این راستا انجام می‌شود رسیدگی می‌کند، گفت: هیچ یک از کانال‌های تلگرامی و دیگر نهادهای متفرقه برای دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم مجوز ندارند و مردم باید دقت کنند که کمک‌های خود را تنها به مراجع قانونی تحویل دهند.

سرگرد ابوطالبی رئیس پلیس فتای استان یزد هم در این زمینه گفت: در ارتباط با کمک‌هایی که مردم به زلزله زدگان کرمانشاه می‌کنند در سایت و کانال پلیس  اطلاع‌رسانی شده که مردم کمک‌های خود را تنها به مراکز قانونی اعلام کنند.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و مدیریت بحران در حال حاضر اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم می‌کنند و مردم نوعدوست یزد هم برای اطمینان از رسیدن کمک‌های خود به زلزله‌زدگان به این ارگان‌ها و مراکزی که از طرف آنها اعلام شده مراجعه کنند.

ابوطالبی با اشاره به اینکه در برخی از کانال‌های تلگرامی شماره حساب‌هایی برای دریافت کمک‌های مردمی اعلام می‌شود که این کار قانونی نیست، گفت: مردم یزد باید مراقب سوء استفاده‌ها باشند و در صورت تشخیص تخلف در فضاهای مجازی، با آنها برخورد می‌شود.

رئیس پلیس فتا استان یزد تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در این زمینه اهمیت بسیار زیادی دارد و اداراتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند، افزایش و تقویت اطلاع‌رسانی به مردم در زمینه اعلام شماره حساب و محل‌های جمع‌آوری کمک‌ها است چرا که در این صورت به خودی خود جلوی سوء استفاده‌ها گرفته می‌شود.

 ‌به طور قطع عمده افرادی که در کانال‌های رسمی و با مجوز و یا برخی مکان‌های مجوزدار اقدام به اعلام شماره حساب یا مکانی برای دریافت کمک‌های مردم می‌کنند قصد کمک به مناطق زلزله زده را دارند ولی  با توجه به سوء استفاده‌هایی که انجام می‌شود، امکان تشخیص درست از نادرست برای مردم بسیار سخت است و لازم است که مردم از مراجعه به این مراکز خود داری کرده و کمک‌های خود را تنها به نهادهای قانونی و حاکمیتی ارائه کنند.

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۱۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان

عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
به گزارش خبرگزاری مهر، صمیم مرادی روزبهانی، عملکرد تیم اعزامی مشترک سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران به مناطق سیل زده سیستان و بلوچستان را تشریح کرد.

معاون آمادگی و عملیات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با پرداختن به وسعت سیل در شهرستان کنارک در استان سیستان و بلوچستان گفت: صد در صد شهرستان کنارک درگیر سیلاب شده است. در واقع همه محلات هفتگانه به نوعی درگیر سیلاب است اما محلات پنجگانه نظرآباد، سورک، کوهیان، زیباشهر و چادران کاملاً درگیر سیلاب بوده و ضمن در اولویت قرار گرفتن امداد رسانی، از وضعیت بسیار نامناسبی نیز برخوردار بودند.

وی افزود: در خصوص میزان پیشرفت کار امدادی در سطح استان نیز طبق اظهارات جانشین شهردار کنارک، ۹۰ درصد از پنج محله که مساحتی در حدود ۱۵۰ هکتار است دچار سیلاب شده که حدود ۱۰۰ هکتار از این مساحت امداد رسانی شد و در ۵۰ هکتار شامل چادران و نظرآباد همچنان امداد رسانی در حال انجام است.

مرادی روزبهانی ادامه داد: تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران شامل نیروی انسانی به همراه وسایل نقلیه، ۱۰ دستگاه پمپ آب کف کش و لجن کش و دو دستگاه موتور برق با تجهیزات انفرادی برای کمک به مردم سیل زده اعزام شدند.

بر اساس این گزارش، تیم مشترک عملیاتی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران و معاونت خدمات شهری و سازمان آتش نشانی در روز پنجشنبه ۳۰ فروردین به محل حادثه اعزام شده است.

تیم عملیاتی مذکور بلافاصله پس از استقرار و از صبح روز جمعه ۳۱ فروردین با حضور در فرمانداری شهرستان کنارک و برگزاری جلسات هماهنگی با مسئولین شهرستان کنارک (فرماندار و شهردار کنارک) عملیات امدادرسانی را آغاز کرده و تاکنون مشغول به خدمت‌رسانی به سیل زدگان در این شهرستان است.

تیم اعزامی از سازمان مدیریت بحران شهر تهران تا پایان روز سه شنبه چهارم اردیبهشت ماه در حدود ۳۶۰ نفر ساعت زمان صرف عملیات امداد رسانی به سیل زدگان کرده است.

کد خبر 6089774

دیگر خبرها

  • ببینید | روایت خبرگزاری فارس از ترفند جدید کلاهبرداری از مردم
  • تکاپوی کانال‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/ دلار بازهم ریخت
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • دستگیری کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال
  • کلاهبردار فراری پس از ۱۳ سال دستگیر شد
  • تکاپوی کانا‌ل‌های تلگرامی برای توقف ریزش ارز/دلار بازهم ریخت
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران با هدف امدادرسانی به سیل‌زدگان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات