Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط: برخی از کانال‌های تلگرامی در یزد به صورت غیرقانونی اقدام به اعلام شماره حساب‌هایی برای جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم کرده‌اند که مردم یزد باید مراقب این اقدامات باشند.

به گزارش تسنیم از یزد، زلزله کرمانشاه دل تمام مردم ایران را به درد آورد و غمی سنگین بر دل‌های ایرانیان گذاشت و همه مردم در سوگ این مصیبت بزرگ داغدار شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به دنبال وقوع این حادثه تلخ و دردناک، تعداد بسیار زیادی از هموطنان غیور کرمانشاهی جان خود را از دست دادند و چند هزار نفر هم دچار مصدومیت شدند.

در کنار فوت و مصدوم شدن مردم کرمانشاه، تخریب گسترده منازل، کمبود شدید امکانات رفاهی و درمانی هم فشار وارده به مردم مناطق زلزله زده را چند برابر کرده است.

با وجود سختی وصف ناشدنی این مصیبت عظیم، ملت ایران با همدردی و کمک‌های خود مرهمی بر دردهای کرمانشاهی‌هایی شدند که بخش قابل توجهی از امنیت این مرز و بوم را مدیون همین مردم هستند.

مردم اقصا نقاط ایران با تحویل کمک‌های نقدی و غیر نقدی خود و ارسال این کمک‌ها توسط نهادهایی از جمله کمیته امداد و بهزیستی به کرمانشاه، زمینه تامین بخشی از امکانات مورد نیاز را فراهم کردند.

مردم استان یزد هم در این راستا سنگ تمام گذاشتند و در کنار ادارات و ارگان‌هایی از جمله اورژانس، بهزیستی، کمیته امداد که با تلاش‌های شبانه‌روزی خود در راستای کمک به این مناطق تلاش می‌کنند، ایستادند و کمک‌های خود را به مراکز در نظر گرفته شده تحویل دادند.

تاکنون هم از سوی بسیج، ستاد مدیریت بحران استان، بهزیستی، کمیته امداد اورژانس و دیگر ارگان‌های ذیربط محموله‌های بسیار زیاد کمک‌های مردمی یزد به کرمانشاه ارسال شده است، اورژانس یزد هم به عنوان پیشقدم در اعزام نیروهای امدادی به این کرمانشاه، برگ افتخار دیگری بر نوعدوستی مردم یزد چسباندند.

در کنار این اقدامات ارزشمند اما متاسفانه برخی افراد با اقداماتی نازیبا اقدام به سوء استفاده از نوع‌دوستی مردم کرده و با اعلام شماره حساب‌هایی پول‌هایی که برای رفع نیاز فوری و حیاتی زلزله‌زدگان جمع می‌شود را به حساب خود می‌ریزند.

برخی افراد هم با اعلام مکان‌هایی به مردم که از طریق شبکه‌های اجتماعی هم به صورت ویژه آن را تبلیغ می‌کنند، کمک‌های مردمی را جمع می‌کنند که اصلا مشخص نیست این کمک‌ها به مردم کرمانشاه می‌رسد یا آنها هم به سرنوشت پول‌هایی دچار می‌شوند که جمع می‌شوند و بعضا در حساب این سوء‌استفاده‌گران باقی می‌مانند.

هادی هادی‌نسب مدیرکل مدیریت بحران استان یزد در این زمینه در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در یزد با اشاره به اینکه مردم یزد مشارکت بسیار خوبی در جمع‌آوری کمک برای مناطق زلزله زده داشتند، اظهار داشت: تاکنون مشارکت مردم بسیار خوب بوده و همچنان این مشارکت‌ها ادامه دارد.

وی با اشاره به اینکه مردم باید تنها کمک‌های نقدی خود را به حساب اداراتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد که در این زمینه وظیفه دارند واریز کنند، گفت: متاسفانه برخی از فضای مجازی سوء استفاده کرده و شماره حساب‌های شخصی اعلام کرده‌اند.

مدیرکل مدیریت بحران استان یزد خاطرنشان کرد: حتی در یک مورد از لوگو شهرداری یزد برای جمع‌آوری کمک سوء استفاده شده بود که شهرداری در این زمینه ورود کرد و سریعا فرد خاطی توسط نیروی انتظامی دستگیر شد.

هادی نسب با اشاره به اینکه پلیس فتا به تخلفاتی که در این راستا انجام می‌شود رسیدگی می‌کند، گفت: هیچ یک از کانال‌های تلگرامی و دیگر نهادهای متفرقه برای دریافت کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم مجوز ندارند و مردم باید دقت کنند که کمک‌های خود را تنها به مراجع قانونی تحویل دهند.

سرگرد ابوطالبی رئیس پلیس فتای استان یزد هم در این زمینه به خبرنگار تسنیم در یزد گفت: در ارتباط با کمک‌هایی که مردم به زلزله زدگان کرمانشاه می‌کنند در سایت و کانال پلیس  اطلاع‌رسانی شده که مردم کمک‌های خود را تنها به مراکز قانونی اعلام کنند.

وی افزود: کمیته امداد امام خمینی(ره)، بهزیستی و مدیریت بحران در حال حاضر اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیرنقدی مردم می‌کنند و مردم نوعدوست یزد هم برای اطمینان از رسیدن کمک‌های خود به زلزله‌زدگان به این ارگان‌ها و مراکزی که از طرف آنها اعلام شده مراجعه کنند.

ابوطالبی با اشاره به اینکه در برخی از کانال‌های تلگرامی شماره حساب‌هایی برای دریافت کمک‌های مردمی اعلام می‌شود که این کار قانونی نیست، گفت: مردم یزد باید مراقب سوء استفاده‌ها باشند و در صورت تشخیص تخلف در فضاهای مجازی، با آنها برخورد می‌شود.

رئیس پلیس فتا استان یزد تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در این زمینه اهمیت بسیار زیادی دارد و اداراتی از جمله بهزیستی و کمیته امداد باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند، افزایش و تقویت اطلاع‌رسانی به مردم در زمینه اعلام شماره حساب و محل‌های جمع‌آوری کمک‌ها است چرا که در این صورت به خودی خود جلوی سوء استفاده‌ها گرفته می‌شود.

به طور قطع عمده افرادی که در کانال‌های رسمی و با مجوز و یا برخی مکان‌های مجوزدار اقدام به اعلام شماره حساب یا مکانی برای دریافت کمک‌های مردم می‌کنند قصد کمک به مناطق زلزله زده را دارند ولی  با توجه به سوء استفاده‌هایی که انجام می‌شود، امکان تشخیص درست از نادرست برای مردم بسیار سخت است و لازم است که مردم از مراجعه به این مراکز خود داری کرده و کمک‌های خود را تنها به نهادهای قانونی و حاکمیتی ارائه کنند.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۱۰۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،در این‌همایش که در تالار شهدای ارتش برگزار شد حجت‌الاسلام قاسم‌خانی امام جمعه خوی اصلی‌ترین وظیفه شورا‌ها را خدمت به مردم دانست و‌گفت:این فرصتی که خدای متعال برای اعضای شورا‌ها فراهم کرده، باید چنان استفاده شود که شورا‌ها بتوانند در پیشگاه خدا پاسخگو باشند.
حجت الاسلام حجت قاسم خانی افزود: از این مسوولیتی که بر عهده شما گذاشته شده تا می‌توانید برای گره گشایی از مشکلات حوزه مسوولیت خود استفاده کنید و هرچه در توان دارید در این راستا به کار ببرید.
پاشایی مدیرکل امور شورا‌های اسلامی استاندار‌ی آذربایجان غربی در این همایش گفت: در سال گذشته در مجموع ۷۱۲ میلیارد تومان از محل ارزش افزوده به حساب دهیاری‌های استان واریز شد‌که نسبت به دوسال قبل افزایش ۴ برابربیشتر بوده است .
وی افزود:در این‌مدت ۸۰ میلیارد تومان به دهیاری‌های شهرستان پرداخت شده است.
پاشایی افزود: در روستا‌های استان ۶ هزار۵۰۰ نفر عضو نهاد‌های مردمی شورا‌ها هستند.
علی نژاد فرماندار شهرستان خوی هم در این همایش گفت: شورا از ارکان مردم سالاری دینی و نماد خدمت به مردم است.
صادق نژاد رئیس شورای اسلامی شهر ستان خوی هم در این همایش از عضویت بیش از ۲۶۰ نفر در شورا‌های اسلامی شهر و روستای شهرستان خوی خبر داد وگفت: تشکیل کمیته ویژه سرمایه‌گذاری با هدف حمایت از توسعه زیر ساخت‌های شهرستان در حوزه‌های مختلف در اولویت برنامه‌های شورای اسلامی شهرستان قرار دارد.
در پایان این همایش با اهدای لوح از ۵۹ نفر از سور‌های اسلامی موفق و‌فعال شهرستان تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • اقدام خیرخواهانه کریستوفر کنت برای کودکان سرطانی (فیلم)
  • واریز ۷۱۲ میلیارد تومان به حساب دهیاری‌های استان
  • نشست کمیته جمع آوری کمک برای مردم غزه
  • اقدام خطرناک راننده یک خودرو در تونل‌های تهران (فیلم)
  • جاعل کلاهبردار در دام پلیس همدان افتاد
  • پاکسازی بیش از ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • عملکرد فرمانداران استان تهران در امور مردمی سازی ارزیابی می‌شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید