Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده اسلام‌آباد غرب با تاکید بر اینکه مردم باید به آمار ارائه شده از سوی ستاد بحران درخصوص تعداد فوت‌شدگان و مجروحان توجه کنند،گفت:هیچ دلیلی برای پنهان کردن آمار فوت شدگان زلزله وجود ندارد.به گزارش بلاغ، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه در واکنش به طرح موضوع افزایش دو برابری آمار فوت شدگان زلزله گفت: شخصا از ساعات اولیه زلزله به صورت میدانی در مناطق زلزله زده حضور داشتم، قاطعانه اعلام هرگونه آماری به غیر از آنچه که ستاد بحران اعلام کرده را تکذیب می‌کنم چون مطمئنم ستاد بحران آمارها را صادقانه بیان کرده و دلیلی ندارد که آمار کشته‌ها کم و زیاد اعلام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسوولان ستاد بحران در هر محله و شهر و منطقه و روستا حضور پیدا کرده در این مناطق مراسم سوگواری برگزار می‌شود حتی در مناطقی که احتمال داده می‌شود افرادی زیر آوار مانده باشند ابتدا تحقیق محلی انجام شده مبنی بر اینکه مفقودی وجود دارد یا خیر و بعد از آن وارد عملیات می‌شوند. محور این گزارشات براساس افراد محلی در روستاها و شهر است چون خود مردم بیشتر در جریان تلفات هستند.

فلاحت‌پیشه با تاکید بر اینکه اکنون سرنوشت همه مردم بعد از وقوع زلزله اعم از کشته شدگان و مجروحان مشخص شده است، گفت: در این راه فضای مجازی کمک بسزایی به ما کرد به طوری که اگر فردی گم شده بود بلافاصله با کمک‌های مردمی انسان‌دوستانه از طریق فضای مجازی پیدا شد. لذا شدیدا ارائه هرگونه آمار غیر از آنچه ستاد بحران اعلام کرده را تکذیب می‌کنم.

نماینده اسلام آباد غرب و دالاهو در عین حال گفت: اگر آمار به صورت موردی درباره تعداد کشته شدگان افزایش پیدا می‌کند، دلیل آن پیدا کردن افراد زیر آوار یا فوت مجروحان بوده که آن هم موردی رخ داده است. براین اساس معتقدم مطرح کردن یکباره آمار تعداد کشته‌ها آن هم به بیش از دو برابر خلاف واقعیت موجود است البته ممکن است برخی احساساتی شده و تحت تاثیر فضای احساسی این آمار را مطرح کرده باشند. تجربه تاریخی نشان داده است که هیچ‌گاه در کشور ما درباره آمار حوادث طبیعی دروغ گفته نشده است و این موضوع اکنون نیز حاکم است.

فلاحت‌پیشه همچنین خاطرنشان کرد: بعد از وقوع زلزله و خرابی بیمارستان و یا تخریب مسکن مهر، جنبه روانی تشدید پیدا کرد، از مردم خواهشمندم که فقط به آمار اعلامی از سوی ستاد بحران توجه کنند، بدانند که در طول این ایام برخی از رسانه‌های معاند اخباری را منتشر کرده که نه تنها کمکی به تلطیف فضای روانی نمی‌کنند بلکه سعی می‌کنند با ایفای نقش ستون پنجم شرایط را وارونه جلوه دهند.

وی توضیح داد: مثال بارز آن در مورد انتشار فیلمی در زمان توزیع کمک‌های مردمی و به دنبال آن حمله ور شدن به یکسری خودروهای این کمک‌ها بود اتفاقی که در مقایسه با توزیع سایر کمک‌های نادر رخ داد اما همین موضوع را به گونه‌ای مطرح می‌کنند تا مردم را از ارسال کمک‌ها مایوس کنند. البته این مشکل نیز در جلسه شورای تامین حل شد.

این نماینده مجلس تاکید کرد: دغدغه مسوولان در روزهای اول نجات مردم از زیر آوار بود و بعد از آن رساندن اقلام زیستی در دستور کار قرار گرفت. امروز نظم خوبی برقرار شد اما رسانه‌های معاند شرایط را به گونه‌ای دیگر جلوه می‌دهند.

فلاحت‌پیشه ادامه داد: بنده انتقاداتی را مطرح کردم اما خدا را شاهد می‌گیرم از همان روز اول همچون فردی بودم که عزیزی را از دست داده و آرامش نداشتم اما امروز به آرامش رسیدم چون دیدم که همه ایران برای کمک دست دراز کرده و شور حسینی و عرق ایرانی حاکم شده است. پس سعی نکنیم با دامن زدن به مطالب خارج از حوزه اطلاع‌رسانی واقعی و قانونی این شور حسینی و ایرانی تحت الشعاع قرار گیرد.

این عضو مجمع نمایندگان کرمانشاه تاکید کرد: امروز هرکسی را که در کرمانشاه ببینید قدردان تک تک هموطنانش است. ترافیک کمک‌های انسانی را می‌بینیم که مردم با ماشین‌های شخصی برای رساندن این کمک‌ها آورده‌اند این ترافیک و این حجم کمک بی‌سابقه است.

فلاحت‌پیشه تاکید کرد: مردم مطمئن باشند که ما با نظارت دقیق کمک‌های مردمی را دریافت کرده و بین زلزله‌زدگان توزیع می‌کنیم و روند توزیع منظم شده است.وی در پایان با تاکید مجدد بر اینکه انتشار هرگونه آماری درباره تعداد کشته شدگان غیر از آمار ستاد بحران صحت ندارد، گفت: براساس آمار ارائه شده تعداد فوتی‌ها بر اثر وقوع زلزله 437 نفر است.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۱۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است

به گزارش خبرنگار مهر محمدطیب صحرایی بعد از ظهر شنبه در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران این استان که با ریاست رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در سالن جلسات شهید سلیمانی استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار کرد: وقتی صحبت از بحران می‌شود مدیریت و کنترل به‌موقع آن مدنظر است تا عوارض احتمالی به حداقل ممکن برسد.

وی با اشاره به وقوع حوادث طبیعی طی سال‌های اخیر در کرمانشاه، افزود: به دلیل شرایط اقلیمی موجود، مجموعه‌ای از حوادث ممکن شامل حوادث کوهستانی، آتش سوزی پوشش گیاهی، پدیده ریزگردها، سیل، زلزله و… این استان را در بر می‌گیرد.

استاندار کرمانشاه با تاکید بر اینکه برای مجموعه این حوادث باید آماده باشیم، تصریح کرد: می‌طلبد این استان در بحث اعتبارات، تجهیزات و امکانات با یک عنایت ویژه دیده شود.

صحرایی با بیان اینکه ما وارث برخی از اقدامات و پروژه‌های نیمه تمام دولت‌های قبلی هستیم که باید آنها را به سرانجام برسانیم، گفت: یکی از این موارد بحث بازسازی مناطق زلزله زده سال ۱۳۹۶ کرمانشاه است که با اعلام جشن بی‌موقع اتمام بازسازی این مناطق، از ردیف اعتباری بودجه حذف شد.

وی اضافه کرد: در حالی که هنوز هم خرابی‌های زلزله قابل مشاهده است و ده‌ها ساختمان دولتی و عام‌المنفعه تخریب شده در این مناطق باقی مانده‌اند و قابلیت استفاده ندارند.

صحرایی تاکید کرد: برخی از این ساختمان‌ها تا مرحله ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی هم پیش رفته، اما با اعلام جشن اتمام بازسازی هم اکنون بلاتکلیف رها شده و کمترین اتفاقی برای بازسازی آنها انجام نشده است.

وی از راه آهن کرمانشاه به‌عنوان دیگر پروژه نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی نام برد و گفت: برای ادامه این راه آهن تا شهر کرمانشاه در حال حاضر یک همت اعتبار نیاز است.

به گفته صحرایی، این پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده در دولت قبلی، بیش از پیش بر دوش کرمانشاه سنگینی می‌کند.

استاندار کرمانشاه به مسئله آبشوران پرداخت و تاکید کرد: در حال حاضر وجود این رودخانه خطرساز و به دغدغه مردم شهر کرمانشاه تبدیل شده است.

وی تاکید کرد: اگر آبشوران ساماندهی شود، نه تنها رفع بحران صورت گرفته بلکه مسیر این رودخانه به یکی از زیبایی‌ها و جاذبه‌های تفریحی شهر کرمانشاه تبدیل می‌شود.

صحرایی گفت: بر اساس برآوردها ۲.۷ همت برای بازسازی و ایمن سازی مناطق زلزله زده و ۱.۳ همت برای ایمن سازی سایر نقاط و در مجموع چهار همت برای ایمن سازی این استان نیاز است.

کد خبر 6090256

دیگر خبرها

  • چهار هزار میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل بازسازی مناطق زلزله‌زده و حل برخی از مشکلات کلانشهر کرمانشاه
  • وقوع سالانه ۱۴ تا ۱۵ هزار زلزله در سطح کشور
  • برای اتمام واقعی بازسازی زلزله کرمانشاه و ایمن سازی استان ۴ همت اعتبار نیاز است
  • کرمانشاه وارث‌دار پروژه‌های نیمه تمام افتتاح شده دولت قبل است
  • ایمن‌سازی کرمانشاه ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار می‌خواهد
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • فلاحت پیشه : هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران / سرنوشت پول های اختلاس شده هم مشخص نشد
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران
  • فلاحت پیشه: هم گشت ارشاد حجاب ناموفق بود هم گشت ارشاد مدیران /سرنوشت پول‌های اختلاس‌شده مشخص نشده /ناکارآمدی دولت مقابل الیگارشی قدرت و ثروت
  • انتقاد فلاحت پیشه به ادعای کریمی قدوسی درباره بمب اتم