Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه روابط عمومی استانداری کرمان، سید مصطفی آیت اللهی موسوی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی مبنی بر لزوم کمک به آسیب دیدگان این حوادث، گفت: تمام دستگاه های اجرایی این استان برای جمع آوری کمک های مردمی و ارسال برای مردم غرب کشور آماده هستند.
وی با اشاره به تاکید ریاست جمهوری مبنی بر پرهیز از موازی کاری در امدادرسانی عنوان کرد: امدادرسانی فوری و بموقع به مردم داغدار و آسیب دیده غرب کشور یک اصل اساسی و مورد تاکید است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون استاندار کرمان با تأکید بر ضرورت برنامه‌ ریزی تمام دستگاه ‌ها و مسئولان برای تسریع در روند کمک رسانی به مردم غرب کشور خاطر نشان کرد: اساس بر این است که محموله های امدادی با نظارت مستقیم جمعیت هلال احمر استان و به شکل تفکیک شده به مناطق زلزله زده ارسال و از موازی کاری پرهیز شود.
آیت اللهی موسوی همچنین از مردم نمازگزار استان کرمان خواست با حضور حداکثری در مراکز جمع آوری کمک های مردمی در مصلی و محل های برگزاری نماز جمعه امروز در سراسر استان بار دیگر همت خود را به معرض نمایش بگذارند.
وی با اشاره به اینکه با توجه به اعلام مسئولان هلال ‌احمر حاضر در منطقه عملیاتی و نظر به اینکه تمام انبارهای امدادی هلال ‌احمر در استانهای همجوار برای تامین اقلام امدادی زلزله‌ زدگان تامین و تکمیل است، از مردم نوع ‌دوست استان کرمان خواست حتی ‌المقدور کمک ‌های خود را به صورت نقدی به مردم زلزله ‌زده ارائه کنند تا از این طریق بتوان در مناطق حادثه دیده و با توجه به نیاز اصلی زلزله‌ زدگان، اقلام مورد نیاز را به مرور تامین و توزیع کرد.
طبق اعلام جمعیت هلال احمر استان کرمان، شماره حساب های مورد تایید آن جمعیت برای واریز وجوه کمک های نقدی به منظور امدادرسانی به زلزله زدگان در استان کرمانشاه به شرح ذیل است:
شماره حساب 99999 (ریالی) نزد بانک های ملت، ملی، صادرات، رفاه، مسکن، دی، تجارت، سپه، پارسیان، شهر و آینده و همچنین شماره کارت ریالی نزد بانک ملت 6104-3377-7006-4606 و سامانه های (#112*3*741*)، (#3*) و (#724* ) از طریق شماره گیری با تلفن همراه.
روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان اعلام کرد، با فراخوان عمومی و اختصاصی این جمعیت، جمع آوری کمک های نقدی و غیرنقدی برای مردم زلزله زده استان کرمانشاه و مناطق غربی در بازه زمانی 22 آبان لغایت چهار آذر ماه امسال در بیش از 100 مرکز جمع آوری در این استان در حال انجام است.
خبرنگار و انتشار دهنده: نجمه حسنی*
3029

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار

استاندار کرمانشاه، گفت: برای رفع مشکلات مدیریت بحران استان کرمانشاه از جمله تکمیل مناطق زلزله‌زده، ساماندهی رودخانه‌هایی همچون آبشوران و قره‌سو و غیره به ۴۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه، محمدطیب صحرایی در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در روزهای اخیر توافقات مفیدی برای استان انجام شد و امید دارم با محقق شدن این توافقات مدیریت و کنترل شرایط مختلف استاد برای جلوگیری از بحران احتمالی به‌روزرسانی بهتری داشته باشد.

وی با بیان اینکه همیشه اقدامات پسینی هزبیه‌های حیاتی و مالی بیشتری خواهد داشت، گفت: استان کرمانشاه به دلیل شرایط اقلیمی که دارد از مجموعه حوادث ممکن با بعضی از آن‌ها مواجه است که باید همیشه برای آن آمادگی داشته باشیم.

صحرایی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه زلزله‌خیز است و همواره در معرض سیلاب قرار دارد، افزود: همچنین این استان در معرض حوادث کوهستان قرار دارد و کوهستان برای استان در عین زیبایی نیاز به مراقبت جدی دارد و در شرایط اخیر رتبه دوم حوادث کوهستان را داشته و امید داریم با آگاهی بخشی این آمار به صورت محسوس کاهش یابد.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه با توجه به بارندگی‌ها و شرایط پوشش گیاهی خطر آتش‌سوزی در استان بالا است، گفت: سال گذشته و امسال بارندگی‌های بسیار خوبی رخ داد و با خشک شدن بخشی از این پوشش باید مراقبت جدی داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه با مجموعه این عوامل و وجود ریزگردها باید به استان نگاه جدی‌تری در زمینه مدیریت بحران داشت، افزود: متاسفانه وارث بعضی از اقدامات قبلی هستیم که در یک محدوده زمانی انجام نشده و باید به اتمام برسد.

صحرایی بیان کرد: بعد از زلزله سال 96 باید اقداماتی انجام می‌شد، اما با اعلام زودهنگام جشن پایان بازسازی مناطق زلزله برخی از اماکن عمومی، ساختمان‌های دولتی، مساجد و اماکن مذهبی باقی مانده‌اند و این در حالی است که ردیف بودجه بازسازی از بودجه حذف شده است.

وی با اشاره به اینکه براساس توافقات قبلی امید داریم به‌زودی شاهد راه‌اندازی مرکز تخصصی امداد و نجات کوهستان در استان باشیم، خاطرنشان کرد: چنانچه کرمانشاه به عنوان قطب منطقه‌ای امداد و نجات معرفی شود و سه بالگرد در انبارها مستقر شود کمک خوبی برای منطقه خواهد بود.

صحرایی با بیان اینکه از محل تخصیص‌های استانی سیستم اعلام حریق برای انبارهای مرکز امداد و نجات راه‌اندازی می‌شود، گفت: برآورد این است که ما برای مجموعه نیازهای مدیریت بحران استان حدود چهار همت نیاز داریم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به اینکه امهال وام‌های مناطق زلزله‌زده از مطالبات جدی مردم منطقه است، عنوان کرد: چنانچه اعتبار مناسبی برای تکمیل ساختمان‌ها تخصیص یابد ساختمان‌های با پیشرفت 85 درصد در اولویت قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه ساماندهی آبشوران کرمانشاه نیز یکی از مطالبات جدی مردم استاان است گفت: داشتن یک نردبان برای امدادرسانی به ساختمان‌های بلندمرتبه برای قطب امداد و نجات غرب کشور بسیار کم است و در صورت افزایش آن می‌تواند کمکی برای استان‌های همجوار باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت افزایش ظرفیت دکتری جمعیت شناسی در دانشگاه‌ها/ تعامل ستاد جمعیت و فضای دانشگاهی کشور+فیلم
  • «مردم‌محور بودن» اساس و پایه فعالیت در جمعیت هلال‌احمر است
  • تکریم و معارفه روئسای قدیم و جدید هلال احمر شهرستان سلماس 
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل
  • دعوت از حکومت برای دیدن یک مناظره | گره خوردن سرنوشت مردم به ذهنیت‌ ساده‌انگارانه | پس‌موضوع حجاب دقیقا چه می‌گذرد؟
  • مردم‌محور بودن اساس و پایه فعالیت‌های جمعیت هلال‌احمر است
  • رفع مشکلات مدیریت بحران کرمانشاه در گرو ۴ همت اعتبار
  • ثبت ۱۶ هزار زلزله در سال گذشته
  • معرفی کرمانشاه به عنوان هاب مدیریت بحران غرب کشور