Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴- استاندار گلستان اظهار کرد: علاقمندیم از بانوان و جوانان در حوزه انتصابات استفاده کنیم و این موضوع، شاخصی برای ارزیابی مدیران خواهد بود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری گلستان، سید مناف هاشمی پیش از ظهر امروز پنجشنبه (25 آبان) در نشست و دیدار با حوزه مشاوران جوان استان تصریح کرد: مدیران باید توجه داشته باشند که برای تحقق این شاخص، انتصابات را بر اساس شایستگی و توانمندی های افراد و نه بر پایه روابط انجام دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به تأکید رییس جمهوری محترم بر استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان، خاطرنشان کرد: قصد داریم در این زمینه الگوی کشوری باشیم و مدیران دستگاه های اجرایی باید جوانان و بانوان توانمند را شناسایی کنند تا بتوانیم از آنها در پست های مدیریتی بهره بگیریم.
هاشمی با تأکید بر تشکیل شورای راهبردی جوانان، افزود: وظیفه این شورا شناسایی مسایل جوانان اعم از تفریحات، اشتغال، ورزش و ... است و از درون این شورا استراتژی و اقداماتی که باید در ارتباط با جوانان انجام شود تعریف خواهد شد.
استاندار گلستان با بیان اینکه در حوزه جوانان استعدادهای زیادی داریم، گفت: نقش جوانان در تمام عرصه ها، در انقلاب اسلامی، هشت سال دفاع مقدس، عرصه سازندگی و توسعه و مشارکت های سیاسی و اجتماعی همواره پررنگ و چشمگیر بوده است.
وی با بیان اینکه در همه دولت ها نقش جوانان در حوزه های مختلف می تواند مؤثر باشد، اظهار کرد: در بسیاری از کشورهای دنیا از این تجربه بهره برده اند و موفق بودند و ما نیز باید به سمت استفاده از ظرفیت جوانان و بانوان برویم.
هاشمی اظهار امیدواری کرد که بتوانیم در دوره مدیریتی خود در این استان به حوزه های بانوان و جوانان توجه لازم را داشته باشم و از این ظرفیت ها در مسیر توسعه استان بهره ببریم.
استاندار گلستان گفت: اعتقاد دارم علیرغم همه تهدیدها و تحریم ها، با کمک جوانان می توانیم بر همه مشکلات غلبه کنیم.
وی افزود: استاندار، از ظرفیت های استان استفاده می کند و باید این هنر را داشته باشد که بهترینها را انتخاب کند و این وظیفه شماست که نشان دهید صلاحیت شما در حوزه های مختلف از سایرین بیشتر است.
هاشمی با بیان اینکه سیاست ما در استان استفاده از منابع دولت نیست، تصریح کرد: توسعه زمانی اتفاق می افتد که مردم، جوانان، بانوان به حاکمیت علاقمند شوند و بخش خصوصی در توسعه کشور نقش ایفا کند و ما هم تلاش می کنیم تا موانع سرمایه گذاری را برطرف و استان را هدف بخش خصوصی برای سرمایه گذاری کنیم.
وی همچنین با اشاره به ورزش استان و با بیان اینکه ورزش استان باید در همه زمینه ها رشد کند گفت: 50 فدراسیون ورزشی در کشور وجود دارد که باید در همه این زمینه ها در استان نماینده داشته باشیم و من نیز با توجه به ارتباطات خود در این حوزه، از هر ظرفیتی استفاده خواهم کرد.
استاندار گلستان در پایان از جوانان خواست با شناختی که از استان و ظرفیت های آن دارند، ظرفیت های خارج از استان و حتی خارج از کشور را در مسیر توسعه جذب کنند. 

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۶۳۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • پیام تبریک وزیر ورزش و جوانان در پی قهرمانی تیم ملی فوتبال دختران
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • مرحله سوم اردوی تیم ملی کاتا بانوان از ۱۰ اردیبهشت
  • برگزاری اردوی تدارکاتی تیم‌های هندبال بانوان و جوانان دختر
  • سمنان، میزبان اردوی تیم‌های ملی و جوانان هندبال بانوان
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان در شورای ششم اصفهان
  • تلاش برای بهسازی و توسعه باغ‌های بانوان اصفهان در شورای ششم
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد
  • واکنش وزارت ورزش به تغییرات مدیریتی در استقلال و پرسپولیس