Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسماعیل نجار امروز در گفت‌وگو با فارس با تشریح واقعه ناگوار زلزله کرمانشاه اظهار کرد: این حادثه ساعت 21 و 48 دقیقه و 16 ثانیه و در اوج تاریکی شب اتفاق افتاد.

رئیس سازمان مدیریت بحران بیان کرد: قدرت و بزرگی به اندازه‌ای بالا بود که 7 شهرستان و یک هزار و 900 روستا را تحت تأثیر قرار داد که جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 250 هزار نفر را درگیر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در ثانیه‌های اول یک حادثه این‌چنینی تلاش بر این است تا در مرحله اول امداد و نجات صورت بگیرد و این کار مستلزم پاک‌سازی و ایجاد دسترسی به محل حادثه و نجات آسیب‌دیدگان است.

نجار خاطرنشان کرد: در زلزله سرپل ذهاب، مسؤولان محلی استان کرمانشاه سریع‌تر به محل حادثه رسیدند و کار امداد و نجات از همان لحظه‌های اولیه شروع شد که در کمتر از 12 ساعت موضوع نجات مجروحین  به شدت فروکش کرد و کار امداد و نجات بر روی 8 هزار و 717 نفر مجروح انجام شد.

وی یادآوری کرد: مجروحین این حادثه تلخ از دورترین روستاها به مراکز درمانی کرمانشاه و از آنجا هم حدود 2 هزار نفر برای مداوا به استان‌های همدان، تهران و البرز انتقال یافتند.

به گفته رئیس سازمان مدیریت بحران، پیکرهای مطهر 433 جان‌باخته از زیر آوار بیرون کشیده شدند هر چند امکان دارد این آمار افزایش پیدا کند چون در تعدادی از روستاها کشته‌ها بدون جوار دفن شده‌اند.

وی تصریح کرد: با اطلاعات از خانوارهای زلزله‌زده و تجسس سگ‌های زنده‌یاب، احتمال ندارد کسی زیر آوار مانده باشد. 

نجار در ادامه افزود: هر چند روز اول به دلیل عمق فاجعه و تخلیه مجروحین، کار اسکان و کمک‌رسانی نامنظم بود اما با کمک سپاه‌، ارتش، بسیج، نیروی انتظامی و هلال احمر و اورژانس، بحث برپایی چادر و اسکان آغاز شد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: ارتش بحث ساماندهی شهرها و سپاه نیز روستاها را عهده‌دار شدند و کار جمع‌آوری و هدایت کمک‌های مردمی نیز به هلال‌احمر واگذار شد.

*آب و برق 85 درصد جمعیت زلزله‌زده برقرار شده است

وی اضافه کرد: با اقداماتی که صورت گرفت اکنون مشکل حادی در منطقه نداریم، آب و برق 85 درصد از جمعیت زلزله‌زده برقرار شده و در حال ترمیم مابقی مکان‌های فاقد آب و برق هستیم.

به گفته این مسؤول، به دلیل حساسیتی که در وصل گاز وجود دارد باید تمامی مناطق بررسی شود اما اکنون در دورترین روستاها هم، تلفن وصل شده است.

نجار یادآوری کرد: ملت با تعهد و احساس مسؤولیتی که دارند، آذوقه و وسایل زیادی را برای کمک به این مردم آسیب‌دیده ارسال کرده‌اند اما باید با مدیریت لازم، آنها را توزیع کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران گفت: در حال حاضر به اندازه لازم وسایل خوراکی وجود دارد، اما بیشترین نیاز، چادر، پلاستیک و وسایل گرمایشی است که در روزهای بارانی آینده مشکلی برای این مردم پیش نیاید.

*15 هزار و 500 واحد شهری و روستایی بازسازی می‌شود

وی ادامه داد: برآورد خسارت شده است و بنیاد مسکن متولی بازسازی است که 4500 واحد شهری و 11 هزار واحد روستایی باید کاملاً بازسازی و 15 هزار واحد هم ترمیم شود.

نجار اضافه کرد: برای ساخت واحدهای شهری 35 میلیون تومان با کارمزد 5 درصد و برای واحدهای روستایی 25 میلیون تومان با کارمزد 4 درصد، 6 میلیون تومان هم به‌صورت بلاعوض برای مسکن شهری و 5 میلیون تومان برای مسکن روستایی، 5 و 3 میلیون تومان هم برای مسکن شهری و روستایی و 2 میلیون تومان معیشت به دولت پیشنهاد شد که مصوب شده و مردم می‌توانند از فردا برای تشکیل پرونده به بانک مراجعه نمایند.

وی در پایان گفت: با تجربه‌ای که در ساخت بم داریم، شهرستان سرپل ذهاب نیز به زیبایی ساخته خواهد شد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۱۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری وضعیت وام ازدواج با کد ملی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه برای تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • موافقت رئیس جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه مبنی بر تشکیل کارگروه اشتغالزایی
  • روش ثبت نام وام 100 میلیون تومانی بانک آینده به صورت غیرحضوری
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تشکیل ۵۸ پرونده خرید ادوات کشاورزی در چهارمحال و بختیاری
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • یک میلیون نفر در صف دریافت وام ودیعه مسکن قرار دارند
  • آخرین وضعیت وام ودیعه مسکن اعلام شد+ جزییات
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد