Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود اسعدی در گفت و گو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز، درباره لایحه «نظام جامع رسانه‌ای» بیان کرد: این لایحه چارچوب مشخصی را در روزنامه نگاری تبیین می کند و مبحث جرم زدایی را مورد تاکید قرار می دهد بنابراین با تایید این لایحه به مشکلات مربوط به رسانه ها بدون مساعدت دادگاه حل اختلاف رسیدگی می شود.

وی درباره ایراداتی که به این لایحه وارد است، گفت: لایحه جامع نظام رسانه ای معطوف به روزنامه نگاری است در حالی که سازمان رسانه ای شامل شبکه های اجتماعی، تلویزیون، کتاب و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. است؛ بنابراین بهتر است این عنوان به نظام روزنامه نگاری تغییر پیدا کند.

این نویسنده و استاد ارتباطات اظهار کرد: در دنیای امروز، اینترنت پیچیده ترین رسانه جهان است و در کنار آن سینما، کتاب، تئاتر و .. نیز جزو رسانه محسوب می شوند و محدود کردن رسانه به روزنامه صحیح نیست.

اسعدی گفت: نگاه دولتی به این مبحث به نوعی نقض غرض است. به طور مثال در سایر سازمان ها مانند نظام پزشکی طیف های مستقل و غیر دولتی به منظور حمایت از حرفه مورد نظر توسط اعضا تشکیل می شود در حالی لایحه جامع نظام رسانه ای دارای نگاه دولتی است و باعث می شود استقلال حرفه روزنامه نگاری خدشه دار شود.

وی اظهار کرد: سازمان رسانه ای مستلزم بهره وری از نیروهای سازمانی با استفاده از دانش مدیریت رسانه است. این دانش در دانشگاه های معتبر کشور تدریس می شود و هدفش تربیت مدیر و کارگزار رسانه است ولی در این لایحه توجهی به این رشته مهم و تاثیرگذار رسانه نشده است.

اسعدی گفت: شرایط رسانه ها با توجه به تحولات عظیم تکنولوژی در حال تغییر است و به نوعی ائتلاف رسانه ای در حال شکل گیری است و مدیران رسانه به وسیله ظرفیت های جدید با توجه به محتوا و فضای موجود بتوانند در تاثیرگذاری مخاطب بهتر عمل کنند.

این محقق و استاد دانشگاه اظهار کرد: همه چیز در این دنیا با واسطه درک می شود و واسطه همان رسانه است. در این لایحه، رسانه در ارتباط با افرادی که از مجاری حقیقی و حقوقی دارای مجوز در آن فعالیت می کنند، تعریف شده است در حالی که رسانه مفهوم گسترده ای از این تعریف دارد.

وی افزود: در حال حاضر رسانه های بسیاری مانند شبکه های اجتماعی و خبرگزاری ها فعالیت دارند و چالش اصلی چگونگی مدیریت و بهره برداری از این شبکه هاست.

این نویسنده و استاد ارتباطات با بیان اینکه سیطره کمیت بر بندهای این لایحه به چشم می خورد، گفت: در لایحه جامع نظام رسانه ای کسی روزنامه نگار حرفه ای قلمداد می شود که چندین سال سابقه کار خبری داشته باشد در حالی که در حال حاضر، زمان فعالیت روزنامه نگاری اهمیتی ندارد و استفاده از شیوه ها و روش های نوین روزنامه نگاری یک خبرنگار دارای اهمیت است.

وی گفت: در مباحث حرفه ای مانند اعطای کارت روزنامه نگاری و پشتیبانی از فعالان رسانه باعث وابستگی رسانه به دولت می شود؛ بنابراین از پویایی کار خبرنگاری می کاهد.

اسعدی با اشاره به اینکه امروز تعداد اندکی روزنامه نگار حرفه ای در عرصه رسانه فعالیت دارند، گفت: این مسئله به دلیل ناهماهنگی آموزش، تحقیق و پژوهش است و امر آموزش روزنامه نگاری در دانشگاه ها و رسانه ها به صورت جداگانه صورت می گیرد.

وی اضافه کرد: تعاملی بین اهالی رسانه و دانشگاه ها وجود ندارد و بهتر است در زمینه روزنامه نگاری، ارتباط منسجمی بین اساتید علوم انسانی با اهالی رسانه صورت گیرد تا امکان تحول در روزنامه ها ایجاد شود.

502

نظام جامع رسانه‌ای روزنامه نگاری جرم زدایی دادگاه حل اختلاف نظام روزنامه نگاری حرفه روزنامه نگاری محمود اسعدی

منبع: ایسکانیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که اشغالگران صهیونیست نتوانستند مانع از پوشش اخبار نوار غزه به جهانیان شوند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) در روز جهانی آزادی مطبوعات به نقش رسانه‌ها در پوشش اخبار نوار غزه پرداخت و گفت: نقش رسانه‌ها را در عملیات «طوفان الاقصی» ارج می‌نهیم و تأکید می‌کنیم که جنایات اشغالگران علیه روزنامه‌نگاران، واقعیت تروریستی و تجاوزگرانه اشغالگران را پنهان نخواهد کرد.

جنبش حماس افزود که از آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به غزه از هفتم اکتبر تاکنون 146 نفر از اصحاب رسانه و روزنامه‌نگاران به شهادت رسیده‌اند.

جنبش مقاومت فلسطین اظهار داشت که اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار فلسطین به جوامع عربی، اسلامی و بین‌الملل شوند و شکست خوردند.

مقاومت اسلامی فلسطین همچنین از همه نهادهای حقوق بشری خواست تخلفات و جنایات اشغالگران صهیونیستی علیه روزنامه‌نگاران فلسطینی را جرم‌انگاری کنند و به رژیم اشغالگر فشار بیاورند تا جلوی این جنایت‌ها را بگیرد و از تمام ابزارهای قانونی برای محاکمه اشغالگران در دادگاه‌های بین‌المللی تلاش کنند.

210 روز از جنگ در غزه می‌گذرد، جنگی که به گفته سازمان ملل به قدری ویرانه از خود به جا گذاشته است که بازسازی غزه ممکن است 80 سال زمان ببرد.

طبق آخرین آمار وزارت بهداشت غزه تاکنون 34596 نفر در غزه به شهادت رسیده و 77816 نفر نیز زخمی شده‌اند. از سوی دیگر سازمان امدادرسانی غزه نیز خبر داده است که بالغ بر پیکر 10 هزار فلسطینی زیر آوار ساختمان‌ها مانده و در سایه وجود مواد منفجره در زیر آوارها و همچنین نبود امکانات لازم، تفحص پیکر همه شهدا 3 سال طول خواهد کشید.

در این بین سازمان یونسکو نیز جایزه سالانه آزادی مطبوعات را به خبرنگاران غزه اختصاص داد و نقش آن‌ها را ستود.

روز 210 طوفان‌الاقصی|جایزه یونسکو برای خبرنگاران غزهجایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • حمایت جایزه پولیتزر از دانشجویان پوشش دهنده اخبار اعتراض‌ها
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • وابستگی صندوق‌های بازنشستگی به بودجه دولت ناشی از چیست؟
  • حماس: اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه شوند
  • اشغالگران نتوانستند مانع از پوشش اخبار غزه به جهانیان شوند
  • تجمع دانشجویان فرانسوی مقابل مدرسه عالی روزنامه نگاری
  • کارزار بین‌المللی در اعتراض به اقدامات دولت ایتالیا علیه یک روزنامه/ سه خبرنگار در خطر صدور حکم نُه سال زندان قرار گرفته‌اند
  • سقف قرارداد های موقت ۵ ساله می‌شود؟