Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده سپاه ثارالله کرمان با اشاره به بعضی از سوءاستفاده‌های مالی کلان در استان گفت: ما از بعضی رسانه‌ها گلایه داریم که به جای مطالبه گری از سوءاستفاده کنندگان، به نفع آنان قلم می‌زنند؛ بدانید که این دهن کجی به مردم و محرومان است و این مطبوعات هیچ‌جایی بین مردم ندارند و این عملکرد خلاف مشی مبارزه با فساد اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا منطقه کویر، سردار "غلامعلی ابوحمزه" امروز 25 آبان‌ماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان کرمان به‌مناسبت هفته بسیج گفت: امسال به جهت شرایط وضعیت جامعه و نیازمندی‌هایی که مردم ما می‌طلبند، شعار «بسیج انقلابی و خدمتگذار» به عنوان شعار هفته بسیج انتخاب شده است.

وی ادامه داد: هفته بسیج از دوشنبه 29 آبان ماه با عنوان روز «بسیج، اقتصاد مقاومتی و سازندگی» آغاز می‌شود و اهم برنامه‌های این روز برپایی نمایشگاه تولیدات اقتصاد مقاومتی، نشست‌ حمایت از تولید داخلی، بازدید علمی از کارخانجات و مراکز علمی توسط دانشجویان و تجلیل از فعالان برتر اقتصاد است.

فرمانده سپاه ثارالله کرمان اعزام تیم های پزشکی به مناطق محروم و تثبیت اعزام پزشکان به مناطق محروم هر ماه یک اکیپ، کمک به محرومین به نقاط هدف با قرارگاه محرومیت زدایی را از جمله برنامه های هفته بسیج برشمرد و ادامه داد: برگزاری مسابقه کتابخوانی «فرهنگ برهنگی و برهنگی فرهنگی» نوشته حداد عادل، دیدار با خانواده شهدای مدافع حرم، همایش علمی کردن کشاورزی، هم اندیشی بسیج حوزه و دانشگاه، مراسم عطرافشانی در مزار شهدا، مجموعه حضور سازمان یافته بسیجیان در نماز جمعه از دیگر برنامه های هفته بسیج اعلام کرد.

وی با بیان این مطلب که شعار دومین روز از هفته بسیج «بسیج، محرومیت‌زدایی و خدمت‌رسانی» است، مطرح کرد:  سپاه به دنبال تثبیت اعزام پزشکان به مناطق محروم استان است و در حال حاضر بسیج جامعه پزشکی ما به صورت ماهانه به مناطق مختلف اعزام می‌شوند تا به صورت مستمر به افراد محروم خدمت‌رسانی کنند.

سردار ابوحمزه با بیان اینکه قرارگاه خاتم قریب ۵۰ خانه برای محرومان در دستور کار دارد و در خود کرمان نیز پروژه هایی دارد که همه اینها در راستای خدمت به مردم توسط بسیج و سپاه انجام می شود؛ اظهار کرد: سپاه ثارالله کرمان در راستای طرح محرومیت‌زدایی و در قالب قرارگاه پیشرفت و آبادانی، حدود 70 روستا را در سه منطقه شهداد، ریگان و عنبرآباد، پیش‌بینی کرده و در حال ارائه خدمات به آنها است.

وی گفت: با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه دشمن شماره یک ما آمریکا است، موضوع «آمریکاشناسی» در هفته بسیج با تهیه کتابی در این زمینه و تبیین توطئه های آمریکا در کشورها و ایران و همچنین شرایط شکل گیری خود آمریکا که موضوعات اساسی است که کمتر مورد توجه قرار گرفته؛ مد نظر است.
 
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان به برگزاری «حماسه شکوه پایدار» با تجمع بسیجیان در هر شهر به صورت جداگانه و در کرمان در محل مصلی امام علی علیه السلام همزمان با هفته بسیج، دومین جشنواره رسانه ای ابوذر با موضوعات مختلف در آذرماه، برگزاری کنگره سرداران و ۶۵۰۰ شهید استان در اواخر بهمن سال آینده هم اشاره کرد .
وی با بیان اینکه سالانه حدود 10 هزار دانش‌آموز از استان کرمان به اردوهای راهیان نور اعزام می‌شوند، بیان کرد: این اقدام با همکاری آموزش و پرورش انجام می‌شود و امسال برنامه‌ریزی شده تا در شیراز یک توقف داشته باشند تا سفر بهتری انجام شود.
سردار ابوحمزه با اشاره به اینکه تاکنون و از ابتدای مهرماه امسال 3 هزار دانش‌آموز به مناطق راهیان نور اعزام شده‌اند، افزود: مرحله بعدی اعزام دانش‌آموزان در آذرماه و در هفته بسیج انجام می‌شود، ضمن آنکه در مجموع 30 هزار نفر از استان کرمان در رده‌های مختلف بسیج به این اردوها اعزام می‌شوند، قابل توجه است که این اردوها تاثیر بسیاری در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دارد.

وی ادامه داد: بعضی شبهه ایجاد می کنند که سپاه باعث فرار سرمایه‌ها می شود در حالیکه ما با انجام کارهای تولیدی و سرمایه گذاری قانونی که در جهت خدمت به مردم باشد، مخالف نیستیم بلکه کمک و مساعدت هم می کنیم؛ بعضی جو ایجاد نکنند که سپاه مخالف تولید و اشتغال است؛ ما با سوء استفاده مالی، بی‌قانونی و آنچه زمینه عدم پاسخگویی به مردم و نگفتن مطالبات مردم باشد؛ مخالف هستیم.
 
سردار ابوحمزه با اشاره به بعضی از سوءاستفاده‌های مالی کلان در استان گفت: این افراد چه خدماتی به مردم داده‌اند؟ چقدر به مردم محروم کمک کرده‌اند؟ ۸۰ هزار خانوار در استان تحت پوشش کمیته امداد هستند، ما از بعضی رسانه‌ها نیز گلایه داریم که به جای مطالبه گری از سوءاستفاده کنندگان، به نفع آنان قلم می‌زنند؛ بدانید که این دهن کجی به مردم و محرومان است و این مطبوعات هیچ‌جایی بین مردم ندارند و این عملکرد خلاف مشی مبارزه با فساد اقتصادی است.

وی در خطاب به رسانه‌ها که چرا درباره مشکلات استان‌ آگاه‌سازی نمی‌کنید؟ با تأکید بر اینکه با خدا و شهدا معامله کنید و با هر سلیقه سیاسی که هستید، روی مشکلات اصلی استان وحدت رویه داشته باشید؛ خاطرنشان کرد: ایثار، فداکاری و استقامت جایش کجاست؟ اگر یک رسانه بخواهد انقلابی فکر کند، انقلابی عمل کند و انقلابی بماند، باید مسائل و مشکلات اصلی استان  را بیان کند.
 
فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان اظهار کرد: چرا بعضی‌ها طفره می روند؟  چرا باید در این استان ۱۱ درصد بیکاری داشته باشیم و پول‌ها در دست یک عده خاص باشد، اما موضوعات کوچک فرعی را چنان تیتر می‌کنید که همه عالم خبردار می‌شود.

وی به صراحت اعلام کرد: شما چه بنویسید یا ننویسید، چه این مشکلات را بگوید یا نگویید، ما رسالت خود را انجام می‌دهیم؛ این‌ها(سوءاستفاده کنندگان از بیت المال) باید بیایند پای مطالبه گری مردم؛ دیگر تمام شد دست اندازی‌ها و... ما با کارهای اقتصادی سالم هیچ مشکلی نداریم. بعضی دایه دلسوزتر از مادر شدند و می گویند این حرف‌های شما باعث فرار سرمایه است! فرار سرمایه؟! اینها تقویت سرمایه است و آگاه کردن سرمایه‌گذار؛ چرا یک عده حرف‌های بی‌ربط می‌زنند؟
 
 سردار ابوحمزه بار دیگر رسانه‌ها را مورد خطاب قرار داد و پرسید: آنهایی که دائم فرافکنی می کنند، اگر کاری برای این مردم کردند بیایند به رسانه‌ها توضیح بدهند، چرا در این ۲۸ سال یک بار پاسخ نمی‌دهند؟ تجربه ما می‌گوید اگر می‌خواهید به عنوان یک فرد قوی رسالت خود را انجام دهید، بدانید اگر نقش خود را درست ایفا کردید مردم سمت شما می‌آیند و الا نمی‌آیند.

وی با تسلیت درگذشت جمع زیادی از هموطنان در حادثه زلزله استان‌های غرب کشور گفت: تاکنون بیش از 450 نفر از هموطنان کشته شده و بسیاری از زیرساخت‌های منطقه نیز از بین رفته است، شایان ذکر است که کمک به زلزله‌زدگان غرب کشور تقسیم کار شده و سپاه ثارالله استان کرمان نیز در این امر سهیم است.

فرمانده سپاه ثارالله استان کرمان با بیان اینکه سپاه و بسیج از مردم و برای مردم و در خدمت مردم است افزود: امیدواریم با تقسیم کاری که صورت گرفته بتوانیم بخشی از آلام مردم آسیب‌دیده را تسکین دهیم.

وی با اشاره به اینکه دو روستای داراب و یاران منطقه زلزله‌زده کرمانشاه توسط سپاه ثاراالله استان کرمان بازسازی می‌شود خاطرنشان کرد: ظرف 20 روز آینده باید کمک‌هایی از جمله بیل، کلنگ، دیلم، چادر برزنتی، پتو، موکت، فرش و زیلو، چراغ والر، مواد بهداشتی، میوه و خشکبار، و مواد غذایی ارسال کنیم.

سردار ابوحمزه با بیان اینکه بعد از 20 روز نیز کار احداث ساختمان برای زلزله‌زدگان در این منطقه آغاز می‌شود گفت: این منطقه کوهستانی بوده و هوا به‌شدت سرد می‌شود.

 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۵۸۰۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد

استاندار مرکزی گفت: بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، فرزاد مخلص‌الائمه ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج اظهار داشت: به فرموده رهبر معظم انقلاب اسلامی علاج حل مشکلات کشور اقتصاد مقاومتی است و اقتصاد مقاومتی دو رکن اقتصاد مردمی و اقتصاد دانش‌بنیان دارد. راهبری، کلید حل مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی است و نشان می‌دهد مشکلات هر حوزه‌ای با حوزه اقتصادی مرتبط هستند. 

وی افزود: طبیعی است که گروهی که باید پرچم دو رکن اقتصاد مردمی و دانش‌بنیان را فرمانبری کنند باید افراد بابصیرتی باشند، اگر بخواهیم در این محور بابصیرت عمل کنیم باید این پرچم را برداریم و به جلوتر حرکت دهیم که جهادگران و بسیجیان در حوزه اقتصاد مردمی و‌ دانش‌بنیان پرچم‌دار هستند.

استاندار مرکزی تصریح کرد: سال گذشته دانشگاه اراک جزو 10 دانشگاه برتر کشور و امسال جزو 70 دانشگاه برتر آسیا شناخته شد که این جزو افتخارات حوزه علم و فناوری استان به شمار می‌رود، همچنین شهرستان خنداب در استان مرکزی تنها تولیدکننده آب سنگین است که ارز هر کیلو آب سنگین تولیدی 800 دلار قیمت‌گذاری شده است و ماهانه بالغ بر 20 نفر می‌توانند بورسیه آب سنگین خنداب شوند که نمونه دیگری از علم و فناوری استان است.

مخلص‌الائمه با بیان اینکه برای حل مشکلات کشور باید بسیجیان جهادگر با حوزه علم و فناوری همکاری داشته باشد، بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران یک موقعیت ژئوپلیتیک دارد که به قلب جهان معروف است، بی‌تردید ظرفیت‌های جمهوری اسلامی و جوانان ایرانی به مراتب بیش از مشکلات است و ظرفیت‌ها بر مشکلات غلبه دارد،  اما اگر نمی‌توانیم از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده کنیم به جهت نوع عملکرد ما و سازماندهی و در رأس آن بروکراسی اداری است که ریشه طولانی دارد، انقلاب اسلامی روی‌ کار آمده که این مسیر را تغییر دهد که بسیار مؤفق بوده است.

وی خاطرنشان کرد: به فرموده رهبر معظم انقلاب، فاصله بین باید و نبایدها و شرایط موجود و شرایط مطلوب وجدان‌ انسان‌های آزاده‌خواه را آزار داده که این فاصله بارها به دست جوانان طی شده و همچنان باید این فاصله به سرعت طی شود، بسیاری از دستاوردها و موفقیت‌های استان در حوزه عمرانی، اقتصادی، سیاسی و اجتماعی به همت مجموعه سپاه و بسیج استان و کشور حاصل شده است که جای تقدیر دارد.

متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان مرکزی با محدودیت پذیریش دانشجو مواجه هستند

وجیه ‌اله پارسا، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی در این آیین اظهار داشت: استان مرکزی به عنوان استان مفاخر مشهور است و بیش از 25 درصد مفاخر سطح کشور از استان مرکزی هستند، این استان قطب چهارم صنعتی کشور و قطب دانشگاهی به شمار می‌رود و بیش از 60 مرکز دانشگاهی با بیش از 60 هزار دانشجو در سطح استان فعالیت می‌کنند که 45 درصد جمعیت دانشگاه‌های استان خانم و 65 درصد آقایان هستند بیش از 2100 عضو هیئت علمی فعال در دانشگاه‌های استان با 28 عنوان گرایش تخصصی مشغول فعالیت هستند. 

وی افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر برای برطرف کردن نیازهای اجتماعی و اقتصادی ضرورت دارد و امروزه ضرورت آموزش‌های مهارتی بر کسی پوشیده نیست، به طوری که در برنامه هفتم مقرر شده است سهم آموزش‌های مهارتی به 40 درصد برسد، در حالی که اکنون این سهم 16 درصد است. متأسفانه بسیاری از دانشگاه‌های استان با محدودیت پذیریت دانشجو مواجه هستند، اما دانشگاه فنی و حرفه‌ای با افزایش پذیرش دانشجوها روبرو است و قرار است عنوان دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان دانشگاه ملی مهارت تغییر پیدا کند.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی بیان کرد: خوشبختانه دانشگاه فنی و حرفه‌ای رو به گسترش است، به طوری که پاییز استان آموزشگاهی در شهرستان آشتیان کار خود را در چهار رشته تحصیلی آغاز خواهد کرد، تصمیم داریم با مطالعه و‌ آمایش سرزمینی در سایر شهرستان‌ها گسترش دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای را داشته باشیم.

پارسا بیان کرد: آموزشگاه پسرانه امیرکبیر اراک، آموزش دخترانه اطهر اراک، آموزشکده دکتر حسابی شهر خمین و آموزشکده ساوه و اخیراً آموزشکده آشتیان چهار آموزشکده فنی و حرفه‌ای سطح استان مرکزی است که پذیرش دانشجو دارند، 4 هزار دانشجو در چهار دانشکده فنی و حرفه‌ای استان مشغول تحصیل هستند و 44 هزار کد رشته و بیش از 400 مدرسه هیئت علمی و‌ حق‌التدریس مشغول تحصیل هستند.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • فعالیت ۲۸۲ گروه جهادی در خوی 
  • تولید ۲۰۰ مستند از برنامه‌های بسیج و سپاه
  • افتتاح طرح‌های بسیج سازندگی در بشرویه
  • بسیاری از دستاوردهای استان مرکزی همت سپاه و بسیج حاصل شد
  • راه‌اند‌ازی ۶۵۰ نیروگاه خورشیدی در استان سمان در سال ۱۴۰۳
  • فعالیت بیش از ۷۰۰ گروه جهادی در چهارمحال و بختیاری
  • جانشین فرمانده سپاه: عملیات وعده صادق پاسخی به جبهه باطل است
  • نهضت آبرسانی به ۱۰ هزار روستای کشور پیگیری می‌شود
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • فرمانده کل سپاه پیام صادر کرد