Web Analytics Made Easy - Statcounter

در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران استانداری ایلام اعلام شد: مردم استان ایلام از دوم تا پایان آذرماه سال جاری می‌توانند درخواست تعیین خسارت منازل خود را به بنیاد مسکن تحویل دهند.

به گزارش ایسنا، «حسین کلانتری» معاون سیاسی امنیتی استاندار ایلام نیز در این نشست، اظهار کرد: مردم نوع دوست ایلام کمک‌های بسیار خوبی به زلزلهزدگان انجام دادند و استان ایلام جزو اولین استان‌های کمک رسان به زلزله زدگان کرمانشاه بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کلانتری با تشکر از مردم شریف استان که در کمک رسانی به مردم زلزله‌زده سنگ تمام گذاشتند، گفت: استان ایلام دو هفته با تمام قوا در پی مراسم اربعین و خدمات‌دهی به زوار عتبات عالیات فعال بودند و هنوز این همایش بزرگ به اتمام نرسیده بود که زلزله به وقوع پیوست و در این میان مردم ایلام با توجه به این که خود دچار خسارت و زلزله شده بودند تلاش زایدالوصفی برای کمک رسانی به  مردم زلزله زده استان کرمانشاه انجام داده و جزو اولین استان‌هایی بود که وارد مناطق زلزله‌زده شدند.

وی افزود: استان ایلام در چهار جبهه متفاوت نسب به خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان استان کرمانشاه در حال عمل است جمعیت هلال احمر استان با امکانات و تجهیزات مناسب نسبت به خدمت‌رسانی به زلزله‌زدگان اقدام می‌کند بهزیستی، سپاه و بنیاد مسکن نیز دراین مناطق مشغول خدمت‌رسانی هستند.

معاون سیاسی استاندار ایلام با اشاره به حضور مسئولان ارشد استان در کرمانشاه و دیدار با استاندار و نماینده ولی‌فقیه این استان گفت: بازدید نماینده ولی‌فقیه و استاندار و جمعی از مسئولین از مناطق زلزله زده و دیدار با استاندار و نماینده ولی‌فقیه استان کرمانشاه جهت تسکین دردها و کمک به مردم زلزله زده بود .

کلانتری عنوان کرد: مسئولیت تعیین خسارت زلزله زدگان استان با بنیاد مسکن است و دستگاه‌ها برای کمک به بنیاد مسکن در جهت تسریع در فرآیند تعیین خسارات اقدام کنند.

مردم کمک‌های خود را در اختیار ارگان‌های دولتی قرار دهند

مهندس «احمد کرمی»   مدیر کل مدیرت بحران استانداری ایلام  نیز در این نشست اظهار کرد: هم استانی‌های نوعدوست همکاری لازم را با دستگاه‌های دولتی در خصوص کمک رسانی به زلزله زدگان داشته باشد .

کرمی در این خصوص با تأکید بر پیگیری مشکلات و خسارات وارد آمده به زلزله زدگان استان ایلام، افزود: در این خصوص باید مسائل و مشکلات مدنظر باشد و در این خصوص در آینده نزدیک اطلاع رسانی صورت می‌گیرد .

وی با اشاره به کمک‌های بسیار خوبی که مردم نوع دوست استان ایلام به مناطق زلزله زده انجام دادند، اضافه کرد: از مردم عزیز استان می‌خواهم کمک‌های خود را در اختیار دستگاه‌ها و ارگان‌های دولتی به صورت متمرکز قرار دهند تا بتوانیم برای توزیع مناسب و عادلانه کمک‌های مردمی به مردم زلزله زده استان کرمانشاه انجام دهیم.

مردم تا پایان آذرماه درخواست‌های خود برای جبران خسارات زلزله تحویل دهند

مهندس «فریادرس شهبازی» مدیر کل بنیاد مسکن استان ایلام نیز  اظهار کرد: مردم استان ایلام از دوم تا پایان آذرماه سال جاری می‌توانند درخواست تعیین خسارت منازل خود را به بنیاد مسکن تحویل دهند .

شهبازی در این خصوص ادامه داد: طبق دستورالعمل ارسال سازمان مرکزی فقط ساختمان‌هایی که حداقل تا 30 درصد نازک کاری آن خسارت دیده مشمول پرداخت خسارت خواهند شد .

وی به مردم توصیه کرد: مردم در تحویل درخواست‌های خود عجله نداشته باشند و تا پایان ماه فرصت تحویل درخواست‌ها وجود دارد .

مدیر کل بنیاد مسکن استان ایلام خاطر نشان کرد: متقاضیان باید مشخصات کامل خود و آدرس و کدپستی خود و موضع خسارت دیده و همچنین عکس موضع خسارت دیده را در اختیار بنیاد مسکن قرار دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۴۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان برای ساماندهی راه‌های عشایری خسارت دیده ناشی از سیل در استان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کهگیلویه و بویراحمد، علی‌محمد روستا، عصر امروز _ پنجشنبه ششم اردیبهشت_ در نشست شورای هماهنگی مدیریت بحران کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت سیلاب به بخش‌های مختلف استان، اظهار کرد: مهم‌ترین مشکلات و مراجعین مربوط به بخش کشاورزی است و سیلاب خسارت زیادی را به این بخش وارد کرد.

وی با اشاره به خسارت طرح‌های شیلات، افزود: ترک فعل دستگاه‌ها در خصوص مجوز به طرح‌های شیلات در بستر رودخانه‌ها مشهود است.

معاون امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به از بین رفتن دیوارهای حائل، گفت: دیوارهای حائل روستایی غیر استاندارد زیادی ساخته شده‌است که تأکید ما بر ساخت دیوارهای استاندارد توسط بنیاد مسکن است.

وی با اشاره به انسداد جاده‌های روستایی و قطع آب شرب روستاها در سیلاب گذشته، تصریح کرد: انتظار می‌رود دستگاه‌ها در زمان بحران در رفع مشکلات مردم پای کار بوده و نهایت تلاش و همکاری را داشته باشند.

روستا با اشاره به مطرح شدن مواردی مبنی بر برداشت شن و ماسه از بستر رودخانه بشار، خاطرنشان کرد: برداشت از بستر رودخانه تحت هر عنوانی ممنوع است و پرونده‌های زیادی هم در این خصوص تشکیل شده‌است.

وی افزود: در بحران‌های اخیر به معنای واقعی و قابل انتظار کاری انجام نگرفت و تصمیمات قاطعی هم در خصوص تخلفات صورت گرفته اتخاذ نشد.

معاون عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد گفت: بر اعتباراتی که در خصوص خسارت بحران به افراد داده می‌شود نظارت شود تا در جای مناسب خود هزینه شوند.

وی تصریح کرد: با پیگیری راهداری و استانداری دستگاه‌های جدیدی برای حوزه راهداری استان خریداری و در اختیار فرمانداری‌ها قرار می‌گیرد تا مشکل کمبود تجهیزات راهداری در استان رفع شود، ضمن اینکه سایر دستگاه‌ها از جمله بنیاد مسکن تلاش کند تا امکانات لجستیکی به روزی برای مواقعی بحرانی خریداری شود.

روستا با اشاره به خسارت بارش‌ها به جاده‌های عشایری گفت: ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبارات برای بهسازی جاده‌های عشایری در نظر گرفته شده‌است که بخش اعظمی از این اعتبارات از محل وزارت نفت است.

در ادامه این نشست علیرضا نیک‌روز مدیرکل مدیریت بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد، گفت: ۹۰ درصد طرح‌های پرورش ماهی در روستای کره به دلیل آنکه به عرصه رودخانه تعرض کردند در بارش‌ها دچار خسارت شدند.

وی با اشاره به خسارت سیل به سرآبندی‌های حوزه کشاورزی، افزود: بیش از ۲۰۰ سرآبندی کانال آبیاری در حوزه کشاورزی دچار آسیب شدند که می‌طلبد دستگاه‌های اجرایی ماشین‌آلات سنگین خود را برای رفع مشکل در اختیار حوزه کشاورزی قرار دهند.

در ادامه سید علی معتمدی‌پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هم به خسارت یک هزار و ۳۰۰ میلیارد تومانی سیلاب به بخش کشاورزی اشاره کرد.

وی تصریح کرد: به دلیل توپوگرافی که استان دارد در زمان بحران‌ها خسارت پذیری زیادی به بخش کشاورزی وارد می‌شود و از این حیث اول کشور هستیم.

کد خبر 747966

دیگر خبرها

  • خبری خوب برای خسارت دیدگان بخش مسکونی در یزد
  • خسارت دیدگان بخش مسکونی جهت حضور ارزیاب با بنیاد مسکن ارتباط بگیرند
  • بازدید میدانی رئیس سازمان مدیریت بحران کشور از بنا‌های آسیب دیده زلزله ۹۶
  • سیل ۵۲ میلیارد تومان به اردستان خسارت زد
  • ۱۱۰۰ قطعه زمین نهضت ملی مسکن به متقاضیان گنابادی واگذار شد
  • رهاسازی پسماند‌ها در رودخانه‌ها امری جبران ناپذیر است
  • امداد رسانی گروه‌های جهادی مهریز در سیل/خسارت سیل به ۹ منزل مسکونی
  • اختصاص ۱۵۰ میلیارد تومان به راه‌های عشایری خسارت دیده از سیل در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتظارات ایلام از سازمان مدیریت بحران
  • باران سیل‌آسای زواره خشت‌های شهر را با خود برد