Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@03:15:26 GMT

ارائه خدمات سپاه قم به 14 روستای زلزله زده غرب کشور

تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۵۶۷۷۷۵۰

ارائه خدمات سپاه قم به 14 روستای زلزله زده غرب کشور

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم گفت: وظیفه اسکان و بازسازی 14 روستای دهستان سرقلعه در شهرستان ثلاث باباجانی بر عهده استان قم قرار گرفت؛ در این روستاهای مرزی، 137 خانوار با جمعیتی بالغ بر 541 نفر زندگی می‌کنند.

به گزارش ایسنا و به نقل از سپاه استان قم، «سیدحسین فرهادی» با اشاره به حضور نیروهای بسیج سازندگی استان قم در مناطق زلزله‌زده غرب کشور، اظهار کرد: نیروهای این سازمان طی روزهای اخیر در مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه برای ارزیابی وضعیت، حضور پیدا کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: وظیفه پشتیبانی از روستاهای مناطق زلزله‌زده استان کرمانشاه توسط سازمان بسیج سازندگی میان استان‌های مختلف تقسیم شد، بر این اساس وظیفه اسکان و بازسازی 14 روستای دهستان سرقلعه در شهرستان ثلاث باباجانی بر عهده استان قم قرار گرفت، در این روستاهای مرزی 137 خانوار با جمعیتی بالغ بر 541 نفر زندگی می‌کنند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن‌ ابیطالب(ع) استان قم افزود: طبق بازدیدها از روستاهای دهستان سرقلعه، برخی منازل در این دهستان به شدت تخریب شدند، اما برخی دیگر از منازل تنها دیوارهایشان ترک برداشته است.

فرهادی با اشاره به ادامه وقوع پس‌لرزه‌ها در مناطق زلزله‌زده غرب کشور اظهار کرد: براساس آمار تا دیروز بیش از 200 پس لرزه در این مناطق به وقوع پیوست، به‌علت ادامه پس‌لرزه‌ها مردم مناطق زلزله‌زده جرأت نمی‌کنند که در منازل خودشان سکونت کنند و از همین‌رو در چادرهایی در اطراف منازلشان مستقر شدند.

وی ادامه داد: اولویت کمک به مناطق زلزله‌زده فرستادن چادر، پتو و وسایل گرمایشی است، آب و برق شماری از روستاها در مناطق زلزله‌زده هنوز قطع است، هم‌چنین شغل اصلی مردم این روستاها دامداری است و شماری از دام‌های مردم در روستاهای آن مناطق براثر زلزله تلف شدند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن‌ ابیطالب(ع) استان قم افزود: برنامه سپاه این است که در ظرف 20 روز شرایط مناسب برای زندگی مردم مناطق روستایی زلزله‌زده در زمینه اسکان موقت، تأمین وسایل گرمایشی و نیز تغذیه را فراهم کند.

فرهادی با اشاره به اعزام تیم‌های تخصصی سپاه استان قم به مناطق زلزله‌زده اظهار کرد: نیروهای پشتیبانی و مهندسی سپاه استان طی روزهای آتی به این مناطق اعزام می‌شوند، در ادامه استقرار تیم‌های تخصصی سپاه قم در مناطق زلزله‌زده در دستور کار داریم تا یک قرارگاه را در دهستان سرقلعه برپا کنیم.

وی ادامه داد: برنامه اصلی سپاه ساخت و ساز منازل آسیب‌دیده در مناطق روستایی زلزله‌زده است، اما هنوز ابلاغی در این زمینه نیامده است، گروه‌های جهادی زیادی برای شرکت در ساخت و ساز این منازل اعلام آمادگی کردند، هم‌چنین خیرین و شرکت‌های استان قم نیز آماده کمک برای ساخت و ساز منازل روستایی آسیب‌دیده در مناطق زلزله‌زده هستند و از توان همه برای ساخت و ساز این منازل استفاده خواهیم کرد.

مسئول سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن‌ ابیطالب(ع) استان قم افزود: هوای مناطق زلزله‌زده سرد است و مردم در این مناطق در خارج از منازل خود مستقر هستند.

وی با بیان این‌که سپاه برای پشتیبانی همه جانبه از روستائیان زلزله‌زده برنامه‌ریزی کرده است، خاطرنشان کرد: طبق بازدیدهایی که از مناطق زلزله‌زده داشتیم، شاهد کمک‌های خوب مردمی به این مناطق بودیم، اما نیاز به مدیریت قوی برای توزیع این کمک‌ها وجود دارد، به برخی  روستاهای مناطق زلزله‌زده کمک‌های مردمی زیاد، اما به برخی روستاهای دیگر کمک‌های مردمی کمی رسیده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۷۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار

                                                         

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ مجید بگلریان در نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران در بخش سراب میمه، اظهار داشت: برآورد میزان خسارات وارد شده به روستای تختان و رفع مشکلات زیرساختی وارد فاز عملیاتی شده است.

وی با قدردانی از حضور جهادی دستگاه‌های خدمات رسان و بررسی میدانی از روستای تختان دهلران، افزود: رفع سریع آسیب‌های زیرساختی در حوزه‌های آب، برق و گاز در این روستا بسیار ضروری بوده و تامین آب ۲ روستای تختان و خربزان باید در دستور کار قرار گیرد.

مدیرکل بحران استانداری ایلام با اشاره به بررسی‌های مسئولان استان و شهرستان از روستای تختان، عنوان کرد: اقدامات عمرانی روستای تختان بایستی در کوتاه مدت از منابع داخلی بنیاد مسکن و در دراز مدت از طریق کمیته برنامه ریزی شهرستان دهلران، عملیاتی شود.

بگلریان با اشاره به بارش بالای ۱۰۰میلیمتر بارندگی در پنج شهرستان استان، تصریح کرد: آمار دقیق خسارات باید هر چه سریعیتر برآورد شود و بر اساس شاخص‌های ۱۸ گانه با مختصات یو. تی. ام، جمع بندی و به وزارت کشور ارسال شود.

مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در پایان با تاکید بر لزوم ترویج بیمه در بین روستائیان و کشاورزان، اعلام کرد: بیمه نقش مهمی در جبران خسارت‌های ناشی از حوادث غیرمترقبه از جمله سیل دارد.

فرماندار ویژه دهلران نیز در این نشست با اشاره به خسارات سیل و بارندگی به روستای تختان، گفت: در هنگام وقوع حادثه، نیرو‌های امدادی و دستگاه‌های خدمات رسان به منطقه اعزام شده و اقدامات اولیه برای اهالی روستا انجام و در ادامه نیز پیگیری برای رفع مشکلات اهالی این روستا در دستور کار قرار گرفت.

لطیف صادقی افزود: با تشکیل نشست ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات مدیریت بحران شهرستان دهلران موضوع بررسی زیرساخت‌های روستا از جمله آب، برق، گاز، طرح هادی، خسارات وارده به معابر روستا و برخی منازل مسکونی انجام شده است.

وی تاکید کرد: تصمیمات لازم در راستای رفع مشکلات این روستا، در اسرع وقت با حضور مدیر کل مدیریت بحران استان، مدیر عامل شرکت توزیع برق استان، جانشین مدیر عامل آبفای استان و سایر مسئولان شهرستان و بخش در دستور کار قرار گرفته است.

فرماندار ویژه دهلران با تاکید بر اینکه دستگاه‌های خدمات رسان باید جهت رفع مشکل این روستا به سرعت وارد عمل شوند، ابراز کرد: رفع مشکلات معابر روستا توسط بنیاد مسکن و حل مشکل راه دسترسی باید به سرعت انجام شود و در درازمدت از بنیاد مسکن توقع داریم که در خصوص احداث دیوار حائل این روستا پیگیری و بررسی لازم را انجام دهد.

دیگر خبرها

  • ارائه نوآوری‌های صندوق توسعه فناوری‌های نوین در تامین مالی فناوری در اینوتکس ۲۰۲۴
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • ارائه ۹میلیاردی خدمات بسیج سازندگی در اردستان
  • آب شرب پایدار ۲ هزار ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • آب شرب پایدار ۲ هزار نفر ساکن روستاهای شاهین‌شهر تامین شد
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • «فهرج»، کاندیدای بهترین روستاهای جهانی گردشگری
  • خطر در کمین کشور؛ ابر بارش در ۲۱ استان
  • برخورداری ۹۳ درصدی روستاهای شهرستان آزادشهر از طرح هادی
  • رفع آسیب‌های زیرساختی به روستاهای دهلران در دستور کار