Web Analytics Made Easy - Statcounter

روستاهای کوئیک شهرستان سرپل‌ذهاب که بیشترین خسارت مالی و جانی را از زلزله اخیر کرمانشاه داشته‌اند در نبود حداقل‌ترین امکانات به ستوه آمده‌اند و می‌گویند: خبری از مسئولان دولتی نیست و تنها سپاه به منطقه ما آمد و بیمارستان برایمان برپا کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سر پل ذهاب، 4 روز از زلزله غم‌بار کرمانشاه می‌گذرد، زلزله مهیبی که ثانیه‌ای سکوت شهر و روستا را در‌هم شکست و ویرانی‌های بسیاری برجای گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اوج فاجعه را می‌توان در پنج روستای کوئیک شهرستان سر‌پل‌ذهاب دید، روستاهایی که در این زلزله 7.3 ریشتری بیشترین خسارت و قربانی را داشتند و اکنون نیز پس از گذشت چند روز در نبود حداقل‌ترین امکانات شب و روز را به‌سختی و مشقت زیاد می‌گذرانند.

برای پیگیری وضعیت مردم روستاهای زلزله‌زده کوئیک راهی این روستاها شدیم تا از نزدیک با درد و رنج مردم آشنا شویم. با گذر از کوی و برزن این روستاها، شاهد خانه‌های ویران‌شده‌ای هستیم که کودکان خردسال روی آوارهای آن بازی کودکانه می‌کنند و جوان‌ترها با دست‌خالی و کلنگ سعی می‌کنند تا برخی از وسایل زندگی خود را بیرون بکشند.

با گذر از خانه‌های تخریب‌شده این روستاها رنگ آوارگی را خوب می‌شد از چهره مادربزرگ و پدربزرگ‌هایی دید که غمگین و ماتم‌زده روی خانه‌های خراب‌شده نشسته‌اند.

به گفته مردم این منطقه در پی وقوع این زلزله بین 128 تا 148 نفر جان شیرین خود را از دست دادند و بیش از 120 نفر مصدوم این بلای طبیعی شدند.

سرمای شدید و نبود وسایل گرمایشی

یکی از اهالی این روستاها که از بی‌توجهی و عدم رسیدگی مسئولان به این منطقه به‌شدت معترض است در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم می‌گوید: چند روز از وقوع این زلزله می‌گذرد اما متأسفانه هنوز هیچ کمکی از سوی دولت به ما ارائه نشده و مردم همچنان منتظر دریافت پتو و چادرند؛ هرچند از مردم تشکر می‌کنیم که همه‌جوره به ما کمک می‌کنند.

وی می‌افزاید: در این چند روز گذشته حتی یک مسئول برای رسیدگی به وضعیت مردم این روستاها نیامده است، واقعا مسئولان کجا هستند به داد این مردم برسند؟ تاکنون نیز تمامی کمک‌های امدادی ارسال‌شده 100 درصد مردمی بوده است. شب گذشته برق را وصل کردند اما زلزله همه چیز را نابود کرده و زیرساختی نداریم برای برق و خیلی از خانه‌ها شب در خاموشی هستند.

مرد میانسال که دختر خردسالش حالا کنارش آمده گفت: در نبود چادر مناسب شب‌ها را زنان و بچه‌هایمان در سرمای شدید می‌گذرانند؛ از مسئولان می‌خواهیم چادر و پتو و وسایل گرمایشی به ما برسانند.

نبود خدمات درمانی در روستاهای کوئیک

یکی از بانوان این روستا نیز در گفت وگو با خبرنگار تسنیم عنوان می‌کند: وضعیت بهداشت و درمان این روستاها بسیار حاد است و هنوز خبری از کمک‌رسانی درمانی نیست؛ علی‌رغم نیاز به کمک‌های درمانی متأسفانه در چهار روز گذشته خدمات درمانی درستی به مردم ارائه نشده و فقط چند نیروی هلال احمر هست؛ بیماری، بچه‌های ما را تهدید می‌کند.

وی که نبود حمام و سرویس بهداشتی را مشکلی بزرگ برای مردم می‌داند می‌گوید: مسئولان کجا هستند؟ چرا از خودشان و کمک‌هایشان خبر نیست؟ صدای ما را به گوش مردم و مسئولان برسانید.

گفت‌و‌گویمان را با یکی دیگر از اهالی این روستاها پی می‌گیریم؛ وی نیز دغدغه اصلی مردم این روستا را نبود چادر و پتو می‌داند و می‌گوید: مردم در اینجا بچه‌ها را در سرما می‌خوابانند، نیاز به پتو و چادر داریم تاکنون کمک‌هایی هم که دریافت شده از سوی مردم بود و هنوز خبری از امدادرسانی مسئولان نیست.

وی می‌گوید: آب و برق این منطقه همچنان قطع است تانکر آبی هم که به این روستا ارسال‌شده، اصلاً قابل شرب نیست.

این مرد در حالی که از بی‌توجهی دولت انتقاد می‌کند، می‌گوید: فقط امروز سپاه پاسداران به منطقه آمد و بیمارستان صحرایی برای ما برپا کرده است.

هرچند در این روزها زحمات زیادی کشیده می‌شود اما مردم زلزله‌زده مشکلات زیادی دارند و روز به روز هم بر سردی هوا افزوده می‌شود.

انتهای پیام/

a۴اهالی روستای کوئیک: خبری از مسئولان دولتی نیست؛ تنها سپاه به منطقه ما آمد و بیمارستان برپا کرد+ فیلمa۱۰a۱۱a۱۲a۱۳ R1018188/P41362/S6,68/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۷۸۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تالاب قره گل بوکان میزبان پرندگان مهاجر و‌ بومی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،  رییس اداره حفاظت محیط زیست بوکان گفت در پی بارش های خوب و سیلابی شدن سیمینه‌رود، آبگیری تالاب «قره‌گُل» که جزو تالاب‌های فصلی این شهرستان به شمار می‌رود آغاز شده است و هم اکنون بیش از نود درصد آن آبگیری شده است.

  عبدالکریمی گفت : از سال گذشته تخصیص حقابه تالاب قره گل محقق شده است .

وی افزود: با آغاز احیای این تالاب فصلی در حال حاضر  پرندگان آبزی و کنارآبزی مانند فلامینگو چنگر، مرغابی کله سبز، کاکایی صورتی و خاکستری و پرستوی دریایی به آن وارد شده اند.

اما در کنار این برای احیا و ماندگاری بیشتر این تالاب فصلی اهالی روستا هم پای کارند .

کمال بادی  عضو شورای روستای قره گل نیز   از مشارکت اهالی روستا در ساماندهی و لایروبی و بهسازی کانالهای ورودی آب از سیمینه رود به این تالاب خبر داد و گفت: این اقدام در سه مرحله اجرا شد .

تالاب قره گل در ۴۰ کیلومتری جاده بوکان به میاندوآب در مجاورت روستای قره گل این روزها یکی از مقاصد طبیعت گردی برای گردشگران است .

 

دیگر خبرها

  • ساخت مسجد در روستای دره بید در بخش ممبی توسط گروه جهادی
  • بیمارستان صحرایی در منطقه محروم «میربگ» دلفان برپا می‌شود
  • خراسان جنوبی در محاصره سیل ؛ بعضی روستاها تخلیه شدند | انسداد برخی محورهای مواصلاتی + تصاویر
  • پیگیری ،مشکلات تردد اهالی روستای رباط قره بیل
  • نبود تیر برق در محله ای از روستای اوغلی تبریز
  • گلایه اهالی روستای حمزه آباد مهاباد از وضعیت اینترنت
  • مسئولان قضایی با اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مسئولان قضایی با متخصصین و اهالی فن در موضوعات مختلف مشورت کنند
  • مطالبات اهالی منطقه ۱۲ از شهردار اصفهان چه بود؟
  • تالاب قره گل بوکان میزبان پرندگان مهاجر و‌ بومی