Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان خاش گفت: مهارت آموزی، اشتغالزایی و آموزش های فنی و حرفه ای از پایه ها و ارکان اصلی تحقق اقتصاد مقاومتی در کشور است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ایوب پاکزاد در حاشیه بازدید دانشجویان و دانش آموزان و سایر اقشار مختلف شهرستان خاش از مرکز فنی و حرفه ای برادران در گفت و گو با خبرنگار تفتان ما اظهار کرد: برنامه بازدید از مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای به مناسبت هفته ملی بازدید همگانی در جهت آشنایی اقشار مختلف مردم با آموزشهای مهارتی و فرهنگ سازی از این مراکز ترتیب داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه این طرح ملی همه ساله همزمان در کل مراکز آموزش فنی و حرفه ای ثابت و دولتی کشور برگزار می شود، تصریح کرد: بازدیدکنندگان از جدیدترین تجهیزات کارگاهی و آموزشی و مربیان توانمند و با تجربه که ارائه دهنده آموزش های مهارتی روز دنیا همگام با استانداردهای جهانی هستند بازدید و تجربیات جدیدی در حوزه های مهارت و فنی کسب می کنند.

پاکزاد با بیان اینکه هدف از این بازدید ترویج و ارتقاء مهارت آموزشی، کار و کارآفرینی و منزلت آموزش های فنی و حرفه ای است، افزود: معرفی خدمات آموزشی فنی و حرفه ای، ظرفیت ها و  توانمندی ها  و آگاهی از انتظارات و نیازهای مخاطبان از سایر اهداف این طرح ملی است.

وی بیان کرد: معاون اداری و پشتیبانی اداره کل فنی و حرفه ای استان، دانش آموزان مدارس فاروق اعظم و یزدان، هنرستان کار و دانش، دانشجویان دانشکده صنعت و معدن، اعضای اتحادیه تعمیرکاران اتومبیل، جمعی از مدرسان حوزه علمیه اهل سنت در هفته ملی مهارت از مرکز فنی و حرفه ای برادران شهرستان خاش بازدید کردند.

پاکزاد گفت: شهرستان خاش از ظرفیت‌های خوبی در مسئله آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برخوردار است و با توجه به اینکه این ظرفیت‌ها در جامعه ناشناخته است در جهت شناخت این ظرفیت‌ها برنامه‌هایی اجرا می‌کنیم که یکی از این برنامه‌ها بازدید از مراکز فنی و حرفه‌ای است.

رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه ای برادران شهرستان خاش خاطرنشان کرد: هر شخصی لازم است جهت پیشبرد اهداف خویش و توانایی انجام کار، در خود شایستگی و مهارت لازم را ایجاد کند تا به دنبال آن شاهد ارائه تولید باکیفیت باشیم.

وی با بیان اینکه آموزش یکی از نیازهای اساسی و مهم هر جامعه ای محسوب می شود، تصریح کرد: لازم است تناسب میان مطالبات بازار کار و نوع آموزش های مهارتی قابل ارائه وجود داشته باشد.

پاکزاد اذعان کرد: کارآفرینی ویژگی بارز آموزش های مهارتی است و  این آموزش ها از طریق مهارت افزایی، سبب افزایش فرصت های بازار کار می شود.

وی اظهار کرد: ارائه مشاوره  شغلی و آموزشی به بازدید کنندگان، برگزاری مسابقه مهارتی، آموزشهای کپسولی و برپایی نمایشگاه از جمله اقدامات در حال اجرا در این هفته است..

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۶۸۴۱۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور

نادر کریمی‌بیرانوند ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران در سنندج اظهار داشت: در اجرای طرح «شهید محمودوند» که در راستای شناسایی دانش آموزان بازمانده از تحصیل  اجرا می شود، سال گذشته ۶۰ هزار تارک و بازمانده از تحصیل به چرخه آموزش بازگشتند.

 مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش، مهارت‌آموزی دانش‌آموزان را یک عامل مهم در رشد ساحت اقتصادی و اشتغال عنوان کرد و گفت: تا وقتی که دانش‌آموزان مهارت ورود به بازار کار را کسب نکنند نمی‌توانند در این امر تاثیرگذار باشند.

وی با بیان اینکه مدارس شبانه‌روز اوقات فراغت خوبی برای دانش آموزان در خود دارد، بیان کرد: استان کردستان یک استان پیشرو در مهارت آموزی مدارس شبانه روز است و در همین راستا نمایشگاه طرح‌های خوداتکایی مدارس شبانه روز استان در محل نمایشگاه‌های دائمی از امروز برپا می‌شود.

کریمی بیرانوند از تصویب آیین‌نامه مهارت‌آموزی برای دانش‌آموزان متوسطه خبر داد و افزود: در ساختار آموزشی نیز تغییراتی داده شده و ساعات درسی مهارت آموزش داده خواهد شد.

مدیرکل حوزه متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در این اقدام دانش‌آموزان دوره متوسطه دوم در طول سه سال تحصیلی خود ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی را در قالب درس‌های خود می‌گذرانند. 

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • اولین مرکز مهارت‌آموزی سربازان وظیفه خوزستان راه‌اندازی شد
  • آغاز طرح آموزش شنا به دانش آموزان کهگیلویه و بویراحمد
  • آیین‌نامه توسعه و تقویت مهارت‌آموزی دانش‌آموزان تصویب شد
  • ۶۰ هزار تارک تحصیل سال گذشته به چرخه آموزش بازگشتند
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • مهارت‌آموزی دانش‌آموزان به تصویب رسید‌
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • مهارت آموزی ۱۵۰۰ بانوی بیرجندی در رشته‌های فنی و حرفه‌ای